Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μαρουσι    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πάσχα 2019 για όλους στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει, με προσκεκλημένους όλους τους συμπολίτες στο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό γλέντι που στήνει ανήμερα της μεγάλης γιορτής στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου ( Λεωφ. Κηφισίας 219), από τις 12:00 το μεσημέρι.

Το Πάσχα στο Μαρούσι είναι ένας επιτυχημένος γιορτινός θεσμός, καθώς διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για 11 συνεχή έτη, με  χιλιάδες συμπολίτες από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής όλα αυτά τα χρόνια να μοιράζονται τη χαρά της Λαμπρής ως μια μεγάλη οικογένεια στο Δήμο Αμαρουσίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2019 | 3:00 am


Διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε o Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε κοινωνικά ευπαθείς πολίτες και οικογένειες της πόλης

Γ. Πατούλης: «Είμαστε σταθερά στο πλευρό σας. Από την Περιφέρεια Αττικής πάμε για μία δυναμική νέα αρχή για το Μαρούσι και τον άνθρωπο»

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 3:00 am


Η λαϊκή τέχνη και η παραδοσιακή μουσική «ζωντάνεψαν» στην εκδήλωση της Α’ Περιφέρειας του Διαλεκτικού Ομίλου Ελλάδας με θέμα «Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές»

Η λαϊκή τέχνη και η παραδοσιακή μουσική «ζωντάνεψαν» στην εκδήλωση της Α’ Περιφέρειας του Διαλεκτικού Ομίλου Ελλάδας με θέμα «Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές»

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 3:00 am


Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή 80 σπουδαστών πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του ακροατηρίου.

 

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι ενόψει της έναρξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πολιτικής προστασίας οφείλουμε να επιδείξουμε τον ανώτατο βαθμό ετοιμότητας ώστε να διασφαλίσουμε ότι ούτε ένα στρέμα πρασίνου δεν θα βρεθεί σε κίνδυνο»

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου έως τη λήξη της τρέχουσας θητείας στις 31 Αυγούστου 2019, συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Βλαχοπιώτη, που εξελέγη προ ημερών σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος σε συνέχεια σχετικής εισήγησης της Δημοτικής Αρχής.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Γιώργος Πατούλης: «Δημιουργήσαμε ισχυρές βάσεις και πλέον αξιοποιούμε τους καρπούς της εποικοδομητικής συνεργασίας μας με την Κίνα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία τουριστικών υποδομών στη χώρα μας, με αναπτυξιακό πρόσημο»

Γιώργος Πατούλης:  «Δημιουργήσαμε ισχυρές βάσεις και πλέον αξιοποιούμε τους καρπούς της εποικοδομητικής συνεργασίας μας με την Κίνα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία τουριστικών υποδομών στη χώρα μας, με αναπτυξιακό πρόσημο»

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Δράσεις του Kids Athletics για δεύτερη χρονιά στην 8η ημερίδα Στίβου για τη λήξη των φετινών προγραμμάτων του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή 60 νηπίων και παιδιών των τάξεων του Δημοτικού πραγματοποιήθηκε η 8η ημερίδα Στίβου του Δήμου Αμαρουσίου στο γήπεδο Στίβου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ο Δήμος Αμαρουσίου για δεύτερη χρονιά υιοθέτησε δράσεις του Kids Athletics της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF), με στόχο ο Στίβος να γίνει πιο φιλικός στα παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Πασχαλινή προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου για τους ευπαθείς συνανθρώπους μας

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και γιορτινά εδέσματα, συγκέντρωσε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου κατά την καθιερωμένη πρακτική του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τη στήριξη των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει του Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 3:00 am


Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με αίτημα την αναστολή της εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου που προβλέπει τη λειτουργία προκάτ σχολικών αιθουσών στα νηπιαγωγεία

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ  με αίτημα την αναστολή της εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου που προβλέπει τη λειτουργία  προκάτ σχολικών αιθουσών στα νηπιαγωγεία 

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2019 | 3:00 am


Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Την ορκωμοσία ακόμα επτά νέων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ’ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας, περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής, οικονομικής διαχείρισης, δόμησης, διοίκησης και ανθρώπινου δυναμικού, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συνολικά από την αρχή του έτους, μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεκατρία άτομα έχουν αναλάβει υπηρεσία ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:00 am


Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 14.00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αύριο, Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι το  σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Επιπρόσθετα θα γίνει συζήτηση με θέμα την έγκριση σύναψης Γενικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του  Υπουργείου Εσωτερικών και της  ΚΕΔΕ, με αντικείμενο τη συνεργασία και συνδιαχείριση της τεχνολογικής υποδομής (GovHUB, Gcloud, πρόσβαση στο Κέντρο Διαλειτουργικότητας του ΥΠΟΙΚ κλπ.), προκειμένου να παρέχονται ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς του Δήμους, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και για ζητήματα αρμοδιότητας της Επιτροπής Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:00 am


Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή θρησκευτική συναυλία της Μικτής Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» του Δήμου Αμαρουσίου

Μία συναυλία γεμάτη με ύμνους και ψαλμωδίες θρησκευτικής μουσικής προσέφερε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», παρουσία εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους κόσμου. Στην καθιερωμένη θρησκευτική συναυλία που φέτος τιτλοφορούνταν «Εις κεκοιμημένους», σε ατμόσφαιρα κατάνυξηςυπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, οι χορωδοί μετέφεραν το πνεύμα των Άγιων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, εκ μέρους του Δημάρχου Γ. Πατούλη, συνεχάρη όλους τους χορωδούς για την εξαιρετική τους εμφάνιση, τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου και μετέφερε τις ευχές του για Καλό Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:00 am


Την 44η Δράση Αγροτικών Προϊόντων επέλεξε το καταναλωτικό κοινό για τις πασχαλινές αγορές του

Σταθερά στηρίζουν με την προτίμησή τους οι καταναλωτές τις αγροτικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, επωφελούμενοι ποιότητας εγχώριων αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Και σε αυτήν την 44η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαΐων, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους. Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι για την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:00 am


Σημαντικό Πασχαλινό bazaar - έκθεση με χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά του εικαστικού Χρήστου Κοντόπουλου , φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρευρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην έκθεση του εικαστικού Χρήστου Κοντόπουλου, που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από 19-21 Απριλίου με ώρες λειτουργίας 09:00-14:00 και 17:00-20:00.

Ο Δήμαρχος, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η έκθεση εξ’ ολοκλήρου γίνεται με ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγει ο κ. Κοντόπουλος και τα μεταμορφώνει σε υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 3:00 am


Θεσμική επίσκεψη ενημέρωσης με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ - Νέα Εποχή» Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου το πρωί της Παρασκευής όπου ο κος Αμπατζόγλου ενημερώθηκε αναλυτικά τόσο από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, όσο και από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την πορεία εκτέλεσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τον οικονομικό εξορθολογισμό, την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Αμαρουσίου και για άλλα υπηρεσιακά ζητήματα.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και με διάθεση ανταλλαγής ουσιαστικών απόψεων που προκύπτουν από ένα ώριμο και γόνιμο διάλογο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 3:00 am


Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Την Ανάσταση του Λαζάρου ανήγγειλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου. Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς και τη διευθύντρια του σχολείου Χρυσηίδα Φράγκου, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα».

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 3:00 am


Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας του Πεκίνου υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης

Συνάντηση με κινεζική αντιπροσωπεία από την Επιτροπή Υγείας του Πεκίνου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των διαύλων επικοινωνίας με την κινεζική κοινότητα που έχει αναπτύξει με στόχο την εξειδίκευση της συνεργασίας σε τομείς όπως ο τουρισμός υγείας, το επιχειρείν, ο πολιτισμός και η κοινωνική ανάπτυξη.

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού, ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στις σημαντικές προοπτικές συνεργασίων που ανοίγονται σε όλους τους παραπάνω τομείς με την Κίνα αλλά και στους δεσμούς που συνδέουν τους δύο λαούς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:00 am


Μαρουσι - Ειδήσεις και Νέα

Ιωνικός: Επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στην Basket League! (pics) - gazzetta.gr

Ιωνικός: Επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στην Basket League! (pics)  gazzetta.gr

Μεγάλη και ιστορική στιγμή για τον Ιωνικό, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 κι εξασφάλισε την μαθηματική του άνοδο στην Basket League, μετά την νίκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 7:02 pm


Αυτός, αυτή και τα μυστήρια στο Μαρούσι: Γαλάζιο χάος με την υποψηφιότητα Μαρίνας Πατούλη ... - Documento

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια στο Μαρούσι: Γαλάζιο χάος με την υποψηφιότητα Μαρίνας Πατούλη ...  Documento

Γαλάζιος «μύλος» στο Μαρούσι με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη που λέει, ξελέει και αιφνιδιάζει. Η φιλόλογος, πρώην δημοτική σύμβουλος ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 5:38 pm


Κινέζους αξιωματούχους υποδέχτηκε ο Γιώργος Καραμέρος και το #Ενωμένο Μαρούσι - Newsbomb

Κινέζους αξιωματούχους υποδέχτηκε ο Γιώργος Καραμέρος και το #Ενωμένο Μαρούσι  Newsbomb

Αντιπροσωπεία από ανώτατα στελέχη του Συμβουλίου για το Διεθνές Εμπόριο και τις Επενδύσεις του Δήμου Νίμπο, που έχει πληθυσμό 8 εκατομμύρια κατοίκους, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 4:01 pm


Δημοτικές εκλογές 2019: Η Τζοβάνα Πάγια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Ενωμένο Μαρούσι - Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Τζοβάνα Πάγια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Ενωμένο Μαρούσι  Pagenews.gr

Στις δημοτικές εκλογές 2019 ο Γιώργος Καραμένος είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου και το Ενωμένο Μαρούσι "μεγαλώνει" συνεχώς. Η Τζοβάνα Πάγια ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2019 | 1:29 pm


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Μαρούσι ΤΩΡΑ: Κοσμοπλημμύρα στην Ακολουθία του Νυμφίου - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Μαρούσι ΤΩΡΑ: Κοσμοπλημμύρα στην Ακολουθία του Νυμφίου  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 7:56 pm


Σε λίγη ώρα το πρώτο #OpenDebate του TheCaller και του Sigmund Communication - TheCaller

Σε λίγη ώρα το πρώτο #OpenDebate του TheCaller και του Sigmund Communication  TheCaller

Στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι διεξάγεται αυτήν την ώρα το πρώτο από τα #OPEN DEBATES που καθιερώνει το TheCaller σε συνεργασία με το ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 5:35 pm


Ενωμένο Μαρούσι: Περισσότεροι από 1.500 πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου - Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Περισσότεροι από 1.500 πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου  Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, ο Γιώργος Καραμέρος, μίλησε για τα σχέδια του συνδυασμού του για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 9:06 am


Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι - CNN Greece

Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι  CNN Greece

Περισσότεροι από 1.500 πολίτες έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» , με τον υποψήφιο δήμαρχο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:54 pm


A2: Πλησιάζει στα playoffs ο Χαρίλαος Τρικούπης - SPORT24

A2: Πλησιάζει στα playoffs ο Χαρίλαος Τρικούπης  SPORT24

Ο Χαρίλαος Τρικούπης νίκησε (84-69) το Ψυχικό κι έμεινε μόνος του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2, καθώς ο Κόροιβος επιβλήθηκε (85-72) του ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 9:51 pm


Νίκη του Α.Σ. Καστοριάς απέναντι στον Γ.Σ. Αμαρουσίου και η μάχη για τα playoffs καλά κρατεί! (αποτελέσματα+βαθμολογία) - Φωνή της Καστοριάς

Νίκη του Α.Σ. Καστοριάς απέναντι στον Γ.Σ. Αμαρουσίου και η μάχη για τα playoffs καλά κρατεί! (αποτελέσματα+βαθμολογία)  Φωνή της Καστοριάς

Τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη στην ιστορία της Α2 πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος για 3 πόντους δεν έπιασε τους 200 κόντρα στον Εθνικό. Το αποτέλεσμα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 7:36 pm


Σινεμά στα γρήγορα - In.gr

Σινεμά στα γρήγορα  In.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ. Transit (Γερμανία/Γαλλία, 2018). Δραματική αλληγορία του Κρίστιαν Πέτσολντ με τους Φραντς Ροσγκόφσκι, Πάουλα Μπέερ. Εμπνευσμένη από το ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 6:12 pm


Survivor Ελλάδα Τουρκία: Έξαλλοι οι παίκτες με την Κατερίνα Δαλάκα! (video) - Athens Magazine

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Έξαλλοι οι παίκτες με την Κατερίνα Δαλάκα! (video)  Athens Magazine

Survivor: Η άσπρη ομάδα δεν έχει προμήθειες και οι συμπαίκτες της, έγιναν έξαλλοι με την Κατερίνα Δαλάκα! Δείτε αναλυτικά τι συνέβη!

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:14 pm


Σε ανοιχτή συζήτηση καλεί τους πολίτες του Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Dikaiologitika News | Ειδήσε... - Dikaiologitika News

Σε ανοιχτή συζήτηση καλεί τους πολίτες του Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Dikaiologitika News | Ειδήσε...  Dikaiologitika News

Σε εκδήλωση - συζήτηση καλεί τους πολίτες ο υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2019 Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Η συνάντηση είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 6:41 pm


Την Κυριακή Άρης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος - Δημοκρατική της Ρόδου - dimokratiki.gr

Την Κυριακή Άρης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος - Δημοκρατική της Ρόδου  dimokratiki.gr

Την προσεχή Κυριακή 21 Απριλίου θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Α1 Κατηγορία ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:23 pm


Σαν σήμερα το έπος του Αμαρουσίου - sport-fm.gr ΘΕΜΑ - ΣΠΟΡ FM 94.6

Σαν σήμερα το έπος του Αμαρουσίου - sport-fm.gr ΘΕΜΑ  ΣΠΟΡ FM 94.6

Ήταν 17 Απριλίου του 2001, όταν το Μαρούσι κατακτούσε το Κύπελλο Σαπόρτα. Το www.sport-fm.gr γυρίζει το χρόνο πίσω.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 10:00 am


Μαρούσι ΤΩΡΑ-Κατανυκτικός Εσπερινός: Ουρές κόσμου για Τίμιο Ξύλο και Ι.Λείψανα - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Μαρούσι ΤΩΡΑ-Κατανυκτικός Εσπερινός: Ουρές κόσμου για Τίμιο Ξύλο και Ι.Λείψανα  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ουρές πιστών αυτήν την ώρα στο Μαρούσι, στον Κατανυκτικό Εσπερινός, προσκυνούν το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα από την Ι.Μ ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 10:00 am


Σεισμός στο Μαρούσι - In.gr

Σεισμός στο Μαρούσι  In.gr

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αττική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Εξαφάνιση Μαρούσι: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 18χρονου Σπύρου - Pagenews.gr

Εξαφάνιση Μαρούσι: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 18χρονου Σπύρου  Pagenews.gr

Εξαφάνιση Μαρούσι: Aίσιο τέλος είχε περιπέτεια του 18χρονου Σπύρου, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Εξαφανίστηκε 18χρονος από το Μαρούσι - CNN Greece

Εξαφανίστηκε 18χρονος από το Μαρούσι  CNN Greece

Ειδήσεις - Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση ενός 18χρονου από το Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την μεταφορά Καζίνο στο Μαρούσι - aftodioikisi.gr

Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την μεταφορά Καζίνο στο Μαρούσι  aftodioikisi.gr

Την αναβολή της συζήτησης για τη λήψη απόφασης επί του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου μεταφοράς του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι αποφάσισε το ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Ένταση στην δίκη του κατηγορούμενου για έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι - Alpha tv News

Ένταση στην δίκη του κατηγορούμενου για έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι  Alpha tv News

Ένταση επικράτησε στην δίκη στο Εφετείο, του κατηγορούμενου για έξι σεξουαλικές επιθέσεις, το 2016, στο Μαρούσι. Θύματα του κατηγορουμένου, περιέγραψαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


ΤΩΡΑ-Μαρούσι: Πλήθη λαού προσκυνούν το Τίμιο Ξύλο και τα Ι.Λείψανα από την Ι.Μ Αγ.Σεραφείμ Σαρώφ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΤΩΡΑ-Μαρούσι: Πλήθη λαού προσκυνούν το Τίμιο Ξύλο και τα Ι.Λείψανα από την Ι.Μ Αγ.Σεραφείμ Σαρώφ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Λαοθάλασσα πιστών αυτήν την ώρα στο Μαρούσι Αττικής παρά την ισχυρή βροχόπτωση στην υποδοχή του Τιμίου Ξύλου και των Ιερών ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: «Μεγαλώνει» το #Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: «Μεγαλώνει» το #Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Ευάγγελος Αγγέλου και ο Σόλων Σαββίδης ενισχύουν με τις δυνάμεις τους από σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, τον Γιώργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2019 | 10:00 am


Το Μαρούσι η τελευταία ομάδα που νίκησε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την ίδια σεζόν - gazzetta.gr

Το Μαρούσι η τελευταία ομάδα που νίκησε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την ίδια σεζόν  gazzetta.gr

Basket League: Η Αγωνιστική - Το Περιστέρι επικράτησε φέτος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κάτι που είχε να συμβεί από το Μαρούσι τη σεζόν 2004-05.

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2019 | 10:00 am


Ενωμένο Μαρούσι: Ενδυνάμωση της δικτύωσης των σχολείων του Αμαρουσίου προτείνει ο Γιώργος Καραμέρος - Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Ενδυνάμωση της δικτύωσης των σχολείων του Αμαρουσίου προτείνει ο Γιώργος Καραμέρος  Pagenews.gr

Δυναμικό παρών έδωσε το #Ενωμένο Μαρούσι και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος στη συναυλία των χορωδιών των δημοτικών σχολείων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 10:00 am


Καραμέρος: "Πρωτοβουλία στην σωστή κατεύθυνση ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου" - Pagenews.gr

Καραμέρος: "Πρωτοβουλία στην σωστή κατεύθυνση ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου"  Pagenews.gr

Καραμέρος: "Το Ενωμένο Μαρούσι στηρίζει ότι θετικό μπορεί να έχει συνέχεια στην πόλη" τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στα βόρεια προάστια - Athens Voice Online

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στα βόρεια προάστια  Athens Voice Online

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση της ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 10:00 am


Καιρός τώρα: Ισχυρή βροχή σε Μαρούσι - Αγία Παρασκευή - Παπάγου - Καλλιθέα και Δάφνη - onlarissa.gr

Καιρός τώρα: Ισχυρή βροχή σε Μαρούσι - Αγία Παρασκευή - Παπάγου - Καλλιθέα και Δάφνη  onlarissa.gr

Ισχυρή βροχή αυτή την ώρα σε Μαρούσι – Αγία Παρασκευή – Παπάγου – Υμηττό – Καλλιθέα – Νέα Σμύρνη και Δάφνη. Σύμφωνα με το meteo.gr η κακοκαιρία ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 10:00 am


ΤΩΡΑ Μαρούσι: Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε ο Εσπερινός στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΤΩΡΑ Μαρούσι: Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε ο Εσπερινός στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθος πιστών προσήλθε απόψε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Α2: Γκέλα του Ηρακλή στην Αμαλιάδα, νέα 100άρα ο Ιωνικός - SPORT24

Α2: Γκέλα του Ηρακλή στην Αμαλιάδα, νέα 100άρα ο Ιωνικός  SPORT24

Ο Ιωνικός απέχει άλλες δύο νίκες από την (μαθηματική) άνοδο στην Basket League μετά το εμφατικό 105-82 επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων, την ώρα που ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:00 am


Κατεβαίνει στην πολιτική η Σάρα Εσκενάζυ (pics) - Pagenews.gr

Κατεβαίνει στην πολιτική η Σάρα Εσκενάζυ (pics)  Pagenews.gr

Η Σάρα Εσκενάζυ αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Η όμορφη παίκτρια του ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:00 am


Survivor: Πρώην παίκτρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor: Πρώην παίκτρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor καταβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Ο λόγος για τη Σάρα Εσκενάζυ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:00 am


Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα με την Καρδίτσα και τώρα τελικός με Μαρούσι - BEST News

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα με την Καρδίτσα και τώρα τελικός με Μαρούσι  BEST News

Ακόμα μία σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας για την 25η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν της πολύ δυνατής Καρδίτσας ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:00 am


Επιβεβλημένη η επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Αγιάς - Ελευθερία

Επιβεβλημένη η επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Αγιάς  Ελευθερία

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Ερμή Αγιάς που στα δύο τελευταία παιχνίδια μετρά ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα....

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:40 pm


Διαψεύδει ο Μητροπολίτης Κηφισιάς τη δήλωση «σεξουαλικής προτίμησης» - Έθνος

Διαψεύδει ο Μητροπολίτης Κηφισιάς τη δήλωση «σεξουαλικής προτίμησης»  Έθνος

Διαψεύδει ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος την ύπαρξη χαρτιού από εκκλησία του Αμαρουσίου, το οποίο αναφέρει ότι οι νονοί ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Το Ενωμένο Μαρούσι για τα προβλήματα της περιοχής Βορρέ Αμαρουσίου - Pagenews.gr

Το Ενωμένο Μαρούσι για τα προβλήματα της περιοχής Βορρέ Αμαρουσίου  Pagenews.gr

Συνεχίζει τις επισκέψεις του κάθε μέρα και σε μία από τις 17 γειτονιές του Αμαρουσίου, ο υποψήφιος δήμαρχος κι επικεφαλής του συνδυασμού #Ενωμένο ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Δήλωση... σεξουαλικών «φρονημάτων» ζητά εκκλησία από όσους θέλουν να γίνουν νονοί - Το Κουτί της Πανδώρας

Δήλωση... σεξουαλικών «φρονημάτων» ζητά εκκλησία από όσους θέλουν να γίνουν νονοί  Το Κουτί της Πανδώρας

Δείτε ολόκληρη τη «μεσαιωνική» υπεύθυνη δήλωση που απαιτεί από τους νονούς ο Ι.Ν. Ζωδόχου Πηγής στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Το «Ενωμένο Μαρούσι» με ειδική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων - Pagenews.gr

Το «Ενωμένο Μαρούσι» με ειδική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων  Pagenews.gr

«Η ευζωία των αδέσποτων ζώων είναι ζήτημα πολιτισμού». Αυτό είναι το μήνυμα του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» του οποίου οι υποψήφιοι που έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Εκκλησία στο Μαρούσι ζητεί από τους νονούς να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι - Matrix24

Εκκλησία στο Μαρούσι ζητεί από τους νονούς να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι  Matrix24

Υπεύθυνη δήλωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν ότι μεταξύ άλλων δεν είναι ομοφυλόφιλοι, καλούνται να υπογράψουν όσοι θέλουν να βαφτίσουν κάποιο παιδί ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Ιερέας στο Μαρούσι ζητά δήλωση… σεξουαλικών φρονημάτων από υποψήφιους νονούς! - Protagon

Ιερέας στο Μαρούσι ζητά δήλωση… σεξουαλικών φρονημάτων από υποψήφιους νονούς!  Protagon

Συνέβη και αυτό εν έτει 2019, στο Μαρούσι: Ιερέας στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μαρούσι, ζητά από υποψήφιους νονούς υπεύθυνη δήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: '' Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας'' ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος! - Athens Magazine

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: '' Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας'' ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος!  Athens Magazine

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Αγίου Όρους, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, έπειτα από εκείνη που σόκαρε το ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


Η άφθαρτη χείρα Αγίας Μαρίνης στο Μαρούσι - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Η άφθαρτη χείρα Αγίας Μαρίνης στο Μαρούσι  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού υποδέχεται το Σάββατο 6 Απριλίου το ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Την σκότωσα για να ησυχάσει και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη μας - Ελεύθερος Τύπος

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Την σκότωσα για να ησυχάσει και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη μας  Ελεύθερος Τύπος

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ο 90χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα, το οποίο, όπως είπε, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Έγκλημα στο Μαρούσι: Ηλικιωμένος στραγγάλισε την γυναίκα του με καλώδιο - Pagenews.gr

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ηλικιωμένος στραγγάλισε την γυναίκα του με καλώδιο  Pagenews.gr

Έγκλημα στο Μαρούσι με έναν ηλικιωμένο να στραγγαλίζει την γυναίκα του με καλώδιο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Φωτογραφίες από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Φωτογραφίες από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, όπου ένας 90χρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Έγκλημα στο Μαρούσι με δράστη έναν 90χρονο - The TOC

Έγκλημα στο Μαρούσι με δράστη έναν 90χρονο  The TOC

Έγκλημα με δράστη έναν 90χρονο άνδρα και θύμα της 87χρονη σύζυγό του αποκαλύφθηκε στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπερήλικας που πάσχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι, ηλικιωμένος στραγγάλισε τη σύζυγό του - Newsbeast.gr

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι, ηλικιωμένος στραγγάλισε τη σύζυγό του  Newsbeast.gr

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας, οι οποίοι και βρήκαν το άψυχο σώμα της, μιας και όπως φαίνεται ότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Ανυπότακτη Αττική: Εκκωφαντική σιωπή Δούρου στα σχέδια για καζίνο στο Μαρούσι - aftodioikisi.gr

Ανυπότακτη Αττική: Εκκωφαντική σιωπή Δούρου στα σχέδια για καζίνο στο Μαρούσι  aftodioikisi.gr

Με αφορμή τη σημερινή (3/4) συζήτηση στο ΚΕΣΥΠΟΘΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων), του υπουργείου Περιβάλλοντος ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι κκκκκκκκκκκκκκ - Athina 9.84 fm

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι κκκκκκκκκκκκκκ  Athina 9.84 fm

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου. Ενενηντάχρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από άνοια, μέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Μίμης Φωτόπουλος: Δείτε την κόρη του θρυλικού ηθοποιού που κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές (vid) - Pagenews.gr

Μίμης Φωτόπουλος: Δείτε την κόρη του θρυλικού ηθοποιού που κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές (vid)  Pagenews.gr

Ο Μίμης Φωτόπουλος εκτός από ηθοποιός ήταν ποιητής και ζωγράφος, σύμφωνα με την κόρη του Άννα που ρίχνεται στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


ΤΩΡΑ Μαρούσι-Μαρτυρίες: Ο Άγιος Ιουστίνος όταν λειτουργούσε προσπαθούσε να γκρεμίσει το Τείχος - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΤΩΡΑ Μαρούσι-Μαρτυρίες: Ο Άγιος Ιουστίνος όταν λειτουργούσε προσπαθούσε να γκρεμίσει το Τείχος  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθος πιστών προσέρχονται αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου στην ομιλία του Αρχιμανδρίτη Σαράντη ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίνας - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Στο Μαρούσι η άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίνας  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. Στο Μαρούσι η άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίνας. Το μεγαλύτερο ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Μαρίνα Πατούλη: Αφήνει το Μαρούσι και κατεβαίνει σε άλλο Δήμο - Pagenews.gr

Μαρίνα Πατούλη: Αφήνει το Μαρούσι και κατεβαίνει σε άλλο Δήμο  Pagenews.gr

"Η Barbie κάνει δυναμικό comeback" αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Σάρωσε και το Μαρούσι ο ΑΣ Καρδίτσας (74-50)!!! | Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά - Θεσσαλία TV

Σάρωσε και το Μαρούσι ο ΑΣ Καρδίτσας (74-50)!!! | Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά  Θεσσαλία TV

Σαρωτικός ο ΑΣ Καρδίτσας κέρδισε και το Μαρούσι στο μεγάλο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας με 74-50 και συνέχισε την φρενήρη κούρσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2019 | 10:00 am


Ενωμένο Μαρούσι: Συμμετέχει στην Ώρα της Γης - Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Συμμετέχει στην Ώρα της Γης  Pagenews.gr

Το Ενωμένο Μαρούσι συμμετέχει απόψε συμβολικά στην «Ώρα της Γης», στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2019 | 9:00 am


Σε ασφαλιστική εταιρία εργαζόταν η γυναίκα που έπεσε στο κενό, στο The Mall στο Μαρούσι - ASFALISINET

Σε ασφαλιστική εταιρία εργαζόταν η γυναίκα που έπεσε στο κενό, στο The Mall στο Μαρούσι  ASFALISINET

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία να συνηγορούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες που μία γυναίκα 47 ετών ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2019 | 9:00 am


Τραγωδία στο Μαρούσι: Τι έδειξαν οι κάμερες του Mall - Zougla

Τραγωδία στο Μαρούσι: Τι έδειξαν οι κάμερες του Mall  Zougla

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης... Μαρούσι Mall κάμερες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


The Mall Athens: Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της... - Newsit

The Mall Athens: Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της...  Newsit

Που καταλήγουν οι αρχές για τα αίτια της τραγωδίας στο The Mall Athens. Νέα στοιχεία για την 47χρονη που έπεσε από τον τρίτο όροφο. Η συνομιλία στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Επίθεση του Ρουβίκωνα σε κατάστημα των My Market στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε κατάστημα των My Market στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνολικά 15 επιθέσεις σε υποκαταστήματα της αλυσίδας - Ξεκίνησε την Τρίτη στο Αιγάλεω, συνεχίστηκε με άλλες 13 τα ξημερώματα της Πέμπτης και συνεχίζεται το ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Μαρούσι:Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ - SKAI

Μαρούσι:Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ  SKAI

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν νωρίτερα σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπως έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης τους σε γνωστή ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Rituals 2019 Collection: Έκθεση design της Φαίης Τσακαλίδου στο Coco Mat Μαρούσι - CultureNow

Rituals 2019 Collection: Έκθεση design της Φαίης Τσακαλίδου στο Coco Mat Μαρούσι  CultureNow

Η Φαίη Τσακαλίδου – Faye Tsakalides παρουσιάζει την έκθεση design «Rituals' 2019 – Τελετουργίες 2019», στο Coco Mat Μαρούσι. AddThis Sharing Buttons.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Tραγωδία Mall: Αποκάλυψη βόμβα! - Δεν πέθανε από την πτώση! (Video) - Athens Magazine

Tραγωδία Mall: Αποκάλυψη βόμβα! - Δεν πέθανε από την πτώση! (Video)  Athens Magazine

Η τραγωδία που σημειώθηκε στο Mall έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να ταράξει τα δεδομένα και να φέρει νέα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" σε σουπερμάρκετ στο Μαρούσι - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" σε σουπερμάρκετ στο Μαρούσι - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Μέλη του «Ρουβίκωνα» συνομίλησαν με την υπεύθυνη του καταστήματος, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Εκλογές 2019 - Καραμέρος: Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας και μεικτές περιπολίες με ΕΛ.ΑΣ - NewsBomb

Εκλογές 2019 - Καραμέρος: Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας και μεικτές περιπολίες με ΕΛ.ΑΣ  NewsBomb

Δημοτικές εκλογές 2019: «Το πρόβλημα της ασφάλειας καθιστά αναγκαίο ένα νέο πρωτόκολλο για την ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Mall Μαρούσι: Nεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο - Athens Voice Online

Mall Μαρούσι: Nεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο  Athens Voice Online

Νεκρή μια 48χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης από τον τρίτο όροφο του Mall στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Σοκαρισμένη η Φωτεινή Δάρρα - Ήταν αυτόπτης μάρτυρας της αυτοκτονίας στο Μαρούσι - Zougla

Σοκαρισμένη η Φωτεινή Δάρρα - Ήταν αυτόπτης μάρτυρας της αυτοκτονίας στο Μαρούσι  Zougla

Σοκαρισμένη η είναι τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα η οποία είδε με τα ίδια της τα μάτια τη 40χρονη γυναίκα να πέφτει στο κενό από τον τρίτο όροφο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall - Το Βήμα Online

Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall  Το Βήμα Online

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Τραγωδία στο Μαρούσι: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του Mall - Fws.gr

Τραγωδία στο Μαρούσι: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του Mall  Fws.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, όταν έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall στο Μαρούσι! - Policenews

Έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall στο Μαρούσι!  Policenews

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για άτομο που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι - neakriti.gr

Γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι  neakriti.gr

Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Mall, στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Mall – Μαρούσι: Τραγική ειρωνεία… Το πρωί είχε γίνει άσκηση ανταπόκρισης σε περιστατικό κινδύνου - TheCaller

Mall – Μαρούσι: Τραγική ειρωνεία… Το πρωί είχε γίνει άσκηση ανταπόκρισης σε περιστατικό κινδύνου  TheCaller

Τραγωδία στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, καθώς μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40-45 ετών έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου το βράδυ ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Mall: Άτομο έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος στο Μαρούσι - Pagenews.gr

Mall: Άτομο έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος στο Μαρούσι  Pagenews.gr

Μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων, έπεσε, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 20:50′, από τον τρίτο όροφο του μεγάλου εμπορικού κέντρου Mall στο Μαρούσι, κάτω ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Τραγωδία στο Μαρούσι: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του «Mall» - CNN Greece

Τραγωδία στο Μαρούσι: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του «Mall»  CNN Greece

Ειδήσεις - Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (27/03), μετά την πτώση μιας γυναίκας από τον τρίτο όροφο του εμπορικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Σοκ: Γυναίκα έπεσε από εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι! - Athens Magazine

Σοκ: Γυναίκα έπεσε από εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι!  Athens Magazine

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όταν έπεσε μία γυναίκα από τον τρίτο όροφο.Δείτε εδώ!

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκαταστήματος στο Μαρούσι - The TOC

Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκαταστήματος στο Μαρούσι  The TOC

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου, στο Μαρούσι, γύρω στις 9.50. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Τραγωδία στο Mall – Γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο - altsantiri.gr

Τραγωδία στο Mall – Γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο  altsantiri.gr

Mία άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του The Mall Athens Πέθανε σχεδόν ακαριαία από τα τραύματα της Οι αρχές διεξάγουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι - Pagenews.gr

Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι  Pagenews.gr

Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αγγελική Βυρίνη και η Παναγιώτα Ντάντα υποψήφιες με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Αγώνες Δρόμου "Σπύρος Λούης" - Olympians Run International στο Μαρούσι - SPORT24

Αγώνες Δρόμου "Σπύρος Λούης" - Olympians Run International στο Μαρούσι  SPORT24

Στην τελική της ευθεία μπήκε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των 6ων Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» - Οlympians Run International καθώς το πρωί ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Σπύρος Λούης: Ο νερουλάς από το Μαρούσι που έγινε θρύλος των Ολυμπιακών αγώνων - SDNA

Σπύρος Λούης: Ο νερουλάς από το Μαρούσι που έγινε θρύλος των Ολυμπιακών αγώνων  SDNA

Η περιβολή του με το μουστάκι και την φουστανέλα, έφτανε για να τον κάνει λαϊκό ήρωα. Η νίκη του στο Μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 9:00 am


Α2: Μεγάλες -εξ' αναβολής- νίκες για Ψυχικό και Μαρούσι - SPORT24

Α2: Μεγάλες -εξ' αναβολής- νίκες για Ψυχικό και Μαρούσι  SPORT24

Ψυχικό και Μαρούσι ολοκλήρωσαν την 19η αγωνιστική της Α2 με νίκες στους εξ αναβολής αγώνες με τον Αμύντα και τον Ιπποκράτη Κω αντίστοιχα. - SPORT 24 ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Επεισόδια και διακοπή στο Διαγόρας – Μαρούσι! - In.gr

Επεισόδια και διακοπή στο Διαγόρας – Μαρούσι!  In.gr

«Ντου» και επεισόδια από ομάδα οπλισμένων κουκουλοφόρων είχαμε στο παιχνίδι του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι για την Α2 ανδρών, με τον αγώνα να ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


Κινηματογραφική ληστεία στο Μαρούσι με οδοφράγματα - In.gr

Κινηματογραφική ληστεία στο Μαρούσι με οδοφράγματα  In.gr

Τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου λήστεψαν 45χρονο υπάλληλο εταιρείας, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Διονύσου, στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το «Ενωμένο Μαρούσι» του κ. Καραμέρου αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής - Η Αυγή

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το «Ενωμένο Μαρούσι» του κ. Καραμέρου αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής  Η Αυγή

"Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Δέντρο έπεσε πάνω σε σπίτι στο Μαρούσι [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ - iefimerida

Δέντρο έπεσε πάνω σε σπίτι στο Μαρούσι [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ  iefimerida

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου το κύμα κακοκαιρίας «Ωκεανίς», που σαρώνει ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 12:10 am


Έκρηξη στο Tennis Club στο Μαρούσι - In.gr

Έκρηξη στο Tennis Club στο Μαρούσι  In.gr

Στον χώρο μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι εντόπισαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Συναγερμός στο Tennis Club στο Μαρούσι από έκρηξη... μυστήριο! - Newsit

Συναγερμός στο Tennis Club στο Μαρούσι από έκρηξη... μυστήριο!  Newsit

Ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι είδε ζημιές, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Διακοπή ρεύματος στο Μαρούσι - Zougla

Διακοπή ρεύματος στο Μαρούσι  Zougla

Χωρίς ηλεκτροδότηση βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα το Μαρούσι. Το γεγονός προκαλεί προβλήματα κυρίως λόγω του ψύχους που επικρατεί στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2019 | 10:00 am


«Ενωμένο Μαρούσι»: Ο Γ. Καραμέρος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του (Video) - Η Αυγή

«Ενωμένο Μαρούσι»: Ο Γ. Καραμέρος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του (Video)  Η Αυγή

Ο Γ. Καραμέρος, αποχώρησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. «Ενωτικό προσκλητήριο αλλαγής στην πόλη μετά από 13 χρόνια», απεύθυνε ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Διακοπές ρεύματος στο Μαρούσι - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News

Διακοπές ρεύματος στο Μαρούσι - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα  Dikaiologitika News

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται αυτή την ώρα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση οφείλονται σε βλάβη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Ληστείες σε πρατήριο καυσίμων και σε ταχυφαγείο στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Ληστείες σε πρατήριο καυσίμων και σε ταχυφαγείο στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Η πρώτη ληστεία στην περιοχή σημειώθηκε σε βάρος πρατηρίου καυσίμων, ενώ οι δράστες μετά την διαφυγή τους εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 10:00 am


Πότε "ξεπαγώνει" το ημιτελές κτήριο της Βωβός στο Μαρούσι - Capital.gr

Πότε "ξεπαγώνει" το ημιτελές κτήριο της Βωβός στο Μαρούσι  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Ενδεχομένως μέσα στη φετινή χρονιά να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση του ημιτελούς ακινήτου της Μπάμπης Βωβός Διεθνής ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά άσπρισαν τα πάντα στο Μαρούσι, ακριβώς την ώρα που όλα έδειχν.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας ήταν από τα σημεία του λεκανοπεδίου που είδαν περισσότερο χιόνι με το πέρασμα του «Τηλέμαχου», με το Μαρούσι να έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει... - Η Αυγή

Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει...  Η Αυγή

Ανω-κάτω με την υποψηφιότητα της συζύγου Πατούλη - «Δεν υπάρχει πικρία με τον άντρα μου» δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά την αναγκαστική δήλωση του Γ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Πατούλη για υποψηφιότητα στο Μαρούσι : Δεν έχω τη στήριξη του συζύγου μου - /finance.in.gr

Πατούλη για υποψηφιότητα στο Μαρούσι : Δεν έχω τη στήριξη του συζύγου μου  /finance.in.gr

Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση» σημείωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου - sports.in.gr

Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου  sports.in.gr

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μαρουσι

Φιλικοί ιστότοποι: