Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μαρουσι    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ημερίδα για τη διαμόρφωση σχεδίου Πολιτικής Προστασίας από φυσικές καταστροφές, αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου, στη Ραφήνα

Με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ημερίδα για τη διαμόρφωση σχεδίου Πολιτικής Προστασίας από φυσικές καταστροφές, αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου, στη Ραφήνα

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:00 am


Μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού χάρτη

Σε συνέχεια του υπ. αριθμ. 4843/18-06-2019 (ΑΔΑ: ΩΨΑΛΟΡ1Κ-ΨΣΘ) εγγράφου της Διεύθυνσης Δασών Ανατολικής Αττικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που τροποποιεί την υπ’ αριθμ. 3216/23-04-2019 απόφαση (ΑΔΑ: ΩΟ6ΑΟΠΙΚ-ΓΨΚ) για την προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη, ενημερώνουμε τους πολίτες και ιδιοκτήτες ακινήτων εντός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Αμαρουσίου ότι η νέα καταληκτική προθεσμία ορίζεται η 30η Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή, τόσο για τους κατοίκους εντός Ελλάδας όσο και για τους μόνιμους κατοίκους ή διαμένοντες στο εξωτερικό.

Οι δασικοί χάρτες βρίσκονται αναρτημένοι στον διαδικτυακό τόπο του Εθνικού Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) όπου είναι διαθέσιμες και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αντιρρήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:00 am


Εγκαίνια ΚΕΠ Υγείας Δήμου Καρύστου στην Εύβοια

Την Δευτέρα 22/7/2019, πραγματοποιήθηκαν, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Δήμο Καρύστου, τα εγκαίνια τη νέας δομής του ΚΕΠ Υγείας.

Βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 8 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες πως η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές. Τα 8 νοσήματα είναι: Καρκίνος του παχέος εντέρου, Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, Καρκίνος του μαστού, Καρδιαγγειακός κίνδυνος, Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, Καρκίνος του προστάτη, Μελάνωμα και Κατάθλιψη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:00 am


Για τις εφαρμογές smart city και safe city σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τους τρόπους με τους οποίους οι νέες τηλεπικοινωνίες και τεχνολογίες μπορούν να βρουν πεδίο εφαρμογής σε καίριες υπηρεσίες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και να προσφέρουν σύγχρονες λύσεις για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη, εξέθεσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, εκπρόσωποι κορυφαίας εταιρίας τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως και έχει ως έδρα το Μαρούσι για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα. 

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 3:00 am


Στη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στο λόφο Σκουζέ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στο Λόφο Σκουζέ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δεχόμενος την ευλογία του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Αιμιλιανού του λόφου Σκουζέ και πρόεδρο του ενοριακού φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας, πατέρα Νικόλαο Αργυρόπουλο, για το φιλανθρωπικό έργο. Παράλληλα, συνομίλησε με παριστάμενους πιστούς ανταλλάσσοντας ευχές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 3:00 am


Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Στον Μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, και στη λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιερής εικόνας της Αγίας Μαρίνας, Πολιούχου Εκάλης, που τελέστηκαν στον ομώνυμο ιερό ναό, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, συνόδευσε μαζί με τους παριστάμενους πιστούς τη λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιερής εικόνας και δέχθηκε τις ευχές του κόσμου για την ονομαστική εορτή της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσας δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 3:00 am


Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 ξεκινά η σταδιακή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πολεοδομική ενότητα «Πολύδροσο»

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 θα ξεκινήσει η σταδιακή εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης για την πολεοδομική ενότητα «Πολύδροσο».

Κατά το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στους κόμβους Φραγκοκκλησιάς – Αμαρουσίου - Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς – Ασπασίας Καψαλά που, επίσης, περιλαμβάνονται στην κυκλοφοριακή μελέτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση του Δήμου ζητά τη συνεργασία των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών για τη συμμόρφωσή τους με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης, τους εφιστά την προσοχή ώστε να επιδεικνύουν αυξημένη ετοιμότητα κατά τις μετακινήσεις τους για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την πλήρη εξοικείωσή τους με τη νέα σηματοδότηση στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 3:00 am


Παρέμβαση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στην ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων Δημάρχων με επίκεντρο το ζήτημα της κυβερνησιμότητας των Δήμων

Την ανάγκη δρομολόγησης νομοθετικών παρεμβάσεων με στόχο τη διασφάλιση της κυβερνησιμότητας σε Δήμους και Περιφέρειες υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σε παρέμβαση του στην ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων Δημάρχων Αττικής-Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 3:00 am


Αυλαία για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου με τη νεανική συναυλία των ONIRAMA και Μύρωνα Στρατή

Με τη συναυλία του νεανικού συγκροτήματος ONIRAMA με τον δημοφιλή Θοδωρή Μαραντίνη σε πρώτο πλάνο και του δημοφιλούς στους νέους ερμηνευτή και τραγουδοποιό Μύρωνα Στρατή έριξε αυλαία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019 που για άλλη μία χρονιά, φιλοξένησε με επιτυχία δημοφιλείς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 3:00 am


Ξεχωριστές μελωδίες και ερμηνείες στο μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019

Με ξεχωριστές ερμηνείες από αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου γέμισε ο χώρος που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019 σε μία βραδιά αφιερωμένη σε αγαπημένα νησιώτικα και λαϊκά ακούσματα. Ο Γιώργος Υδραίος, η Λένα Αλκαίου, ο Δημήτρης Σαββαΐδης ένωσαν τις φωνές τους στο μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» αποδίδοντας αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει, συνθέσει και ερμηνεύσει μεγάλοι εκπρόσωποι της ελληνικής λογοτεχνίας και μουσικής.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:00 am


Σε λειτουργία το δωρεάν ασύρματο διαδίκτυο στην πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι

Σε λειτουργία βρίσκεται η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο στην πλατεία Ευτέρπης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν μέσω wifi στο κινητό, στο tablet ή στο laptop τους σε όλη την έκταση της πλατείας. Το αμέσως επόμενο διάστημα η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στον κυβερνοχώρο θα επεκταθεί στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης και Γαρδέλη ώστε το σύνολο του χώρου πέριξ του σταθμού του Η.Σ.Α.Π να προσφέρεται ως hot spot τεχνολογίας και αναψυχής.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 3:00 am


Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως για το ζήτημα της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης

Τα προβλήματα εφαρμογής της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στους Δήμους που αντικειμενικά δεν διαθέτουν τις απαραίτητες κτιριακές υποδομές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, στο υπουργείο Παιδείας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 3:00 am


Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γ. Χαντζηνικολάου και τη Γ.Γ. Χ. Απαλαγάκη

Η ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου και τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης κ. Χαρούλα Απαλαγάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 3:00 am


Επικοινωνία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με Δημάρχους της Χαλκιδικής και τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επικοινώνησε σήμερα με Δημάρχους περιοχών της Χαλκιδικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία καθώς και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, προκειμένου να δηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμορφώσει σαφή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 3:00 am


Μοναδικές ερμηνείες απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά με το Γιώργο Νταλάρα, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Μια μοναδική μουσική βραδιά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου χάρισε στους εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές του, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, που εκτός από τη λαμπρή ερμηνευτική του πορεία, είναι όπως δεν παραλείπει ποτέ να λέει, πάνω απ’ όλα μουσικός, κιθαρίστας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 3:00 am


Η κακόπιστη κριτική και η κινδυνολογία δεν συμβάλλουν στην ανάδειξη και στην προστασία του μεγάλου αυτού έργου υποδομής στο κέντρο της πόλης μας

Η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της πόλης μας και η διαμόρφωση της Smart Plaza είναι ένα μεγάλο έργο που δεν μπορεί να αμφισβητεί ή να ακυρώνει ο κάθε ανώνυμος ή επώνυμος συντάκτης μίας τοπικής ειδησεογραφικής σελίδας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 3:00 am


Αυτοψία στα εν εξελίξει αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Επιθεώρηση στα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης βρέθηκε με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στην οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται ο αποδέκτης του δικτύου ομβρίων υδάτων της περιοχής και ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης του έργου.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 3:00 am


Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τη σημερινή τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 3:00 am


Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά στους πολίτες για την αντιμετώπιση του καύσωνα

 Μέτρα πρόληψης λαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων κατά τις ημέρες του καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών.  

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 3:00 am


Μαρουσι - Ειδήσεις και Νέα

Νέο άνοιγμα για την οικογένεια των ibis Styles στην Ελλάδα με το ibis Styles Athens Routes - Daily Traveling News

Νέο άνοιγμα για την οικογένεια των ibis Styles στην Ελλάδα με το ibis Styles Athens Routes  Daily Traveling News

Το Ibis Styles, το οικονομικό brand της Accor, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός νέου ξενοδοχείου στο λίκνο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού: το 4* ibis Styles Athens ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 11:35 pm


ΕΥΔΑΠ: Διακοπή ύδρευσης σε Αθήνα, Μαρούσι - Fosonline

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή ύδρευσης σε Αθήνα, Μαρούσι  Fosonline

Η ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ για συγκεκριμένα σημεία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 7:39 am


Ξανά σε πλειστηριασμό αλλά σε δόσεις, εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - Dikaiologitika News

Ξανά σε πλειστηριασμό αλλά σε δόσεις, εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι  Dikaiologitika News

Σειρά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για ομάδα ακινήτων του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι, που ανήκει στην εταιρεία Τρόπαια Συμμετοχική, έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 9:29 am


Νέα έδρα-καμίνι στο Μαρούσι! - Panathinaikos24.gr

Νέα έδρα-καμίνι στο Μαρούσι!  Panathinaikos24.gr

Το βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού θα έχει κοινή έδρα τη νέα σεζόν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μετακομίζει στο Μαρούσι, στο κλειστό του ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 1:02 pm


Στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού ΙΜΕΧ το Skal Athens Greece - Daily Traveling News

Στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού ΙΜΕΧ το Skal Athens Greece  Daily Traveling News

Tην Ελληνική ομάδα του Skal Athens Greece στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού ΙΜΕΧ στην Φρανκφούρτη στην Γερμάνια, εκπροσώπησε η κα Βίκυ Ευαγγελίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Η Ευγενία Μανωλίδου με σορτς μοίραζε φυλλάδια στο Μαρούσι -Το καυτό φιλί στον Αδωνι [εικόνα] - iefimerida

Η Ευγενία Μανωλίδου με σορτς μοίραζε φυλλάδια στο Μαρούσι -Το καυτό φιλί στον Αδωνι [εικόνα]  iefimerida

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν και ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε αυτή την εβδομάδα την περιοδεία του σε πλατείες διάφορων δήμων της Αθήνας, έχοντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 8:18 am


Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Χαμός στο Μαρούσι – Να βγει πρώτος γιατί είναι παλικάρι, είπε ο Σαμαράς (pics-vid) - alphafreepress

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Χαμός στο Μαρούσι – Να βγει πρώτος γιατί είναι παλικάρι, είπε ο Σαμαράς (pics-vid)  alphafreepress

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Στο Μαρούσι στην πλατεία Ηρώων έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Επίθεση «Ρουβίκωνα» στην Athens Voice - Κατέστρεψαν γραφεία και πέταξαν μαύρες μπογιές (φωτογραφίες - βίντεο) - Η Καθημερινή

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στην Athens Voice - Κατέστρεψαν γραφεία και πέταξαν μαύρες μπογιές (φωτογραφίες - βίντεο)  Η Καθημερινή

Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας». Οι δράστες κατέστρεψαν με λοστούς τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του (φωτο) - aftodioikisi.gr

Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του (φωτο)  aftodioikisi.gr

Τραγικό τέλος μέσα στο αυτοκίνητό του, βρήκε ένας άνδρας περίπου 55 ετών, στο Μαρούσι. Ο άνθρωπος εντοπίσθηκε νεκρός από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στον.

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 3:42 pm


Σοβαρό τροχαίο με 3 τραυματίες στην Κηφισίας - Athens Voice Online

Σοβαρό τροχαίο με 3 τραυματίες στην Κηφισίας  Athens Voice Online

Τροχαίο στην Κηφισίας με τρεις τραυματίες. Αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ένα φανάρι που βρίσκεται στο σημείο.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


ΑΣΕΠ: 105 προσλήψεις στο Μαρούσι - workenter

ΑΣΕΠ: 105 προσλήψεις στο Μαρούσι  workenter

Την πρόσληψη 105 υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, ζητούνται καθηγητές μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων. Οι ενδιαφερόμρνοι μπορούν ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Μαρούσι - The TOC

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Μαρούσι  The TOC

Δύο άνδρες και μία γυναίκα τραυματίστηκαν σε τροχαίο το βράδη της Κυριακής, όταν το όχημά τους προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Σύλληψη για εμπρησμό στο Μαρούσι - The TOC

Σύλληψη για εμπρησμό στο Μαρούσι  The TOC

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, 53 χρόνος ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


Έρχεται η Athens Flying Week, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχή έκπληξη! - Daily Traveling News

Έρχεται η Athens Flying Week, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχή έκπληξη!  Daily Traveling News

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι των αεροσκαφών θα βρεθούν στην Τανάγρα για να παρακολουθήσουν το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι με τους νέους δημοτικούς συμβούλους ο Άδωνις Γεωργιάδης - https://www.parapolitika.gr

Στο Μαρούσι με τους νέους δημοτικούς συμβούλους ο Άδωνις Γεωργιάδης  https://www.parapolitika.gr

Στο Μαρούσι με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του δήμου βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Γεωργιάδης - Ρουσόπουλος: Τι συζήτησαν με υποστηρικτές τους στο Μαρούσι - www.star.gr

Γεωργιάδης - Ρουσόπουλος: Τι συζήτησαν με υποστηρικτές τους στο Μαρούσι  www.star.gr

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, υποψήφιοι στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών, συζήτησαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, εννέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


«Έξυπνη» πλατεία η στάση του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι (εικόνες) - Athens Voice Online

«Έξυπνη» πλατεία η στάση του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι (εικόνες)  Athens Voice Online

«Έξυπνη» πλατεία πλέον η πλατεία Ευτέρπης (στάση ΗΣΑΠ) στο Μαρούσι που συνδέεται με υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας 300 θέσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Φωτιά στο Μαρούσι κοντά στο «The Mall Athens» - Fosonline

Φωτιά στο Μαρούσι κοντά στο «The Mall Athens»  Fosonline

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Μαρούσι πίσω από το κτίριο του ΟΤΕ και κοντά στο The Mall Athens.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Μαρούσι - In.gr

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Μαρούσι  In.gr

Η μία πυρκαγιά ξέσπασε πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ κοντά στο The Mall Athens και η άλλη πίσω απ' τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, ανάμεσα στο εμπορικό κέντρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Φωτιά τώρα στο Μαρούσι – κοντά στο «The Mall» - Red Pepper News

Φωτιά τώρα στο Μαρούσι – κοντά στο «The Mall»  Red Pepper News

Συναγερμός στην πυροσβεστική! Φωτιά τώρα στο Μαρούσι, κοντά στο «The Mall». Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στο Μαρούσι, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες…

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Πυρκαγιές κοντά στο Mall στο Μαρούσι - Athens Voice Online

Πυρκαγιές κοντά στο Mall στο Μαρούσι  Athens Voice Online

Δύο μέτωπα φωτιάς κοντά στο Mall στο Μαρούσι. Καίνε ξερά χόρτα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Δύο φωτιές σε κοντινά μεταξύ τους σημεία - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Μαρούσι: Δύο φωτιές σε κοντινά μεταξύ τους σημεία - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Στο σημείο έχουν μεταβεί και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η φωτιά καίει σε οικόπεδο με χαμηλή βλάστηση. Και άλλη φωτιά κοντά στο σημείο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Άλλα μαθήματα να διδάσκονται στο Μαρούσι και... άλλα στο Καρπενήσι - Η Αυγή

Άλλα μαθήματα να διδάσκονται στο Μαρούσι και... άλλα στο Καρπενήσι  Η Αυγή

Σχολεία πολλαπλών ταχυτήτων προτείνει η Ν.Δ. για την Παιδεία - Κατακερματισμό της ενιαίας δημόσιας Εκπαίδευσης επιδιώκει η Ν.Δ. υπό τον μανδύα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Οριοθετήθηκαν οι δυο φωτιές στο Μαρούσι - SKAI

Οριοθετήθηκαν οι δυο φωτιές στο Μαρούσι  SKAI

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και κατάφεραν να εμποδίσουν την επέκταση των δυο πυρκαγιών ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Δύο πυρκαγιές στο Μαρούσι κοντά σε ΟΤΕ και ΟΑΚΑ - Sputnik Ελλάδα

Δύο πυρκαγιές στο Μαρούσι κοντά σε ΟΤΕ και ΟΑΚΑ  Sputnik Ελλάδα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα σε οικόπεδα πίσω από το μέγαρο του ΟΤΕ, στο Μαρούσι, το μεσημέρι της Τετάρτης. Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για φωτιά σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Εκτακτο: Δύο εστίες φωτιάς τώρα στο Μαρούσι - Dikaiologitika News

Εκτακτο: Δύο εστίες φωτιάς τώρα στο Μαρούσι  Dikaiologitika News

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πρώτη φωτιά εντοπίζεται πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, κοντά στο The Mall Athens.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Δύο φωτιές στο Μαρούσι - News.gr

Δύο φωτιές στο Μαρούσι  News.gr

Φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο πίσω από τον ΟΤΕ και κοντά στο Mall. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για δύο εστίες, η μία στην οδό Ζηρίδη και η δεύτερη ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Φωτιά ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρούσι - Newsbomb

Φωτιά ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρούσι  Newsbomb

Ειδήσεις - Φωτιά ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Δεύτερη φωτιά στο Μαρούσι - ΤΩΡΑ - www.enikos.gr

Δεύτερη φωτιά στο Μαρούσι - ΤΩΡΑ  www.enikos.gr

Δεύτερη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Μαρούσι. Η δεύτερη εστία βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, πίσω από το κτίριο του ΟΤΕ. ΜΑΡΟΥΣΙ · Share · Tweet ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Με πλήθος κόσμου η κεντρική εκδήλωση του Κωστή Χατζηδάκη στο Μαρούσι - Reader.gr

Με πλήθος κόσμου η κεντρική εκδήλωση του Κωστή Χατζηδάκη στο Μαρούσι  Reader.gr

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών διοργάνωσε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Εγκαίνια υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Μαρούσι - Το Παρόν

Εγκαίνια υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Μαρούσι  Το Παρόν

-Εγκαίνια εποχής στο Μαρούσι – Παραδίδεται το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην πόλη, σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ 300 θέσεων και Smart Plaza για τους νέους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Πράσινο φως για καζίνο στο Μαρούσι - «Ναι» υπό προϋποθέσεις στη μετεγκατάσταση του Καζίνο ... - Documento

Πράσινο φως για καζίνο στο Μαρούσι - «Ναι» υπό προϋποθέσεις στη μετεγκατάσταση του Καζίνο ...  Documento

Οι... ρουλέτες πάνε κι έρχονται στην Αττική. Μια απόφαση της κεντρικής Διοίκησης φέρνει πιο κοντά τη μεταφορά του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι, παρά τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Χατζηδάκη - Athens Voice Online

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Χατζηδάκη  Athens Voice Online

Κοσμοπλημμύρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κωστή Χατζηδάκη στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων 10ετιων στο Μαρούσι εγκαινιάζεται την 23/6 - Epoli.gr

Το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων 10ετιων στο Μαρούσι εγκαινιάζεται την 23/6  Epoli.gr

Ένα έργο υποδομής «σταθμό» για το Μαρούσι, το μεγαλύτερο που έχει παραδοθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ, χωρητικότητας 300 ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Πρώτο βήμα για τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι - Capital.gr

Πρώτο βήμα για τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι  Capital.gr

Του Νίκου Χρυσικόπουλου. Σε τροχιά δείχνει να εισέρχεται η διαδικασία μετεγκατάστασης του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι. Η "Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας ΑΕ" ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 10:00 am


Τέλος ο Κεραμιδάς από το Μαρούσι - gazzetta.gr

Τέλος ο Κεραμιδάς από το Μαρούσι  gazzetta.gr

Μπάσκετ: Α2 Ανδρών - Το Μαρούσι υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική και ο Κώστας Κεραμιδάς αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων.

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Αμαρουσίου: Ποιος βγαίνει... - Newsit

Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Αμαρουσίου: Ποιος βγαίνει...  Newsit

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Αμαρουσίου. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Τι θα γίνει την Κυριακή στο Μαρούσι - Μια πλήρης ανάλυση - Pagenews.gr

Τι θα γίνει την Κυριακή στο Μαρούσι - Μια πλήρης ανάλυση  Pagenews.gr

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών για τον Δήμο Αμαρουσίου θα είναι... ντέρμπι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζουν Νικολαράκος και Ρώτας στο Μαρούσι - Dikaiologitika News

Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζουν Νικολαράκος και Ρώτας στο Μαρούσι  Dikaiologitika News

Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο Μαρούσι στηρίζουν Νικολαράκος και Ρώτας, υποψήφιοι Δήμαρχοι που δεν κατάφεραν να ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Η Μαρίνα Πατούλη βγαίνει δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι - gazzetta.gr

Η Μαρίνα Πατούλη βγαίνει δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι  gazzetta.gr

Plus: Πολιτική - Η Μαρίνα Πατούλη αναδείχτηκε 1η σε σταυρούς στο συνδυασμό Μαρούσι Μπορείς - Το μέλλον στα χέρια σου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα Εκλογών - Σταυροί προτίμησης Δήμος... - Newsit

Αποτελέσματα Εκλογών - Σταυροί προτίμησης Δήμος...  Newsit

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι λίγο πολύ γνωστά για κάθε περιοχή, ωστόσο οι σταυροί προτίμησης ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι θα πάει μπροστά με δήμαρχο που μπορεί να κάνει έργο - https://www.parapolitika.gr

Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι θα πάει μπροστά με δήμαρχο που μπορεί να κάνει έργο  https://www.parapolitika.gr

«Έφτασε μία και μόνο τηλεοπτική μονομαχία με τον κ. Καραμέρο σήμερα στην ΕΡΤ, για να αποδειχθεί πως είναι ακατάλληλος για δήμαρχος Αμαρουσίου, όπως ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Δ. Αμαρουσίου: Αυτοί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται (ονόματα) - aftodioikisi.gr

Δ. Αμαρουσίου: Αυτοί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται (ονόματα)  aftodioikisi.gr

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του ΥΠΕΣ, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στον Δήμο Αμαρουσίου είναι οι εξής: Αμπατζόγλου Θεόδωρος.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα εκλογών - Μαρούσι: Αμπατζόγλου και Καραμέρος... - Newsit

Αποτελέσματα εκλογών - Μαρούσι: Αμπατζόγλου και Καραμέρος...  Newsit

Τα αποτελέσματα εκλογών στον Δήμο Αμαρουσίου δείχνουν ότι θα γίνει σκληρή μάχη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών: Προβάδισμα Αμπατζόγλου στο Μαρούσι - News.gr

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών: Προβάδισμα Αμπατζόγλου στο Μαρούσι  News.gr

Σκληρή είναι η μάχη και στις Δημοτικές εκλογές. Τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν προβάδισμα στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου με 33,2% στο Μαρούσι. Τα πρώτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2019 | 10:00 am


Αμπατζόγλου: Νίκη από την πρώτη Κυριακή στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Αμπατζόγλου: Νίκη από την πρώτη Κυριακή στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Με το μήνυμα «νίκη από την πρώτη Κυριακή» ξεκίνησε την κεντρική πολιτική του ομιλία του.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στο Μαρούσι: Αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη σύντροφό του - HuffPost Greece

Τραγωδία στο Μαρούσι: Αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη σύντροφό του  HuffPost Greece

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Προεκλογική εκδήλωση του Επαμεινώνδα Γαρδέλη: Το Μαρούσι ψήφισε - Zougla

Προεκλογική εκδήλωση του Επαμεινώνδα Γαρδέλη: Το Μαρούσι ψήφισε  Zougla

Το Μαρούσι ψήφισε! Σε μια καθαρά Μαρουσιώτικη συγκέντρωση, οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου έδωσαν την Πέμπτη το βράδυ, όχι μόνο με την παρουσία ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: «Με τελειώσατε, με τελειώσατε», φώναζε ο 65χρονος πριν αυτοκτονήσει - CNN Greece

Μαρούσι: «Με τελειώσατε, με τελειώσατε», φώναζε ο 65χρονος πριν αυτοκτονήσει  CNN Greece

Ειδήσεις - Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν οι ένοικοι της οδού Δωδεκανήσου στο Μαρούσι άκουσαν φωνές και στη συνέχεια ένα δυνατό ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Ανδρας αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε μετά από καβγά με τη σύζυγό του - HuffPost Greece

Μαρούσι: Ανδρας αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε μετά από καβγά με τη σύζυγό του  HuffPost Greece

Προηγουμένως η γυναίκα πρόλαβε να βγει από το σπίτι και να διαφύγει.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Πάνος Βραχνός: Από το χειρουργείο... στον δήμο Αμαρουσίου - Πρώτο ΘΕΜΑ

Πάνος Βραχνός: Από το χειρουργείο... στον δήμο Αμαρουσίου  Πρώτο ΘΕΜΑ

Με έντονη κοινωνική πρόσφορα και παρουσία στα κοινά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από καβγά με τη σύζυγό του - Voria

Μαρούσι: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από καβγά με τη σύζυγό του  Voria

Προηγουμένως η σύζυγος πρόλαβε να βγει από το σπίτι και να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον σύζυγό της νεκρό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Πυροβολισμοί σε καυγά ζευγαριού στο Μαρούσι - The TOC

Πυροβολισμοί σε καυγά ζευγαριού στο Μαρούσι  The TOC

Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μαρούσι. Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, αναφέρουν πως το περιστατικό συνέβη σε καυγά μεταξύ του ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Τσακώθηκε με τη σύζυγό του, πυροβόλησε στον αέρα και αυτοπυροβολήθηκε - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Μαρούσι: Τσακώθηκε με τη σύζυγό του, πυροβόλησε στον αέρα και αυτοπυροβολήθηκε - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Ζευγάρι τσακώθηκε στο σπίτι του στο Μαρούσι και ο άντρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Η σύζυγος διέφυγε τρέχοντας και εκείνος αυτοπυροβολήθηκε με ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Α2: Σώθηκαν Κόροιβος κι Απόλλωνας, έπεσαν Καβάλα και Μαρούσι - SPORT24

Α2: Σώθηκαν Κόροιβος κι Απόλλωνας, έπεσαν Καβάλα και Μαρούσι  SPORT24

Στην Α2 θα αγωνίζονται και τη σεζόν 2019/20 ο Κόροιβος Αμαλιάδας κι ο Απόλλωνας Πάτρας, υποβιβάστηκαν στη Β Εθνική το Μαρούσι και η Καβάλα. - SPORT ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: «Μαίρη για το Μαρούσι», μια αδέσμευτη φωνή - Newsbeast.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: «Μαίρη για το Μαρούσι», μια αδέσμευτη φωνή  Newsbeast.gr

Συστήνεται ως μία μεγάλη παρέα πολιτών της πόλης του Αμαρουσίου. Πρόκειται για τη Δημοτική Παράταξη Συμπολιτών «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή» με ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Σγουρός σε Πατούλη: Δείξτε μας το πόρισμα για την οικονομική διαχείριση στο Μαρούσι - Protagon

Σγουρός σε Πατούλη: Δείξτε μας το πόρισμα για την οικονομική διαχείριση στο Μαρούσι  Protagon

Νέες αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα Πατούλη στον δήμο Αμαρουσίου έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη για τα δάνεια και τα χρέη του δήμου που μάλιστα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Η αγάπη μου για το Μαρούσι κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η αγάπη μου για το Μαρούσι κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά  Πρώτο ΘΕΜΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Φοίτησα στα σχολεία της πόλης μας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Γαρδέλης: «Με το "ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ" καμία γειτονιά του Αμαρουσίου δεν θα είναι σε δεύτερη μοίρα» - Zougla

Γαρδέλης: «Με το "ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ" καμία γειτονιά του Αμαρουσίου δεν θα είναι σε δεύτερη μοίρα»  Zougla

Στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ», εξέχουσα θέση έχουν οι παρεμβάσεις που σχεδιάζει ο επικεφαλής του, υποψήφιος Δήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Σγουρός για Πατούλη: Χωρίς πιστοποιητικό συμμόρφωσης παιδικές χαρές στο Μαρούσι (έγγραφο) - aftodioikisi.gr

Σγουρός για Πατούλη: Χωρίς πιστοποιητικό συμμόρφωσης παιδικές χαρές στο Μαρούσι (έγγραφο)  aftodioikisi.gr

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ανθυποψήφιο του στην Περιφέρεια Αττικής κ Γιώργο Πατούλη εξέδωσε ο Γιάννης Σγουρός, με αφορμή έγγραφο της.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Φωτιά σε αποθήκη πολυκατοικίας στο Μαρούσι - ΤΩΡΑ - ΦΩΤΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Φωτιά σε αποθήκη πολυκατοικίας στο Μαρούσι - ΤΩΡΑ - ΦΩΤΟ αναγνώστη  www.enikos.gr

Φωτιά ξέσπασε σε μικρή αποθήκη πολυκατοικίας στο Μαρούσι πριν λίγη ώρα. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 7:36 am


Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρούσι (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρούσι (ΦΩΤΟ)  902.gr

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρούσι την Τετάρτη 15 Μάη στην πλατεία του ΗΣΑΠ, μίλησαν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


Γιώργος Καραμέρος: Θα βγάλουμε το Μαρούσι από την μεταολυμπιακή στασιμότητα - CNN Greece

Γιώργος Καραμέρος: Θα βγάλουμε το Μαρούσι από την μεταολυμπιακή στασιμότητα  CNN Greece

«Ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός» λέει στο CNN Greece ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κύριος Γιώργος Καραμέρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Το Μαρούσι του Πατούλη εκτός… ΕΝΦΙΑ - Documento

Το Μαρούσι του Πατούλη εκτός… ΕΝΦΙΑ  Documento

Δεν έχει υποβάλει δηλώσεις Ε9 για τα ακίνητα του δήμου, μισθοδοτούμενα και μη, από το 2010.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Δέκα συνδυασμοί διεκδικούν το Μαρούσι - Newsbomb

Δημοτικές εκλογές 2019: Δέκα συνδυασμοί διεκδικούν το Μαρούσι  Newsbomb

Δημοτικές εκλογές 2019: Συνολικά 10 ψηφοδέλτια από αντίστοιχους δημοτικούς συνδυασμούς θα βρουν οι ψηφοφόροι του Δήμου Αμαρουσίου λίγο πριν μπουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Γιώργος Καραμέρος: Το Μαρούσι ανήκει στην Α1! - AllStar Basket

Γιώργος Καραμέρος: Το Μαρούσι ανήκει στην Α1!  AllStar Basket

"Το Μαρούσι ανήκει στην Α1", δηλώνει στο AllStar Basket ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» διεκδικεί στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες το site Marousi24.gr - Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες το site Marousi24.gr  Pagenews.gr

Πολύ σοβαρή καταγγελία από το Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Μπλακ άουτ στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Μπλακ άουτ στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Χωρίς ρεύμα από τις 22:50 πολλές περιοχές στο Μαρούσι - Τι απαντούν από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Μπλακ άουτ στο Μαρούσι - Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ - Athens Voice Online

Μπλακ άουτ στο Μαρούσι - Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ  Athens Voice Online

Χωρίς ρεύμα από τις 22:50 πολλές περιοχές στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


ΝΔ: Νέος πονοκέφαλος-Επιμένει σε υποψηφιότητά στο Μαρούσι η Μ.Πατούλη (φωτο) - aftodioikisi.gr

ΝΔ: Νέος πονοκέφαλος-Επιμένει σε υποψηφιότητά στο Μαρούσι η Μ.Πατούλη (φωτο)  aftodioikisi.gr

Ολική επαναφορά για την Μαρίνα Πατούλη η οποία είχε προκαλέσει έντονες αναταράξεις όταν παραμονές Χριστουγέννων είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Trastor: Απέκτησε κτιριακό συγκρότημα γραφείων στο Μαρούσι - Euro2day

Trastor: Απέκτησε κτιριακό συγκρότημα γραφείων στο Μαρούσι  Euro2day

Το αποκτηθέν κτιριακό συγκρότημα αναπτύσσεται σε δύο αυτοτελή κτίρια γραφείων με υπόγειες αποθήκες και θέσεις στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 6.265τ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Ενωμένο Μαρούσι: Περισσότεροι από 1.500 πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου - Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Περισσότεροι από 1.500 πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου  Pagenews.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, ο Γιώργος Καραμέρος, μίλησε για τα σχέδια του συνδυασμού του για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 10:00 am


Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι - CNN Greece

Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι  CNN Greece

Περισσότεροι από 1.500 πολίτες έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» , με τον υποψήφιο δήμαρχο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:00 am


Μαρούσι: Πρόταση Καραμέρου για ονομασία δρόμου σε «Οδός Κυπελλούχων Ευρώπης Σαπόρτα 2001»! - Eurohoops Greece

Μαρούσι: Πρόταση Καραμέρου για ονομασία δρόμου σε «Οδός Κυπελλούχων Ευρώπης Σαπόρτα 2001»!  Eurohoops Greece

Για τη μετονομασία ενός δρόμου γύρω από το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά σε «Κυπελλούχων Ευρώπης 2001» προς τιμήν των πρωταγωνιστών ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 10:00 am


Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την μεταφορά Καζίνο στο Μαρούσι - aftodioikisi.gr

Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την μεταφορά Καζίνο στο Μαρούσι  aftodioikisi.gr

Την αναβολή της συζήτησης για τη λήψη απόφασης επί του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου μεταφοράς του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι αποφάσισε το ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Εξαφανίστηκε 18χρονος από το Μαρούσι - CNN Greece

Εξαφανίστηκε 18χρονος από το Μαρούσι  CNN Greece

Ειδήσεις - Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση ενός 18χρονου από το Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Σεισμός στο Μαρούσι - Το Βήμα Online

Σεισμός στο Μαρούσι  Το Βήμα Online

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αττική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Πρώην παίκτρια του Survivor υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι - Έθνος

Πρώην παίκτρια του Survivor υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι  Έθνος

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:00 am


Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει το σημείωμα του 90χρονου... - Newsit

Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονίζει το σημείωμα του 90χρονου...  Newsit

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα και θύτη τον υπέργηρο σύζυγό της στο Μαρούσι. Το σημείωμα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Την σκότωσα για να ησυχάσει και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη μας - Ελεύθερος Τύπος

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Την σκότωσα για να ησυχάσει και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη μας  Ελεύθερος Τύπος

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ο 90χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα, το οποίο, όπως είπε, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι κκκκκκκκκκκκκκ - Athina 9.84 fm

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι κκκκκκκκκκκκκκ  Athina 9.84 fm

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου. Ενενηντάχρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από άνοια, μέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στο Μαρούσι - Zougla

Τραγωδία στο Μαρούσι  Zougla

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για μία γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι - Pagenews.gr

Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι  Pagenews.gr

Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αγγελική Βυρίνη και η Παναγιώτα Ντάντα υποψήφιες με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Άκρως επιτυχημένη η δωδεκαετία του Πατούλη στο Μαρούσι - Αποθεώθηκε στον απολογισμό του - Dikaiologitika News

Άκρως επιτυχημένη η δωδεκαετία του Πατούλη στο Μαρούσι - Αποθεώθηκε στον απολογισμό του  Dikaiologitika News

Στις καίριες παρεμβάσεις που υλοποίησε κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Αμαρουσίου την περίοδο 2007 -2019 προκειμένου να μεταβεί ο δήμος από τη χρεοκοπί ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


«Κινηματογραφική» ληστεία στο Μαρούσι με οδοφράγματα και έναν δράστη μεταμφιεσμένο σε αστυνομικό - Πρώτο ΘΕΜΑ

«Κινηματογραφική» ληστεία στο Μαρούσι με οδοφράγματα και έναν δράστη μεταμφιεσμένο σε αστυνομικό  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι κακοποιοί ήταν άψογα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να πυροβολήσουν στο ψαχνό οποιονδήποτε έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια τους.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το «Ενωμένο Μαρούσι» του κ. Καραμέρου αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής - Η Αυγή

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το «Ενωμένο Μαρούσι» του κ. Καραμέρου αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής  Η Αυγή

"Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Έκρηξη μυστήριο στο Tennis Club στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Έκρηξη μυστήριο στο Tennis Club στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο υπάλληλος είδε ζημιές ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε εκραγεί μηχανισμός – Κανείς δεν έχει δει ή ακούσει τίποτα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


«Ενωμένο Μαρούσι»: Ο Γ. Καραμέρος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του (Video) - Η Αυγή

«Ενωμένο Μαρούσι»: Ο Γ. Καραμέρος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του (Video)  Η Αυγή

Ο Γ. Καραμέρος, αποχώρησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. «Ενωτικό προσκλητήριο αλλαγής στην πόλη μετά από 13 χρόνια», απεύθυνε ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας ήταν από τα σημεία του λεκανοπεδίου που είδαν περισσότερο χιόνι με το πέρασμα του «Τηλέμαχου», με το Μαρούσι να έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά άσπρισαν τα πάντα στο Μαρούσι, ακριβώς την ώρα που όλα έδειχν.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Κλειστά σχολεία αύριο σε Πεντέλη, Κηφισιά - Τι ισχύει για... - Newsit

Κλειστά σχολεία αύριο σε Πεντέλη, Κηφισιά - Τι ισχύει για...  Newsit

Κλειστά σχολεία σε Πεντέλη, Κηφισιά και αύριο Τετάρτη, 09/01/2019 λόγω κακοκαιρίας. Τι ισχύει για Μαρούσι, Χαλάνδρι, Καισαριανή, Παπάγου - Χολαργό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει... - Η Αυγή

Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει...  Η Αυγή

Ανω-κάτω με την υποψηφιότητα της συζύγου Πατούλη - «Δεν υπάρχει πικρία με τον άντρα μου» δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά την αναγκαστική δήλωση του Γ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Πατούλη για υποψηφιότητα στο Μαρούσι : Δεν έχω τη στήριξη του συζύγου μου - /finance.in.gr

Πατούλη για υποψηφιότητα στο Μαρούσι : Δεν έχω τη στήριξη του συζύγου μου  /finance.in.gr

Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση» σημείωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μαρουσι

Φιλικοί ιστότοποι: