Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μαρουσι    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Απολογισμός 2007-2019: 12 χρόνια έργο Διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, 18:00, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκαλεί τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες στον απολογισμό για τα 12 χρόνια έργου της Διοίκησής του στο Μαρούσι.

Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18:00, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»      
(Βασ. Όλγας 12, Μαρούσι)

 «Όσα επιδιώξαμε, σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε σε τρεις θητείες παραδίδοντας, έναν Δήμο ισχυρό, με γερά θεμέλια. Συλλογικά τα καταφέραμε, πήγαμε το Μαρούσι μπροστά».

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 2:00 am


Με επιτυχία διεξήχθη το φορολογικό σεμινάριο στο Μαρούσι από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Επίκαιρο και πλούσιο σε θεματολογία δωρεάν φορολογικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου κα με εισηγητές καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 2:00 am


Το βραβείο Greek Green Awards 2019 «Λειτουργία Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας» απονεμήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου στην 3η διεθνή έκθεση Verde.tec για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου τιμήθηκε στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση» των βραβείων Greek Green  Awards 2019 με το βραβείο «Λειτουργία Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας», στο πλαίσιο της 3ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης  που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και απένειμε βραβεία Greek Green Awards σε Δήμους, φορείς και οργανισμούς που διακρίθηκαν για τις βέλτιστες πρακτικές τους σε θέματα περιβάλλοντος και αειφορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 2:00 am


Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων, με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη, φίλους του Συλλόγου και εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους, δηλώνοντας το σταθερό ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο και το Μαρούσι από οποιαδήποτε αυτοδιοικητική θέση.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής στις εκλογές του Μαΐου.

Εκτός από μέλη του συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Ιωάννου, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 2:00 am


Τις νέες δομές του Κοινωνικού Οδοντιατρείου και του Κέντρου Κοινότητας Αμαρουσίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Τις δύο νέες κοινωνικές δομές, το «Οδοντιατρείο» του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου και το «Κέντρο Κοινότητας Αμαρουσίου», που έρχονται να ενισχύσουν το δίκτυο των υποστηρικτών κοινωνικών υπηρεσιών, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου (Παλαιολόγου 9).

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 2:00 am


Η αλήθεια για τα δύο ασθενοφόρα του Δήμου Αμαρουσίου

Με αφορμή δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας στην οποία κατηγορείται η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, πως δεν αξιοποιεί τα δύο ασθενοφόρα οχήματα που ανήκουν στην κυριότητα του, τα οποία δωρίσθηκαν από την Ομοσπονδία Σαμαρειτών της Γερμανίας , θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Α) Τα δύο ασθενοφόρα δόθηκαν αρχικά το πρώτο στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Και το δεύτερο, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 2:00 am


Μέρος των έργων και των ώριμων μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι παρουσίασε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά και έγκυρα  για μέρος των έργων  και των ώριμων μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι είχε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της 12ης Φεβρουαρίου 2019. Η Διοίκηση παρουσίασε τα έργα που εκτελούνται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και ώριμες μελέτες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, με στόχο την πληρέστατη ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και των πολιτών για μια σειρά έργων υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 2:00 am


Εγκαίνια της νέας στέγης του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής, μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Το νέο χώρο στέγασης των γραφείων του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) εγκαινίασε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.  

Τη νέα στέγη για την πραγματοποίηση των ομάδων ενδυνάμωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και εκδηλώσεων, παραχώρησε πρόσφατα στο Σύλλογο ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), με την  αρωγή και τη στήριξη του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη σε όλη την προσπάθεια.

Τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο αξιοσέβαστος πατέρας Τίτος, παρουσία, επίσης, των Δημοτικών Συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Δημήτρη Σμυρνή, του Προέδρου της ΕΠΑΨΥ κου Παναγιώτη Χόνδρου, της Ψυχολόγου και μέλους της επιστημονικής ομάδας Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. κας Πέπης Μπελέκου, καθώς και πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πλούσιος μπουφές, ευγενική χορηγία του Δήμου Αμαρουσίου για την σημαντική αυτή εκδήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 2:00 am


Προσφορά φαρμάκων στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου από τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού –Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού –Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος» κ. Αθανάσιος Νησιώτης.

Τα φάρμακα παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ευχαρίστησε τον κ. Νησιώτη και το Σύλλογο για την ευγενική πρωτοβουλία προσφοράς φαρμάκων στην πρότυπη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου, που καλύπτει τις ανάγκες όσων αδυνατούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους. 

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 2:00 am


Επιστολή του Αναπληρωτή Δημάρχου, Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπ. Σταθούλη προς τον Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων (ΓΝΑ Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ» και Γενικό Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης»)

Με επιστολή του ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδημάρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης προς τον κ. Κουταλά Εμμανουήλ του Θεοδώρου, Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων (ΓΝΑ Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ» και Γενικό Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης») εκφράζει την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η παντελής παράλειψη εκ μέρους του στη στήριξη και στην αρωγή που προσφέρει επί σειρά ετών ο Δήμος Αμαρουσίου προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιατρικού νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 2:00 am


Τιμητική διάκριση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Για την προσφορά του στον Αθλητισμό και τη στήριξη των ολυμπιονικών βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. 

Ο Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα τιμητική τη βράβευση που δέχθηκε μέσα από το Σύλλογο των Ελλήνων Ολυμπιονικών. Απευθυνόμενος στη Πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη και στα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στα ολυμπιακά ιδεώδη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 2:00 am


«Παγωμένη» στα συρτάρια της Περιφέρειας Αττικής η σύναψη των δύο προγραμματικών συμβάσεων για εγκεκριμένα έργα ομβρίων στο Κέντρο και στο Νέο Τέρμα του Δήμου Αμαρουσίου

Επί οκτώ μήνες παραμένει «κλειδωμένη» στα συρτάρια της Περιφέρειας Αττικής η σύναψη των δύο προγραμματικών συμβάσεων με το Δήμο Αμαρουσίου για τα έργα «αγωγοί ομβρίων περιοχής Κέντρου Αμαρουσίου» (προϋπολογισμού 600.000 ευρώ)  και «απορροή ομβρίων υδάτων περιοχής Ν. Τέρμα Αμαρουσίου» (προϋπολογισμού 1.560.000 ευρώ).

Και τα δύο έργα έχουν κριθεί από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας από τις 8/6/2018 ότι καλύπτουν τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει η σύναψη των προγραμματικών συμβάσεων, μετά τις ώριμες μελέτες που κατέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου χρηματοδοτούμενες από ίδιους πόρους για επίσπευση των διαδικασιών, αν και ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αλλά και την επικαιροποίηση αυτών από το Δημοτικό Συμβούλιο από τον 7/2018, όπως  ζητήθηκε από το Δήμο Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 2:00 am


Τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

Στην τιμητική εκδήλωση του αθλητικού συλλόγου Στίβου “Girls Team Galanopoulou” που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) και τη βράβευση ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού με διεθνή παρουσία, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, τιμώντας τον κορυφαίο προπονητή Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν, επίσης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών Τέο Λοράντο, η πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου, ο Παραολυμπιονίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης.

«Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε μία ολόκληρη εποχή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους νέους μας και αποτελεί χρέος μας να τους αναγνωρίζουμε και να τους τιμούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, κατά τη βράβευση του διεθνούς φήμης τεχνικού, συγχαίροντας, παράλληλα, και όλους τους υπόλοιπους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

«Για εμάς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί διαρκή στόχο μας να προσφέρουμε ερεθίσματα και υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενσωματώνει στο σύγχρονο τρόπο ζωής την αξία του αθλητισμού, καλλιεργεί την αθλητική παιδεία και αποκρούει φαινόμενα αντιαθλητικά. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Πολιτείας, κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητικής οικογένειας είναι επιβεβλημένη» επισήμανε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος Χριστίνα Γαλανοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν, επίσης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ οι νεαροί αθλητές τιμήθηκαν από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για την εθελοντική προσφορά τους μέσω της αθλητικής δραστηριοποίησής τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, ο οποίος βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών Τέο Λοράντο.

Παρόντες την εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης. 

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 2:00 am


Συνάντηση του Προέδρου Γ. Πατούλη και των επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ με τον υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση και Αν. υπ. Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη αύριο Τρίτη, στις 5 το απόγευμα

Στο επίκεντρο η απόφαση για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων και ο Κλεισθένης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, μέλη του Προεδρείου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ένωσης αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, στο υπ. Εσωτερικών.

Στη συνάντηση θα μετάσχει και η  Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), υπό τον Πρόεδρο της Κ. Αγοραστό.

Αντικείμενο της συζήτησης είναι η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδας, καθώς και οι αλλαγές που προτείνονται στις διατάξεις του Κλεισθένη, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 2:00 am


Ποιότητα και τιμές επωφελήθηκαν οι καταναλωτές και στην 42η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Επόμενη προγραμματισμένη δράση: Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Σταθερά στηρίζουν με την προτίμησή τους οι καταναλωτές τις αγροτικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, επωφελούμενοι ποιότητας εγχώριων αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Η επόμενη προγραμματισμένη σαρακοστιανή δράση είναι για την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός..

Με την ευκαιρία της 42ης δράσης, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Εδώ και επτά χρόνια στηρίζουμε τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου μας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ορθή η απόφασή μας να συνεχίζουμε την πολύχρονη αυτή διαδρομή που αποτελεί στήριξη για τις οικογένειες, τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες παραγωγούς».

Στην 42η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν περισσότερα από 180 προϊόντα από 38 παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων. Στη συγκεκριμένη δράση την τιμητική τους είχαν τα όσπρια, το ελαιόλαδο, τα φρούτα εποχής κ.α.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 42η αγορά παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη σαρακοστιανή δράση θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 2:00 am


30η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου

19 & 20 Φεβρουαρίου 2019, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Η 30η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 κατά τις ώρες 9:00 - 13:30
  • Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 κατά τις ώρες 14:00 - 19:30
     

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.                                                                                        

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης επισημαίνει τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σε αίμα και απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης όλων, με τη συμμετοχή μας στην 30η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου.

 «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να κρατάμε «ζωντανή» τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
 Την προσπάθειά μας αυτή, στηρίζουν και ενισχύουν οι εθελοντές αιμοδότες μας, που μέσα από την αξιέπαινη προσφορά αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.

Απευθύνουμε πρόσκληση, στον καθένα χωριστά που μπορεί να δώσει αίμα, να συμμετέχει στην 30η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας,  ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη διατήρηση της ελπίδας για ζωή των συμπολιτών μας που θα βρεθούν στην ανάγκη για μετάγγιση αίματος.»
                 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 2:00 am


Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους στον τομέα της υγείας»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στη διοίκηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μία καλή και δημιουργική χρονιά και εξήρε τη λειτουργία του κάνοντας λόγο για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει έμπρακτα πως η πρόληψη, η δισφάλιση της υγείας αλλά και η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις δομές υγείας, αποτελούν προτεραιότητα.

Σε αυτό την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές  και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους σε αυτόν τον τομέα.

Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο».

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 2:00 am


Εγκαίνια του Οδοντιατρείου του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου εγκαινιάζει το «Οδοντιατρείο» τη νέα κοινωνική δομή του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Παλαιολόγου 9).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του «Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου», στο πλαίσιο αντίστοιχου προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.          

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.   

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 2:00 am


Μαρουσι - Ειδήσεις και Νέα

Γιώργος Καραμέρος: Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά τη σχέση με τη γειτονιά (vid) - Pagenews.gr

Γιώργος Καραμέρος: Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά τη σχέση με τη γειτονιά (vid)  Pagenews.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, μίλησε στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ1 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 8:32 pm


Αμπατζόγλου: «Προχωρούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το Μαρούσι της Νέας Εποχής με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή» - Di... - Dikaiologitika News

Αμπατζόγλου: «Προχωρούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το Μαρούσι της Νέας Εποχής με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή» - Di...  Dikaiologitika News

Στις κατάμεστες αίθουσες, του Δημαρχείου Αμαρουσίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι-Νέα Εποχή» Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 5:08 pm


Επίθεση του Ρουβικώνα στο Leroy Merlin στο Μαρούσι - Eθνικός Κήρυξ

Επίθεση του Ρουβικώνα στο Leroy Merlin στο Μαρούσι  Eθνικός Κήρυξ

ΑΘΗΝΑ. Εισβολή στο κατάστημα Leroy Merlin στην λεωφόρο Κηφισίας 73 στο Μαρούσι πραγματοποίησε γύρω στις 06.00 σήμερα το πρωί η συλλογικότητα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 2:10 pm


Επίθεση Ρουβικώνα στο Leroy Merlin στο Μαρούσι - Alpha tv News

Επίθεση Ρουβικώνα στο Leroy Merlin στο Μαρούσι  Alpha tv News

Εισβολή στο κατάστημα Leroy Merlin στην λεωφόρο Κηφισίας 73 στο Μαρούσι πραγματοποίησε γύρω στις 06.00 σήμερα το πρωί η συλλογικότητα "Ρουβίκωνας".

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 12:00 pm


Δείτε το νέο Ford Ranger Raptor από κοντά στη Ford Βελμάρ! - SDNA

Δείτε το νέο Ford Ranger Raptor από κοντά στη Ford Βελμάρ!  SDNA

Η Ford Βελμάρ υποδέχεται για πρώτη φορά το νέο Ford Ranger Raptor στο κατάστημα της Λ. Κηφισίας 61, στο Μαρούσι στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 6:51 pm


Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων - 902.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων  902.gr

Σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 15 Φλεβάρη στις 2 μ.μ. στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, καλεί το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 8:38 am


Οι αναγνώστες του Athens Transport γράφουν: Νερατζιώτισσα, λεωφορεία και καπνιστές οδηγοί - Athens Transport

Οι αναγνώστες του Athens Transport γράφουν: Νερατζιώτισσα, λεωφορεία και καπνιστές οδηγοί  Athens Transport

Πριν λίγες μέρες παρουσιάσαμε έναν εύκολο τρόπο με τον οποίο όσοι θέλουν να μας στείλουν ένα κείμενο προς δημοσίευση μπορούν να το κάνουν εύκολα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 10:51 am


Γιώργος Καραμέρος: Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης, φουλάρει για Δήμαρχος στο Μαρούσι - Pagenews.gr

Γιώργος Καραμέρος: Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης, φουλάρει για Δήμαρχος στο Μαρούσι  Pagenews.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, έστειλε μήνυμα ότι "η πόλη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα, να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο".

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 12:12 pm


Live Steaming: Μαρούσι - Κόροιβος - Superbasket

Live Steaming: Μαρούσι - Κόροιβος  Superbasket

Παρακολουθήστε σε live streaming από το "Telesport.gr" την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Κόροιβο, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Θοδωρής Καστανάκης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο - Pagenews.gr

Θοδωρής Καστανάκης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο  Pagenews.gr

Ο Θοδωρής Καστανάκης δήλωσε πως είναι μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου από την πρώτη μέρα της ζωής του, και αγαπά το Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


«Παρών» το Ποτάμι στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης - Athens Voice Online

«Παρών» το Ποτάμι στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης  Athens Voice Online

«Όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα έχουν αυξήσει την αποφασιστικότητά μας. Είμαστε λοιπόν αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


Α2 μπάσκετ: Άνετα Ιωνικός, Ηρακλής, Ερμής, νίκες πλέι οφ για Διαγόρα και Μεσολόγγι, ανάσα για Καβάλα - Sportime

Α2 μπάσκετ: Άνετα Ιωνικός, Ηρακλής, Ερμής, νίκες πλέι οφ για Διαγόρα και Μεσολόγγι, ανάσα για Καβάλα  Sportime

Νικηφόρα συνέχισαν και οι τρεις πρώτοι της Α2 στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Τόσο ο Ιωνικός απέναντι στον Απόλλωνα όσο και ο Ηρακλής κόντρα στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


Διακοπές ρεύματος στο Μαρούσι - Dikaiologitika News | Ειδήσεις | Τα νέα τώρα - Dikaiologitika News

Διακοπές ρεύματος στο Μαρούσι - Dikaiologitika News | Ειδήσεις | Τα νέα τώρα  Dikaiologitika News

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται αυτή την ώρα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση οφείλονται σε βλάβη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Come and «Meet the Expert» στο The Mall Athens στο Μαρούσι - Queen.gr - Queen.gr

Come and «Meet the Expert» στο The Mall Athens στο Μαρούσι - Queen.gr  Queen.gr

Το πρώτο master-class ντεμακιγιάζ έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens στο Μαρούσι, και φέρει την υπογραφή των δύο ειδικών στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Μετακομίζει το καζίνο από Πάρνηθα, Μαρούσι - Press Publica

Μετακομίζει το καζίνο από Πάρνηθα, Μαρούσι  Press Publica

Ενα απο τα μεγαλύτερα «επενδυτικά» σχέδια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που εγκαινιάσθηκε ως Mont Parnes μετά φανών και λαμπάδων τον περασμένο αιωνα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Γιώργος Καραμέρος: Οι περιοδείες του στο Μαρούσι – Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας των δημ... - Pagenews.gr

Γιώργος Καραμέρος: Οι περιοδείες του στο Μαρούσι – Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας των δημ...  Pagenews.gr

Ένα γεμάτο πενθήμερο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 10:00 am


Νέο μεγάλο διπλό για τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στο Μαρούσι - AgrinioPress

Νέο μεγάλο διπλό για τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στο Μαρούσι  AgrinioPress

Η ομάδα του Μεσολογγίου αντέδρασε, άφησε πίσω της το «νεκρό» επιθετικά διάστημα που είχε και πήρε το πολύ σημαντικό διπλό, 76-71, στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 10:00 am


Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Γιώργου Καραμέρου στο Μαρούσι που κόβει την ανάσα (pics & vid) - Pagenews.gr

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Γιώργου Καραμέρου στο Μαρούσι που κόβει την ανάσα (pics & vid)  Pagenews.gr

Η Τίνα Μαρτίνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι, είναι η πιο όμορφη των εκλογών!

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 10:00 am


Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μαρούσι - Zougla

Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μαρούσι  Zougla

Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11.00 σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μαρούσι. Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 10:00 am


Δύο ληστείες στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής - Newsit

Δύο ληστείες στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής  Newsit

Δύο ληστείες σημειώθηκαν στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Κυριακής (13.01.2019). Σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ο δράστης απείλησε τον υπάλληλο, που του ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 10:00 am


Ληστείες σε πρατήριο καυσίμων και σε ταχυφαγείο στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Ληστείες σε πρατήριο καυσίμων και σε ταχυφαγείο στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Η πρώτη ληστεία στην περιοχή σημειώθηκε σε βάρος πρατηρίου καυσίμων, ενώ οι δράστες μετά την διαφυγή τους εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 10:00 am


Πότε "ξεπαγώνει" το ημιτελές κτήριο της Βωβός στο Μαρούσι - Capital.gr

Πότε "ξεπαγώνει" το ημιτελές κτήριο της Βωβός στο Μαρούσι  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Ενδεχομένως μέσα στη φετινή χρονιά να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση του ημιτελούς ακινήτου της Μπάμπης Βωβός Διεθνής ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι εθεάθη η αυτοκινητοπομπή της Άνγκελα Μέρκελ (Βίντεο) - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Στο Μαρούσι εθεάθη η αυτοκινητοπομπή της Άνγκελα Μέρκελ (Βίντεο)  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αναχώρησε από την Ελλάδα, λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, έπειτα από την διήμερη επίσκεψη στην χώρα μας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά άσπρισαν τα πάντα στο Μαρούσι, ακριβώς την ώρα που όλα έδειχν.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας ήταν από τα σημεία του λεκανοπεδίου που είδαν περισσότερο χιόνι με το πέρασμα του «Τηλέμαχου», με το Μαρούσι να έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Χιονίζει στο Μαρούσι - Στο -2 η θερμοκρασία (εικόνες, video) - Athens Voice Online

Χιονίζει στο Μαρούσι - Στο -2 η θερμοκρασία (εικόνες, video)  Athens Voice Online

Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για επέλαση της κακοκαιρίας στην πρωτεύουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Γιώργος Πατούλης: Με το ένα πόδι στο Μαρούσι και το άλλο στην περιφέρεια! - Documento

Γιώργος Πατούλης: Με το ένα πόδι στο Μαρούσι και το άλλο στην περιφέρεια!  Documento

Δεν του φτάνει η Περιφέρεια Αττικής, εάν την κερδίσει βεβαίως, αλλά θέλει να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του και τον Δήμο Αμαρουσίου!

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Τηλέμαχος: Χιονίζει ήδη σε βόρεια προάστια:Στα λευκά Μαρούσι-Κηφισιά - thepressroom.gr

Τηλέμαχος: Χιονίζει ήδη σε βόρεια προάστια:Στα λευκά Μαρούσι-Κηφισιά  thepressroom.gr

Τα πρώτα χιόνια μέσα στην Αθήνα, είναι γεγονός-Live η εξέλιξη του καιρού-Το έστρωσε ήδη σε Άνοιξη, Εκάλη, Πολιτεία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει... - Η Αυγή

Στο Μαρούσι η Ν.Δ. αναστενάζει...  Η Αυγή

Ανω-κάτω με την υποψηφιότητα της συζύγου Πατούλη - «Δεν υπάρχει πικρία με τον άντρα μου» δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά την αναγκαστική δήλωση του Γ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Πατούλης: Στο Μαρούσι στηρίζω Αμπατζόγλου - Πρώτο ΘΕΜΑ

Πατούλης: Στο Μαρούσι στηρίζω Αμπατζόγλου  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ανάρτηση στο Facebook μετά τις πληροφορίες ότι η Μαρίνα Πατούλη θα έθετε υποψηφιότητα για τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 December 2018 | 10:00 am


Αμπατζόγλου στον Ελεύθερο Τύπο: Στόχος να γίνει το Μαρούσι δήμος πρότυπο - Ελεύθερος Τύπος

Αμπατζόγλου στον Ελεύθερο Τύπο: Στόχος να γίνει το Μαρούσι δήμος πρότυπο  Ελεύθερος Τύπος

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, θέλουμε να προετοιμάσουμε το Μαρούσι να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις ανάγκες του μέλλοντος, στη Νέα Εποχή, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2018 | 10:00 am


Δημοσκόπηση - έκπληξη στο Μαρούσι: Ποιος κερδίζει... Αμπατζόγλου ή Καραμέρος - Στο κάδρο και η Μαρίνα Πατούλη - Paraskhnio.gr

Δημοσκόπηση - έκπληξη στο Μαρούσι: Ποιος κερδίζει... Αμπατζόγλου ή Καραμέρος - Στο κάδρο και η Μαρίνα Πατούλη  Paraskhnio.gr

Αποκλειστική έρευνα του aftodioikisinews.gr γα τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Δημοσκοπήσεων OPINION POLL. Ξεκινάμε σήμερα το ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Υποψήφιος με το «Ενωμένο Μαρούσι» ο Ηλίας Γιαννακάκος - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Υποψήφιος με το «Ενωμένο Μαρούσι» ο Ηλίας Γιαννακάκος  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Στο πλευρό του Γιώργου Καραμέρου ο Ηλίας Γιαννακάκος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2018 | 10:00 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου - CNN Greece

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου  CNN Greece

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή, στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής αγώνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 am


Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη - NewsBomb

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη  NewsBomb

Ειδήσεις - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή, στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρούσι για τη διεξαγωγή του «Olympic Stadium Run 2018» - Πρώτο ΘΕΜΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρούσι για τη διεξαγωγή του «Olympic Stadium Run 2018»  Πρώτο ΘΕΜΑ

Διαβάστε σε ποιους δρόμους θα υπάρχει προσωρινή διακοπή της κυυκλοφορίας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 10:00 am


Διέλυσε το Μαρούσι με εκπληκτικό Αρσενόπουλο και βλέπει πλέι οφ το Ψυχικό - SDNA

Διέλυσε το Μαρούσι με εκπληκτικό Αρσενόπουλο και βλέπει πλέι οφ το Ψυχικό  SDNA

Eκπληκτική εμφάνιση για το φορμαρισμένο Ψυχικό που «ισοπέδωσε» το Μαρούσι (89-71) και με έξι νίκες βλέπει πλέι οφ! Σπουδαία εμφάνιση από τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:00 am


Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει για δήμαρχο στο Μαρούσι το Ποτάμι - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει για δήμαρχο στο Μαρούσι το Ποτάμι  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αποφασίστηκε η ενεργή υποστήριξη του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:00 am


Μαρούσι: Αυτοκίνητο τραυμάτισε 9χρονο κοριτσάκι σε διάβαση πεζών - Πρώτο ΘΕΜΑ

Μαρούσι: Αυτοκίνητο τραυμάτισε 9χρονο κοριτσάκι σε διάβαση πεζών  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το 9χρονο κοριτσάκι διέσχιζε τη διάβαση πεζών όταν ένα διερχόμενο ΙΧ δεν σταμάτησε – Στο σημείο έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά τον τελευταίο καιρό.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό, Santa Run - Zougla

Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό, Santa Run  Zougla

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια και με την πολυπληθή συμμετοχή δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/12) το επετειακό Santa Run Athens, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Μύρισε Χριστούγεννα σε Μαρούσι και Πειραιά - Άναψαν τα δέντρα και ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Μύρισε Χριστούγεννα σε Μαρούσι και Πειραιά - Άναψαν τα δέντρα και ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έδωσε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και ο δήμαρχος Πειραιά φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


To Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι για να προσφέρει στιγμές χαράς - ΣΠΟΡ FM 94.6

To Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι για να προσφέρει στιγμές χαράς  ΣΠΟΡ FM 94.6

Με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Maroussi (Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο»), οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια - Athens Transport

Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια  Athens Transport

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις δημοτικές συγκοινωνίες δήμων της Αττικής. Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου ενισχυμένη με 4 νέα σύγχρονης τεχνολογίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


ΑΕΚ: Κατοστάρα στο Μαρούσι χωρίς διεθνείς και τραυματίες - SPORT24

ΑΕΚ: Κατοστάρα στο Μαρούσι χωρίς διεθνείς και τραυματίες  SPORT24

Εξι παίκτες έμειναν εκτός αγώνα, όμως η ΑΕΚ συνέτριψε το απόγευμα της Τετάρτης (5/12) με το εντυπωσιακό 100-39 το Μαρούσι της Β Εθνικής σε φιλικό ματς ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Αμπατζόγλου για το Μαρούσι: «Ενώνουμε τις δημιουργικές δυνάμεις για να πάμε πιο ψηλά» - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αμπατζόγλου για το Μαρούσι: «Ενώνουμε τις δημιουργικές δυνάμεις για να πάμε πιο ψηλά»  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου, ανακοίνωσε την Κυριακή, το όνομα και το Σύμβολο του Συνδυασμού «Νέα Εποχή - Για Ένα Μαρούσι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Μεγάλη πρώτη εκδήλωση του Θ. Αμπατζόγλου στο Μαρούσι - Το όνομα του συνδυασμού (ΦΩΤΟ) - Paraskhnio.gr

Μεγάλη πρώτη εκδήλωση του Θ. Αμπατζόγλου στο Μαρούσι - Το όνομα του συνδυασμού (ΦΩΤΟ)  Paraskhnio.gr

Μεγάλη συμμετοχή είχε η πρώτη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαρούσι-Απεγκλωβίστηκαν οι τρεις ένοικοι από το μπαλκόνι - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαρούσι-Απεγκλωβίστηκαν οι τρεις ένοικοι από το μπαλκόνι - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ενοίκων από το μπαλκόνι διαμερίσματος 2ου ορόφου, όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά -Δύο γυναίκες ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Βγαίνει στο σφυρί το εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι - Insider.gr

Βγαίνει στο σφυρί το εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι  Insider.gr

To εμπορικό κέντρο Avenue ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάιο 2007 και καλύπτει έκταση 22.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι - Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι - Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Α2: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τον Αμύντα, 72-69 το Μαρούσι - SPORT24

Α2: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τον Αμύντα, 72-69 το Μαρούσι  SPORT24

Ο Αμύντας επικράτησε με 72-69 του Αμαρουσίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α2 και πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του. - SPORT 24 ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Τις πρώτες τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος - Mikrometoxos

ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Τις πρώτες τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος  Mikrometoxos

Με ισχυρές συνεργασίες και στόχο ένα #Ενωμένο Μαρούσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, παρουσίασε, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Μαρούσι -Πάνω από 50 συλλήψεις - iefimerida

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Μαρούσι -Πάνω από 50 συλλήψεις  iefimerida

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα χαράματα της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αμαρουσίου. Προς το παρόν η ΕΛΑΣ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρούσι - Athens Voice Online

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρούσι  Athens Voice Online

Σε εξέλιξη από το μεσημέρι γιγαντιαία επιχείρηση της Ασφάλειας Αμαρουσίου. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία πληροφορία για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Μαρούσι - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με απειλή αντικειμένων, αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν στο Μαρούσι τον Γιώργο Καραμέρο - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν στο Μαρούσι τον Γιώργο Καραμέρο  Pagenews.gr

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Έρχεται το 5o Santa Run στο Μαρούσι - Newsit

Έρχεται το 5o Santa Run στο Μαρούσι  Newsit

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί, για 5η συνεχή χρονιά, το Santa Run στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Σε νέα ημερομηνία λόγω «παραθύρων» το Ψυχικό - Μαρούσι - SDNA

Σε νέα ημερομηνία λόγω «παραθύρων» το Ψυχικό - Μαρούσι  SDNA

Η συμμετοχή του Μάρτιν Παασόγια στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με την εθνική Εσθονίας οδήγησε στον επαναπρογραμματισμό της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


To 5o Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

To 5o Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

To Santa Run επιστρέφει και πάλι για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς κ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα από το Άγιο Όρος στο Μαρούσι - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα από το Άγιο Όρος στο Μαρούσι  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα: Όπως μας πληροφορεί η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού και ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα | Νέα σήμερα - Dikaiologitika News

Στο Μαρούσι η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα | Νέα σήμερα  Dikaiologitika News

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Στα "πράσα" έπιασαν διαρρήκτες στο Μαρούσι - New Articles | News 24/7 - NEWS 24/7

Στα "πράσα" έπιασαν διαρρήκτες στο Μαρούσι - New Articles | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Βόρεια προάστια, την στιγμή που επιχειρούσαν να εισέλθουν σε οικία στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Στο Μαρούσι 'κατεβαίνει' το Καζίνο της Πάρνηθας - Emea.gr

Στο Μαρούσι 'κατεβαίνει' το Καζίνο της Πάρνηθας  Emea.gr

Την μετακόμισή του στο Μαρούσι ετοιμάζει το Καζίνο της Πάρνηθας, όπου σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο σύγχρονο πόλο τουρισμού και ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2018 | 10:00 am


«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Ανεπιθύμητο το καζίνο στο υπερφορτωμένο Μαρούσι - Η Αυγή

Ανεπιθύμητο το καζίνο στο υπερφορτωμένο Μαρούσι  Η Αυγή

Δημοτική κίνηση Όλοι μαζί για το Μαρούσι! - "Μόνο δεινά μπορεί να φέρει στην καθημερινότητα των πολιτών" υποστηρίζει η κίνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:00 am


Μαρούσι-καταγγελία: Χαριστική σύμβαση στον εργολάβο για έργα βιτρίνας - aftodioikisi.gr

Μαρούσι-καταγγελία: Χαριστική σύμβαση στον εργολάβο για έργα βιτρίνας  aftodioikisi.gr

Τη χαριστική σύμβαση σε εταιρεία για έργα στην επιφάνεια του υπόγειου γκαράζ της πλατείας Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Ενότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 10:00 am


Τζόκερ: Σε Μαρούσι, Κερατσίνι, Σύρο και Λευκωσία οι πέντε υπερτυχεροί με τα 2,15 εκατ. ευρώ - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τζόκερ: Σε Μαρούσι, Κερατσίνι, Σύρο και Λευκωσία οι πέντε υπερτυχεροί με τα 2,15 εκατ. ευρώ  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι μεγάλοι τυχεροί από το Κερατσίνι και την Κύπρο μάντεψαν τους τυχερούς αριθμούς με δελτία αξίας 3 ευρώ και 2 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2018 | 9:00 am


Α2: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης, 79-74 το Μαρούσι - SPORT24

Α2: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης, 79-74 το Μαρούσι  SPORT24

Ο Ιπποκράτης Κω νίκησε με 79-74 το Μαρούσι στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α2. - SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


Αλλος για το Μαρούσι - ΤΑ ΝΕΑ - Τα Νέα Οnline

Αλλος για το Μαρούσι - ΤΑ ΝΕΑ  Τα Νέα Οnline

Σας έχω ένα ακόμη αποκλειστικό. Ενα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση - και καλές σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ - έχει βάλει πλώρη για τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου - sports.in.gr

Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου  sports.in.gr

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Μία μικρή αλεπού τριγυρνάει στο... Μαρούσι! (video) - https://neaselida.gr/

Μία μικρή αλεπού τριγυρνάει στο... Μαρούσι! (video)  https://neaselida.gr/

Στην αυλή του διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ στο Μαρούσι τριγυρίζει μία αλεπού, όπως φαίνεται σε video που αναρτήθηκε στο facebook.

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2018 | 10:00 am


Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι - In.gr

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι  In.gr

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 10:00 am


Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μαρούσι από ηλεκτρική κουβέρτα - NewsBomb

Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μαρούσι από ηλεκτρική κουβέρτα  NewsBomb

Ειδήσεις - Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/10) σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο Μαρούσι, στην οδό Β. Σοφίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 10:00 am


Live Streaming: Ηρακλής-Μαρούσι - Μπάσκετ - Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική - Ηρακλής - ΣΠΟΡ FM 94.6

Live Streaming: Ηρακλής-Μαρούσι - Μπάσκετ - Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική - Ηρακλής  ΣΠΟΡ FM 94.6

Ο αγώνας του Ηρακλή στο Μαρούσι το Σάββατο (17:00) για την 3η αγωνιστική της Α2 θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2018 | 10:00 am


Διαδικτυακά το Μαρούσι-Ηρακλής - Μπάσκετ - Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική - Ηρακλής - ΣΠΟΡ FM 94.6

Διαδικτυακά το Μαρούσι-Ηρακλής - Μπάσκετ - Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική - Ηρακλής  ΣΠΟΡ FM 94.6

Ο αγώνας του Ηρακλή στο Μαρούσι το Σάββατο (17:00) για την 3η αγωνιστική της Α2 θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2018 | 10:00 am


Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween  Πρώτο ΘΕΜΑ

Φέτος το παιδικό Halloween γιορτάζεται στο «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Στραβομύτες μάγισσες, παιχνιδιάρικα φαντάσματα και σκοτεινές ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 October 2018 | 10:00 am


Αυτοτραυματισμός αστυνομικών στο Μαρούσι | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αυτοτραυματισμός αστυνομικών στο Μαρούσι | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το όπλο ενός συναδέλφου τους εκπυρσοκρότησε την ώρα που προσπαθούσε να το αδειάσει. Το περιστατικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2018 | 10:00 am


Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι παίχτρια του Survivor (φωτο) - aftodioikisi.gr

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι παίχτρια του Survivor (φωτο)  aftodioikisi.gr

Από τον στίβο του survivor στον στίβο της πολιτικής σηματοδοτεί η ξεχωριστή παρουσία της Σάρα Εσκενάζυ στην «πρώτη» του Γιώργου Καραμέρου ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2018 | 10:00 am


Γιώργος Καραμέρος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι» - CNN Greece

Γιώργος Καραμέρος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι»  CNN Greece

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου στις εκλογές του 2019, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμέρος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2018 | 10:00 am


Ληστεία σε χρηματαποστολή σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - CNN Greece

Ληστεία σε χρηματαποστολή σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι  CNN Greece

Ειδήσεις - Ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χρηματαποστολή σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2018 | 10:00 am


Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Tα προβλήματα σήμερα Παρασκευή, σε σύγκριση με την χθες, είναι λιγότερα, λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 fm o πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2018 | 10:00 am


Δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και καλώδια στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και καλώδια στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από την Τετάρτη στην Αττική προκάλεσαν την πτώση ενός δέντρου πάνω σε αυτοκίνητα και καλώδια της ΔΕΗ στην περιοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2018 | 10:00 am


Σώα εντοπίστηκε η 14χρονη Μάγδα που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σώα εντοπίστηκε η 14χρονη Μάγδα που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα ίχνη της είχαν χαθεί τη Δευτέρα - Είναι καλά στην υγεία της.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 10:00 am


Δεινόσαυροι στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Δεινόσαυροι στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2018 | 10:00 am


Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που καταφθάνουν τη νύχτα τα μέλη της οργάνωσης με βαριοπούλες και σπάνε την τζαμαρία της εισόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2018 | 10:00 am


Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο - Dikaiologitika News... - Dikaiologitika News

Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο - Dikaiologitika News...  Dikaiologitika News

Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 20.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2018 | 10:00 am


Art for Change 2018 στο Μαρούσι - CultureNow

Art for Change 2018 στο Μαρούσι  CultureNow

Το 4ο Φεστιβάλ «Art for Change» διεξάγεται στην άνω πλατεία του τρένου, στο Δήμο Αμαρουσίου στις 13-14 Οκτωβρίου 2018 και δίνοντας βήμα έκφρασης σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2018 | 10:00 am


Από πού πήρε το όνομά του το Μαρούσι; - Liberal

Από πού πήρε το όνομά του το Μαρούσι;  Liberal

Της Αγγελικής Κώττη. Το Μαρούσι λάτρευε κάποτε την Άρτεμη και από το γεγονός αυτό πήρε το σημερινό του όνομα. Και μην αναρωτηθείτε ποια γλωσσολογική ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2018 | 10:00 am


Απόφαση - βόμβα: Φεύγει από το Μαρούσι ο ΑΝΤ1 - https://neaselida.gr/

Απόφαση - βόμβα: Φεύγει από το Μαρούσι ο ΑΝΤ1  https://neaselida.gr/

Μετά από 29 χρόνια στο Μαρούσι ο ΑΝΤ1 πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει «έδρα». Η φετινή θα είναι χρονιά ανακατατάξεων και αλλαγών στα τηλεοπτικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 July 2018 | 10:00 am


Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα -Κίνδυνος για πεζούς - iefimerida

Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα -Κίνδυνος για πεζούς  iefimerida

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στα βόρεια προάστια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων. Πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Πνίγηκε το Μαρούσι! Απίστευτες εικόνες πίσω από την... - Newsit

Πνίγηκε το Μαρούσι! Απίστευτες εικόνες πίσω από την...  Newsit

Καραμέρος: Αν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα - Μην βγαίνετε στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με τα πόδια! - Πολλοί κεντρικοί δρόμοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα (βίντεο) - Ύπαιθρος Χώρα

Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα (βίντεο)  Ύπαιθρος Χώρα

Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 40 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Μαρούσι: Το κτίριο που έγινε πάρκινγκ και οι εξαγγελίες Πατούλη που έμειναν στα χαρτιά - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Μαρούσι: Το κτίριο που έγινε πάρκινγκ και οι εξαγγελίες Πατούλη που έμειναν στα χαρτιά - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Το πάρκινγκ που πλημμύρισε στο Μαρούσι υποτίθεται πως ήταν στα σχέδια για αντιπλημμυρικά έργα στο πλαίσιο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς που δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - CNN Greece

Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids) - NewsBomb

«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids)  NewsBomb

Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Χείμαρροι «κατάπιαν» αυτοκίνητα σε πάρκινγκ στο Μαρούσι (φωτογραφίες) - Η Καθημερινή

Χείμαρροι «κατάπιαν» αυτοκίνητα σε πάρκινγκ στο Μαρούσι (φωτογραφίες)  Η Καθημερινή

Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε χειμάρρους που μετέτρεψαν σε λίμνες πάρκινγκ στην περιοχή του Αμαρουσίου, με δεκάδες αυτοκίνητα να «πνίγονται» κάτω ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Εικόνες από το πάρκινγκ που κατάπιε δεκάδες αυτοκίνητα στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Εικόνες από το πάρκινγκ που κατάπιε δεκάδες αυτοκίνητα στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Αυτοκίνητα και μηχανάκια βρίσκονται κάτω από λασπόνερα σε υπαίθριο πάρκινγκ λίγο μετά το δαχτυλίδι στο Μαρούσι και πίσω από τη λεωφόρο Κηφισίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Ο Πατούλης καλωσόρισε τον A. Μάντζαρη στο Μαρούσι - Sport 24

Ο Πατούλης καλωσόρισε τον A. Μάντζαρη στο Μαρούσι  Sport 24

Ο Αντώνης Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αμαρουσίου και ο Γιώργος Πατούλης τον καλωσόρισε στα βόρεια προάστια ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 10:00 am


Spaces: Εγκαινίασε το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι - Business News

Spaces: Εγκαινίασε το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι  Business News

«Ψήφο» εμπιστοσύνης στην ελληνική επιχειρηματικότητα δίνει η Ολλανδική εταιρεία συνεργατικών χώρων Spaces, η οποία φιλοδοξεί να φέρει την καινοτομία ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μαρουσι

Φιλικοί ιστότοποι: