Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μαρουσι    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου πιστοποιήθηκαν επίσημα ως εσωτερικοί επιθεωρητές, μετά την ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης και των γραπτών εξετάσεων με επιτυχία

Τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας Δήμου Αμαρουσίου, ήτοι η Ομάδα Ποιότητας και η Ομάδα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, πιστοποιήθηκαν επίσημα ως εσωτερικοί επιθεωρητές (Internal Auditors), από την TUV Academy και το Διεθνές Σώμα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, αντίστοιχα και την επιτυχία τους στις γραπτές εξετάσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:00 am


Επαναλειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρία του Δήμου Αμαρουσίου

Σύμφωνο συνεργασίας για την επαναλειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) υπέγραψε ο Δήμος Αμαρουσίου με την εταιρία CCC με στόχο τα άτομα με αναπηρία να συνεχίσουν από τις αρχές του 2019 να δέχονται τη φροντίδα που χρειάζονται.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:00 am


Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου μας από την Κ.Ε.Δ.Α στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, ώρα: 19:00

Εκδήλωση με θέμα «Παραδοσιακά Χριστούγεννα. Ήθη και έθιμα του τόπου μας» πραγματοποιεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας αρ. 12, Κυριακού & Πλαστήρα).

Τα Τμήματα των παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου μας, με τραγούδια και χορούς, για τον εορτασμό του μεγάλου γεγονότος της γέννησης του Χριστού.

Όλοι μαζί ανανεώνουμε τις ελπίδες μας για μια νέα όμορφη και δημιουργική χρονιά, δίνουμε χρώμα στις αξίες μας, στηρίζουμε το δέντρο της ζωής.

Υπεύθυνη Εκδήλωσης: Ευτυχία Καψάλη

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:00 am


12 ακόμη νέοι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εντάσσονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Δώδεκα (12) ακόμη νέοι εργαζόμενοι οκτάμηνης σύμβασης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εντάσσονται στο  Δήμο Αμαρουσίου και ειδικότερα στις διοικητικές και κοινωνικές υπηρεσίες, καθώς και στην υπηρεσία καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, ευχόμενος σε όλους «καλή επιτυχία» στο έργο που θα τους ανατεθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:00 am


Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς από την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς, που διοργάνωσε η ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης.    

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης προλογίζοντας την εκδήλωση παρουσία δεκάδων μελών, μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και τις θερμές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ συγχαίροντας την Ομάδα Αγάπης για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη της προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία και ευημερία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Δημοτική Σύμβουλος κα Κατερίνα Ιωάννου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Λέκκα –Καλαντζάκη και κα Ελένη Βλάχου- Σταματάκη και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Δημήτρης Καμπούκος.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Με τη συμμετοχή του Μοντέρνου Συνόλου Junior και της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά από τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο»,  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός- Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Ελευθέριος», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο ΣΚΑΙ

 

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε για να μην κερδίσει ο φόβος και η τρομοκρατία. Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία οφείλουν να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να εξαλειφθούν  τέτοιου είδους φαινόμενα»

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Στην εκδήλωση με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο σύγχρονο κοινωνικό “γίγνεσθαι”» του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Το δικό του μήνυμα για ισότιμη μεταχείριση και προσβασιμότητα όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση με θέμα: «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο σύγχρονο κοινωνικό “γίγνεσθαι”» που πραγματοποίησε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μαρούσι με τον Χρήστο Δάντη

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19:00, Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον Χρήστο Δάντη διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.      

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη γιορτινή σκηνή της πλατείας ΗΣΑΠ, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:00 το βράδυ για να μοιραστεί τις αμέτρητες επιτυχίες του και τη χαρά των Χριστουγέννων με προσκεκλημένη όλη την πόλη.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές! 

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές

Η πρόγνωση για άστατο βροχερό καιρό δεν στάθηκε εμπόδιο για εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που είχαν προγραμματίσει να κάνουν τις αγορές τους για το εορταστικό τραπέζι στη Χριστουγεννιάτικη 40η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.
 

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Προσφορά αγάπης προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει των Χριστουγέννων

Προσφορά αγάπης προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει των Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 2:00 am


Η ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασιών και η διαχείριση απορριμμάτων στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της Ένωσης

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: « Η αδράνεια και η αδιαφορία της Πολιτείας και της Περιφέρειας για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων έχει οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο. Αν δεν δράσουν άμεσα θα είναι υπόλογοι στις επόμενες γενιές»

Την ανάγκη να αναλάβουν επιτέλους το κράτος και η Περιφέρεια τις ευθύνες τους και να δρομολογήσουν ριζικές λύσεις στα ζητήματα που σχετίζονται με την ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασιών και τη διαχείριση απορριμμάτων προκειμένου να σταματήσει να είναι η χώρα μας ουραγός της Ευρώπης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Κατά τη σημερινή σχετική συζήτηση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ο κ. Πατούλης επισήμανε πως η Πολιτεία ζητά από την Αυτοδιοίκηση να εναρμονιστεί με το νέο νόμο για την ανακύκλωση ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιους πόρους, ποιες διαδικασίες και σε ποιο χρονικό ορίζοντα.

«Κάποιοι θέλουν να πετάξουν το μπαλάκι των ευθυνών επάνω μας. Εμείς έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι έχουμε τη βούληση να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ζητήματος που αφορά στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Ωστόσο δεν μας έχουν δοθεί τα εργαλεία που απαιτούνται και επιμένουν να αγνοούν βασικά μας προβλήματα όπως είναι οι ελλείψεις πόρων, προσωπικού και υλικοτεχνικών υποδομών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Φυλή είναι ωρολογιακή βόμβα»

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης επικαλούμενος την πρόσφατη επίσκεψη του στη χωματερή της Φυλής καταλόγισε στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής απαράδεκτη αδράνεια και έλλειψη προγραμματισμού που έχει σαν αποτέλεσμα, όπως ανέφερε, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.

Την αδιαφορία για την ορθή αντιμετώπιση του ζητήματος περιέγραψε και  το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Ν. Σακούτης ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ. Όπως αποκάλυψε, το ΔΣ του ΕΔΣΝΑ έχει συνεδριάσει μόνο μία φορά, μέσα στο 2018.

 «Αυτά που ακούσαμε από τον κ. Σακούτη είναι θλιβερά, αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο. Συνιστούν αντιδημοκρατική συμπεριφορά και αποτυπώνουν την αδιαφορία για ένα ζήτημα τόσο κρίσιμο.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη μου στη Φυλή είμαι τρομερά ανήσυχος. Η απερχόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αφήνει κληρονομιά στην επόμενη Διοίκηση μια ωρολογιακή βόμβα. Είναι ορατός ο κίνδυνος να ζήσουμε σύντομα εικόνες που έζησε την προηγούμενη δεκαετία η Νάπολη και να κινδυνεύσει σοβαρά η δημόσια υγεία. Ενδιαφέρεται κανείς για την έξαρση των καρκινογενέσεων και την καταστροφή του περιβάλλοντος; Ενδεικτικό της αδιαφορίας τους είναι και το γεγονός ότι ο ΕΔΣΝΑ στον οποίο προΐσταται μάλιστα η κα Δούρου έχει συνεδριάσει και συζητήσει το θέμα μόλις μία φορά σε όλο τον χρόνο. Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για την επόμενη μέρα με δεδομένο ότι μετά τον Μάιο του 2019 δεν θα είναι σε θέση η χωματερή να δέχεται απορρίμματα; Πάλι οι πολίτες θα πληρώσουν τα ακριβοθώρητα σχέδια και την ανεπάρκεια τους;» σημείωσε ο κ. Πατούλης.  

ΚΕΔΕ: Να αποσυρθεί ο νόμος γα τους ΦΟΔΣΑ

Τη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης απασχόλησε και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο νόμος για τους ΦΟΔΣΑ.

Όπως επεσήμαναν ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ «μετά από τρία χρόνια συζητήσεων και παρά τις ομόφωνα αποδεκτές θέσεις της ΚΕΔΕ και του δικτύου ΦΟΔΣΑ, το υπουργείο επιμένει στην εφαρμογή ενός νόμου ο οποίος οδηγεί σε βέβαιο αδιέξοδο, λόγω των νομικών του κενών. Παράλληλα οι αποκεντρωμένες διοικήσεις δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν το χαοτικό περιεχόμενο του νόμου».

Η ΚΕΔΕ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ ζήτησε με απόφαση της, την άμεση απόσυρση του νόμου και την εφαρμογή των προτάσεων της Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα εξετάστηκε η πρόταση να υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον αρμόδιο Επίτροπο Περιβάλλοντος προκειμένου να τον ενημερώσουν για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής το κράτος δεν καθορίζει το θεσμικό πλαίσιο που απαιτείται για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών στόχων».

«Η διαχείριση των απορριμμάτων από την Περιφέρεια έχει οδηγήσει την κατάσταση σε απόλυτο αδιέξοδο. Είναι εμφανής η έλλειψη σχεδιασμού και υποδομών για ένα ζήτημα το οποίο έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Αν δεν δράσουν άμεσα θα είναι υπόλογοι στις επόμενες γενιές».

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 2:00 am


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα - Κλεισθένης Ι – Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα - Κλεισθένης Ι – Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 2:00 am


Ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Οι μνήμες μας» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Οι Μνήμες μας» θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου κατά το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου 2018.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Μάρα Σεραφετινίδου, Γεωργία Κοκκίνη, Δώρα Ταράση και η ομάδα URBAN ARTLAB.ATHENS της εικαστικού Ράνιας Καπελιάρη.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης: 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 2:00 am


Ομιλία της Εστίας Πατερικών Μελετών με θέμα «Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική τότε και σήμερα» στο Δημαρχείο

Ομιλία με θέμα «Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική τότε και σήμερα» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 το πρωί η Εστία Πατερικών Μελετών με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Κυριακού, δικηγόρος – συγγραφέας και πρώην πολιτικός κρατούμενος.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικό από παραδοσιακά τραγούδια της Βορείου Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 2:00 am


Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar 14 και 15 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου»

Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar πραγματοποιούν ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» (Βασιλίσσης Σοφίας, Πλατεία Ηρώων, Μαρούσι).

Το bazaar περιλαμβάνει χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων κοσμήματος, εφαρμοσμένων τεχνών και κομποδετικής – μακραμέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Το ωράριο του bazaar είναι 10 π.μ. – 9 μ.μ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 2:00 am


Το Magic Diabetes Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι

Το Magic Diabetes Bus τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 κάνει στάση στο Μαρούσι, δεύτερο σταθμό της «μαγικής» περιοδείας του σε δήμους της Αττικής. Η εκστρατεία πρόληψης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τον σακχαρώδη διαβήτη με οδηγό τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, στόχο έχει να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη και τον εμβολιασμό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 2:00 am


Την παράταση εφαρμογής του νέου συστήματος και την τροποποίηση των όρων σύμβασης των οικογενειακών γιατρών, ζήτησε η Επιτροπή Εργασίας του ΙΣΑ, με τους Συλλόγους Ασθενών, στο πλαίσιο σημερινής έκτακτης σύσκεψης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, συγκάλεσε σήμερα στα γραφεία του έκτακτη σύσκεψη, με τους  εκπροσώπους των Συλλόγων Ασθενών, που συμμετέχουν στη διαρκή Επιτροπή Εργασίας του ΙΣΑ, με θέμα το νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την εφαρμογή του θεσμού του οικογενειακού γιατρού.

Ο πρόεδρος  Γ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος, Π. Ψυχάρης και  Ι. Κεχρής, συζήτησαν με τους εκπροσώπους των ασθενών, τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργήσει η πρόχειρη και βιαστική εφαρμογή του νέου συστήματος καθώς παρεμποδίζεται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών ,στην ελεύθερη επιλογή γιατρού και καθίσταται πρακτικά αδύνατη, η σωστή παρακολούθηση των χρονίως πασχόντων.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 2:00 am


Τις σοβαρές απώλειες που υφίσταται η Ελλάδα, λόγω των μειούμενων κλινικών μελετών, τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στο 7th Clinical Research Conference

Τις σοβαρές απώλειες που υφίσταται η Ελλάδα, λόγω των μειούμενων κλινικών  μελετών, τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στο 7th Clinical Research Conference  που πραγματοποιήθηκε, στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στην Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 2:00 am


Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου: η κυρία Δούρου κρύβεται στο σκοτάδι, εμείς θέλουμε να έρθουν όλα στο φως

Η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου δεν αντέχει την τεκμηριωμένη κριτική για τις τεράστιες ευθύνες της στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής.

Στα όσα της καταλόγισε χθες με δημόσιες δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ΧΥΤΑ Φυλής, επέλεξε να απαντήσει όχι με δημόσια ανακοίνωση της , αλλά με διαρροή non paper.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 2:00 am


Μαρουσι - Ειδήσεις και Νέα

«Φτερωτός» ο Ερμής στο Μαρούσι - Ελευθερία

«Φτερωτός» ο Ερμής στο Μαρούσι  Ελευθερία

«Φτερωτός» ο Ερμής Αγιάς πέρασε με νίκη από το Μαρούσι με 82-74 και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 3:30 pm


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρούσι λόγω αγώνα δρόμου - Pagenews.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρούσι λόγω αγώνα δρόμου  Pagenews.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν σήμερα 16/12/18 στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:21 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου - CNN Greece

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου  CNN Greece

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή, στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής αγώνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 7:43 am


Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη - Newsbomb.gr - NewsBomb

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή, στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 5:50 am


Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου από το Μαρούσι - Εντοπίστηκε στην Αλβανία - www.enikos.gr

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου από το Μαρούσι - Εντοπίστηκε στην Αλβανία  www.enikos.gr

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο από το σπίτι του στο Μαρούσι, καθώς ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:17 pm


Α2: Εύκολη νίκη για Ψυχικό με… εκπληκτικό Αρσενόπουλο! - Eurohoops Greece

Α2: Εύκολη νίκη για Ψυχικό με… εκπληκτικό Αρσενόπουλο!  Eurohoops Greece

Το Ψυχικό συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Α2, κερδίζοντας εντός έδρας το Μαρούσι με 89-71 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νίκο Αρσενόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:30 pm


Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει για δήμαρχο στο Μαρούσι το Ποτάμι - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει για δήμαρχο στο Μαρούσι το Ποτάμι  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αποφασίστηκε η ενεργή υποστήριξη του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 4:47 pm


Κωνσταντοπούλου: Ο Μανώλης Πετσίτης είναι αχθοφόρος του Παππά - Athens Voice Online

Κωνσταντοπούλου: Ο Μανώλης Πετσίτης είναι αχθοφόρος του Παππά  Athens Voice Online

«Ο Μανώλης Πετσίτης είναι αχθοφόρος του κ. Παππά. Εγώ τον θυμάμαι από την εποχή που κρατούσε την τσάντα του κ. Παππά και περίμενε έξω από τα ραντεβού ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 12:49 pm


Τρέξτε να προλάβετε: 1500 σπέσιαλ προϊόντα στον Σκλαβενίτη! - Πρέπει να διαβάσετε - Athens Magazine

Τρέξτε να προλάβετε: 1500 σπέσιαλ προϊόντα στον Σκλαβενίτη! - Πρέπει να διαβάσετε  Athens Magazine

Φρέσκα προϊοντα απο παραγωγους φιλοξενεί ο Σκλαβενιτης στο Μαρουσι, στο πρώτο κατάστημα «Γαστρονομος»

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 9:17 am


Κέρκυρα: Συναγερμός με εξαφάνιση 26χρονου! - Επαρχία - Athens Magazine

Κέρκυρα: Συναγερμός με εξαφάνιση 26χρονου! - Επαρχία  Athens Magazine

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Αρίλλα για τον εντοπισμό ενός 26χρονου άντρα, ο οποίος εξαφανίστηκε από τους Καρουσάδες το ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 7:48 pm


Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό Santa Run! - Newsit

Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό Santa Run!  Newsit

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια και με την πολυπληθή συμμετοχή δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό Santa Run ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 5:10 pm


Το Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων παρουσίασε την 1η γενιά ψηφιακών λύσεων που αλλάζουν την Αθήνα! - Daily Traveling News

Το Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων παρουσίασε την 1η γενιά ψηφιακών λύσεων που αλλάζουν την Αθήνα!  Daily Traveling News

Δηλώσεις συμμετοχής για τον δεύτερο ανοιχτό διαγωνισμό του ADL έως τις 17 Δεκεμβρίου 2018. Tο Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων, παρουσίασε τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 12:42 pm


Brexit: Νέο δημοψήφισμα ζητά ο Κόρμπιν - Αποφασισμένος για την πρόταση μομφής κατά της Μέι - Athens Voice Online

Brexit: Νέο δημοψήφισμα ζητά ο Κόρμπιν - Αποφασισμένος για την πρόταση μομφής κατά της Μέι  Athens Voice Online

Η παραμονή (στην ΕΕ) θα έπρεπε να είναι στο ψηφοδέλτιο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών της αντιπολίτευσης, Τζέρεμι ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 8:10 am


Α2: Εκδίκηση με… 100αρα για τον Ιωνικό - Superbasket

Α2: Εκδίκηση με… 100αρα για τον Ιωνικό  Superbasket

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει η γνωστή φράση και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν καλά στην Νίκαια, με τον Ιωνικό να διαλύει τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 7:21 pm


Αγωνία για τον 39χρονο που εξαφανίστηκε από το Μαρούσι - Τι λέει η μητέρα του - www.enikos.gr

Αγωνία για τον 39χρονο που εξαφανίστηκε από το Μαρούσι - Τι λέει η μητέρα του  www.enikos.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 39χρονου άνδρα από το Μαρούσι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 11:34 am


Α2: Νίκησαν Ηρακλής και Ιωνικός πριν από το ντέρμπι κορυφής - Sportime

Α2: Νίκησαν Ηρακλής και Ιωνικός πριν από το ντέρμπι κορυφής  Sportime

Η 9η αγωνιστική της Α2 ολοκληρώθηκε με νίκες των φαβορί, μία εβδομάδα πριν από μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ερμή και τον Διαγόρα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Συνέλαβαν αστυνομικό φρουρό βουλευτή της ΝΔ στην Αλβανία - Athens Voice Online

Συνέλαβαν αστυνομικό φρουρό βουλευτή της ΝΔ στην Αλβανία  Athens Voice Online

Τον αστυνομικό φρουρό του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Γιόγιακα, συνέλαβαν οι αλβανικές αρχές, καθώς, ενώ είχε μεταβεί στην Αλβανία για το μνημόσυνο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Προπηλακίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στο μνημόσυνο Κατσίφα - Athens Voice Online

Προπηλακίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στο μνημόσυνο Κατσίφα  Athens Voice Online

Ένταση και συμπλοκές έξω από τον Ι.Μ Ναό του Αγίου Μηνά μετά το τέλος του μνημόσυνου του Κατσίφα με τουλάχιστον μια προσαγωγή ατόμου κάτω από ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Επώνυμες παρουσίες στο opening party για την έκθεση επίπλων “GAND” στo Μαρούσι! | In & Out - FThis

Επώνυμες παρουσίες στο opening party για την έκθεση επίπλων “GAND” στo Μαρούσι! | In & Out  FThis

Με ένα λαμπερό opening party πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της διάσημης ελληνικής εταιρείας επίπλων “GAND” στο Μαρούσι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Paparazzi! Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Για αγορές στο Μαρούσι με την κόρη τους! | News - FThis

Paparazzi! Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Για αγορές στο Μαρούσι με την κόρη τους! | News  FThis

Βόλτα για αγορές με την 7,5 ετών κόρη τους Μαρία Ροζάρια, συνδύασαν πριν μερικές μέρες η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


ΑΕΚ: «Έκλεισε» φιλικό με το Μαρούσι - To10.gr

ΑΕΚ: «Έκλεισε» φιλικό με το Μαρούσι  To10.gr

Φιλικό αγώνα κόντρα στο Μαρούσι έκλεισε η ΑΕΚ με τον Λούκα Μπάνκι να θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του πριν την επανέναρξη της Basket ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Ημερίδα της ΝΔ «Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε» - www.star.gr

Ημερίδα της ΝΔ «Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε»  www.star.gr

Ημερίδα με θέμα «Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε – Η Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Καραμέρος για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι με το # Ενωμένο Μαρούσι - Pagenews.gr

Καραμέρος για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι με το # Ενωμένο Μαρούσι  Pagenews.gr

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, συνομιλεί με την Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία με το ηλεκτροκίνητο της αμαξίδιο αποτυπώνει μέσα από ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Αμπατζόγλου για το Μαρούσι: «Ενώνουμε τις δημιουργικές δυνάμεις για να πάμε πιο ψηλά» - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αμπατζόγλου για το Μαρούσι: «Ενώνουμε τις δημιουργικές δυνάμεις για να πάμε πιο ψηλά»  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου, ανακοίνωσε την Κυριακή, το όνομα και το Σύμβολο του Συνδυασμού «Νέα Εποχή - Για Ένα Μαρούσι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Σε κατάμεστη αίθουσα η πρώτη εκδήλωση του Αμπατζόγλου στο Μαρούσι - parapolitika.gr

Σε κατάμεστη αίθουσα η πρώτη εκδήλωση του Αμπατζόγλου στο Μαρούσι  parapolitika.gr

Παρουσίασε και τους πρώτους 30 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Το παρών στην εκδήλωση Αμπατζόγλου στο Μαρούσι θα δώσει ο Αυγενάκης - parapolitika.gr

Το παρών στην εκδήλωση Αμπατζόγλου στο Μαρούσι θα δώσει ο Αυγενάκης  parapolitika.gr

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, με την ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Απεγκλωβίστηκαν τα τρία άτομα από διαμέρισμα στο Μαρούσι στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά - Alpha tv News

Απεγκλωβίστηκαν τα τρία άτομα από διαμέρισμα στο Μαρούσι στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά  Alpha tv News

Καλά είναι στην υγεία τους, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα τρία άτομα που απεγκλωβίστηκαν, πριν από λίγο, από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, στην οδό ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι - Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι - Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Στο «σφυρί» εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - aftodioikisi.gr

Στο «σφυρί» εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι  aftodioikisi.gr

Το εμπορικό κέντρο Avenue, στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, βγαίνει σε πλειστηριασμό, έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας. Η διαδικασία θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Συνελήφθη για λαθρεμπόριο χρυσού ο Ριχάρδος μαζί με άλλα 58 άτομα (εικόνες) - Athens Voice Online

Συνελήφθη για λαθρεμπόριο χρυσού ο Ριχάρδος μαζί με άλλα 58 άτομα (εικόνες)  Athens Voice Online

Στη βίλα του στη Σαρωνίδα συνελήφθη ο γνωστός τηλεπωλητής και ιδιοκτήτης επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου και αγοράς χρυσού, Δημήτρης-Ριχάρδος ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Α2: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τον Αμύντα, 72-69 το Μαρούσι - SPORT24

Α2: Πέμπτη διαδοχική νίκη για τον Αμύντα, 72-69 το Μαρούσι  SPORT24

Ο Αμύντας επικράτησε με 72-69 του Αμαρουσίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α2 και πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του. - SPORT 24 ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό! - Sports - Athens Magazine

Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό! - Sports  Athens Magazine

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας αποχαιρέτησε την άνθρωπο που ανέδειξε την υδατοσφαίριση στην Καβάλα και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών!

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας σε εξέλιξη στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας σε εξέλιξη στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί πάνω από πενήντα άτομα από την Ασφάλεια Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Το Μαρούσι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή | XΤΥΠΟΣ online - Εφημερίδα Χτύπος

Το Μαρούσι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή | XΤΥΠΟΣ online  Εφημερίδα Χτύπος

Ο Δήμος Αμαρουσίου στήνει ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς, με ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρούσι - Athens Voice Online

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρούσι  Athens Voice Online

Σε εξέλιξη από το μεσημέρι γιγαντιαία επιχείρηση της Ασφάλειας Αμαρουσίου. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία πληροφορία για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Μαρούσι -Πάνω από 50 συλλήψεις - iefimerida

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Μαρούσι -Πάνω από 50 συλλήψεις  iefimerida

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα χαράματα της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Elia Ermou Athens Hotel το νέο 4στερο στην πλατεία Συντάγματος - Daily Traveling News

Elia Ermou Athens Hotel το νέο 4στερο στην πλατεία Συντάγματος  Daily Traveling News

Στην πλατεία Συντάγματος επί της οδού Ερμού 15 σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες του το Elia Ermou Athens Hotel. To 4στερο Αθηναϊκό ξενοδοχείο με παροχές ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Τις πρώτες τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος - Mikrometoxos

ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Τις πρώτες τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος  Mikrometoxos

Με ισχυρές συνεργασίες και στόχο ένα #Ενωμένο Μαρούσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, παρουσίασε, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Δυναμικό ξεκίνημα για τον Αμπατζόγλου στο Μαρούσι - parapolitika.gr

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Αμπατζόγλου στο Μαρούσι  parapolitika.gr

Κάλεσμα στους δημότες Αμαρουσίου απήυθυνε ο υπόψηφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση, όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Συνελήφθη συμμορία διαρρηκτών αναρριχητών στο Μαρούσι - Alpha tv News

Συνελήφθη συμμορία διαρρηκτών αναρριχητών στο Μαρούσι  Alpha tv News

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε συμμορία Γεωργιανών, που ευθύνεται για διαρρήξεις σε σπίτια, στα βόρεια προάστια. Οι κακοποιοί πιάστηκαν στα πράσα, όταν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Γιώργος Καραμέρος: Ο δήμος Αμαρουσίου θα πάψει να μένει στην άκρη - Να αφήσουμε πίσω το παλιό - Newsbomb.gr - NewsBomb

Γιώργος Καραμέρος: Ο δήμος Αμαρουσίου θα πάψει να μένει στην άκρη - Να αφήσουμε πίσω το παλιό - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - LIVE - Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Γιώργος Καραμέρος απαντά σε ερωτήσεις για το δήμο Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο Καραμέρος - aftodioikisi.gr

Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο Καραμέρος  aftodioikisi.gr

Σε μία εκδήλωση που μεταδόθηκε απευθείας με live streaming στο διαδίκτυο και παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων ο Γ. Καραμέρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μαρούσι - In.gr

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μαρούσι  In.gr

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 2:30, τέσσερις άγνωστοι δράστες ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν στο Μαρούσι τον Γιώργο Καραμέρο - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν στο Μαρούσι τον Γιώργο Καραμέρο  Pagenews.gr

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Έρχεται το 5o Santa Run στο Μαρούσι - Newsit

Έρχεται το 5o Santa Run στο Μαρούσι  Newsit

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί, για 5η συνεχή χρονιά, το Santa Run στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Τα αποτελέσματα της Α2 (7η αγωνιστική) - infosport.gr

Τα αποτελέσματα της Α2 (7η αγωνιστική)  infosport.gr

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: Πευκοχώρι – Ιπποκράτης Κω 84-93 (65-65 κ.α., 80-80 α' παρ.) Καστοριά – Διαγόρας Δρυοπιδέων 63-56 Απόλλων Πάτρας ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Φωταγώγησαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρούσι - Newsbomb.gr - NewsBomb

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Φωταγώγησαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρούσι - Newsbomb.gr  NewsBomb

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι το βράδυ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 2:40 am


Μπάσκετ: Νίκησε και στο Μεσολόγγι ο Ηρακλής - Εφημερίδα Μακεδονία

Μπάσκετ: Νίκησε και στο Μεσολόγγι ο Ηρακλής  Εφημερίδα Μακεδονία

Το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο του Ηρακλή στο Μεσολόγγι βοήθησε τους κυανόλευκους να νικήσουν με 76-63 τον Χαρίλαο Τρικούπη και να παραμείνουν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Α2: Περίπατος του Ιωνικού, «διπλό» ο Ηρακλής, ανεβαίνουν Ερμής και Καστοριά - Sportime

Α2: Περίπατος του Ιωνικού, «διπλό» ο Ηρακλής, ανεβαίνουν Ερμής και Καστοριά  Sportime

Το ντεμπούτο του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Ιωνικού συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή νίκη. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε εντός έδρας στο ντέρμπι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Ξέσπασμα Ιωνικού στο ντεμπούτο του Βετούλα, φοβερός Μάντζαρης στην Καρδίτσα - SPORT24

Ξέσπασμα Ιωνικού στο ντεμπούτο του Βετούλα, φοβερός Μάντζαρης στην Καρδίτσα  SPORT24

Με κατοστάρα και απολαυστικό μπάσκετ ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας. Μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Ψυχικό (φοβερή ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


To Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι για να προσφέρει στιγμές χαράς - Run 'n Fun

To Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι για να προσφέρει στιγμές χαράς  Run 'n Fun

Η 5η διοργάνωση του πιο fun και εορταστικού αγώνα της χρονιάς μετακομίζει στα βόρεια προάστια, και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αμαρουσίου, και θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Τα Paw Patrol γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο Λούνα Παρκ «Αηδονάκια»! - CultureNow

Τα Paw Patrol γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο Λούνα Παρκ «Αηδονάκια»!  CultureNow

Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο για 8η χρονιά στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι, που φορούν τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Καραμέρος: Ανοίγουν Θέσεις Εργασίας Για Νέους Στα Βόρεια Προάστια - www.star.gr

Καραμέρος: Ανοίγουν Θέσεις Εργασίας Για Νέους Στα Βόρεια Προάστια  www.star.gr

Ξεκίνησε η λειτουργία του νεοσύστατου Γραφείου Διασύνδεσης της Περιφέρειας Αττικής στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ στο Μαρούσι - Κυκλοφοριακό κομφούζιο - ΦΩΤΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ στο Μαρούσι - Κυκλοφοριακό κομφούζιο - ΦΩΤΟ αναγνώστη  www.enikos.gr

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτήν την ώρα στην οδό Πεντέλης μετά τη σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Oι τιμές σε 870 προϊόντα τεχνολογίας πριν από την Black Friday - Athens Voice Online

Oι τιμές σε 870 προϊόντα τεχνολογίας πριν από την Black Friday  Athens Voice Online

Με αφορμή την Black Friday και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, αφενός, και αφετέρου να βοηθηθούν οι καταναλωτές στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


To 5o Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

To 5o Santa Run επιστρέφει στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

To Santa Run επιστρέφει και πάλι για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς κ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Ονειρικά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με μοναδικά Ρεβεγιόν & ‘Gold” εορταστικά πακέτα διαμονής - Daily Traveling News

Ονειρικά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με μοναδικά Ρεβεγιόν & ‘Gold” εορταστικά πακέτα διαμονής  Daily Traveling News

Μετρώντας με ανυπομονησία αντίστροφα τις μέρες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εμβληματικά ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς, στην Αττική ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα από το Άγιο Όρος στο Μαρούσι - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα από το Άγιο Όρος στο Μαρούσι  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέα: Όπως μας πληροφορεί η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού και ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Οι δεινόσαυροι «ζωντάνεψαν» στο Μαρούσι - Ταξίδι στον χρόνο από το νέο θεματικό πάρκο - altsantiri.gr

Οι δεινόσαυροι «ζωντάνεψαν» στο Μαρούσι - Ταξίδι στον χρόνο από το νέο θεματικό πάρκο  altsantiri.gr

Στη μηχανή του χρόνου «μπαίνουν» εδώ και λίγες ημέρες οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του μοναδικού θεματικού πάρκου που άνοιξε στο εκθεσιακό κέντρο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Οι Φίλοι του Παιδιού σας προσκαλούν στο 19ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar - SKAI

Οι Φίλοι του Παιδιού σας προσκαλούν στο 19ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  SKAI

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Φιλανθρωπικό Σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” οργανώνουν και σας προσκαλούν στο 19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Το καζίνο της Πάρνηθας κατηφορίζει στη γειτονιά μας και στα σχολεία μας! - AlfaVita

Το καζίνο της Πάρνηθας κατηφορίζει στη γειτονιά μας και στα σχολεία μας!  AlfaVita

Διαστάσεις παίρνει το γεγονός της μετεγκατάστασης του καζίνο της Πάρνηθας στα σύνορα του Αμαρουσίου - Χαλανδρίου. Σύμφωνα με το alfavita.gr, οι φορείς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Στο Μαρούσι η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Στο Μαρούσι η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Τους έπιασαν ενώ έμπαιναν σε σπίτι στο Μαρούσι-Είχαν κάνει άλλες 2 κλοπές - The TOC

Τους έπιασαν ενώ έμπαιναν σε σπίτι στο Μαρούσι-Είχαν κάνει άλλες 2 κλοπές  The TOC

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθησαν, στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, τρεις αλλοδαποί την στιγμή που ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Στο Μαρούσι μετακομίζει το καζίνο Πάρνηθας - Δείτε πού θα στεγαστεί - Επιχειρήσεις | News 24/7 - NEWS 24/7

Στο Μαρούσι μετακομίζει το καζίνο Πάρνηθας - Δείτε πού θα στεγαστεί - Επιχειρήσεις | News 24/7  NEWS 24/7

Το σχέδιο μετεγκατάστασης του καζίνο πρόκειται να συζητηθεί σε ειδική επιτροπή του υπουργείου Περιβάλλοντος την ερχόμενη Παρασκευή.

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2018 | 10:00 am


«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

«Κατεβαίνει» στο Μαρούσι το καζίνο της Πάρνηθας | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Πανικός σε βενζινάδικο στο Μαρούσι: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα - TheCaller

Πανικός σε βενζινάδικο στο Μαρούσι: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα  TheCaller

Ληστές μπούκαραν ένοπλοι σε πρατήριο υγρών καυσίμων τα ξημερώματα στο Μαρούσι και άρπαξαν τα χρήματα του ταμείου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:00 am


Ανεπιθύμητο το καζίνο στο υπερφορτωμένο Μαρούσι - Η Αυγή

Ανεπιθύμητο το καζίνο στο υπερφορτωμένο Μαρούσι  Η Αυγή

Δημοτική κίνηση Όλοι μαζί για το Μαρούσι! - "Μόνο δεινά μπορεί να φέρει στην καθημερινότητα των πολιτών" υποστηρίζει η κίνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:00 am


Μαρούσι-καταγγελία: Χαριστική σύμβαση στον εργολάβο για έργα βιτρίνας - aftodioikisi.gr

Μαρούσι-καταγγελία: Χαριστική σύμβαση στον εργολάβο για έργα βιτρίνας  aftodioikisi.gr

Τη χαριστική σύμβαση σε εταιρεία για έργα στην επιφάνεια του υπόγειου γκαράζ της πλατείας Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Ενότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 10:00 am


Τζόκερ: Σε Μαρούσι, Κερατσίνι, Σύρο και Λευκωσία οι πέντε υπερτυχεροί με τα 2,15 εκατ. ευρώ - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τζόκερ: Σε Μαρούσι, Κερατσίνι, Σύρο και Λευκωσία οι πέντε υπερτυχεροί με τα 2,15 εκατ. ευρώ  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι μεγάλοι τυχεροί από το Κερατσίνι και την Κύπρο μάντεψαν τους τυχερούς αριθμούς με δελτία αξίας 3 ευρώ και 2 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2018 | 9:00 am


Α2: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης, 79-74 το Μαρούσι - SPORT24

Α2: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης, 79-74 το Μαρούσι  SPORT24

Ο Ιπποκράτης Κω νίκησε με 79-74 το Μαρούσι στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α2. - SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου - sports.in.gr

Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου  sports.in.gr

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Αλλος για το Μαρούσι - ΤΑ ΝΕΑ - Τα Νέα Οnline

Αλλος για το Μαρούσι - ΤΑ ΝΕΑ  Τα Νέα Οnline

Σας έχω ένα ακόμη αποκλειστικό. Ενα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση - και καλές σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ - έχει βάλει πλώρη για τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Μια αλεπού «κόβει βόλτες» στο Μαρούσι - Sputnik Ελλάδα

Μια αλεπού «κόβει βόλτες» στο Μαρούσι  Sputnik Ελλάδα

Στην αυλή του διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ στο Μαρούσι εντοπίστηκε να τριγυρίζει ένα αλεπουδάκι. Μια μικρή αλεπού έκανε την εμφάνισή της στην αυλή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2018 | 10:00 am


Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι -Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής - iefimerida

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι -Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής  iefimerida

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 10:00 am


Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μαρούσι από ηλεκτρική κουβέρτα - Newsbomb.gr - NewsBomb

Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μαρούσι από ηλεκτρική κουβέρτα - Newsbomb.gr  NewsBomb

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας & Παπαφλέσσα στο Μαρούσι Αττικής. Επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 10:00 am


Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween  Πρώτο ΘΕΜΑ

Φέτος το παιδικό Halloween γιορτάζεται στο «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Στραβομύτες μάγισσες, παιχνιδιάρικα φαντάσματα και σκοτεινές ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 October 2018 | 10:00 am


Στις 28 Οκτωβρίου με Μαρούσι - Δημοκρατική της Ρόδου - Η Δημοκρατική της Ρόδου

Στις 28 Οκτωβρίου με Μαρούσι - Δημοκρατική της Ρόδου  Η Δημοκρατική της Ρόδου

Στις 15:00 πρόκειται να ξεκινήσει το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και την Α.Ε. Ψυχικού για τη 2η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 October 2018 | 10:00 am


Αυτοτραυματισμός αστυνομικών στο Μαρούσι | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αυτοτραυματισμός αστυνομικών στο Μαρούσι | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το όπλο ενός συναδέλφου τους εκπυρσοκρότησε την ώρα που προσπαθούσε να το αδειάσει. Το περιστατικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2018 | 10:00 am


Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά σε σκοποβολή στο Μαρούσι - The TOC

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά σε σκοποβολή στο Μαρούσι  The TOC

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά κατά τη διάρκεια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στη σκοποβολή το απόγευμα της Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2018 | 10:00 am


Θα γεμίσει το Μαρούσι δεινόσαυρους! - Newsit

Θα γεμίσει το Μαρούσι δεινόσαυρους!  Newsit

Ο τυραννόσαυρος Ρεξ και η παρέα του έρχονται καιι το Μαρούσι θα γεμίσει δεινόσαυρους!

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2018 | 10:00 am


Προεκλογικό Survivor στο Μαρούσι για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες - Documento

Προεκλογικό Survivor στο Μαρούσι για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες  Documento

Αυτοδιοικητικός εκλογικός αναβρασμός επικρατεί στο Μαρούσι. Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετρά αντίστροφα τις καθυστερήσεις της ΝΔ ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2018 | 10:00 am


Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι παίχτρια του Survivor (φωτο) - aftodioikisi.gr

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι παίχτρια του Survivor (φωτο)  aftodioikisi.gr

Από τον στίβο του survivor στον στίβο της πολιτικής σηματοδοτεί η ξεχωριστή παρουσία της Σάρα Εσκενάζυ στην «πρώτη» του Γιώργου Καραμέρου ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2018 | 10:00 am


Εθελοντική αιμοδοσία στο Μαρούσι στις 9 και 10 Οκτωβρίου - Onmed.gr - Onmed.gr

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μαρούσι στις 9 και 10 Οκτωβρίου - Onmed.gr  Onmed.gr

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2018 | 10:00 am


Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Tα προβλήματα σήμερα Παρασκευή, σε σύγκριση με την χθες, είναι λιγότερα, λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 fm o πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - Athens Voice Online

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι  Athens Voice Online

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε χρηματαποστολή στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η χρηματαποστολή μετέφερε ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2018 | 10:00 am


Σώα εντοπίστηκε η 14χρονη Μάγδα που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σώα εντοπίστηκε η 14χρονη Μάγδα που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα ίχνη της είχαν χαθεί τη Δευτέρα - Είναι καλά στην υγεία της.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 10:00 am


Δεινόσαυροι στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Δεινόσαυροι στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2018 | 10:00 am


Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που καταφθάνουν τη νύχτα τα μέλη της οργάνωσης με βαριοπούλες και σπάνε την τζαμαρία της εισόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2018 | 10:00 am


Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο - Dikaiologitika News... - Dikaiologitika News

Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο - Dikaiologitika News...  Dikaiologitika News

Μαρούσι: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και στο Δημοτικό Ωδείο Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 20.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2018 | 10:00 am


Art for Change 2018 στο Μαρούσι - CultureNow

Art for Change 2018 στο Μαρούσι  CultureNow

Το 4ο Φεστιβάλ «Art for Change» διεξάγεται στην άνω πλατεία του τρένου, στο Δήμο Αμαρουσίου στις 13-14 Οκτωβρίου 2018 και δίνοντας βήμα έκφρασης σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2018 | 10:00 am


Από πού πήρε το όνομά του το Μαρούσι; - Liberal

Από πού πήρε το όνομά του το Μαρούσι;  Liberal

Της Αγγελικής Κώττη. Το Μαρούσι λάτρευε κάποτε την Άρτεμη και από το γεγονός αυτό πήρε το σημερινό του όνομα. Και μην αναρωτηθείτε ποια γλωσσολογική ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2018 | 10:00 am


«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids) - Newsbomb.gr - NewsBomb

«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids) - Newsbomb.gr  NewsBomb

Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Χείμαρροι «κατάπιαν» αυτοκίνητα σε πάρκινγκ στο Μαρούσι (φωτογραφίες) - Η Καθημερινή

Χείμαρροι «κατάπιαν» αυτοκίνητα σε πάρκινγκ στο Μαρούσι (φωτογραφίες)  Η Καθημερινή

Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε χειμάρρους που μετέτρεψαν σε λίμνες πάρκινγκ στην περιοχή του Αμαρουσίου, με δεκάδες αυτοκίνητα να «πνίγονται» κάτω ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - CNN Greece

Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Μαρούσι: Το κτίριο που έγινε πάρκινγκ και οι εξαγγελίες Πατούλη που έμειναν στα χαρτιά - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Μαρούσι: Το κτίριο που έγινε πάρκινγκ και οι εξαγγελίες Πατούλη που έμειναν στα χαρτιά - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Το πάρκινγκ που πλημμύρισε στο Μαρούσι υποτίθεται πως ήταν στα σχέδια για αντιπλημμυρικά έργα στο πλαίσιο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς που δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα (βίντεο) - Ύπαιθρος Χώρα

Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα (βίντεο)  Ύπαιθρος Χώρα

Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 40 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Εικόνες από το πάρκινγκ που κατάπιε δεκάδες αυτοκίνητα στο Μαρούσι - Newsbeast.gr

Εικόνες από το πάρκινγκ που κατάπιε δεκάδες αυτοκίνητα στο Μαρούσι  Newsbeast.gr

Αυτοκίνητα και μηχανάκια βρίσκονται κάτω από λασπόνερα σε υπαίθριο πάρκινγκ λίγο μετά το δαχτυλίδι στο Μαρούσι και πίσω από τη λεωφόρο Κηφισίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα -Κίνδυνος για πεζούς - iefimerida

Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα -Κίνδυνος για πεζούς  iefimerida

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στα βόρεια προάστια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων. Πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


10 θέσεις εργασίας στο Μαρούσι - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

10 θέσεις εργασίας στο Μαρούσι - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

10 θέσεις εργασίας προκυρήσει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου “Αμαρυσία Άρτεμις”.

Δημοσιεύθηκε στις 11 April 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μαρουσι

Φιλικοί ιστότοποι: