Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μοσχατο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος στο Καράτε ο μικρός Βασίλης Κουμπενάκης από το Μοσχάτο.


Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος ο μικρός Βασίλης Κουμπενάκης από το Μοσχάτο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε παίδων - κορασίδων 2019, που έγινε στο Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο Άνω Λιοσίων 18 και 19 Μαΐου.

Ο Βασίλης Κουμπενάκης πήρε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία KUMITE ΠΑΙΔΩΝ 9 ετών στα 35 κιλά.


Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 3:23 am


2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου: 3η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Land Rover 4x4 in schools


Μια νέα μεγάλη διάκριση για το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου, στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό Land Rover 4x4 in schools, 3η θέση και 7 ακόμη βραβεία.
Βραβείο καλύτερου Γυμνασίου στην Ελλάδα.Ενημέρωση από σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Δημητρίου!

Μία ομάδα αποτελούμενη από δεκαπεντάχρονα. Πέντε κορίτσια η αγωνιστική ομάδα , τέσσερα αγόρια δεκατετράχρονα οι αναπληρωματικοί που παίρνουν τη σκυτάλη για τον επόμενο διαγωνισμό. Αγωνία , κλάματα, απογοήτευση , γέλια και πανηγυρισμοί από τα κορίτσια. Τα αγόρια δίπλα τους να τα εμψυχώνουν , να τα παρηγορούν , να πανηγυρίζουν μαζί τους. Και αυτές να παλεύουν. Προσηλωμένες στο στόχο. Και στο τέλος η δικαίωση. Τρίτη θέση. Με πρώτες δύο ομάδες Λυκείου , με εμπειρία και πόρους. Και αυτή η ομάδα αναδεικνύεται καλύτερη ομάδα γυμνασίου της χώρας. Και πίσω στα παρασκήνια οι αφανείς ήρωες. Ο Βασίλης και ο Μιχάλης. Τους ξέρετε σαν κ.Καζνεζη και. κ. Αλεξόπουλο. Που αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες εκτός ωραρίου περιμένοντας μία εκτύπωση στο 3d printer να τελειώσει. Που θυσίασαν προσωπικό χρόνο για να πάνε τα παιδιά ένα βήμα παραπέρα. Μαθήματα ζωής. Και στο τέλος η ανταμοιβή. Μία αγκαλιά από τα παιδιά σε αυτούς . Η αναγνώριση προς το πρόσωπο τους του τίτλου ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Η αγκαλιά τους προς εμένα που εκπροσωπούσα το σύλλογο γονέων για το τίποτα. Απλώς για το ότι ήμουν εκεί μαζί με τους άλλους γονείς . Ευχαριστούμε παιδιά. Να είστε πάντα καλά.


Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:49 am


Πρώτος ο Μοσχατιώτης Απόστολος Γιαννικάκης στον 9ο Παγκύπριο Αγώνα ATLAS GRAND PRIX


9ος Παγκύπριος Αγώνας ATLAS GRAND PRIX

Σήκωσε ψηλά την Ελληνική σημαία, στον 9ο Παγκύπριο Αγώνα ATLAS GRAND PRIX, ο Μοσχατιωτης Απόστολος Γιαννικακης!

1ος Men Clasik BB up to 1.75cm

1ος Men Clasik BB overall 

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:42 am


Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Ταύρο- Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου
Μαζική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μοσχάτου- Ταύρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ταύρο στην πλατεία Ατταλείας. Στη συγκέντρωση μίλησαν η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα, η Λαμπρινή Χριστογιάννη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα και η Χριστίνα Δολιανίδη, υποψήφια Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου.

Η Σ. Βαλαβάνη τόνισε ότι αυτές τις 6 μέρες που απομένουν να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν τα ψηφοδέλτια του Κόμματος και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κάθε λαϊκό σπίτι, ώστε στις 26 του Μάη να «κοκκινίσουν» οι κάλπες. Επίσης επεσήμανε τις τεράστιες ευθύνες της περιφερειακής αρχής για την τραγική κατάσταση σε υποδομές και υπηρεσίες που σχετίζονται άμεσα με την προστασία της ζωής και της περιουσίας των εργαζομένων και του λαού, τα ζητήματα της αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας, καθώς και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αντίστοιχα η Λ. Χριστογιάννη τόνισε ότι δεν υπάρχει έγκλημα σε βάρος της ζωής μας που να μην έχει τη σφραγίδα της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων. Μπορεί να μην είναι δίκαιο να πνίγονται οι λαϊκές οικογένειες στη βροχή, να καίγονται στη φωτιά, αλλά η δικαιοσύνη δεν είναι μέρος της ανάλυσης κόστους - οφέλους όπως με κυνισμό και ωμότητα ομολογούν τα επιτελεία της ΕΕ. Το κριτήριο του κόστους - οφέλους διαποτίζει τα πάντα. Η ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των στρατηγικών κατευθύνσεων που εκπορεύονται από τα επιτελεία της ΕΕ, εξειδικεύονται από τις αστικές κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη - μέλη και την Ελλάδα και υλοποιούνται από τους δήμους και τις περιφέρειες. Σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική υποκλίνονται όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης και ας προσπαθούν να παρουσιαστούν ως υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι.

Τέλος, η Χ. Δολιανίδη επεσήμανε ότι «έχει μείνει μια βδομάδα μέχρι τις εκλογές ! Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε βρεθεί και κουβεντιάσει με πολύ κόσμο και υπάρχει ένα διακριτό ρεύμα συμπόρευσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ και στο Δήμο μας και πανελλαδικά το οποίο τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί και στην κάλπη. Τώρα είναι η ώρα όσοι αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση, όσοι χόρτασαν από σωτήρες , όσοι ανησυχούν για το μέλλον που μας ετοιμάζουν να κάνουν την πραγματική διαφορά ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και στην Περιφέρεια και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. Με την ψήφο μας να στείλουμε βροντερό μήνυμα ελπίδας για την επόμενη μέρα των εκλογών , έχοντας περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές , αγωνιστές και στο δημοτικό συμβούλιο και στην Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή. Γιατί σε μια περιοχή όπως είναι ο Ταύρος που υπάρχουν τεράστια ποσοστά ανεργίας στους νέους και όσοι δουλεύουμε βιώνουμε τι σημαίνει εργασιακή ζούγκλα με μισθούς - χαρτζιλίκι , ελαστικές σχέσεις εργασίας , που οι έμποροι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο , που οι συνταξιούχοι παίρνουν μια σύνταξη ξεροκόμματο που δεν φτάνει ούτε για τα βασικά η ψήφος μας δεν μπορεί να τους δώσει πράσινο φως να συνεχίσουν και μετά τις εκλογές στον ίδιο δρόμο , πρέπει να τους βάλει εμπόδια , να δυναμώσει τη φωνή που τα αντιπαλεύει αυτά και διεκδικεί τις σύγχρονες ανάγκες μας , τη φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ».

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 1:42 am


Εκπληκτική παράσταση από το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου στο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες )


Στα πλαίσια του 28ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, οι θεατές απόλαυσαν τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου, στις θεατρικές παραστάσεις "το Φάντασμα του Πέτρινου Φάρου" και "τα Δικαιώματα των Παιδιών"
Υπεύθυνες: Μουσκαλίδου Σοφία και Σαμαρά Χριστίνα!

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 28 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο "Νίκος Τεμπονερας" στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Δείτε τα δρώμενα του Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου ΕΔΩ
Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 1:34 am


Δραματική λεωφορειοπειρατεία στον Πύργο - Οπλισμένος με μαχαίρι ήθελε να πάει στη Καλαμάτα (Video)


Η ψυχραιμία ενός οδηγού αστικού λεωφορείου στην Ηλεία, που τον απειλούσε με μαχαίρι ένας 30χρονος επιβάτης και η άμεση αντίδραση ενός εκ των υπολοίπων επιβαινόντων, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, απέτρεψαν τα χειρότερα και οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ειδικότερα, περίπου στις 23:00 χθες το βράδυ στην περιοχή του Επιταλίου ο 30χρονος μπήκε στο αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πύργο προς την Ζαχάρω.

Έπειτα από λίγη ώρα ο δράστης πλησίασε τον οδηγό και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε να σταματήσει για να κατέβουν οι επιβάτες και να συνεχίσουν προς την Καλαμάτα. 

Φθάνοντας στην περιοχή Αγρίδι, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες. Εκείνη την στιγμή ένας εκ των επιβατών ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του λεωφορείου και την σύλληψη του 30χρονου.

Στο μεταξύ, το λεωφορείο συνέχισε προς την Ζαχάρω και ο οδηγός, που είχε αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσαν περιπολικά της Αστυνομίας, σταμάτησε το όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού.

Τότε ο 30χρονος του ζήτησε, πάντα με την απειλή μαχαιριού, να μην βγει από το λεωφορείο, ενώ βλέποντας τους αστυνομικούς που είχαν ήδη φθάσει στο πρατήριο, συνέχισε να απειλεί τον οδηγό. 

Τελικά έπειτα από λίγο οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 30χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι και ένας κάλυκας.documentonews.gr

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:53 am


Με επιτυχία η τελική γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες)


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοσχάτου - Ταύρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 18 Μαΐου το απόγευμα εκδήλωση για την τελική εορτή του τένις στο γήπεδο επί των οδών Πλάτωνος & Λάμπρου Κατσώνη στο Μοσχάτο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, η υποψήφια ευρωβουλευτής Φιλιω Κόμματά με τους ΑΝΕΛ, καθώς και αρκετοί γονείς.

Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου! 

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:46 am


Γενοκτονία Ποντίων: Η δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του 20ου αιώνα (ΒΙΝΤΕΟ

Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.

Το Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923. Η αναγνώριση αυτή, παρόλη την εβδομηκονταετή καθυστέρηση, δικαίωσε ηθικά τον ποντιακό ελληνισμό και συνέδεσε το σύγχρονο ελληνισμό με την ιστορική του μνήμη. Γιατί η ήττα του 1922, η "νέα τάξη πραγμάτων" που επικράτησε τότε, με την απόλυτη συνενοχή ολόκληρου του ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου, περιόρισαν ουσιαστικά όχι μόνο τα γεωγραφικά όρια του ελληνισμού αλλά και τα διανοητικά. 

Ο περιορισμός των πνευματικών νεοελληνικών οριζόντων είχε άμεση αντανάκλαση στη ελλειματική ιστορική μνήμη των σύγχρονων Ελλήνων.

Τι εννούμε με τον όρο "γενοκτονία" ; 


Η γενοκτονία ως όρος διαμορφώθηκε κυρίως στη δίκη της Νυρεμβέργης το 1945, όπου δικάστηκε η ηγεσία των ναζιστών εγκληματιών του πολέμου. Συγκεκριμένα ο όρος σημαίνει τη μεθοδική εξολόθρευση, ολική ή μερική, μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας. 
Πρόκειται για ένα πρωτογενές έγκλημα, το οποίο δεν έχει συνάρτηση με πολεμικές συγκρούσεις. 
Ο γενοκτόνος δεν εξοντώνει μια ομάδα για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που είναι. Στην περίπτωση των Ελλήνων του Πόντου, επειδή ήταν Έλληνες και Χριστιανοί. Πως και πότε διαπράχθηκε η γενοκτονία; 
Ο ποντιακός ελληνισμός, από την πτώση της αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας ( 1461 ) γνώρισε συνεχείς διωγμούς, σφαγές, ξεριζωμούς και προσπάθειες για το βίαιο εξισλαμισμό και εκτουρκισμό του, με αποκορύφωμα τη συστηματική και μεθοδευμένη εξόντωση - γενοκτονία του αιώνα μας.
Επτά χρόνια μετά την άλωση της Πόλης, οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Τραπεζούντα. Η οθωμανική κατάκτηση του μικρασιατικού Πόντου μπορεί να διαριθεί σε τρεις περιόδους.

  • Η πρώτη αρχίζει με την άλωση της Τραπεζούντας το 1461 και λήγει στα μέσα του 17ου αιώνα. Την περίοδο αυτή οι Τούρκοι κρατούν μάλλον ουδέτερη στάση κατά των Ελλήνων του Πόντου.
  • Η δεύτερη αρχίζει στα μέσα του 17ου αιώνα και λήγει με το τέλος του πρώτου ρωσοτουρκικού πολέμου. Χαρακτηρίζεται με τη θρησκευτική βία κατά των χριστιανικών πληθυσμών. Κατά την περίοδο αυτή πραγματοποιούνται οι ομαδικοί εξισλαμισμοί των ελληνικών πληθυσμών.
  • Η τελευταία περίοδος, που τελειώνει το 1922 υποδιαιρείται σε δύο υποπεριόδους. Η πρώτη αρχίζει με τη συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή, το 1774.Χαρακτηρίζεται από τη συστηματική προσπάθεια των τοπικών αρχών να μην εφαρμόζουν προς όφελος των χριστιανώντους φιλελεύθερους νόμους. H δεύτερη υποπερίοδος αρχίζει το 1908 και χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη του τουρκικού εθνικισμού.
Από τους βαλκανικούς πολέμους και από τους επίσημους συμβούλους, των Γερμανών, οι Νεότουρκοι διδάχθηκαν ότι μονάχα με την εξαφάνιση των Ελλήνων και Αρμενίων θα έκαναν πατρίδα τους τη Μικρά Ασία. Οι διάφορες μορφές βίας δεν αρκούσαν για να φέρουν τον εκτουρκισμό.
Η απόφαση για την εξόντωσή τους πάρθηκε από τους Νεότουρκους το 1911, εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου και ολοκληρώθηκε από το Μούσταφα Κεμάλ ( 1919 - 1923 ).

Το Νεοτουρκικό Κομιτάτο " Ένωση και Πρόοδος" ιδρύθηκε το 1889. Στο συνέδριο τους, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1911 πάρθηκε η απόφαση, ότι η Μικρά Ασία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα. Η απόφαση αυτή καταδίκασε σε θάνατο διάφορες εθνότητες.

Οι Τούρκοι στον Πόντο άρχισαν με την επιστράτευση όλων από 15 έως 45 ετών και την αποστολή τους σε Τάγματα Εργασίας. Παράλληλα αμφισβήτησαν το δικαίωμα των Ελλήνων να ασκούν ελεύθερα τα επαγγέλματά τους και επί πλέον απαγόρευσαν τους μουσουλμάνους να εργάζονται επαγγελματικά με τους Έλληνες με την ποινή της τιμωρίας από τις στρατιωτικές Αρχές. 
Κατ΄ αρχάς οι άτακτες ορδές των Τούρκων επιτίθονταν στα απομονωμένα ελληνικά χωριά κλέβοντας, φονεύοντας, αρπάζοντας νέα κορίτσια, κακοποιώντας και καίγοντάς τα.

Οι διωγμοί των Ελλήνων του Πόντου. 
Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής ανάγκασε χιλιάδες Έλληνες των παραλίων της Μικρασίας να εγκαταλείψουν τις προαιώνιες εστίες τους και να μετοικήσουν με πολυήμερες εξοντωτικές πορείες.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Ελληνικής Πρεσβείας, με ημερομηνία τον Ιούνιο του 1915 είναι γραμμένα τα εξής: "Οι εκτοπιζόμενοι από τα χωριά τους δεν είχαν δικαίωμα να πάρουν μαζί τους ούτε τα απολύτως αναγκαία. Γυμνοί και ξυπόλητοι, χωρίς τροφή και νερό, δερόμενοι και υβριζόμενοι, όσοι δεν εφονεύοντο οδηγούντο στα όρη από τους δημίους τους. Οι περισσότεροι απ'; αυτούς πέθαιναν κατά την πορεία από τα βασανιστήρια. Το τέρμα του ταξιδιού δεν σήμαινε και τέρμα των δεινών τους, γιατί οι βάρβαροι κάτοικοι των χωριών, τους παρελάμβαναν για να τους καταφέρουν το τελειωτικό πλήγμα ... "

Σκοπός των Τούρκων ήταν, με τους εκτοπισμούς, τις πυρπολίσεις των χωριών, τις λεηλασίες, να επιτύχουν την αλλοίωση του εθνολογικού χαρακτήρα των ελληνικών περιοχών και να καταφέρουν ευκολότερα των εκτουρκισμό εκείνων που θα απέμεναν.
Το τελικό πλήγμα. 
Το 1919 αρχίζει νέος διωγμός κατά των Ελλήνων από το κεμαλικό καθεστώς, πολύ πιο άγριος κι απάνθρωπος από τους προηγούμενους. Εκείνος ο διωγμός υπήρξε η χαριστική βολή για τον ποντιακό ελληνισμό.
Στις 19 Μαϊου, με την αποβίβαση του Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας. 
Με τη βοήθεια μελών του Νεοτουρκικού Κομιτάτου συγκροτεί μυστική οργάνωση, τη Mutafai Milliye, κηρύσσει το μίσος εναντίον των Ελλήνων και σχεδιάζει την ολοκλήρωση της εξόντωσης του ποντιακού ελληνισμού. Αυτό που δεν πέτυχε το σουλτανικό καθεστώς στους πέντε αιώνες της τυραννικής διοίκησής του, το πέτυχε μέσα σε λίγα χρόνια ο Κεμάλ, εξόντωσε τον ελληνισμό του Πόντου και της Ιωνίας.

Η τρομοκρατία, τα εργατικά τάγματα, οι εξορίες, οι κρεμάλες, οι πυρπολήσεις των χωριών, οι βιασμοί, οι δολοφονίες ανάγκασαν τους Έλληνες του Πόντου να ανέβουν στα βουνά οργανώνοντας αντάρτικο για την προστασία του αμάχου πληθυσμού. Τα θύματα της γενοκτονίας θα ήταν πολύ περισσότερα, αν δεν υπήρχε το επικό και ακατάβλητο ποντιακό αντάρτικο.
Με την επικράτηση του Κεμάλ, οι διωγμοί συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση. Στήνονται στις πόλεις του Πόντου τα διαβόητα έκτακτα δικαστήρια ανεξαρτησίας, που καταδικάζουν και εκτελούν την ηγεσία του ποντιακού ελληνισμού. Το τέλος του Πόντου πλησιάζει. Οι φωνές λιγοστεύουν.

Η γενοκτονία των Ελλήνων στον Πόντο υπήρξε το αποτέλεσμα της απόφασης των Τούρκων εθνικιστών για επίλυση του εθνικού προβλήματος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με τη φυσική εξαφάνιση των γηγενών εθνοτήτων.
Η μοίρα αυτή απετράπη με ένα εξαιρετικά οδυνηρό τρόπο: με τις; γενοκτονίες των χριστιανικών λαών, Ελλήνων και Αρμενίων, με την υποχρεωτική έξοδο όσων επιβίωσαν και με τη βίαιη τουρκοποίηση των μουσουλμανικών εθνοτήτων, όπως οι Κούρδοι, που συνέχισαν να παραμένουν στην τουρκική, πλέον, επικράτεια.

Οι Έλληνες στον Πόντο ανέρχονταν σε 700.000 άτομα την παραμονή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Μέχρι το τέλος του 1923 είχαν εξοντωθεί 353.000 άτομα. Ακολουθεί μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα. Ενός ανθρώπου που έζησε τη μεγάλη ανθρωποσφαγή.
Ένα χωριό των Κοτυώρων

Ο Σάββας Κανταρτζής εξέδοσε σε βιβλίο τις φοβερές του εμπειρίες το 1975 στην Κατερίνη. Μια από τις συγκλονιστικές αφηγήσεις του αναφέρεται στην καταστροφή του χωριού Μπεϊαλαν, της περιφέρειας Κοτυώρων από τους τσέτες του Τοπάλ Οσμάν. Το Μπεϊαλάν είναι ένα από τα εκατοντάδες ελληνικά χωριά που καταστράφηκαν από τις τουρκικές συμμορίες:

"Τα χαράματα, στις 16 Φεβρουαρίου 1922, ημέρα Τετάρτη, μια εφιαλτική είδηση, ότι οι τσέτες του Τοπάλ Οσμάν έρχονται στο χωριό, έκανε τους κατοίκους να τρομάξουν και ν' αναστατωθούν. Οι άντρες, όσοι βρίσκονταν τη νύχτα στο χωριό, βιάστηκαν να φύγουν στο δάσος... Αλλοι άντρες που είχαν κρυψώνες σε σπίτια σε σπίτια και σε σταύλους, τρύπωσαν σ' αυτές και καμουφλαρίστηκαν έτσι που να μην τους υποπτευθεί κανείς. Τα γυναικόπαιδα και οι γέροι κλείστηκαν στα σπίτια και περίμεναν με καρδιοχτύπι να δούν τι θα γίνει... Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά κι' οι τσέτες , περισσότεροι από 150 έμπαιναν στο χωριό κραυγάζοντας και πυροβολώντας. Τους ακολουθούσαν τούρκοι χωρικοί από τα γειτονικά χωριά. Αυτούς τους είχαν μυήσει στο εγκληματικό σχέδιο τους και τους κάλεσαν για πλιάτσικο.

Μόλις μπήκαν οι συμμορίτες στο χωριό, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε και ο ορίζοντας πήρε τη μορφή θύελλας που ξεσπασε άγρια. Με κραυγές και βρισιές, βροντώντας με τους υποκοπάνους τις πόρτες και τα παράθυρα, καλούσαν όλους να βγουν έξω από τα σπίτια και να μαζευτούν στην πλατεία- αλλοιώς απειλούσαν, θα δώσουν φωτιά στα σπίτια και θα τους κάψουν.

Σε λίγο, όλα τα γυναικόπαιδα και οι γέροι, βρίσκονταν τρέμοντας και κλαίγοντας στους δρόμους. Οι συμμορίτες με κραυγές και απειλές υποπτεύθηκαν, από την πρώτη στιγμή, το μεγάλο κακό που περίμενε όλους και δοκίμασαν να φύγουν έξω από το χωριό. Οι τσέτες, πρόβλεψαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και είχαν πιάσει από πριν τα μπογάζια, απ' όπου μπορούσε να φύγει κανείς. Ετσι, μόλις έφτασαν, τρέχοντας, οι κοπέλλες στα μπογάζια, δέχτηκαν, από τσέτες που παραμόνευαν, πυροβολισμούς στο ψαχνό. Μερικές έμειναν στον τόπο σκοτωμένες, ενώ οι άλλες τραυματίστηκαν και γύρισαν πίσω.

Οι φόνοι αυτοί αποκάλυψαν για καλά τους εγκληματικούς σκοπούς των συμμοριτών κι' έγιναν το σύνθημα να ξεσπάσει, το τρομοκρατημένο πλήθος των γυναικόπεδων, που είχε ριχτεί στους δρόμους σε ένα βουβό κι' ασυγκράτητο κλάμα και σε σπαραξικάρδιες κραυγές απελπισίας. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν στάθηκε ικανό να μαλάξει την σκληρότητα του τεράτων, που είχε διαλέξει ο Τοπάλ Οσμάν για την "πατριωτική" του εκστρατεία. Σκληροί σαν ύαινες, που διψούν για αίμα, και διεστραμμένοι σαδιστές, που γλεντούν με τον πόνο και τα βασανιστήρια των θυμάτων τους, χύμιξαν μανιασμένοι στα γυναικόπαιδα και τους γέρους, κραυγάζοντας, βρίζοντας, χτυπώντας, κλωτσώντας και σπρώχνοντάς τους να μαζευτούν στην πλατεία.

Η πυρπόληση

Οι μητέρες αναμαλλιασμένες, κατάχλωμες από το τσουχτερό κρύο και το φόβο, με τα βρέφη στην αγκαλιά και τα νήπια μπερδεμένα στα πόδια τους. Οι κοπέλλες άλλες με τους γέρους γονείς κι' άλλες με γριές ή άρρωστους αγκαλιασμένες, περιμαζεύτηκαν με τον χτηνώδη αυτόν τρόπο, στην πλατεία σαν πρόβατα για τη σφαγή, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο από σπαραχτικές κραυγές και θρήνους και κοπετούς. Η πρώτη φάση της απερίγραπτης τραγωδίας του Μπεϊαλάν έκλεισε, έτσι, θριαμβευτικά για τους θλιβερούς ήρωες του νεοτουρκικού εγκλήματος γενοκτονίας.

Οταν πια όλα τα γυναικόπαιδα κ' οι γέροι μαζεύτηκαν στην πλατεία, οι τσέτες έβαλαν μπρός την δεύτερη φάση της σατανικής τους επιχείρησης. Διάταξαν να περάσουν όλοι στα δίπατα σπίτια, που βρίσκονταν στην πλατεία και τα είχαν διαλέξει για να ολοκληρώσουν τον εγκληματικό τους σκοπό. Η απροθυμία, που έδειξε το τραγικό αυτό κοπάδι των μελλοθανάτων να υπακούσει στην διαταγή, γιατί ήταν πια ολοφάνερο ότι όλους τους περίμενε ο θάνατος, εξαγρίωσε τους συμμορίτες που βιάζονταν να τελειώσουν γρήγορα την μακάβρια επιχείρηση. Και τότε, σαν λυσασμένα θεριά, ρίχτηκαν στις γυναίκες, τα μωρά και τους γέρους, και με γροθιές, με κοντακιές και κλωτσιές έχωσαν και στρίμωξαν στα δύο σπίτια τα αθώα και άκακα αυτά πλάσματα, που ο αριθμός τους πλησίαζε τις τρεις εκατοντάδες.

Κι' όταν, έτσι, ήταν σίγουροι πως δεν έμεινε έξω κανένας, σφάλισαν τις πόρτες, ενώ ο άγριος αλαλαγμός από τα παράθυρα, οι σπαραξικάρδιες κραυγές, το απελπισμένο κλάμα κι' οι βοερές ικεσίες για έλεος και βοήθεια, σχημάτιζαν μια άγριας τραγικότητας μουσική συναυλία, που ξέσκιζε τον ουρανό κι' αντιβούϊζε στα γύρω βουνά και δάση...

Και τώρα δεν έμενε παρά η τρίτη και τελική φάση της πατριωτικής... επιχείρησης των θλιβερών ηρώων-συμμοριτών του Τοπάλ Οσμάν. Δεν χρειάστηκαν παρά μια αγκαλιά ξερά χόρτα και μερικά σπασμένα πέταυρα (χαρτόματα) ν' ανάψει η φωτιά. Και σε λίγο τα δύο σπίτια, έγιναν πυροτέχνημα και ζώστηκαν, από μέσα κι' απ' έξω, από πύρινες γλώσσες και μαυροκόκκινο καπνό. Το τί ακολούθησε την ώρα εκείνη δεν περιγράφεται.
Οι μητέρες ξετρελλαμένες, έσφιγγαν, αλλαλάζοντας και τσιρίζοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, στην αγκαλιά τα μωρά τους, που έκλαιγαν και κράυγαζαν "μάνα, μανίτσα!". Οι κοπέλλες και οι άλλες γυναίκες με τους γέρους γονείς, τα παιδιά και τους αρρώστους, κραύγαζαν και αρπάζονταν μεταξύ τους σαν να ήθελαν να πάρουν και να δώσουν κουράγιο και βοήθεια, καθώς έπαιρναν φωτιά τα μαλλιά και τα ρούχα τους κι' άρχισαν να γλύφουν το κορμί οι φλόγες. Κραυγές, που ξέσκιζαν το λαρύγγι και τ' αυτιά, φωνές μανιακές και κλάμματα βροντερά, άγρια ουρλιαχτά ανθρώπων, που έχασαν από τρόμο και πόνο τα μυαλά τους, χτυπήματα στα στήθη, στον πυρακτωμένο αέρα και στους τοίχους - χαλασμός κόσμου, ένα ζωντανό κομμάτι από την κόλαση στη γη! Αυτή την εφιαλτική εικόνα παρίσταναν, τα πρώτα λεπτά, τα δύο σπίτια που τα είχαν αγκαλιάσει οι φλόγες.

Μερικές γυναίκες και κοπέλλες στον πόνο, την φρίκη και την απελπισία τους, δοκίμασαν να ριχτούν από τα παράθυρα, προτιμώντας να σκοτωθούν πέφτοντας κάτω ή με σφαίρες από όπλο, παρά να υποστούν τον φριχτό θάνατο στην φωτιά. Οι τσέτες που απολάμβαναν με κέφι και χαχανητά το μακάβριο θέαμα, έκαναν το χατήρι τους - πυροβόλησαν και τις σκότωσαν.

Δεν κράτησε πολλά λεπτά, αυτή η σπαραξικάρδια οχλοβοή, από τους αλαλαγμούς, τις άγριες κραυγές, τα τσουχτερά ξεφωνητά και το ξέφρενο κλάμα. Στην αρχή ο τόνος της οχλοβοής ανέβηκε ψηλά, ως που μπορούν να φτάνουν κραυγές, ξεφωνητά και ξελαρυγγίσματα από τρεις περίπου εκατοντάδες ανθρώπινα στόματα. Γρήγορα όμως ο τόνος άρχισε να πέφτει, ως που μονομιάς κόπηκαν κι' έσβησαν οι φωνές και το κλάμα. Κι' ακούγονταν μονο τα ξύλα, που έτριζαν από τη φωτιά και οι καμμένοι τοίχοι και τα δοκάρια, που έπεφταν με πάταγο πάνω στα κορμιά, που κείτονταν τώρα σωροί κάρβουνα και στάχτη κάτω στο δάπεδο, στα δύο στοιχειωμένα σπίτια το Μπεϊαλάν".
Μαρτυρίες Σοβιετικών

Οι σοβιετικοί υπήρξαν οι βασικοί σύμμαχοι του κεμαλικού εθνικισμού τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του. Πιθανότατα, οι μπολσεβίκοι να αντάλλαξαν με τον τρόπο αυτό την υποστήριξη του παντουρκιστικού κινήματος που δρούσε στη Ρωσία στην Οκτωβριανή τους Επανάσταση.
Οι σοβιετικοί λοιπόν προμήθευσαν τους κεμαλικούς με όπλα, χρήματα, στρατιωτικούς συμβούλους. Η τουρκική αντεπίθεση στο μικρασιατικό μέτωπο κατά τωνελληνικών στρατευμάτων το 1921, οργανώθηκε από τον Μ. Φρούνζε, στρατιωτικό απεσταλμένο των σοβιετικών. Κατά συνέπεια, οι μαρτυρία των αποσταλμένων αυτών έχει ιδιαίτερη αποδεικτική σημασία.

O Φρούνζε, έδωσε μια από τις ελάχιστες μαρτυρίες για τους ηττημένους αντάρτες: "Συναντήσαμε μια μικρή ομάδα από 60-70 Έλληνες, οι οποίοι μόλις είχαν καταθέσει τα όπλα. Όλοι τους είχαν εξαντληθεί στο έπακρο... Άλλοι έμοιαζαν κυριολεκτικά με σκελετούς. Αντί για ρούχα κρέμονταν από τους ώμους τους κάτι απίθανα κουρέλια. Στο κέντρο της ομάδας βρίσκονταν ένας ψηλός κι' αδύνατος παπάς, φορώντας το καλυμαύχι του... Φυσούσε κρύος αέρας και όλη η ομάδα κάτω από τα σπρωξίματα των συνοδών-στρατιωτών, κατευθυνόταν με πηδηματάκια προς τη Χάβζα. Μερικοί όταν μας αντίκρυσαν, άρχισαν να κλαίνε δυνατά ή μάλλον να ουρλιάζουν, μια και ο ήχος που ξέφευγε από τα στήθη τους, έμοιαζε περισσότερο με ουρλιαχτό κυνηγημένου ζώου". Ο Φρούνζε περιέγραψε και άλλο ένα περιστατικό. Οταν περνούσαν δίπλα από μια ομάδα αιχμάλωτων Ελλήνων στη Μερζιφούντα, ένας από τους αιχμαλώτους φώναξε στη σοβιετική αντιπροσωπεία ότι ήταν και αυτοί ένοχοι γιατί ενίσχυαν τον Κεμάλ και τους Τούρκους. 

Το συναίσθημα αυτό των ανταρτών του δυτικού Πόντου ήταν εξαιρετικά έντονο. Ο οπλαρχηγός Κισά Μπατζάκ (Κοντοπόδης) διακύρησσε: "... oι Ρώσοι κομμουνιστές δώσανε όπλα στον Κεμάλ για να χτυπήσει εμάς, του έδωσαν υποστήριξη, απελευθέρωσαν όλους τους Τούρκους στρατιώτες που είχαν συλλάβει αιχμαλώτους όταν μπήκαν στην Τραπεζούντα". Υποστήριζε ότι οι κομμουνιστές κατέδιδαν τις προσπάθειες προμήθειας οπλισμού των ανταρτών από τη Ρωσία και παρέδιδαν Πόντιους στους Τούρκους.

Ο Φρούνζε έγραφε τα εξής για την πολιτική του Τοπάλ Οσμάν: "...όλη αυτή η πλούσια και πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας, ερημώθηκε σε απίστευτο βαθμό. Απ' όλο τον ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Σαμψούντας, της Σινώπης και της Αμάσειας απόμειναν μόνο μερικές ανταρτοομάδες που περιπλανιόντουσαν στα βουνά. Εκείνος που έγινε περισσότερο γνωστός για τις θηριωδίες του ήταν ο αρχηγός των Λαζών Οσμάν Αγάς, ο οποίος πέρασε δια πυρός και σιδήρου με την άγρια ορδή του όλη την περιοχή."

Ο Αράλοβ, σοβιετικός πρέσβης στην Άγκυρα, ενημερώθηκε στη Σαμψούντα από τον αρχιστράτηγο Φρούνζε. Ο Φρούνζε του είπε ότι είχε δει πλήθος Έλληνες που είχαν σφαγιαστεί, "βάρβαρα σκοτωμένους Έλληνες -γέρους, παιδιά, γυναίκες". Προειδοποίησε επίσης τον Αράλοβ για το τι επρόκειτο να συναντήσει πτώματα σφαγιασμένων Ελλήνων τους οποίους είχαν απαγάγει από τα σπίτια τους και είχαν σκοτώσει πάνω στους δρόμους.

Για το θέμα αυτό ο Αράλοβ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Κεμάλ. Αναφέρει ο ίδιος: "Του είπα (του Κεμάλ) για τις φρικτές σφαγές των Ελλήνων που είχε δει ο Φρούντζε και αργότερα εγώ ο ίδιος. Εχοντας υπ' όψη μου τη συμβουλή του Λένιν να μην θίξω την τουρκική εθνική φιλοτιμία, πρόσεχα πολύ τις λέξεις μου..." Ο Κεμάλ απάντησε ως εξής στις "επισημάνσεις" του Φρούνζε: "Ξέρω αυτές τις βαρβαρότητες. Είμαι κατά της βαρβαρότητας. Εχω δώσει διαταγές να μεταχειρίζονται τους Έλληνες αιχμαλώτους με καλό τρόπο... Πρέπει να καταλάβετε τον λαό μας. Είναι εξαγριωμένοι. Ποιοί πρέπει να κατηγορηθούν για αυτό; Εκείνοι που θέλουν να ιδρύσουν ένα "Ποντιακό κράτος" στην Τουρκία..."

Ο Φρούνζε στο βιβλίο του "Αναμνήσεις από την Τουρκία" γράφει: "Από τους 200.000 Έλληνες που ζούσανε στη Σαμψούντα, τη Σινώπη και την Αμάσεια έμειναν λίγοι μόνο αντάρτες που τριγυρίζουν στα βουνά. Το σύνολο σχεδόν των ηλικιωμένων, των γυναικών και των παιδιών εξορίστηκαν σε άλλες περιοχές με πολύ άχημες συνθήκες. Πληροφορήθηκα ότι οι Τσέτες του Οσμάν Αγά (σ.τ.σ. Τοπάλ Οσμάν) έσπειραν τον πανικό στην πόλη Χάβζα. Έκαψαν, βασάνισαν και σκότωσαν όλους τους Έλληνες και Αρμένιους που βρήκαν μπροστά τους. γκρέμισαν όλες τις γέφυρες. Παντού υπήρχαν σημάδια γκρεμίσματος. Η διαδρομή από την πόλη Καβάκ προς το πέρασμα Χατζηλάρ θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου όσο θα ζω. Σε απόσταση 30 χιλιομέτρων συναντούσαμε μόνο πτώματα. Μόνο εγώ μέτρησα 58. Σ' ένα σημείο συναντήσαμε το πτώμα μιας ωταίας κοπέλλας. Της είχανε κόψει το κεφάλι και το τοποθέτησαν κοντά στο χέρι της. Σε κάποιο άλλο σημείο υπήρχε το πτώμα ενός άλλου ωραίου κοριτσιού, 7-8 χρονών, με ξανθά μαλιά και γυμνά πόδια. Φορούσε μόνο ένα παλιό πουκάμισο. Απ' ότι καταλάβαμε, το κοριτσάκι καθώς έκλαιγε, έχωσε το πρόσωπό του στο χώμα, δολοφονημένο από το κάρφωμα της λόγχης του φαντάρου."

Οι Τούρκοι αρνούνται σήμερα τη σφαγή του 1922 - τη σφαγή των Ελλήνων. Κι όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιάσειστα ντοκουμέντα, τα αποδίδουν στις αναπόφευκτες ακρότητες του πολέμου. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Η γενοκτονία των Χριστιανών ήταν ένα καλά μελετημένο σχέδιο εξόντωσης όλων των μεινοτήτων της άλλοτε κραταιάς Αυτοκρατορίας. Ένα σχέδιο που άρχισε να εφαρμόζεται από το 1914, με τον πρώτο διωγμό. Και ολοκληρώθηκε μετά την καταστροφή του 1922.....................................

ΠΗΓΗ.http://www.onalert.gr/stories/genoktonia-pontion-nekroi-imera-mnimis/25219?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box 

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:39 am


Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου (εικόνες)


Την Παρασκευή 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Πρώτες Βοήθειες" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου.

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου κάλεσε τον κο Μανιφαβα Δημήτρη, Ειδικό Ιατρό Γενικής και Οικογενειακης Ιατρικής, με εξειδίκευση στην Επείγουσα Ιατρική, ως εισηγητή. Η παρουσίαση του αφορούσε στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας,κακωσεις, αιμορραγίες,κατάγματα, καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση και πρώτες βοήθειες για ενήλικες και παιδιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη και το σεμινάριο κρίθηκε εξαιρετικά βοηθητικό, αφού πέραν της θεωρητικής προσέγγισης, λύθηκαν αρκετές απορίες αλλά και έγινε πρακτική εξάσκηση όλων των παρευρισκομένων, ενηλίκων και ανηλίκων στην ΚΑΡΠΑ.

Τέτοιου είδους δράσεις ανεβάζουν το επίπεδο ευαισθητοποίησης των πολιτών και προετοιμάζουν τα παιδιά μας να αποκτήσουν κοινωνική συνείδηση.

Δείτε εικόνες!


Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:17 am


Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου-Ταύρου: Εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στον Ταύρο

Η υποψήφια Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Χριστίνα Δολιανίδη σας καλεί στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στον Ταύρο, στην πλατεία Ατταλειας.
 Κυριακή 19/5 στις 7.30μ.μ.


Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:07 pm


Κεντρική ομιλία Μπάμπη Μπιλίνη στο Μοσχάτο


"Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/5/2019 η κεντρική εκδήλωση για το Μοσχάτο της δημοτικής κίνησης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή».

Στην εκδήλωση μίλησε ο Μπάμπης Μπιλίνης υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου παρουσιάζοντας το σχέδιο ανασυγκρότησης του Δήμου 2019 - 2023 και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της κίνησης Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αλέξης Χαρίτσης, Υπουργός Εσωτερικών.
Η Θεανώ Φωτίου, Αν. Υπουργός Εργασίας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ο Γιάννης Μπαλάφας, πρώην υπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΙ περιφερειακές σύμβουλοι Αττικής: Μαρία Νερούτσου, Ελένη Δημοπούλου και Ελισάβετ Τασούλη με την παράταξη Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου: Κακολύρης Πέτρος, Γιατράς Νίκος, Φενερλή Άννα, Καρέμ Ράουα, Βαμβουρέλης Θεόφραστος

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:00 pm


Τον νου σας στα «αθώα» πρώτα συμπτώματα στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας… [vids]

Η αιτία της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΣΚΠ) είναι ακόμα άγνωστη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η νόσος προκαλείται από κάποιους άγνωστους και απρόβλεπτους περιβαλλοντικούς παράγοντες και από τη γενετική προδιάθεση που μπορεί να έχει ο κάθε ασθενής.

Τα συμπτώματα, η πρόοδος, η σοβαρότητα και τα εξατομικευμένα συμπτώματα στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας σε κάθε ένα άτομο, δεν μπορούν να προβλεφθούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας διαγιγνώσκονται μεταξύ των ηλικιών 20 και 50 ετών, με τουλάχιστον τις γυναίκες να είναι δύο έως τρεις φορές πιο πιθανό να διαγνωστούν με τη νόσο σε σύγκριση με τους άντρες. 

 Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:28 pm


Πονοκέφαλος στην αριστερή πλευρά: Τι σημαίνει και τι να κάνετε – Προσοχή!

Ο πονοκέφαλος (κεφαλαλγία) επηρεάζει περίπου το 50% των ενηλίκων σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι είναι γνωστοί ως πρωτογενείς πονοκέφαλοι, καθώς δεν υπάρχει υποκείμενος τραυματισμός, ή άλλη πάθηση. Μόνο ένα μικρό ποσοστό πονοκεφάλων προκαλείται από κάτι πιο σοβαρό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των συμπτωμάτων ενός πρωτοπαθούς πονοκεφάλου και μιας πιο σοβαρής κατάστασης. Αυτό το άρθρο εξετάζει τα συμπτώματα, τις αιτίες και τις θεραπείες για όλους τους τύπους πονοκεφάλων στην αριστερή πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:26 pm


Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 19χρονη στην Θησέως

Ένα σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος συνέβη το πρωί του Σαββάτου, στις 06:00, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που κινούταν στο ύψος του αριθμού 156 της Θησέως, παρέσυρε μία 19χρονη κοπέλα και συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού ενώ το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.

newsbeast.gr

.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:12 pm


Παρουσία Ανδρέα Ευθυμίου στο Aρτ Τηλεόραση (vid)


Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου!
"Στη τηλεοπτική εκπομπή της Φραντζέσκας Σαββοργινάκη "Αρτηρία" μίλησα για το έργο μας ως Δημοτική Αρχή Μοσχάτου - Ταύρου αναφέροντας τις θέσεις μας, τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας για τη Πόλη μας."

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:02 pm


Βασίλης Σπανακης: Επίσκεψη στα εκλογικά περίπτερα της Ν.Δ. στο Νότιο Τομέα


Φίλες και Φίλοι,
Τις επόμενες ημέρες θα επισκέπτομαι τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας και άλλα σημεία του Νότιου Τομέα, κάνοντας πορεία στη βάση μας, πάντα σε ετοιμότητα ευθύνης. 
Ελάτε να πλαισιώσουμε τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας και να στηρίξουμε την παράταξή μας για τη μεγάλη νίκη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.


Βασίλειος-Πέτρος Ν. Σπανάκης
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Β’3 Περιφέρειας Νοτίου Τομέα Αθηνών

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 2:39 pm


Θεατρική παράσταση «Το Παιχνίδι των Θεών» από το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου!

Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου 2019!

«Το Παιχνίδι των Θεών». Θεατρική παράσταση από το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου!
Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 7.00μ.μ. το απόγευμα
Στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως).
Δείτε τα δρώμενα του Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου  ΕΔΩΔημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:11 pm


"Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" Κεντρική Εκδήλωση στον Ταύρο.


Κεντρική Εκδήλωση στον Ταύρο. "Γιατί ο Ταύρος μπορεί!"

Το Σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" για τον Ταύρο. Γιατί ο Ταύρος μπορεί.

Τρίτη 21/5/19 στις 8 μ.μ. πλατεία Παναγίτσας στον Ταύρο.

facebook - events

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:43 pm


Επεισόδιο στον Ταύρο - Οδηγός του ΗΣΑΠ δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι! (Video)

Μηχανοδηγός έφθασε στο σημείο να ειδοποιήσει την αστυνομία για την παρουσία ενός σκύλου σε βαγόνι.


Επιβάτες στον σταθμό «Ταύρος» του ΗΣΑΠ εξεγέρθηκαν κατά του μηχανοδηγού όταν αποφάσισε να σταματήσει το δρομολόγιο, με την αιτιολογία ότι σε ένα βαγόνι επέβαινε σκυλάκι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών ο μηχανοδηγός έφθασε στο σημείο να ειδοποιήσει την αστυνομία, ζητώντας την απομάκρυνση και τη σύλληψη του ανθρώπου που μετέφερε τον σκύλο. Η κίνηση αυτή έκανε έξαλλους τους επιβάτες του τρένου, εκ των οποίων κανείς δεν είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του σκύλου στο βαγόνι.
Ένας από τους επιβάτες, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έγιναν. Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους επιβάτες να λέει «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι, για να συλληφθεί». Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου σε μία στιγμή του βίντεο, λέει στους επιβάτες «παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε», εξηγώντας ότι το σκυλί, ένα θηλυκό που ονόμασε «Μαύρη», ήταν αδέσποτο και το μάζεψε από το δρόμο για να το φροντίζει. Παρά τις εκκλήσεις των επιβατών να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο, ο οδηγός κράτησε το τραίνο σταματημένο για τουλάχιστον 15 λεπτά και περίμενε να έρθει η αστυνομία. Παράλληλα, οι επιβάτες έβγαιναν από το συρμό για να διαμαρτυρηθούν.

Πάντως, η νομοθεσία προβλέπει ότι τα σκυλιά πρέπει να είναι σε κλουβί μεταφοράς ή να φοράνε φίμωτρο.

Επιβάτης κατέγραψε με κάμερα το επεισόδιο


athensvoice.gr

..

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:28 am


Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου- Ταύρου: Ανοιχτή σύσκεψη στην περιοχή των Περιβολιών στον Ταύρο

Μαζική σύσκεψη με μαχητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Περιβολιών στον Ταύρο. Στη σύσκεψη μίλησαν οι Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και η Χριστίνα Δολιανίδη, υποψήφια Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στη σύσκεψη συμμετείχε η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μέσα από την ομιλία της η Λ. Καφαντάρη έκανε κάλεσμα στους παρευρισκόμενους για συμπόρευση με το ΚΚΕ. Να πάρουν θέση δίπλα στους κομμουνιστές, στο εργατικό κίνημα, στα άλλα κινήματα για να δυναμώσουν οι αγώνες για τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Επίσης έκανε κάλεσμα να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού. Τέλος, ανέδειξε τις κάλπικες διαχωριστικές γραμμές των άλλων κομμάτων και τη στρατηγική τους σύμπλευση στα βασικά.
Αντίστοιχα η Χ. Δολιανίδη τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σηματοδοτεί το νέο, το αγωνιστικό, το ελπιδοφόρο! Εκεί  πρέπει να βρεθούν όλοι όσοι πιστεύουμε πως ο λαός του Μοσχάτου και του Ταύρου πρέπει να βάλει μπροστά τις δίκες του ανάγκες. Να πιστέψει στη δύναμη του, στο δίκιο του, να οργανώσει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του.
Είναι η ώρα που πρέπει οι εργαζόμενοι, η νεολαία, να δοκιμάσουν τη μεγάλη δύναμη που μέχρι τώρα έβαζαν σε δεύτερη μοίρα. Να δοθεί αποφασιστική απάντηση ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού! Στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Να βγουν πανίσχυρα τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Να εκλεγούν δημοτικές αρχές και σύμβουλοι (δημοτικοί και περιφερειακοί) αγωνιστές, μαζί με το λαό και όχι υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής!

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:05 am


Ομιλία Αντώνη Μπουτση στο Μοσχάτο Πλάτωνος & Λάμπρου Κατσώνη.


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Πλάτωνος και Λάμπρου Κατσώνη στο Μοσχάτο, η προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Αντώνη Μπουτση, Κανάρη και Πίνδου στο Μοσχάτο.

Αντώνης Μπούτσης
Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες για την παρουσία και την μαζική τους προσέλευση στην χθεσινή μας εκδήλωση, στην συμβολή των οδών Πλάτωνος και Λάμπρου Κατσώνη! Άνεμος αλλαγής και ανανέωσης σε κάθε γωνιά του Μοσχάτου και του Ταύρου!!

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 10:57 am


Ανδρέας Ευθυμίου: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Θανάση Μελίστα


Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Θανάση Μελίστα από τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου!

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος: Ανθρώπινη πόλη Σύγχρονος Δήμος. Ευθυμίου Ανδρέας» και εκ μέρους όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού μας, στέλνουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Θανάση Μελίστα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 8:15 pm


Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ στο Μοσχάτο

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής των αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του για το έτος 2019-2020 . 

Οι εγγραφές αρχίζουν από Δευτέρα 20 Μαΐου ως Παρασκευή 31 Μαΐου. Εργάσιμες ημέρες από την 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. 

 Ο Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός του ΟΑΕΔ στο Μοσχάτο βρίσκεται στην οδό Καλύμνου 5. Τηλ. 210 9566727Η υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές και επανεγγραφές θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Στους σταθμούς φιλοξενούνται από βρέφη 8 μηνών έως παιδιά προσχολικής ηλικίας.

• Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 π.μ και τελειώνει στις 16:00 μ,μ,

• Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο και α) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, β) από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.

• Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

• Η φιλοξενία των βρεφών- νηπίων είναι δωρεάν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι γονείς–κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων, για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.00 μέχρι τις 14.00.

Βρεφονηπιακοί παιδικοί σταθμοί:

1. Β. Ν. Σ. Αγίας Βαρβάρας, Αρχιμήδους 25 & Κερκύρας, Τηλ. 210 5697490

2. Β. Ν. Σ. Άνω Λιοσίων, Καλλικράτους 16 ( Ζοφριά ), Τηλ. 210 2315755

3. Β. Ν. Σ. Ελευσίνας, Δραγούμη 29 Ελευσίνα, . Τηλ. 210 5542052 

4. Β. Ν. Σ. Κερατσινίου, Χανίων 5 Κερατσίνι, Τηλ. 210 4008105

5. Β. Ν. Σ. Μενιδίου, Αγ. Βασιλείου 1 & Αθηνάς Υγείας, Αχαρναί, Tηλ. 210 2477950

6. Β. Ν. Σ. Μοσχάτου, Καλύμνου 5 Μοσχάτο, Τηλ. 210 9566727

7. Β. Ν. Σ. Ολυμπιακού Χωριού, Νικολάου Κακλαμανάκη 22 και Καλλιπάτειρας, Τηλ. 210 2476610 

8. Β. Ν. Σ. Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 127 & Φερών Περιστέρι, Τηλ. 210 5754610

9. Β. Ν. Σ. Αγρινίου, Θυσίας & Παπαλέξη Δηματά Αγρίνιο, Τηλ.26410 45425

10.Β. Ν. Σ. Άρτας, Εργατικές Κατοικίες, Γέφυρα Άρτας, Τηλ.2681074345

11.Β. Ν. Σ. Δράμας, 4ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Δράμας Σερρών Τηλ. 2521046855

12.Β. Ν. Σ. Ηγουμενίτσας Π. Αθηναγόρα 33, Ηγουμενίτσα, Τηλ. 2665028549

13.Β. Ν. Σ. Ιωαννίνων Τσακάλωφ 10, Ιωάννινα, Τηλ.2651074776 

14.Β. Ν. Σ. Καλαμάτας Δυτ. Εμπορικό Κέντρο Αγ. Τριάδας Καλαμάτα, Τηλ.27210 21984

15.Β. Ν. Σ. Καρδίτσας Εθνάρχου Μακαρίου & Μονής Πέτρας Καρδίτσα, Τηλ. 2441079391

16.Β. Ν. Σ. Καρπενησίου Ύδρας & Καλύμνου, Καρπενήσι, Τηλ. 2237080505

17.Β. Ν. Σ. Κομοτηνής Παλ. Καβακλιώτικα, Κομοτηνή, Τηλ.2531028728

18.Β. Ν. Σ. Μεσολογγίου Αλίπεδο Μεσολογγίου - Πάροδος Σταχροπούλου, Τηλ.26310 51765

19.Β. Ν. Σ. Νάουσας Νικολάου Αναδολή 36, Τηλ. 2332027141 

20.Β. Ν. Σ. Ξάνθης Γ. Κονδύλη & Τυρολόης, Ξάνθη Τηλ. 2541029777

21.Β. Ν. Σ. Πατρών Νοταρά 16 Πάτρα,. Τηλ. 2610435634

22.Β. Ν. Σ. Πυλαίας Θεσσαλονίκης Λαζάρου Τσιάμη 74-76 Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τηλ. 2310919409

23.Β. Ν. Σ. Σερρών Μεραρχίας 158 Σέρρες, Τηλ. 2321038401 

24.Β. Ν. Σ. Τρικάλων 5ου Συντάγματος & Μαρτύρων Τρίκαλα, Τηλ. 20431033223 25.Β. Ν. Σ Λάρισας Εργατικές κατοικίες Γιάννουλης Τηλ. 2410592655

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία.

Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών, οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς.

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ’ αριθμ. 2229/32/14.05.2019 Απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ. 

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 6:27 pm


Βραβεύσεις Μαθητών 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου σε Διαγωνισμούς!


Νέες διακρίσεις μαθητών του 2ου Γυμνάσιου Μοσχάτου! 

Συγκεκριμένα η μαθήτρια, Παναγοπούλου Κατερίνα απέσπασε το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στην κατηγορία Διήγημα, που υλοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης επαίνους σε δύο μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, Βαρδή Αριάδνη - Νεκταρία και Γκούρα Μαρία - Ζωή της Α Γυμνασίου στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα "Cinema...Διάβασες;" που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ και η Πρεσβεία της Κυριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και μας απονεμήθηκαν οι έπαινοι συμμετοχής μας! Ένα μεγάλο μπράβο στις μαθήτριες για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Πολλά συγχαρητήρια στην φιλόλογο κ. Καρμίρη για την εμψύχωση και στήριξη των μαθητών.

.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 6:09 pm


Διακοπή ρεύματος το Σάββατο στο Μοσχάτο

Δείτε που θα γίνει διακοπή ρεύματος στο Μοσχάτο Σάββατο 18/5/19


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. 


Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 

Δείτε αναλυτικό πίνακα!! 


18/5/2019 11:00:00 πμ18/5/2019 4:00:00 μμΜΟΣΧΑΤΟΥΜονά/Ζυγά οδός:ΚΥΠΡΟΥ απο κάθετο: ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ έως κάθετο: ΒΟΛΟΥ από: 11:00 πμ έως: 04:00 μμ
Μονά/Ζυγά οδός:ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ απο κάθετο: ΚΥΠΡΟΥ έως κάθετο: ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ 5 από: 11:00 πμ έως: 04:00 μμ

...........

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 5:48 pm


Μοσχατο - Ειδήσεις και Νέα

Τσίπρας από τον Πειραιά: Ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο) - Eθνικός Κήρυξ

Τσίπρας από τον Πειραιά: Ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο)  Eθνικός Κήρυξ

ΑΘΗΝΑ. Ως «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τις επερχόμενες ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 11:03 pm


Έτσι θα γίνει η Αθηναϊκή Ριβιέρα - indicator

Έτσι θα γίνει η Αθηναϊκή Ριβιέρα  indicator

Η ανάπλαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη μετατρέποντας ένα μεγάλο κομμάτι του νότιου μετώπου της Αττικής σε πόλο έλξης ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:11 pm


Συγκεντρωτικά το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης "η Σάμος αλλάΖΕΙ" - ΕΡΤ

Συγκεντρωτικά το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης "η Σάμος αλλάΖΕΙ"  ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: Facebook · Twitter · LinkedIn; Pinterest. Το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» αποτελείται από γυναίκες και άνδρες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:56 pm


Οινοτουρισμός: «Μεθυστικές» αποδράσεις σε αμπελουργικές ζώνες - Ethnos

Οινοτουρισμός: «Μεθυστικές» αποδράσεις σε αμπελουργικές ζώνες  Ethnos

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και την Κεντρική Ελλάδα μέχρι τους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, και του Αιγαίου, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, είθισται ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 11:48 am


Με οικονοµία και ασφάλεια στην τελική ευθεία για τις εκλογές η ΝΔ - Ethnos

Με οικονοµία και ασφάλεια στην τελική ευθεία για τις εκλογές η ΝΔ  Ethnos

Προσανατολισμένη στο θετικό αφήγηµα και επικεντρωµένη στους αναποφάσιστους, τους νέους ψηφοφόρους και τις γυναίκες θα είναι η προεκλογική καµπάνια ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:19 am


Μητσοτάκης σαν το 11880: Του λες το πρόβλημα και…πάει. - Mikrometoxos

Μητσοτάκης σαν το 11880: Του λες το πρόβλημα και…πάει.  Mikrometoxos

Του Γ. Λακόπουλου. Πώς να πάρεις στα σοβαρά έναν πολιτικό που λέει επί λέξει: «Τέσσερις είναι οι δεσμεύσεις μας. Πρώτον καλύτεροι μισθοί, δεύτερον καλές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 10:19 pm


Η Realnews αυτής της Κυριακής | εφημερίδα, realnews - Real.gr

Η Realnews αυτής της Κυριακής | εφημερίδα, realnews  Real.gr

Η Realnews αυτής της Κυριακής - Με τίτλο: 'Εθνικές εκλογές στις 30 Ιουνίου', κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews18/5/2019 - εφημερίδα, realnews ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 2:00 pm


H ΝΔ μπαίνει στο φίνις µε θετική ατζέντα - Ethnos

H ΝΔ μπαίνει στο φίνις µε θετική ατζέντα  Ethnos

Η διήµερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ µε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ενετικό Λιµάνι Χανίων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 10:27 am


350 νέοι τροχήλατοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου - Epoli.gr

350 νέοι τροχήλατοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου  Epoli.gr

Συνεχίζεται η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, με την ενίσχυση του εξοπλισμού της ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 4:14 pm


Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ - Εφημερίδα Μακεδονία

Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ  Εφημερίδα Μακεδονία

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 3:46 pm


Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή - News.gr

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή  News.gr

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:43 pm


Υπόνοιες Αυγενάκη για νοθεία στις εκλογές - Άγχος της ΝΔ μπροστά στις κάλπες λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές | News 24/7 - NEWS 24/7

Υπόνοιες Αυγενάκη για νοθεία στις εκλογές - Άγχος της ΝΔ μπροστά στις κάλπες λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές | News 24/7  NEWS 24/7

Για κίνδυνο να επιχειρηθεί αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε λόγο ο γραμματέας της ΝΔ. Θεσμικό ατόπημα απάντησε ο Χαρίτσης. Το Μοσχάτο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 7:20 pm


Κουζίνα λιμανιού στους πρόποδες ενός βουνού | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Κουζίνα λιμανιού στους πρόποδες ενός βουνού | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Ένα μεγάλο ψαροχώρι. Αυτό είναι ο Βόλος. Οι ντόπιοι ξέρουν καλά κι από ψάρι κι από μεζέ. Όσο για τη γαστρονομική τους ταυτότητα; Ο ορισμός της είναι τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 1:10 am


Στον Δ. Μοσχάτου –Ταύρου και στην ΑΑΔΕ ο Γ. Πατούλης (φωτο) - aftodioikisi.gr

Στον Δ. Μοσχάτου –Ταύρου και στην ΑΑΔΕ ο Γ. Πατούλης (φωτο)  aftodioikisi.gr

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί για ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 6:26 pm


Μικτής Νέων Πειραιά Φιλικό με την ομάδα Κ16 της Α.Ε. Μοσχάτου. - Peiraiotika.gr

Μικτής Νέων Πειραιά Φιλικό με την ομάδα Κ16 της Α.Ε. Μοσχάτου.  Peiraiotika.gr

Από τον προπονητή της Μικτής Νέων Πειραιά κ. Τέλη Μελά και τους συνεργάτες του κ.κ. Θ. Νικολούλη, και Θ. Ρούσσαλη καλούνται τη Δευτέρα 13.5.2019 και ώρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 3:01 pm


Σήμερα ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ και την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Γήπεδο Π. Σαλπέας) - Peiraiotika.gr

Σήμερα ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ και την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Γήπεδο Π. Σαλπέας)  Peiraiotika.gr

Το Σαββάτο 11 Μαΐου και ώρα 17.30 στο γήπεδο Π. Σαλπέας θα διεξαχθεί ο αγώνας για την ανάδειξη της Υπερπρωταθλήτριας ομάδας ανάμεσα στον ΕΡΜΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 2:33 pm


Η Εύα Καϊλή σε εκδήλωση στο Μοσχάτο για την «πόλη του μέλλοντος» - Voria

Η Εύα Καϊλή σε εκδήλωση στο Μοσχάτο για την «πόλη του μέλλοντος»  Voria

Η κ. Καϊλή έκανε λόγο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις στο πλαίσιο των προοδευτικών δημοκρατιών.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


"Λευκή" νύχτα στο Μοσχάτο - Alpha tv News

"Λευκή" νύχτα στο Μοσχάτο  Alpha tv News

“Λευκή” νύχτα διοργανώνει απόψε ο εμπορικός σύλλογος του Μοσχάτου, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς. Ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι αργά το βράδυ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Το Μοσχάτο "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" το Σάββατο - Πάρτυ σε 4 σημεία της πόλης! - Το Παρόν

Το Μοσχάτο "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" το Σάββατο - Πάρτυ σε 4 σημεία της πόλης!  Το Παρόν

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Παννεαπολικός : Συγχαρητήρια σε Ερμή Κορυδαλλού και Μοσχάτο.. - Peiraiotika.gr

Παννεαπολικός : Συγχαρητήρια σε Ερμή Κορυδαλλού και Μοσχάτο..  Peiraiotika.gr

Συγχαρητήρια στις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους 2 ομίλους της Α' Πειραιά.. Ο Ερμής Κορυδαλλού αλλά και η ΑΕ Μοσχάτου είναι δίκαια στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Η Canon στο Μοσχάτο-Παλιά εργοστάσια γίνονται βάσεις υποστήριξης παγκόσμιων κολοσσών - Reporter.gr

Η Canon στο Μοσχάτο-Παλιά εργοστάσια γίνονται βάσεις υποστήριξης παγκόσμιων κολοσσών  Reporter.gr

Μια εταιρία κολοσσός όπως η Canon έχει επιλέξει την Ελλάδα για την λειτουργία του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης που καλύπτει μια σειρά από χώρες. Χτες...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:00 am


«Διπλό» των Παγκορασίδων στο Μοσχάτο! - Μπάσκετ Γυναικών - gavros.gr - gavros.gr

«Διπλό» των Παγκορασίδων στο Μοσχάτο! - Μπάσκετ Γυναικών - gavros.gr  gavros.gr

Την εκτός έδρας νίκη με 61-45 σε βάρος της Ελευθερίας Μοσχάτου πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ Παγκορασίδων Α' της ακαδημίας του Ολυμπιακού, για την 13η ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 10:00 am


Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με διανομείς στο Μοσχάτο - Athens Voice Online

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με διανομείς στο Μοσχάτο  Athens Voice Online

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με διανομείς για τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα ασφάλειας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:00 am


Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο και άλλα υπέροχα κρασιά της Κεφαλονιάς - LiFO

Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο και άλλα υπέροχα κρασιά της Κεφαλονιάς  LiFO

Η Κεφαλονιά είναι από τις λαμπρότερες οινικές περιοχές της χώρας, τα οινοποιεία της έχουν εξελιχθεί και με εξωστρέφεια έχουν εδραιώσει διεθνώς τα κρασιά τους.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:00 am


Αποκαλυπτικά βίντεο: Η δράση του ληστή που είχε «ρημάξει» Καλλιθέα και Μοσχάτο - CNN Greece

Αποκαλυπτικά βίντεο: Η δράση του ληστή που είχε «ρημάξει» Καλλιθέα και Μοσχάτο  CNN Greece

Ειδήσεις - Αποκαλυπτικά βίντεο από τη δράση του ληστή που « χτυπούσε » σε Καλλιθέα και Μοσχάτο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 10:00 am


Στα χέρια της Αστυνομίας ληστής που είχε γίνει φόβος και τρόμος σε Καλλιθέα και Μοσχάτο - Alpha tv News

Στα χέρια της Αστυνομίας ληστής που είχε γίνει φόβος και τρόμος σε Καλλιθέα και Μοσχάτο  Alpha tv News

Στα χέρια της Αστυνομίας, έπεσε ληστής, που είχε γίνει φόβος και τρόμος για καταστηματάρχες, σε Καλλιθέα και Μοσχάτο. Ο κακοποιός, είχε πραγματοποιήσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 10:00 am


Στο Μοσχάτο περιόδευσαν ο Γιάννης Πρωτούλης και η Χριστίνα Δολιανίδη (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Στο Μοσχάτο περιόδευσαν ο Γιάννης Πρωτούλης και η Χριστίνα Δολιανίδη (ΦΩΤΟ)  902.gr

Περιοδεία στους δρόμους του Μοσχάτου πραγματοποίησαν την Τρίτη το απόγευμα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2019 | 10:00 am


Έκανε 10 ληστείες σε ένα τρίμηνο σε Καλλιθέα και Μοσχάτο - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Έκανε 10 ληστείες σε ένα τρίμηνο σε Καλλιθέα και Μοσχάτο  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ιδιαίτερα... δραστήριος σε έκνομες ενέργειες ήταν ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών, που σε διάστημα μόλις τριών μηνών είχε διαπράξει δέκα ληστείες.

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2019 | 10:00 am


Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος - Καλλιθέα και Μοσχάτο ενώνονται με τη θάλασσα (Photos) - Documento

Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος - Καλλιθέα και Μοσχάτο ενώνονται με τη θάλασσα (Photos)  Documento

Μέχρι το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της υφιστάμενης λεωφόρου και σταδιακά Καλλιθέα και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου: Υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου - Epoli.gr

Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου: Υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου  Epoli.gr

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στο Μοσχάτο παρουσία εκατοντάδων πολιτών, στελεχών και φίλων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


Ουζερί Τσιτσάνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου - Epoli.gr

Ουζερί Τσιτσάνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου  Epoli.gr

Η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου παρουσιάζει την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00, στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου (ΦΩΤΟ)  902.gr

Η εκδήλωση παρουσίασης του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου - Ταύρου για τις επερχόμενες εκλογές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Στα… σαλόνια πλουσίων θα κατέληγε η κοκαΐνη που βρέθηκε στο Μοσχάτο – Μεγάλη η ζήτηση στη χώρα - altsantiri.gr

Στα… σαλόνια πλουσίων θα κατέληγε η κοκαΐνη που βρέθηκε στο Μοσχάτο – Μεγάλη η ζήτηση στη χώρα  altsantiri.gr

Διασυνδέσεις µε λατινοαµερικανικά κυκλώµατα είχε ο 34χρονος έµπορος ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στο Μοσχάτο Δεν είχε απασχολήσει ξανά τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Μοσχάτο: Μεγαλέμπορος κοκαΐνης πουλούσε… χονδρική με τη σφραγίδα του «Ρονάλντο» (pics) - Pagenews.gr

Μοσχάτο: Μεγαλέμπορος κοκαΐνης πουλούσε… χονδρική με τη σφραγίδα του «Ρονάλντο» (pics)  Pagenews.gr

Ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθη, στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στην κατοχή του οποίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου : Όχι στους δημότες δύο ταχυτήτων - Sportime

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου : Όχι στους δημότες δύο ταχυτήτων  Sportime

Με το Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, συναντηθήκαμε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, όπου φτιάχνοντας ένα αρκτικόλεξο με το όνομά του, ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Σύλληψη 34χρονου στο Μοσχάτο με 13 κιλά κοκαΐνη - Τα Νέα Οnline

Σύλληψη 34χρονου στο Μοσχάτο με 13 κιλά κοκαΐνη  Τα Νέα Οnline

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Κοκαΐνη με τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μοσχάτο - LiFO

Κοκαΐνη με τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μοσχάτο  LiFO

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα μέλος κυκλώματος διακίνησης και πώλησης κοκαΐνης, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη... χονδρική - Ποια η "σχέση" του...... - Newsit

Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη... χονδρική - Ποια η "σχέση" του......  Newsit

Ως χονδρέμπορος ναρκωτικών, που γέμιζε τα σαλόνια της Αθήνας με... "καθαρή" κοκαΐνη έχει χαρακτηριστεί ο άνθρωπος "φάντασμα" που συνελήφθη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο - SKAI

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο  SKAI

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


Σε είδα στο Μοσχάτο - Athens Voice Online

Σε είδα στο Μοσχάτο  Athens Voice Online

Καισαριανοτόπουλο είμαι εγώ, κυρά μου ⇒ Και μη μου κάνεις ναζάκια, ξέρω πως με γουστάρεις. Επειδή δηλαδή είσαι Σαλονικιά, πιστεύεις πως είσαι κάτι ανώτερο; ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 9:00 am


Με Σύμφωνο Ακεραιότητας υλοποιείται αντιπλημμυρικό έργο ΕΣΠΑ στο Μοσχάτο - Insider.gr

Με Σύμφωνο Ακεραιότητας υλοποιείται αντιπλημμυρικό έργο ΕΣΠΑ στο Μοσχάτο  Insider.gr

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Περιφέρεια Αττικής και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς με στόχο την υλοποίηση του αντιπλυμμυρικού έργου στις περιοχές των δήμων ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 9:00 am


Συγκέντρωση - συζήτηση για τις εκλογές από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Μοσχάτο - Ταύρο - 902.gr

Συγκέντρωση - συζήτηση για τις εκλογές από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Μοσχάτο - Ταύρο  902.gr

Συγκέντρωση - συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές, με νέους του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην περιοχή, το ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:00 am


Α1 Γυναικών: Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, στην Δάφνη το θρίλερ του Μοσχάτου - Superbasket

Α1 Γυναικών: Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, στην Δάφνη το θρίλερ του Μοσχάτου  Superbasket

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, απέναντι στα Καλύβια. Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός, έδειξε ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:00 am


Παππάς: Στο Μοσχάτο ανησυχούν γιατί ανακτούμε τις δυνάμεις μας - CNN Greece

Παππάς: Στο Μοσχάτο ανησυχούν γιατί ανακτούμε τις δυνάμεις μας  CNN Greece

Ειδήσεις - «Πετιούνται στο καλάθι οι προσδοκίες επέλασης της Νέας Δημοκρατίας , η οποία θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι» υποστήριξε ο Νίκος Παππάς ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Με λαγάνα μήκους 10,2 μέτρων γιορτάζει τα «Κούλουμα» αρτοποιός στο Μοσχάτο (vid) - gazzetta.gr

Με λαγάνα μήκους 10,2 μέτρων γιορτάζει τα «Κούλουμα» αρτοποιός στο Μοσχάτο (vid)  gazzetta.gr

Plus: Viral - Με μία λαγάνα - «σιδηρόδρομο» θα μπει στην Σαρακοστή ένας αρτοποιός από το Μοσχάτο.

Δημοσιεύθηκε στις 11 March 2019 | 9:00 am


Προσλήψεις γυμναστών από τον δήμο Μοσχάτου - Ταύρου - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News - Dikaiologitika News

Προσλήψεις γυμναστών από τον δήμο Μοσχάτου - Ταύρου - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News  Dikaiologitika News

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για συνολικά εννέα γυμναστών για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, που εδρεύει στο Μοσχάτο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Καρναβαλιού στο Μοσχάτο - Matrix24

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Καρναβαλιού στο Μοσχάτο  Matrix24

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Αττικής μπορούν να αναδειχθούν και να αποτελέσουν πόλο προσέλκυσης επισκεπτών» επισήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Εμπρησμός τριών οχημάτων στο Μοσχάτο - Zougla

Εμπρησμός τριών οχημάτων στο Μοσχάτο  Zougla

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν από αγνώστους στις 03.30 τα ξημερώματα τρία αυτοκίνητα επί της οδού Ρήγα Φεραίου στο Μοσχάτο...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα στο Μοσχάτο - News.in.gr

Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα στο Μοσχάτο  News.in.gr

Τρία αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο Μοσχάτο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Εμπρησμός τριών αυτοκινήτων στο Μοσχάτο - Newsbeast.gr

Εμπρησμός τριών αυτοκινήτων στο Μοσχάτο  Newsbeast.gr

Ολοσχερώς κατεστραμμένα βρήκε τα τρία αυτοκίνητα εταιρείας τροφίμων στο Μοσχάτο ο ιδι.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Αφιερωμένη στον Γιάννη Αλαμπασύνη η νίκη κόντρα στο Μοσχάτο (pic) - To10.gr

Αφιερωμένη στον Γιάννη Αλαμπασύνη η νίκη κόντρα στο Μοσχάτο (pic)  To10.gr

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αφιέρωσε τη νίκη της κόντρα στην Ελευθερία στο Μοσχάτο, στον φίλαθλο της ομάδας Γιάννη Αλαμπασύνη που ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Oλυμπιακός: Με την Ελευθερία στο Μοσχάτο για το πρωτάθλημα - Fosonline

Oλυμπιακός: Με την Ελευθερία στο Μοσχάτο για το πρωτάθλημα  Fosonline

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μοσχάτο την Ελευθερία το μεσημέρι (13:00) της Κυριακής (3/3). Παντελάκης: « Έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε κάποια ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


Καρναβάλι Μοσχάτου: Τρελό Κέφι Και Μουσική - www.star.gr

Καρναβάλι Μοσχάτου: Τρελό Κέφι Και Μουσική  www.star.gr

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές συμμετείχαν στη νυχτερινή παρέλαση του δήμου και αφέθηκαν στους διονυσιακούς ρυθμούς του καρναβαλιού.

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


Κυριακή της Αποκριάς - Τροποποίηση λεωφ. γραμμών σε Ασπρόπυργο και Μοσχάτο - Epoli.gr

Κυριακή της Αποκριάς - Τροποποίηση λεωφ. γραμμών σε Ασπρόπυργο και Μοσχάτο  Epoli.gr

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών, ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου και τα κόμματα που τους στηρίζουν - eklogika

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου και τα κόμματα που τους στηρίζουν  eklogika

Το eklogika.gr σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους Μοσχάτου - Ταύρου, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τρεις μήνες πριν από την εκλογική.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Kρανιδιώτης τρολάρει ΝΔ: Τι κοινό έχει το γνωστό κτίριο στο Μοσχάτο και το Βατικανό; Θέματα ... - Documento

Kρανιδιώτης τρολάρει ΝΔ: Τι κοινό έχει το γνωστό κτίριο στο Μοσχάτο και το Βατικανό; Θέματα ...  Documento

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε τη στάση της ηγεσίας της ΝΔ αλλά και «γαλάζιων» στελεχών στην υπόθεση με την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News - Dikaiologitika News

Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News  Dikaiologitika News

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά εννέα άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μοσχάτου- ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Καρναβάλι 2019 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Γιορτάζουμε 30 χρόνια - Έλα κι εσύ - Το Παρόν

Καρναβάλι 2019 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Γιορτάζουμε 30 χρόνια - Έλα κι εσύ  Το Παρόν

Οι δύο μεγάλες παρελάσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο αποτελούν την κορύφωση των εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα η νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο θα γίνει το ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Μοσχάτου - Policenews

Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Μοσχάτου  Policenews

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Μοσχάτο όπου 62χρονος οδηγός ταξί συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Εκτοξεύονται οι τιμές ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο εν όψει της νέας παραλιακής (video) - mononews.gr

Εκτοξεύονται οι τιμές ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο εν όψει της νέας παραλιακής (video)  mononews.gr

Η ανάπλαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα προκαλεί ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις και στο real estate με την Καλλιθέα και το Μοσχάτο να εξελίσσονται σε περιοχές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


Ξεκινούν το Σάββατο οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου - Epoli.gr

Ξεκινούν το Σάββατο οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου  Epoli.gr

Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού φέρνει το αποκριάτικο κλίμα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την καθιερωμένη μίνι παρέλαση, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 10:00 am


Ντοκουμέντο από ληστεία στο Μοσχάτο: Απείλησαν τον υπάλληλο με κοντόκαννη καραμπίνα, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν - Zougla

Ντοκουμέντο από ληστεία στο Μοσχάτο: Απείλησαν τον υπάλληλο με κοντόκαννη καραμπίνα, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν  Zougla

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει γίνει στόχος ένοπλης ληστείας τους τελευταίους δύο μήνες ένα κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται... ληστεία δράστες ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Συνέντευξη με τον Μπάμπη Μπιλίνη,υποψήφιο δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου - Αρχική - Η Εποχή

Συνέντευξη με τον Μπάμπη Μπιλίνη,υποψήφιο δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου - Αρχική  Η Εποχή

Να διαμορφώσουμε μια νέα ταυτότητα στην περιοχή. Την Τετάρτη 30-1-2019, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης οι «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή», ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Άγριος καυγάς Μητσοτάκη με Δένδια – Τους άκουσε όλο το Μοσχάτο - altsantiri.gr

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη με Δένδια – Τους άκουσε όλο το Μοσχάτο  altsantiri.gr

Μανώλης Καλουδάς Διευκρινιστική δήλωση έκανε τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στις «φωνές» που σήκωσε η συνέντευξή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


Μπάμπης Μπιλίνης: Να στηρίξουμε τις γειτονιές σε Μοσχάτο και Ταύρο - Η Αυγή

Μπάμπης Μπιλίνης: Να στηρίξουμε τις γειτονιές σε Μοσχάτο και Ταύρο  Η Αυγή

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος, Μπάμπης Μπιλίνης. Κι αυτό γιατί το μεν Μοσχάτο είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Ντοκουμέντο από ληστεία στο Μοσχάτο: Χτύπησε την πόρτα με την κάννη του όπλου, του άνοιξαν και τους λήστεψε - Zougla

Ντοκουμέντο από ληστεία στο Μοσχάτο: Χτύπησε την πόρτα με την κάννη του όπλου, του άνοιξαν και τους λήστεψε  Zougla

Μία θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Μοσχάτο. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας μαυροφορεμένος άνδρας... ληστεία enoplos ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:00 am


Έγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ Μοσχάτου-Ταύρου (Video) - Η Αυγή

Έγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ Μοσχάτου-Ταύρου (Video)  Η Αυγή

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (10/1) τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που λειτουργεί στην οδό ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Εγκαινιάστηκε η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας στο Μοσχάτο (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Εγκαινιάστηκε η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας στο Μοσχάτο (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Στις 107 έχουν φθάσει οι Τοπικές Μονάδες Υγείας σε όλη τη χώρα. Το πρωί εγκαινιάστηκε η πρώτη ΤΟΜΥ στο Μοσχάτο και στο σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Μοσχάτο: Κλειστά τα σχολεία -Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί - aftodioikisi.gr

Μοσχάτο: Κλειστά τα σχολεία -Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί  aftodioikisi.gr

Με απόφαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη και στο Μοσχάτο - Ταύρο - AlfaVita

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη και στο Μοσχάτο - Ταύρο  AlfaVita

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχε το alfavita.gr. Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Πρωταθλήματα Πειραιά: Χαραυγή, Μοσχάτο, Καραβάς ατενίζουν την Γ΄ Εθνική - Fosonline

Πρωταθλήματα Πειραιά: Χαραυγή, Μοσχάτο, Καραβάς ατενίζουν την Γ΄ Εθνική  Fosonline

Το fosonline σκιαγραφεί τα πρωταθλήματα του Πειραιά και τι έχουμε δει μέχρι την πρώτη διακοπή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 December 2018 | 10:00 am


Α.Ε. Μοσχάτου: Αθλητική & κοινωνική προσφορά από το 1926 - Ικαριακή Ραδιοφωνία

Α.Ε. Μοσχάτου: Αθλητική & κοινωνική προσφορά από το 1926  Ικαριακή Ραδιοφωνία

Δράση δεκαετιών καταγράφει στην ιστορία της η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, από το 1926 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, που παραμένει ένας ιδιαίτερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ: Η πιο ευγενής ποικιλία από την οικογένεια των Μοσχάτων αποτελεί τη νέα οινική πρόταση του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ - BEST News

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ: Η πιο ευγενής ποικιλία από την οικογένεια των Μοσχάτων αποτελεί τη νέα οινική πρόταση του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ  BEST News

Ποιοτικό και ανατρεπτικό, το μικρόρωγο ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, ο αυτοκράτορας της ποιότητας της μεγάλης αυτής οικογένειας. Τα ξηρά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2018 | 10:00 am


Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε Ομόνοια και Μοσχάτο - Το Αεροδρόμιο

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε Ομόνοια και Μοσχάτο  Το Αεροδρόμιο

Ένας άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, έπεσε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου μέσα σε καφενείο στην Ομόνοια, έπειτα από πυροβολισμούς που ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:30 am


Στον κόσμο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση στο Μοσχάτο - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Στον κόσμο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση στο Μοσχάτο - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Το θύμα είχε απασχολήσει μόνο για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι είχε μπλέξει με τον κόσμο της νύχτας όπου και ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Εκτέλεση 48χρονου στο Μοσχάτο: Ποιος είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου - TheCaller

Εκτέλεση 48χρονου στο Μοσχάτο: Ποιος είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου  TheCaller

Ένας 48χρονος ημεδαπός είναι ο άνδρας που εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μοσχάτο στη μέση του δρόμου από δράστες, που σύμφωνα με τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Δύο νεκροί από πυροβολισμούς τη νύχτα σε Ομόνοια και Μοσχάτο - Το Βήμα Online

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς τη νύχτα σε Ομόνοια και Μοσχάτο  Το Βήμα Online

Μαφιόζικες δολοφονίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, με διαφορά λίγων ωρών στην Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Αττική: Δολοφονήσαν άνδρα στο Μοσχάτο - CNN Greece

Αττική: Δολοφονήσαν άνδρα στο Μοσχάτο  CNN Greece

Νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε ένας άνδρας, τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/12), στις 02:30 στην περιοχή του Μοσχάτου Αττικής, στη συμβολή των ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Φυσικό αέριο για τους κατοίκους Μοσχάτου-Ταύρου - The PresidentGr

Φυσικό αέριο για τους κατοίκους Μοσχάτου-Ταύρου  The PresidentGr

Στους δήμους της Αττικής στους οποίους θα γίνουν εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου από το 2019, εντάχθηκε ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Δολοφονία 48χρονου στο Μοσχάτο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο πυροβολισμός στο κεφάλι - aftodioikisi.gr

Δολοφονία 48χρονου στο Μοσχάτο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο πυροβολισμός στο κεφάλι  aftodioikisi.gr

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μοσχάτου από τη δολοφονία ενός άντρα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ήταν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα όταν για.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο - Επιχειρήσεις | News 24/7 - NEWS 24/7

Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο - Επιχειρήσεις | News 24/7  NEWS 24/7

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας τάσης που υπαγορεύει τη στροφή στα local spirits και της αξιοποίησής τους στo bar, τα περίφημα premium ελληνικά αποστάγματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 27χρονο στο Μοσχάτο - CNN Greece

Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 27χρονο στο Μοσχάτο  CNN Greece

Ειδήσεις - Ένας 27χρονος καταγγέλλει πως βρέθηκε αντιμέτωπος στο Μοσχάτο με δύο άντρες, οι οποίοι του εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοί και ζήτησαν να του ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στο Μοσχάτο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στο Μοσχάτο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το μουσείο στεγάζεται πλέον σε νέο χώρο, λίγα μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό στο Μοσχάτο - Τα εκθέματα αφητούνται τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 10:00 am


Δωρεάν μαθήματα αγγλικών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε Μοσχάτο-Ταύρο - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologiti... - Dikaiologitika News

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε Μοσχάτο-Ταύρο - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologiti...  Dikaiologitika News

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών του ομάδων αποδέχθηκε την προσφορά του Ακαδημαϊκού Κέντρου Αγγλικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 10:00 am


Ο κουρέας του Μοσχάτου για τον Μητσοτάκη: Έχασε στο ποδοσφαιράκι, κέρδισε τις εντυπώσεις - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο κουρέας του Μοσχάτου για τον Μητσοτάκη: Έχασε στο ποδοσφαιράκι, κέρδισε τις εντυπώσεις  Πρώτο ΘΕΜΑ

«Ρωτούσε ποιο κούρεμα είναι για αυτοδυναμία» είπε ο Αλέξανδρος Σπυράτος, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου που επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 9:00 am


Στους δρόμους του Μοσχάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Eθνικός Κήρυξ

Στους δρόμους του Μοσχάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Eθνικός Κήρυξ

Στους δρόμους του Μοσχάτου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 1 November 2018 | 9:00 am


Έτσι θα γίνει η πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο μετά την ανάπλαση (photos) - https://neaselida.gr/

Έτσι θα γίνει η πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο μετά την ανάπλαση (photos)  https://neaselida.gr/

Έργο ανάπλασης της πλατείας Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, προχωρά με χρηματοδότηση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2018 | 10:00 am


Πρόγραμμα αγώνων ΕΠΣΠ και ΕΠΣΔΑ: Τα «φώτα» στο Μοσχάτο - Fosonline

Πρόγραμμα αγώνων ΕΠΣΠ και ΕΠΣΔΑ: Τα «φώτα» στο Μοσχάτο  Fosonline

Το ντέρμπι στο Μοσχάτο τραβάει τα βλέμματα αφού η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Καραβά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου στην Α' ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2018 | 10:00 am


ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟ Καραβάς: Πράξη πρώτη - Fosonline

ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟ Καραβάς: Πράξη πρώτη  Fosonline

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν όλοι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στον Πειραιά, ανάμεσα στο Μοσχάτο και τον Καραβά, την Κυριακή (21/10, 16.00).

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2018 | 10:00 am


Ο Μπάμπης Μπιλίνης υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου - Η Αυγή

Ο Μπάμπης Μπιλίνης υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου  Η Αυγή

Τον Μπάμπη Μπιλίνη ανακήρυξε ως επικεφαλής της η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή, ο οποίος θα διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2018 | 10:00 am


Αλλάζει ο φαληρικός όρμος: Μοσχάτο - Καλλιθεά «ένα» με τη θάλασσα - https://neaselida.gr/

Αλλάζει ο φαληρικός όρμος: Μοσχάτο - Καλλιθεά «ένα» με τη θάλασσα  https://neaselida.gr/

Στα σκαριά βρίσκεται η προκήρυξη της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού (αρχές του 2019) για την ανάπλαση του Φαλήρου που θα ενώσει πάλι με τη θάλασσα,

Δημοσιεύθηκε στις 7 October 2018 | 10:00 am


Εντοπίστηκε πρατήριο με νοθευμένα υγρά καύσιμα στο Μοσχάτο - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Εντοπίστηκε πρατήριο με νοθευμένα υγρά καύσιμα στο Μοσχάτο - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Τα καύσιμα διοχετεύονταν μέσω ειδικά διαμορφωμένου συστήματος υπόγειων δεξαμενών και σωληνώσεων, ελεγχόμενο με τηλεχειριστήριο- Φορολογικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 October 2018 | 10:00 am


Νέες εξέδρες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο - Portnet.gr

Νέες εξέδρες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο  Portnet.gr

Προϋπολογισμός 105.000 από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Σημαντική εξέλιξη για την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2018 | 10:00 am


Πλημμύρες σε Μοσχάτο και Καλλιθέα - Newsbeast.gr

Πλημμύρες σε Μοσχάτο και Καλλιθέα  Newsbeast.gr

Πλημμύρες έφερε η κακοκαιρία σε Μοσχάτο και Καλλιθέα. Το πρωί η Πυροσβεστική...

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2018 | 10:00 am


Νέα τμήματα παραδοσιακών χορών στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Μοσχάτου-Ταύρου - aftodioikisi.gr

Νέα τμήματα παραδοσιακών χορών στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Μοσχάτου-Ταύρου  aftodioikisi.gr

Με νέα τμήματα παραδοσιακών χορών εμπλουτίζεται το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Στο Πνευματικό Κέντρο λειτουργούν με πολύ μεγάλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2018 | 10:00 am


Οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Μοσχάτο – Πληροφορίες ζητά η Τροχαία - Documento

Οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Μοσχάτο – Πληροφορίες ζητά η Τροχαία  Documento

Πληροφορίες για τις συνθήκες τροχαίου δυστυχήματος που έγινε πριν από 10 μέρες στο Μοσχάτο, αναζητά η Τροχαία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2018 | 10:00 am


Τύρναβος: Υψηλή τιμή φέτος για το Μοσχάτο - Thessaliaeconomy.gr

Τύρναβος: Υψηλή τιμή φέτος για το Μοσχάτο  Thessaliaeconomy.gr

Με 37 λεπτά του ευρώ θα πληρώσει φέτος το Μοσχάτο ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός. Πρόκειται για υψηλή τιμή η οποία καθορίζει και την τιμή του προϊόντος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2018 | 10:00 am


Τροχαίο με έναν τραυματία στο Μοσχάτο - CNN Greece

Τροχαίο με έναν τραυματία στο Μοσχάτο  CNN Greece

Ειδήσεις - Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Μοσχάτου , όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2018 | 10:00 am


Εξαφάνιση 27χρονου στο Μοσχάτο - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News - Dikaiologitika News

Εξαφάνιση 27χρονου στο Μοσχάτο - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News  Dikaiologitika News

Σήμα για την εξαφάνιση του 27χρονου Γεώργιου Αεράκη, από την περιοχή του Μοσχάτου, εξέπεμψε η ελληνική αστυνομία, σε συνεργασία με τη «Γραμμή Ζωής».

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2018 | 1:05 pm


Εξαφανίστηκε 27χρονος από το Μοσχάτο - Newsit

Εξαφανίστηκε 27χρονος από το Μοσχάτο  Newsit

"Συναγερμός" έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, καθώς ένας 27χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μοσχάτου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μοσχατο

Φιλικοί ιστότοποι: