Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Καινουργιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Συνέντευξη του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά (video)

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς μίλησε στο...
Διεθνές Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ για τον πόθο να απλωθεί το Ευαγγέλιο από άκρη σε άκρη τονίζοντας ότι ο κόσμος διψάει για το λόγο του Θεού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας για το οποίο ο ίδιος και οι ιερείς του πασχίζουν με την βοήθεια του Θεού να φέρουν εις πέρας.

Η πνευματική κρίση έφερε την υλική κρίση, σημειώνει στη συνέντευξή του, ενώ αναφέρθηκε στην αγάπη η οποία δεν προσφέρεται με πολυτελή ενδύματα και πλούσιες τροφές, όπως είπε αλλά με επικοινωνία καρδιάς.

«Ο κόσμος συρρέει στην εξομολόγηση, ταπεινώνεται και δέχεται τα μηνύματα της εποχής είπε συγκινημένος κάνοντας ειδική αναφορά στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του, για το ότι η προσευχή είναι δύσκολο έργο γιατί δεν έχουμε υπερνικήσει τον εγωισμό μας».


Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος αναφέρθηκε στα  μοναστήρια όπου οι πιστοί αναπαύονται και ωφελούνται. Όμως με ιδιαίτερη ευλάβεια μας μίλησε για τους αγίους τους οποίους συνάντησε και ο ίδιος στη διαδρομή του.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: “Ο  Άγιος Παΐσιος μου έλεγε να μη βιαζόμαστε να ενθουσιάσουμε τους νέους να γίνουν μοναχοί” και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην  σχέση του με τον  Άγιο Παΐσιο αλλά και στη στιγμή που ο άγιος προσκύνησε τον Άγιο Βλάσιο, κάνοντας στρωτές μετάνοιες. Αναφέρθηκε και στον Άγιο  Πορφύριο, ο οποίος είχε προβλέψει ότι θα γίνει Δεσπότης.

Ενώ μας μίλησε και για τον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη για τον οποίο είπε ότι είχε το Χριστό μέσα του στην εξομολόγηση. “Η Εκκλησία είναι σώμα Χριστού και γεννά συνέχεια Αγίους,” τόνισε.

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του, μας μίλησε για το μεγαλύτερο θηρίο που είναι ο εγωισμός μας, για  τα δάκρυα που είναι δώρο Θεού, για τα Ιερά Λείψανα που φέρουν Χάρη Θεού. Ενώ μας συμβούλευσε πως πρέπει να μάθουμε να πολεμούμε τους λογισμούς.Συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 11:13 pm


Δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων στο πορθμείο Ρίο-Αντίρριο

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ferry
Αναλυτικά:
Ώρες δρομολογίων πλοίων...


Δρομολόγια ανά 20 λεπτά 07:00 μέχρι 23:00 τόσο από Ρίο όσο και από Αντίρριο
Δρομολόγια ανά 45 λεπτά 23:00 μέχρι 07:00 τόσο από Ρίο όσο και από Αντίρριο


Δείτε αναλυτικά τις ώρες δρομολογίων στο παρακάτω πίνακα:Πληροφορίες δρομολογίων: Α Λιμενικό τμήμα Ρίου (2610 991203)

Δείτε στον παρακάτω πίνακα την σχέση τιμών (κόστος διέλευσης) μεταξύ ferry-boat και γέφυρας.Αν επιλέξετε το ferry boat για να περάσετε στο Ρίο-Αντίρριο οι τιμές ναύλου ανά κατηγορία οχήματος σε σχέση με τις τιμές των διοδίων της γέφυρας εάν την επιλέξετε έχουν ως εξής:

Τιμές Εισιτηρίων 

kostos dieleusis ploion rio antirrio

 Οι επιβάτες περνούν απέναντι δωρεάν.

*  Τελευταία ενημέρωση 01.06.2016

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 11:02 pm


Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Ψάχνω στιγμές"στο Αγρίνιο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου διοργανώνει την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής...
Ψάχνω Στιγμές 

της Αρχοντούλας Χ. Αλεξανδροπούλου, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου.

Την παρουσίαση συντονίζει ο Ποιητής Γιώργος Σαψάκης

Κεντρικός ομιλητής ο Συγγραφέας Σταύρος Σταυρίδης

Ποιήματα διαβάζουν ο Ποιητής Βασίλης Κομπορόζος και η Δήμητρα Λαχανά, Μέλος του Θεάτρου Ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 10:05 pm


Χωρίς μάθημα τα σχολεία την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου για τον εορτασμό της Επετείου του Πολυτεχνείου

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείαςκαι απέστειλε σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης...
και στα Νηπιαγωγεία καθορίζονται τα εξής αναφορικά με τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου που τιμάται στις 17 Νοεμβρίου:

1. Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις. Για το σχολικό έτος 2019-2020, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15  Νοεμβρίου καθώς η επέτειος του Πολυτεχνείου «πέφτει» φέτος την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

2. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.

3. Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο του εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

4.  Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο 2 μέρες πριν.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 9:18 pm


Ο Ε.Φ.Ε.Τ ανακαλεί σνακ των Lidl που ενδέχεται να περιέχει προνύμφες εντόμων

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα
Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση σνακ με καλαμπόκι και
φιστίκια, το οποίο...
ενδέχεται να περιέχει ξένα σώματα (πιθανή παρουσία προνυμφών
εντόμου).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Peanut & Corn Flake Clusters", με εμπορική
ονομασία "McEnnedy", γερμανικής προέλευσης, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό
παρτίδας L2107573 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30.10.2020. Το
εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία "Lidl Hellas".
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε προληπτικά την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της
συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του
αναφερόμενου προϊόντος (φωτογραφία ), να μην το καταναλώσουν.


Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 6:17 pm


Εορτάζει ο Ιερός Ναός Αποστόλου Φιλίππου στη Γραμματικού Αγρινίου

Την προσεχή Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου, εορτάζει με κάθε εκκλησιαστική...
τάξη και λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αποστόλου Φιλίππου στη Γραμματικού του Δήμου Αγρινίου.

Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:

Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  και ώρα 17:30 μμ  θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Φιλίππου με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, των Αρχών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, και των προσκεκλημένων πολιτιστικών συλλόγων  .

Ανήμερα  της  εορτής, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 και περί ώραν  07:00 πμ  θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία  Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλία και Ακαρνανίας κ.κ ΚΟΣΜΑ

Το απόγευμα της εορτής και ώρα 16:00 μμ θα τελεσθεί η Ακολουθία του μεθεόρτιου Εσπερινού και εν συνεχεία η Ιερά Παράκληση του Αγίου 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 5:48 pm


Η Π.Υ Αγρινίου τίμησε την "Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος"(φωτο)

Τελέστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα το πρωί στις 10:30 η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη στο 13ο χιλ. Ε.Ο..
. Αγρινίου-Μεσολογγίου, στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων Δήμου Αγρινίου κατά την "Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος".

Μετά την ολοκλήρωση της δέησης αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος με αναφορά στους ηρωικούς Πυροσβέστες που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και το Άγημα της Π.Υ Αγρινίου απέδωσε τιμές.


Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από οικείους του αδικοχαμένου Πυρονόμου και εκπροσώπους φορέων και σωμάτων Ασφαλείας.


Ο Πυρονόμος Ιωάννης Κωστάκης  υπηρετούσε στην Π.Υ Αγρινίου και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ μετέβαινε για παροχή βοηθείας σε δασική πυρκαγιά στο Μεσολόγγι στις 28 Ιουνίου 2003.Το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με συναδέλφους του, εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Κλεισορέματα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ιδίου και τον ελαφρύ τραυματισμό των συναδέλφων του.
Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:51 pm


Εκδήλωση Δήμου Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Η 14η Νοέμβρη, Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη,  είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και  ενημέρωση των πολιτών, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης...

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, δίνοντας έμφαση στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης,   πραγματοποιεί μετρήσεις  σακχάρου σε πολίτες  την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2019 στον Πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη (έναντι Δημαρχείου) από της 10:00 έως 13:00 .

 Ο Διαβήτης είναι μια χρόνια πάθηση, που εμφανίζεται όταν το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη (Τύπου 1) ή όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την παραγόμενη ινσουλίνη (Τύπου 2). Η Ινσουλίνη είναι μια ορμόνη, που επιτρέπει στα κύτταρα να πάρουν το σάκχαρο από το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν ως πηγή ενέργειας. Η πρόληψη σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, την άσκηση, αλλά και τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι ασθενείς στη χώρα μας ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, σημαντικό ποσοστό εκ των οποίων δεν  γνωρίζει ότι νοσεί.

Αποτελεί μέρα υπενθύμισης και επαγρύπνησης καθώς  η συχνότητα της νόσου αυξάνεται παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι  ο διαβήτης έχει την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης στο δυτικό κόσμο (ιδιαίτερα ο διαβήτης τύπου ΙΙ) και αποτελεί μια σαφή ένδειξη για τη συσχέτιση της με το σύγχρονο τρόπο ζωής, τις διατροφικές συνήθειες και την έλλειψη σωματικής άσκησης.
Ο διαβήτης δεν κάνει διακρίσεις, επηρεάζει νέους και ηλικιωμένουs, άνδρες και γυναίκες.
                                                       

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 12:36 pm


Κυριακή 17 Νοεμβρίου ,οι 7οι σχολικοί σκακιστικοί αγώνες στο Αγρίνιο

Το σκακιστικό τμήμα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει...
την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο το έβδομο σχολικό πρωτάθλημα Αγρινίου. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος μαθητές από τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:00 am


Εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας

Αύριο και μεθαύριο 12 και 13 Νοεμβρίου 2019 εορτάζει με κάθε λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου...
στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας.
 Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:
Την παραμονή της εορτής  και ώρα 17:30 μμ  θα τελεσθεί ο Μέγας Εσπερινός μετ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας .
• Ανήμερα  της  εορτής  και περί ώραν  07:00 πμ  θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία  Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλία και Ακαρνανίας κ.κ ΚΟΣΜΑ


Εκ του Ιερού Ναού

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 9:40 pm


"Timbuktu", στην κινηματογραφική λέσχη της Τρίτης,στον άνεσις

Η κινηματογραφική λέσχη συνεχίζοντας τις προβολές της ,την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 , στις 9.30 το βράδυ στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ θα προβάλει την ταινία :...
Timbuktu
Στο κατειλημμένο από τους φανατικούς ισλαμιστές Τιμπουκτού μια μοιραία παρεξήγηση αλλάζει δραματικά τη ζωή ενός Τουαρέγκ αγρότη.
Σκηνοθεσία: Αμπντεραχμάν Σισακό
 με τους: Ιμπραΐμ Αχμέντ, Αμπέλ Τζάφρι, Τούλου Κίκι

Βραβευμένη με επτά Σεζάρ και υποψήφια για ξενόγλωσσο Όσκαρ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής περιόδου περιλαμβάνει τις εξής ταινίες :

5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 GIMME  DANGER
12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 TIMBUKTU
19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 AFERIM !
26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕΛΙ
17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 HABANASTATION
7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 H ΕΒΔΟΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΟΝΑΤΑ
21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 OMAR
4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΛΕΥΚΟΣ ΘΕΟΣ
11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 THE HANDMAIDEN
18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΝΟΣΤΑΛΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ
25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ
3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ
24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 MIDNIGHT COWBOY
7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 IKIROY
14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΜΑΚΒΕΘ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη
στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ στις 9.30 το βράδυ.

Τιμή εισιτηρίου 3 euro

Είσοδος ελεύθερη για τους άνεργους και τους ΑΜΕΑ

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 9:38 pm


Διοίκηση νοσοκομείου Αγρινίου :Υπάρχουν αυθαίρετα κτίσματα στο παλιό νοσοκομείο...οδεύουμε προς νομιμοποίηση

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παλιόΗ ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου:...

Την 6/11/2019 το Υπουργείο Υγείας με την υπ΄αριθ. ΓΠ Β3β/73791 απόφαση του μείωσε την πίστωση από το ενταγμένο στο ΠΔΕ 2018 έργο με κωδικό 2018ΣΕ09100026 (ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α,Β,Γ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ,ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΞΕΝΩΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ), κατά 950.000,00 ευρώ, αφήνοντας ένα μικρό υπόλοιπο (50.000,00 ΕΥΡΩ) στον λογαριασμό του έργου.

Έχοντας το καθήκον αλλά και την υποχρέωση προς τους πολίτες του Αγρινίου και όλου του Νομού για την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση με βάση την πραγματικότητα της αλήθειας, μακριά και πέρα από οποιεσδήποτε πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες που δεν μας αφορούν ως Διοίκηση του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, πληροφορούμε καταθέτοντας τα εξής:

Το εν λόγω έργο μετά από πρωτοβουλίες της τότε Δ/σης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 με συνολικό ποσό προϋπολογισμού για την υλοποίηση του 1.500.000,00 ευρώ.(ΥΠ.ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.101460/27-9-2018)

Λόγω έλλειψης οργανωμένης τεχνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, που θα φρόντιζε για την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών εργασιών, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί και ο ανάδοχος κατασκευαστής να αρχίσει τις εργασίες, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Νοσοκομείου, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η σύμβαση υπογράφηκε την 6/5/2019 από τον Διοικητή του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, από τον τότε Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ και από τον τότε Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την βοήθεια της μοναδικής υπαλλήλου που διαθέτει σχετική γνώση (Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας), από την επόμενη κιόλας ημέρα, άρχισε τις διαδικασίες για την εκτέλεση των προαπαιτούμενων ενεργειών προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των ενεργειών αυτών τον Αύγουστο του 2019.

Όταν ο Υπεύθυνος μηχανικός που χειρίζονταν τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναζήτησε τον φάκελο αδείας των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα αναδιαμορφώνονταν για να υποδεχτούν τις εν λόγω δομές και Τμήματα του Νοσοκομείου, ανακάλυψε έκπληκτος ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν οικοδομικές άδειες κάποιων εκ των κτιρίων αυτών, αλλά ούτε και οι μελέτες στατικής επάρκειας!!!!

Δηλαδή ένα Δημόσιο Νοσοκομείο που στέγαζε ασθενείς πολίτες, είχε κάποιες κτιριακές εγκαταστάσεις που στερούνταν οικοδομικής αδείας και μελετών. Δηλαδή υπήρχαν αυθαίρετα κτίσματα!!

Με το δεδομένο πλέον αυτό, άρχισε μια αγωνιώδης προσπάθεια μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Προϊσταμένης των Τεχνικών Υπηρεσιών με τους Υπεύθυνους μηχανικούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να εξευρεθεί η καταλληλότερη και λιγότερο χρονοβόρα λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου.

Διερευνήσαμε με ειδικούς -στην στατική επάρκεια κτιριακών εγκαταστάσεων- επιστήμονες μηχανικούς, την δυνατότητα αν μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο ή όχι.

Δυστυχώς η μόνη προσφορότερη και εντός του νόμου λύση, ήταν η νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών με την προβλεπόμενη διαδικασία, και κατόπιν θα ακολουθούνταν οι δράσεις που αφορούσαν το καθεαυτό έργο.

 (Οι λεπτομέρειες αποτελούν τεχνικά και επιστημονικά χαρακτηριστικά και γι’ αυτό και δεν αναφέρονται).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε μια σημαντικότατη καθυστέρηση λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών της νομιμοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών.

Τώρα βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας αυτής και ευελπιστούμε σε έναν χρονικό ορίζοντα περίπου 4 μηνών να είμαστε έτοιμοι για την δημοπράτηση του έργου.

Το Υπουργείο ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία της ανακατανομής των πιστώσεων από έργα τα οποία δεν άρχισε η υλοποίησή τους έως το τέλος του έτους, μείωσε την πίστωση από τον συγκεκριμένο κωδικό έργου αφήνοντας ένα μικρό υπόλοιπο στον λογαριασμό.

Ως Διοίκηση του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ χαιρετίζουμε την προφορική δέσμευση και του κ. Υπουργού Υγείας αλλά και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριου ότι το έργο θα συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του νέου έτους 2020 με το αρχικό ποσό χρηματοδότησης με σκοπό την ολοκλήρωση του.

Υπηρεσιακά, συνεχίζουμε τις ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην δημοπράτηση του έργου και κατά συνέπεια στην ολοκλήρωση του.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 8:21 pm


Π.Υ Αγρινίου :83 συμβάντα τον Οκτώβριο 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress Π.ΥΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου μετά από αίτημα του «Κ»δημοσιεύει τα συνολικά στοιχεία…
για τα συμβάντα τα οποία επιχείρησε τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2019 στην εδαφικής της περιφέρεια.

Κατά τη διάρκεια Σεπτεμβρίου 2019 καταγράφηκαν συνολικά 83 συμβάντα,τα οποία έχουν ως εξής:

•     53 αστικές πυρκαγιές
•     4 επεμβάσεις σε ανελκυστήρα
•     17 παροχές βοήθειας
•     9 Αγροτοδασικές πυρκαγιές

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 7:48 pm


"Κόντρα σε όλους","Χωρίς οικογένεια" και "Μπάτε σκύλοι αλέστε ΙΙ",στον άνεσις (trailer)

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress άνεσιςΟ Δημοτικός Κινηματογράφος « ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 θα προβάλει τις ταινίες :...


ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ 
FORD VERSUS FERRARI


Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνταλ, Κατρίνα Μπαλφ, Τρέισι Λετς, Τζος Λούκας, Νόα Τζουπ, Ρέμο Τζιρόνε, Ρέι ΜακΚίνον

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :  9.30 μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΧωρίς Οικογένεια
 Remi sans famille


Ο Remi, ένα ορφανό αγόρι, μεγαλώνει με τη θετή του μητέρα, την ευγενική Mrs. Barberin, μέχρι που την αποχωρίζεται στα δέκα του χρόνια και βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Vitalis, ενός μυστηριώδους περιπλανώμενου θιασάρχη. Κοντά του, ο Remi σκληραγωγείται στη δύσκολη ζωή του περιπλανώμενου θιάσου, όπου τραγουδάει για να κερδίσει το ψωμί του. Με παρέα τον πιστό του σκύλο Capi και τη μικρή μαϊμού Joli-Coeur, ο Remi θα περιηγηθεί στη Γαλλία και μέσα από γνωριμίες, φιλίες, αλλά και μοναξιά, θα καταλήξει να μάθει το μυστικό της καταγωγής του.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ
Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν

ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :  7.30 μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2
The Secret Life of Pets 2

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 6.00 μ.μ.
Παρασκευή15 Νοεμβρίου 2019
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
Κυριακή 17  Νοεμβρίου 2019


Οι ταινίες θα προβάλλονται καθημερινά  εκτός την βραδινή  παράσταση των 9:30  που θα προβάλλεται η ταινία της  κινηματογραφικής Λέσχης

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 3:53 pm


Νέα κακοκαιρία προ των πυλών! Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (13/11-11-2019) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το μεσημέρι της Τρίτης 12-11-2019 μέχρι και την Πέμπτη 14-11-2019 και δημοσιοποιήθηκε....
από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι της Τρίτης 12 Νοεμβρίου και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.
Α. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

1. Την Τρίτη (12-11-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και από τις βραδινές ώρες η δυτική, η νότια Πελοπόννησος και τη νύχτα η δυτική Μακεδονία.

2. Την Τετάρτη (13-11-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη.
Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

3. Την Πέμπτη (14-11-2019)
Η Θράκη τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν.

Β. Νότιοι άνεμοι με ένταση 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά από τα ξημερώματα της Τρίτης (12-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (13-11-2019), οι οποίοι στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα φτάσουν σε επίπεδο θύελλας, τοπικά 10 μποφόρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Σε έγγραφό της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει σχετικά: «Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους».

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 3:44 pm


Τα νέα δρομολόγια της ΚΑΜ σε χωριά της Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress καμ
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας...

Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-11-2019 έως 17-11-2019) θα βρίσκεται
στις εξής περιοχές :

•       Την Δευτέρα 11-11-2019 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα - Πρόδρομος - Χρυσοβίτσα –
Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•       Την Τρίτη 12-11-2019 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω
Μακρυνού - Ποταμούλα- Μεσάριστα - Λιθοβούνι – Δαφνιάς - Καψοράχη - Κάτω
Μακρυνού.
•       Την Τέταρτη 13-11-2019 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Ελευθέριανη – Χόμορη – Αχλαδόκαστρο – Πλάτανος – Ποκίστα – Σίμος –
Παλαιόπυργος.
•       Την Πέμπτη 14-11-2019 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελληνικά –
Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Φραγκουλέικα  -
Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία – Αγγελόκαστρο.
•       Την Παρασκευή 15-11-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην
περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ακολουθώντας το
δρομολόγιο,  Μούσουρα - Άγιος Γεώργιος  – Κουτσοχέρι – Περιθώρι – Κάτω
Βασιλική- Γαυρολίμνη - Τρίκορφο.
•       Την Κυριακή 17-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι –
Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-11-2019 έως 17-11-2019), θα
βρίσκεται στις εξής περιοχές :
•       Την Δευτέρα 11-11-2019 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Ποταμούλα – Αμπέλια – Άγιος Βλάσιος  -  Χούνη - Πεντάκορφο- Κυπάρισσος.
•       Την Τρίτη 12-11-2019 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα –
Ταξιάρχης - Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς – Παμφίο – Σιταράλωνας –
Κάτω Μυρτιά.
•       Την Τετάρτη 13-11-2019 και κατά τις ώρες 8.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αυλάκι –
Βρουβιανά – Περδικάκι – Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο- Πετρώνας.
•       Την Πέμπτη 14-11-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, 
Αρχοντοχώρι - Αετός - Κομποτή - Τρυφός - Κονοπίνα – Παπαδάτες – Φυτείες.
•       Την Παρασκευή 15-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 έως 21:00  στην
περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου  - Βόνιτσας, ακολουθώντας το
δρομολόγιο, Δρυμός  - Παλιάμπελα  - Πάλαιρος – Μύτικας -  Κανδήλας  -
Βάρνακας - Παναγούλα.
•       Το Σάββατο 16-11-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι
- Ανοιξιάτικο – Πτελιά – Λουτρό – Αμπελάκι – Αριάδα – Βαρετάδα -
Κεχρινιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 8:31 am


Αγρίνιο :Αναδιανομή ειδών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress τεβα Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:...

Tην Δευτέρα 11 Nοεμβρίου 2019 έως και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>> του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την  διαδικασία  των  διανομών:

 •Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.

•Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα.

•Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

•Παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των  προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

 •Η διανομή θα πραγματοποιείται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:

•Δευτέρα 11/11/2019 εώς και Τρίτη 12/11/2019 από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2641025392.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 8:30 am


695 συλλήψεις τον Οκτώβριο 2019 στην Δυτική Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress συλληψεις
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει...

συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων
για το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019 και για όλη την εδαφική της
περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019, από τις Υπηρεσίες
της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας,
(Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) :
Α.  Συνελήφθησαν συνολικά - 695 - άτομα. Ειδικότερα :
•       1       για ανθρωποκτονία
•       6       για ληστείες
•       67      για κλοπές/διαρρήξεις
•       107     για ναρκωτικά
•       42      για καταδιωκτικά έγγραφα
•       166     για παράνομη είσοδο & παραμονή
•       1       για διακίνηση λαθρομεταναστών
•       3       για απάτες
•       302     για λοιπά αδικήματα

Β. Εξιχνιάστηκαν συνολικά   - 393  - υποθέσεις. Ειδικότερα:

•       1       για ανθρωποκτονία
•       4       για ληστείες
•       113     για κλοπές/διαρρήξεις
•       98      για ναρκωτικά
•       177     για λοιπά αδικήματα


Γ. Σημαντικές υποθέσεις κατά το μήνα Οκτώβριο  2019

   01-10-2019: Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε
κλοπές σε περιοχές του Πύργου Ηλείας

  31-10-2019: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά
στην Αχαΐα

Δ. Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

•       45      κιλά κάνναβης περίπου
•       1.100   γραμμάρια ηρωίνης περίπου
•       4       γραμμάρια κοκαΐνης
•       116     δενδρύλλια κάνναβης
•       14      δισκία ναρκωτικών
•       6.954   είδη παραεμπορίου
•       49.914  ευρώ
•       34      μαχαίρια, στιλέτα, γκλοπ, γεμιστήρες
•       22      κυνηγετικά όπλα
•       5       πιστόλια, ρέπλικα, περίστροφα, κρότου
•       114     φυσίγγια
•       3.572   πακέτα λαθραίων τσιγάρων
•       36      κιλά λαθραίου καπνού περίπου

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 7:41 pm


Καινούργιο :Ολιγόλεπτο black out

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress διακοπή ρεύματος
Διακοπή ηλεκτροδότησης υπάρχει εδώ και μερικά λεπτά στο Καινούργιο.Δεν...
έχουν γίνει γνωστοί ακόμη οι λόγοι του γενικού μπλακ άουτ.
⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒
Η ηλεκτροδότηση επανήλθε πλήρως μετά από διάστημα μερικών λεπτών.Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 7:10 pm


"ΑΝΕΣΙΣ" :Ήρθαν τα "παράσιτα" και ο "Γέτι:,ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων"(trailer)

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike άνεσις
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος « ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 θα προβάλει την ταινία...ΤαΠαράσιτα
Gisaengchung / Parasite
Παράσιτα

  Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Κανών

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.
Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν - χο
με τους: Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7: 00 & 9.30 μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων
Abominable

Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

Ένας Γέτι με μαγικές ιδιότητες δραπετεύει από ένα εργαστήριο πειραμάτων, όπου ήταν φυλακισμένος, και καταφεύγει στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας. Η νεαρή Γι, η οποία τον ανακαλύπτει, αποφασίζει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στα Ιμαλάια.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 5.00 μ.μ.
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019


Οι ταινίες θα προβάλλονται καθημερινά  εκτός την βραδινή  παράσταση των 9:30  που θα προβάλλεται η ταινία της  κινηματογραφικής Λέσχης

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 2:30 pm


Παρέμβαση - συζήτηση Γ. Παπαναστασίου με την Ν.Κεραμέως για το πανεπιστήμιο Αγρινίου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τι λέει η Υπ. Παιδείας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ, την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο της, τις προσλήψεις στην Παιδεία και τις μετεγγραφές φοιτητών....

«Ψηφίσαμε διάταξη που αποκαθιστά την φυσική έννοια του ασύλου και στόχος ήταν να αποφύγουμε τέτοιες ενέργειες», είπε η Υπ. Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», σχολιάζοντας την έφοδο των αστυνομικών στην ΑΣΟΕΕ, μετά τις καταγγελίες για απειλές κατά φοιτητών και διδασκόντων και σε συνέχεια των πληροφοριών για εύρεση κονταριών και κρανών από τους άνδρες της Αστυνομίας, στο υπόγειο του Πανεπιστημίου.

Όπως είπε η κ. Κεραμέως, αναφερόμενη στην επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής το Σάββατο, θα συνεχιστούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την εμπέδωση του συναισθήματος ασφάλειας, επισημαίνοντας ότι ήδη με δράσεις του προηγούμενου διαστήματος έχει «καθαρίσει» η περιοχή έξω από την ΑΣΟΕΕ, η οποία το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσε «κέντρο παρεμπορίου», με τον χώρο του Πανεπιστημίου να «αξιοποιείται» ως «άσυλο» για όσους παρανόμως εμπορεύονταν προϊόντα ή διακινούσαν ναρκωτικά.

Ερωτηθείσα σχετικώς, η Υπουργός Παιδείας απάντησε ότι προφανώς η επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ γίνεται σε συνεννόηση με τις πρυτανικές Αρχές, τονίζοντας ότι «υπήρχαν και στο παρελθόν καταγγελίες από τις πρυτανικές Αρχές, αλλά δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για να υπάρξουν παρεμβάσεις προς αποκατάσταση της ασφάλειας για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας».

Αναφερόμενη στην επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο πολιτικό της γραφείο, η κ. Κεραμέως είπε ότι «είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι κάποιοι μέσω της βίας προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Εμείς δεν εκβιαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο για τον εκσυγχρονισμό των Πανεπιστημίων».

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε και σε προσλήψεις χιλιάδων αναπληρωτών για την κάλυψη κενών στις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Γιατί έγινε η αναστολή λειτουργίας των 37 Τμημάτων ΑΕΙ

Ερωτηθείσα για την αναστολή λειτουργίας των 37 Τμημάτων ΑΕΙ που είχαν ιδρυθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για να λειτουργήσουν από το 2020, η Υπουργός Παιδείας είπε στον ΑΝΤ1 ότι «η αναστολή έγινε για να ζητηθεί η γνώμη της Ανεξάρτητης Αρχής που είναι επιφορτισμένη με το έργο αυτό, κάτι που δεν είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ερευνηθεί εάν ένα Τμήμα πρέπει να ιδρυθεί, εάν χρειάζεται να λειτουργήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν εκπαιδευτικές ανάγκες, εάν καλύπτονται οι μελέτες βιωσιμότητας κτλ. και εφόσον αυτό αξιολογηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή, τότε κάποια Τμήματα από αυτά θα λειτουργήσουν, με απώτερο στόχο να δώσουμε σωστή εκπαίδευση στους νέους και να τους δώσουμε πτυχία με αντίκρισμα».

Απαντώντας και στον Δήμαρχο Αγρινίου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Γεωπονικής στην πόλη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, είπε ότι «δεν θέλουμε βιομηχανία πτυχίων χωρίς αντίκρισμα», επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν τα «τραγελαφικά περιστατικά με δημιουργία πανεπιστημιακών τμημάτων με τροπολογίες βουλευτών της “τελευταίας στιγμής”».

Για τις μετεγγραφές φοιτητών, η Υπ. Παιδείας είπε «φέτος θα ισχύσει το περσινό σύστημα, καθώς δεν υπήρχε χρόνος να γίνουν αλλαγές, αναφέροντας ωστόσο ότι «ετοιμάζεται νέο πλαίσιο για τις μετεγγραφές, το οποίο θα διαμορφωθεί κατόπιν κοινωνικού διαλόγου».

Δείτε στο 10:06 την τοποθέτηση της υπουργού για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων.
Και στο 16:36 την τηλεφωνική παρέμβαση του Γ.Παπαναστασίου

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 1:58 pm


Εφημερεύον φαρμακείο στο Καινούργιο Σ/Κ 9-10

Το φαρμακείο που εφημερεύει το Σαββατοκύριακο 09-10 Νοεμβρίου 2019 στο...
Καινούργιο είναι του κ.Τσαρούχη .
Τηλ 26410 61503.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 10:01 am


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού :Έρχεται νέα κακοκαιρία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 ...
από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη Δυτική Στερεά από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

2. Στη Δυτική Πελοπόννησο από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

     Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

   Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

     Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

     Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
     Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

     Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2019 | 8:02 pm


Βόλος - Παναιτωλικός 3-2

Μεγάλη και «βαθιά» ανάσα πήρε σήμερα ο Βόλος, που κέρδισε 3-2 τον Παναιτωλικό που συνεχίζει χωρίς νίκη στη σεζόν...
Οι γηπεδούχοι είχαν τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντεντάκη, Δημόπουλο, Τσίκα, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσοκάνη, Μπαλογιάννη στα «6αρο-8αρια», τους Τόρες, Ζοάο στα άκρα, τον Μουνίθ σε ρόλο επιτελικού και τον Γέντρισεκ προωθημένο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Γιαννακόπουλο στο τέρμα, τους Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ταχάρ, Σίεστεντ στον άξονα, τον Μιμίτο ένα κλικ μπροστά τους,  τους Ντάλσιο, Αριγίμπι στα «φτερά» και τον Ντίαζ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «κυανοκίτρινοι» χωρίς κλασικό «9αρι» στη σύνθεσή τους, θέλησαν να πρεσάρουν από την αρχή ψηλά. Και τα κατάφεραν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν κατοχή μπάλας και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για γκολ. Ο Ντίαζ στο 7' απείλησε για πρώτη φορά, ενώ στο 11' οι Ντάλσιο, Ταχάρ απώλεσαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Κάπου εκεί και για επόμενο 10λεπτο Βόλος έδειξε αντίδραση και στο 13' «άγγιξε» το γκολ με τον Ζοάο, που βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού αντέδρασε σωστά. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Τσοκάνη να απειλήσει, αλλά σύντομα τα «καναρίνια» ανέκτησαν την πρωτοβουλία. Η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε ουσία στο 39', όταν ο Σανιά με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα και η ανάπαυλα τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο μισό ο Βόλος με την είσοδο του Μάντζη προχώρησε σε πολλές εσωτερικές αλλαγές (π.χ. Γέντρισεκ άκρα), όμως και πάλι δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα καρέ. Ομως έφτασε στην ισοφάριση στο 55' με την πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Αμέσως μετά (61') ο Μελίσσας έκανε εκπληκτική διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Ντίαζ, Ντάλσιο και στο 64' αποβλήθηκε ο Σίεστεντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον υπήρχαν άλλα δεδομένα και στο 68' ο Μάντζης έδωσε το προβάδισμα στους «νεοφώτιστους». Ομως ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε και στο 68' ισοφάρισε με ωραία ενέργεια του Αριγίμπι. Ωστόσο οι «νεοφώτιστοι» είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, κρατούσαν μπάλα και έφτασαν στη νίκη χάρις στο γκολ του Γέντρισεκ στο 78', ξανά σε στατική φάση. Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά την αναμέτρηση και τίποτα δεν άλλαξε.

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46' Μάντζης), Τόρες (71' Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46' Μπάλμπι), Ντάλσιο (82' Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (66' Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

ρεπορτάζ :gazzeta.gr

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2019 | 7:50 pm


Νίκος Καζαντζής: Μήπως τελικά μαζεύτηκαν πολλά;

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress καζαντής
Πριν λίγο καιρό όταν θέταμε ζήτημα για τα θέματα που απασχολούν διαχρονικά τον Δήμο μας αντιμετωπίσαμε την...
αντίδραση κάποιων για δήθεν ευκαιριακές και επικοινωνιακές πολιτικές.
    Σήμερα τα ίδια θέματα έρχονται να αποτελέσουν βραχνά και άγκυρες ασήκωτες στις πλάτες όσων τις αντιμετώπισαν με επιπολαιότητα και στρουθοκαμηλισμό.

     Δεν γνωρίζουμε για τις πραγματικές και τελικές προθέσεις όσων σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς. Όμως, προκύπτει, ως αναγκαιότητα πλέον, η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των αποφάσεών τους, ειλημμένες ή μη.

     Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του περί ου ο λόγος τμήματος του Πανεπιστημίου. Ούτε η απόφαση για την μεταφορά σε άλλο κωδικό των χρημάτων που αφορούν το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου. Ήταν αναμενόμενες εξελίξεις.

     Το ζητούμενο είναι για ποιον λόγο δεν το γνωρίζαμε. Γιατί κανείς δεν ενημέρωσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους; Γιατί να πρέπει ένας βουλευτής να τηλεφωνεί για να μάθει τι συμβαίνει; Διότι όταν δεν συμμετέχεις στον σχεδιασμό τότε απλά τον παρακολουθείς.

    Θα το λέμε και θα το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία. Χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων χωρίς μικρότητες και μακριά από ατομικές και προσωπικές ενέργειες που δεν ωφελούν ούτε τους πρωταγωνιστές τους τελικά.

     Ειλικρινά, δεν μας απασχολεί ούτε πώς έπραξαν στο παρελθόν κάποιοι άλλοι ούτε πώς φθάσαμε ως εδώ. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συγκρίνουμε τις ανικανότητες ούτε να ζυγίσουμε τα φιάσκα. Κοιτάμε μπροστά σε ένα πολιτικό τοπίο που αλλάζει. Και το στοίχημα για τον τόπο μας είναι να μην παρακολουθεί απ’ έξω αλλά να είναι συνεπιβάτης.

Και υπολογίσιμος.   
       Υπάρχουν ακόμη τα περιθώρια για να μην παγιωθούν οι «προσωρινές ρυθμίσεις» αρκεί να υπάρξει συντονισμός, στρατηγικός σχεδιασμός και συνεννόηση, χωρίς μάταιους ηρωισμούς.                                                                                                 
                                        ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
                                         Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

                                            ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2019 | 7:49 pm


Καινουργιο - Ειδήσεις και Νέα

Holalla, το καινούργιο fashion eshop! - Athens Magazine

Holalla, το καινούργιο fashion eshop!  Athens Magazine

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2019 | 8:21 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καινουργιο

Φιλικοί ιστότοποι: