Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

ΣΚΑΪ

Ταπεινωτική ήττα για τη Μέι στο νομοσχέδιο-κλειδί για τo Brexit

Image Τροπολογία που υπερψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων ορίζει ότι το κοινοβούλιο θα έχει την τελική ψήφο για το Brexit.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 9:54 pm


Τσίπρας: Θα είμαι ο πρώτος που θα βγάλει την χώρα από τα μνημόνια

Image Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποστήριξε πως «τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου του δημόσιου προϋπολογισμού» ανήκουν στους δανειστές και όχι στην ελληνική κυβέρνηση για την ώρα, αλλά μετά τον Αύγουστο του 2018, η χώρα θα ανακτήσει τη δημοσιονομική της αυτονομία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 9:48 pm


Η Ρωσία θα παλέψει για μη έκδοση του «βασιλιά του Bitcoin» στις ΗΠΑ

Image Σήμερα το Τμήμα Εφέσεων του Άρειου Πάγου απέρριψε το αίτημα του Βίνικ για έκδοση στην πατρίδα του Ρωσία, ενεργοποιώντας προηγούμενο βούλευμα για έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου κατηγορείται για ξέπλυμα 4 δικεκ. δολαρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 9:22 pm


Βρετανία: Χειρουργός υπέγραφε τα αρχικά του σε συκώτια ασθενών

Image Ένας Βρετανός χειρουργός παραδέχτηκε σήμερα ότι χάραξε τα αρχικά του ονόματός του, με λέιζερ, στο συκώτι δύο ασθενών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση το 2013.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:26 pm


Δίκη για τους συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Image Για την υπόθεση υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον των θεσμών αλλά και κοινοτικών παραγόντων, οι οποίοι έχουν διατυπώσει έντονες αντιρρήσεις για την ποινική μεταχείριση των μελών του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:25 pm


Ελληνικές βόμβες πέφτουν στην Υεμένη από το 2015

Image Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ελληνική πλευρά είχε προχωρήσει σε πώληση 1000 βομβών τύπου ΜΚ-82 από την 115 πτέρυγα μάχης στη Σούδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 13-5-2015.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:23 pm


Νέα έγγραφα Λοβέρδου για τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο και την εμμονή Καμμένου

Image Αφορούν συμφωνία με την Ιορδανία το 2016 και εκπρόσωπο τον Βασίλη Παπαδόπουλο & ιδιόχειρο σημείωση να προχωρήσει η διαδικασία γιατί «υπάρχουν δεσμεύσεις σε επίπεδο πολιτικό». «Α. Λοβέρδος: «Άρρηκτες οι σχέσεις του Υπουργού με τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ποιες ήταν οι… δεσμεύσεις;».

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 5:04 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr