Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Ανησυχία μετά τα επεισόδια στη Β. Ιρλανδία

Ένοπλη σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και μελών παρακρατικής οργάνωσης Καθολικών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βόρεια Ιρλανδία. Απολογισμός: μια δημοσιογράφος νεκρή και βομβαρδισμένα αστυνομικά και ιδιωτικά οχήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 2:01 pm


Δήμευση γερμανικής περιουσίας ως μέσο πίεσης

Spiegel: Στο πλαίσιο της διεκδίκησης γερμανικών πολεμικών οφειλών η ελληνική κυβέρνηση φέρεται να επαναφέρει το σενάριο δήμευσης γερμανικής περιουσίας. Ωστόσο περισσότερο ως μέσο πίεσης παρά ως πραγματική απειλή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 1:19 pm


Πόσο θα παραμείνει ακόμη η Μέρκελ καγκελάριος;

Μολονότι αποκλείεται επισήμως το σενάριο πρόωρης αποχώρησης της Άγκελα Μέρκελ από την καγκελαρία, στο παρασκήνιο καλλιεργείται μια έντονη φημολογία περί διαδοχής της πριν τη λήξη της τετραετίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 12:05 pm


Ένα ακόμη δυνατό τουριστικό καλοκαίρι

Ο ενδιάμεσος απολογισμός για τα πακέτα ταξιδιών του καλοκαιριού, μετά την περυσινή χρονιά ρεκόρ δεν είναι τόσο εντυπωσιακός. Ωστόσο ο τουριστικός κλάδος δεν έχει κανένα λόγο ανησυχίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 9:48 am


Επιδείνωση της ελευθερίας του Τύπου στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τη νέα ετήσια έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, η κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ευρώπη παρουσιάζει επιδείνωση. Σημαντική βελτίωση καταγράφεται παρόλα αυτά στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 1:49 pm


Δήμαρχος μέχρι νεοτέρας ο Ιμάμογλου

Το χρίσμα για τον μητροπολιτικό δήμο έλαβε τελικά ο Εκράμ Ιμάμογλου. Ο Ιμάμογλου αργά το απόγευμα της Τετάρτης χαιρέτησε όλους τους ψηφοφόρους και τόνισε ότι θα εργαστεί για όλους χωρίς καμία διάκριση.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 1:00 pmΦιλικοί ιστότοποι: