Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Αυξάνονται αισθητά οι πρόσφυγες στην Κύπρο

Η έκθεση Gasim (Κέντρο Ανάλυσης της Μετανάστευσης) καταγράφει αύξηση προσφυγικών ροών στην Κύπρο. Οι γερμανοί εμπειρογνώμονες παρατηρούν κακή συμπεριφορά των κυπριακών αρχών απέναντι στους πρόσφυγες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 5:11 pm


Γκέρλιτς: Ευρύτερη πολιτική συμμαχία αποτρέπει νίκη του AfD

Με τη στήριξη Πρασίνων, Σοσιαλδημοκρατών και Αριστεράς εκλέγεται δήμαρχος από το CDU o Οκτάβιαν Ούρζου. Ενδεχομένως μοντέλο για μελλοντικές συνεργασίες. 45% συγκεντρώνει ο υποψήφιος του ξενοφοβικού κόμματος ΑfD.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 4:05 pm


Περνά το Ντούισμπουργκ σε κινεζικά χέρια;

Στην Κίνα το Ντούισμπουργκ είναι γνωστότερο από το Βερολίνο. Προφανώς λόγω της σημασίας της πόλης για το Νέο Δρόμο του Μεταξιού. Διαθέτει το μεγαλύτερο παραποτάμιο λιμάνι του κόσμου και εξαιρετική σιδηροδρομική σύνδεση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 2:37 pm


Σε αναζήτηση εμπιστοσύνης Αθήνα - Άγκυρα

Δεύτερος γύρος επαφών ξεκινά μεταξύ αντιπροσωπειών των υπ. Άμυνας Ελλάδας - Τουρκίας σε μια περίοδο με τεταμένο κλίμα κι ενώ ο Ερντογάν επανέλαβε ότι εάν χρειαστεί οι εργασίες των τουρκικών γεωτρύπανων θα συνεχιστούν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 2:11 pm


Ένας (επικίνδυνος) πόλεμος που κανείς δεν θέλει

Καμιά πλευρά δεν θέλει και δεν είναι έτοιμη για πόλεμο στον Περσικό, υποστηρίζουν εμπειρογνώμονες στον γερμανικό τύπο. Η κωλυσιεργία της ΕΕ για τη διεύρυνση των Δ. Βαλκανίων αποτελεί ψυχρολουσία για τη Βόρεια Μακεδονία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 12:36 pm


Πρεμιέρα για την έκθεση αεροναυπηγικής στο Λε Μπουρζέ

Με την Boeing σε πρωτοφανή κρίση, λόγω του 737 Max, και την Airbus στην καλύτερή της περίοδο από το άδοξο τέλος του A380, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση αεροναυπηγικής στο Λε Μπουρζέ έξω από το Παρίσι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:40 amΦιλικοί ιστότοποι: