Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

in.gr

Συνελήφθη ύποπτος για σχεδιασμό επίθεσης στο Λονδίνο

Βρετανοί αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα που έφερε μαχαίρια στο Γουεστμίνστερ, στο κέντρο του Λονδίνου. Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ, ο άνδρας είναι ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο άνδρας που συνελήφθη ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία αλλά και στη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5 πριν από τη σύλληψή του, σύμφωνα με μια πηγή υπηρεσίας πληροφοριών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 7:20 pm


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα ισχύσει κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 7:01 pm


ΝΔ: Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έχει επιβάλλει 26 φόρους

Η ΝΔ τόσο με ανακοίνωση, όσο και με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση έχει επιβάλλει 26 φόρους, απαντώντας στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση και ότι «έχει αυξήσει μόνο μία μονάδα τον ΦΠΑ».

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:57 pm


ΓΣΕΒΕΕ: Οκτώ πολιτικές για τη βελτίωση της χρηματοδότησης των ΜμΕ

Πολιτικές για τη βελτίωση του περιβάλλοντος χρηματοδότησης των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων προτείνει η ΓΣΕΒΕΕ τονίζοντας τον κίνδυνο «βαβελοποίησης και κακής κατανομής των κονδυλίων», που έχουν ενεργοποιηθεί τα τελευταία χρόνια με κινητοποίηση εγχώριων και διεθνών χρηματοδοτικών σχημάτων και το ενδιαφέρον από διεθνείς οργανισμούς, όπως την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και άλλους φορείς.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:56 pm


Διαψεύδει το Ταμείο Παρακαταθηκών ότι πουλά στεγαστικά δάνεια σε ξένα funds

Tο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, που υποστηρίζουν ότι πουλά στεγαστικά δάνεια σε ξένα Funds. Αντιθέτως, όπως τονίζει, σε υλοποίηση απόφασης του ΚΥΣΟΙΠ, επαναγόρασε τον τρέχοντα μήνα δάνεια συνολικής αξίας 4,8 εκατ. ευρώ που είχαν εκχωρηθεί στην εταιρεία ειδικού σκοπού Grifonas Finance No1 PLC με έδρα το Λονδίνο, η οποία δεν είναι Fund, προκειμένου οι δανειολήπτες να ενταχθούν στα ευνοϊκά προγράμματα ρυθμίσεων του ΤΠΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:42 pm


Ενεργοποιείται το Ταμείο Υποδομών και το Ταμείο Μικροπιστώσεων

Το αμέσως προσεχές διάστημα ενεργοποιείται το Ταμείο Υποδομών, το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη του παλιότερου Jessica και το Ταμείο Μικροπιστώσεων, όπως ανέφερε η ειδική γραμματέας Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, Ευγενία Φωτονιάτα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:42 pm


Ένας τραυματίας σε επίθεση κατά αστυνομικών στο Βερολίνο

Ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών σε νοσοκομείο του Κρόιτσμπεργκ τραυματίστηκε στο πόδι όταν ο ένας από τους άνδρες της αστυνομίας έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:28 pm


Σταθεροποιητικά κινήθηκε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη

Σταθεροποιητικά κινήθηκε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη. H αγορά συσσώρευσε, μετά την έντονη ανοδική κίνηση των τριών προηγούμενων ημερών. Ωστόσο, οι ήπιες ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση βραχυχρονίων κερδών μετά τα νέα υψηλά που σημείωσε η αγορά, απορροφήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 706,51 μονάδες, με οριακή άνοδο 0,02%.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:07 pm


Σκληρή κόντρα στη Βουλή Γεωργιάδη - Παπαχριστόπουλου

Αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάση Παπαχριστόπουλου, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, όταν ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην τελευταία εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, να μην αρθεί η ασυλία του Θ. Παπαχριστόπουλου, ώστε να πάει στο δικαστήριο μετά από μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 5:48 pm


Μείωση του ανωτάτου ορίου του ELA κατά 100 εκατ. ευρώ

Κατά 100 εκατ. ευρώ μειώθηκε το όριο χρήσης του ELA από τις ελληνικές τράπεζες, μετά από εισήγηση της ΤτΕ προς την ΕΚΤ και πλέον αντιστοιχεί σε 46,5 δισ. ευρώ. Η μείωση του ανώτατου ορίου αντανακλά εξελίξεις στη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, σημειώνει η ΤτΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 5:46 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr