Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

in.gr

Μουζάλας: Δεν μπορούμε ούτε έναν πρόσφυγα παραπάνω

«Η Ελλάδα φέρει ήδη ένα βαρύ φορτίο. Φιλοξενούμε 60.000 πρόσφυγες. Αναλογικά με τον πληθυσμό είναι μέγεθος συγκρίσιμο με αυτό της Γερμανίας. Θα ήταν λάθος να επιβαρυνθεί η Ελλάδα και άλλο με την επιστροφή στο Δουβλίνο» δηλώνει στο Spiegel o Γιάννης Μουζάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 1:14 pm


Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στο Σινσινάτι

Ένα άτομο σκοτώθηκε και τουλάχιστον 14 τραυματίστηκαν σε περιστατικό πυροβολισμό σε νυχτερινό κέντρο του Σινσινάτι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συλλήψεις και δεν είναι γνωστό το κίνητρο της επίθεσης. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας. Εκατοντάδες άτομα βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο τη στιγμή της επίθεσης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 1:13 pm


Οbamacare: Όταν η πραγματικότητα δαγκώνει το «εγώ» του Τραμπ

O Τραμπ εξελέγη πρόεδρος με την υπόσχεση να «καθαρίσει το βάλτο» -όπως αποκαλούσε το κατεστημένο στην Ουάσινγκτον και με τη διαρκή υπενθύμιση στον εκλογικό σώμα ότι ο ίδιος δεν είναι πολιτικός. Τους έπεισε (τους εκλέκτορες, τουλάχιστον) και έγινε πρόεδρος. Όμως η πραγματικότητα δαγκώνει. Βλέπε, Obamacare.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 12:50 pm


Όταν ο Τραμπ ζήτησε από την Έμμα Τόμσον να βγουν ραντεβού

Η βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τηλεφώνησε αιφνιδιαστικά πριν από πολλά χρόνια και της ζήτησε να βγουν ραντεβού. Η ίδια τον απέρριψε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 12:47 pm


Ο βρετανός πρωθυπουργός χορεύει ξανά στο σίκουελ του Love Actually

Ήταν οι περισσότεροι εκεί. Ο Χιού Γκραντ, ο Κόλιν Φερθ, η Κίρα Νάιτλι και ο Λίαμ Νίσον -μεταξύ άλλων-, οι πρωταγωνιστές του Love Actually (2003) ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό δημιουργώντας ένα μίνι «σίκουελ» της αγαπημένης ταινίας. Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο βρετανός πρωθυπουργός του Χ.Γκραντ, ο οποίος χόρεψε το «Hotline Bling».

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 11:43 am


Τι ισχύει για τις εισφορές στην παράλληλη απασχόληση - Παραδείγματα

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο υπολογισμού των εισφορών στις περιπτώσεις άσκησης πολλαπλής απασχόλησης. Η βασική αλλαγή αφορά στην κατάργηση των διατάξεων που προέβλεπαν την υποχρεωτική ασφάλιση σε έναν φορέα κύριας ασφάλισης ή το Δημόσιο των από 01/01/1993 ασφαλισμένων. Παραδείγματα και όλη η εγκυκλιος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 11:11 am


Μισθοδοσία σε κέρματα για οδηγούς λεωφορείων στην Κίνα

Εταιρεία λεωφορείων σε κινεζική επαρχία είδε να αυξάνεται η επιβατική κίνηση, αλλά ο κόσμος προτιμούσε να πληρώσει σε κέρματα αντί για κάρτες. Έτσι γέμισε... ψιλά και προκειμένου να μην τρέχει στις τράπεζες για κατάθεση, πλήρωσε τους οδηγούς σε κέρματα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 11:06 am


Ένας ελαφρά τραυματίας σε σύγκρουση ιστιοφόρου με πλοίο

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ιστιοφόρου με σημαία ΗΠΑ, με πλοίο αγνώστων στοιχείων, που έγινε το πρωί της Κυριακής νότια του λιμανιού της Πάτρας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 11:03 am


Η Κάρι Λαμ, εκλεκτή του Πεκίνου, πρώτη γυναίκα στο «τιμόνι» του Χονγκ Κονγκ

Η Κάρι Λαμ, η εκλεκτή του Πεκίνου, ορίστηκε την Κυριακή επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ από εκλογική επιτροπή, της οποίας τα περισσότερα μέλη ελέγχονται από την Κίνα. Το στρατόπεδο των Δημοκρατικών καταγγέλλει ψηφοφορία-απάτη και εκφράζει τις ανησυχίες του για τις ελευθερίες της πρώην βρετανικής αποικίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 10:43 am


Αλυσίδα ξενοδοχείων ξέρει πώς ένα ζευγάρι δεν χωρίζει

Μια αλυσίδα ξενοδοχείων στην Σουηδία αποφάσισε να βοηθήσει τα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν ευκαιρίες στον γάμο τους. Εκτός από τις προσφορές σε δωμάτια για όμορφα Σαββατοκύριακα ανανέωσης, τώρα δίνει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όσα ζευγάρια τελικά χωρίσουν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2017 | 10:41 amΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr