Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

������������

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Εγκρίθηκαν 154.027 αιτήσεις μέσα σε 1 μήνα

Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις 154.027 δικαιούχων νοικοκυριών που αντιστοιχούν σε 354.640 ωφελούμενους, μέσα σ' ένα μήνα από την έναρξη του προγράμματος του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), δηλαδή το 50% όσων θα πάρουν το ΚΕΑ μέχρι το τέλος 2017, με βάση την.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 9:56 pm


ΕΕΤ: Οι τράπεζες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην διαρκή ενίσχυση της οικονομίας

Ο εγχώριος τραπεζικός κλάδος σταθεροποιήθηκε το 2016, σημειώνοντας σαφή στοιχεία βελτίωσης, επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), με αφορμή την εποικοδομητική, όπως αναφέρει, συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 9:47 pm


Μεγάλος αριθμός προσφυγών κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου

Μεγάλος αριθμός προσφυγών κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου 4387/2016 και των σχετικών υπουργικών αποφάσεων που εκδόθηκαν σε εφαρμογή των διατάξεων του επίμαχου νόμου, κατατίθενται στο Συμβούλιο της Επικρατείας από διάφορους φορείς, αλλά και ιδιώτες.Ειδικότερα, οι προσφεύγοντες ζητούν να.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 6:26 pm


Εως 31-3-2017 η αποστολή βεβαιώσεων αποδοχών 2016 στο TAXIS

Εως την 31η Μαρτίου 2017 όλες οι επιχειρήσεις, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θα πρέπει να έχουν αποστείλει στο TAXIS τις βεβαιώσεις αποδοχών των εργαζομένων τους, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 5:36 pm


Ικανοποίηση Στουρνάρα για την πρόθεση της China Development Bank να χρηματοδοτήσει έργα υποδομών

Tην ικανοποίησή του για την πρόθεση της China Development Bank (CDB) να διευρύνει την παρουσία της στη χώρα μας, κυρίως με τη χρηματοδότηση έργων υποδομών, εξέφρασε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουνράρας σε συνάντηση που είχε σήμερα με.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 4:51 pm


Ξεκινά από 1-3-2017, η λειτουργία του πρώτου Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών

Το πρώτο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), θα εγκαινιάσει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο κεντρικό κτίριο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αύριο, Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι. Το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 4:49 pm


Τσίπρας σε τραπεζίτες: Δώστε ανάσα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Να δώσουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν κόκκινα δάνεια και να μην προχωρήσουν οι ίδιοι σε ομαδικές απολύσεις, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους τραπεζίτες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με το προεδρείο της.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 3:45 pm


ΕΦΚΑ: Η παράταση δεν αφορά την ΑΠΔ και την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων 2016

Σε διευκρινίσεις για την παράταση της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ) της μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017 και της καταβολής των αντίστοιχων εισφορών, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), αποσαφηνίζοντας ότι το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε χθες και αναρτήθηκε στη σχετική.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 3:35 pm


Νέο πλαίσιο για τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων

Νέο πλαίσιο για τα τέλη κυκλοφορίας είναι υπό επεξεργασία από επιτροπή. Το νέο πλαίσιο θα περιλαμβάνει αλγορίθμους που θα υπολογίσουν την παλαιότητα, την αξία, τις εκπομπές ρύπων, τα κυβικά ... και θα συμπεριλάβουν όλα αυτά για να δώσουν κάποιο πιο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 2:33 pm


Προσφυγή του ΤΕΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του ασφαλιστικού

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε την Τρίτη το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και οι διπλωματούχοι μηχανικοί κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου, καθώς, όπως υπογραμμίζουν, «η εφαρμογή του παραβιάζει σωρεία διατάξεων και αρχών τόσο του Ελληνικού Συντάγματος όσο και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 2:31 pm


ΤτΕ: Κατά 1,5 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις τον Ιανουάριο 2017

Μείωση κατά 1,5 δισ.ευρω εμφάνισαν οι καταθέσεις τον ιδιωτών και επιχειρήσεων τον Ιανουάριο, υποχωρώντας στα 119,7 δισ. ευρω από 121,4 δισ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2016.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος οι καταθέσεις επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 562.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 12:42 pm


Διαδοχικές συναντήσεις των επικεφαλής των θεσμών με Τσακαλώτο - Σταθάκη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο το νέο υπερταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις και ο υπουργός αποχώρησε χωρίς δηλώσεις. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των επικεφαλής με.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2017 | 12:30 pm


Stern: «Η ελληνική κρίση χρέους είναι πάλι εδώ»

«Η ελληνική κρίση χρέους είναι πάλι εδώ. Για μια ακόμα φορά η χώρα χρειάζεται δισεκατομμύρια, ενώ αναζωπυρώνεται η αντιπαράθεση με τους δανειστές» επισημαίνει το περιοδικό Stern σε ανταπόκρισή του από την Ελλάδα. Το περιοδικό παραθέτει απόψεις του αρχηγού της Κ.Ο..

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2017 | 8:23 pm


Τα σημεία της τοποθέτησης του Γ. Σταθάκη στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας, στις Βρυξέλλες

Ευρωπαϊκό ορισμό για την ενεργειακή φτώχεια, ειδική μέριμνα για τα νησιά, τεχνολογική ουδετερότητα των μηχανισμών που χρηματοδοτούν την επάρκεια ισχύος ηλεκτρικής ενέργειας, εξαίρεση των δημόσιων δαπανών για την εξοικονόμηση ενέργειας από τον υπολογισμό του ελλείμματος και του χρέους, ζήτησε μεταξύ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2017 | 8:21 pm


Ταγιάνι: Ενα Grexit θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στην Ευρώπη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θέλει να μείνει η Ελλάδα οπωσδήποτε στη ευρωζώνη διότι «η έξοδός της θα προκαλούσε μεγάλες ζημιές συνολικά στην οικονομία τη Ευρώπης». «Μεσομακροπρόθεσμα θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες, διότι θα φαινόταν ως ήττα της Ευρώπης..

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2017 | 3:34 pm


ΕΦΚΑ: Παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου 2017 και ΑΠΔ

Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Ιανουαρίου 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων (αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών), έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Επίσης, παράταση δίνεται στην προθεσμία υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και καταβολής εισφορών μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017, έως την.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2017 | 3:31 pm


Αυξητική τάση της ανεργίας στις ηλικίες κοντά στη συνταξιοδότηση

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η αυξητική τάση της ανεργίας στις ηλικίες κοντά στη συνταξιοδότηση, καθώς, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το ποσοστό της ανεργίας των ατόμων, ηλικίας 55-64 ετών, που βρέθηκε εκτός αγοράς εργασίας,.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2017 | 10:40 am


Ρέγκλινγκ: Mέτρα ελάφρυνσης του χρέους, μόνο όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα

Στην Ελλάδα έχει γίνει μεγαλύτερη πρόοδος από αυτή που αναμενόταν το 2016, τονίζει σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ. Αυτό όπως λέει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας κάνει τους Ευρωπαίους να.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2017 | 3:07 pm


Τι είναι το "Growth Strategy" που προωθεί η κυβέρνηση

Η αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας, με κεντρικό στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και την αύξηση της απασχόλησης, είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος Growth Strategy, που παρουσίασε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2017 | 12:55 pm


ΤτΕ: Βουτιά 41,3% στις τιμές των ακινήτων από το 2008

Τη συνέχιση των πτωτικών τάσεων στις τιμές, τόσο των οικιστικών, όσο και των επαγγελματικών ακινήτων και τα επόμενα τρίμηνα, αλλά με επιβραδυνόμενο ρυθμό, προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος σε έκθεση της. Η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, η ενίσχυση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2017 | 12:53 pm


ΤτΕ: Στα 5,261 δισ. ευρώ η αξία των διαθεσίμων της Ελλάδας σε χρυσό

Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», αναφορικά με τη διαχείριση του χρυσού, από την Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίζεται ότι : «Στην Έκθεση του Διοικητή και ειδικότερα στον Ισολογισμό της δημοσιεύεται ακριβώς το ποσό του χρυσού που κατέχει η.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2017 | 10:05 pm


Χουλιαράκης: Η χώρα θα ενταχθεί στο QE της ΕΚΤ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς θα μεταθέσει την πίεση από την ελληνική πλευρά στην πλευρά των πιστωτών, ώστε να κάνουν όσα απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα και να περιληφθούν τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2017 | 5:21 pm


Παπανάτσιου: Κλιμακωτή μείωση αφορολόγητου και σύνδεση του ΕΝΦΙΑ με το περιουσιολόγιο

Τη μείωση του αφορολογήτου, με πρόβλεψη για υψηλότερο αφορολόγητο για παιδιά, την παραμονή των τεκμηρίων και των υφιστάμενων φορολογικών κλιμακίων για μισθωτούς, συνταξιούχους αγρότες και επαγγελματίες για μια διετία, αλλά και έναν νέο φόρο περιουσίας που σε αυτόν θα εντάσσονται.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2017 | 1:46 pm


Αμετάβλητο διατήρησε ο Fitch το αξιόχρεο της Ελλάδας

Αμετάβλητο διατήρησε χθες Παρασκευή ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings το κρατικό αξιόχρεο της Ελλάδας, στη βαθμίδα CCC. Στο σκεπτικό που παραθέτει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο οίκος σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση γενικά συμμορφώνεται προς τους όρους του προγράμματος δανεισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2017 | 10:16 am


Το πρόγραμμα Growth Strategy του Δ. Παπαδημητρίου, σε σύσκεψη στο Μαξίμου

Η αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας, με κεντρικό στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και την αύξηση της απασχόλησης, είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος Growth Strategy, που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου,.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2017 | 10:15 am


DW: Το 2018 η απόφαση για το ελληνικό χρέος

Η γερμανική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες για σύντομη συγκεκριμενοποίηση των ελαφρύνσεων του χρέους, διαψεύδοντας ουσιαστικά σχετικό ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt. Ούτε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Ουλρίκε Ντέμερ ούτε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε φον Τίζενχαουζεν, θέλησαν.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 10:53 pm


Ανησυχία της Τραπέζης της Ελλάδος για τα κόκκινα δάνεια

Προβληματισμό δημιουργεί, και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις δυσκολίες στην προσπάθεια διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, το γεγονός ότι το ήμισυ σχεδόν των δανείων με καθυστέρηση άνω των 90 ημερών (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι καταγγελμένες απαιτήσεις) αφορούν περιπτώσεις με καθυστέρηση μεγαλύτερη των.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 10:52 pm


ESM: Στα 32,45 χρόνια αυξήθηκε η μέση διάρκεια αποπληρωμής των ελληνικών δανείων

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ολοκλήρωσε στις 10 Φεβρουαρίου την εξομάλυνση του προφίλ αποπληρωμών των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Με την εξομάλυνση αυτή, που προβλεπόταν από.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 10:49 pm


Πρωτογενές πλεόνασμα 1,019 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2017

Σε επίπεδα σημαντικά υψηλότερα από τον στόχο του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2017, το οποίο ανήλθε σε 1,019 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,003 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα πέρυσι. Ο στόχος του προϋπολογισμού για τον.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 2:40 pm


Σε θετικό έδαφος και πάλι οι εξαγωγές προς την Ρωσία

Επιστροφή των ελληνικών εξαγωγών σε θετικό έδαφος μετά από τρία έτη συνεχούς πτώσης καταγράφηκε το 2016, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στη Μόσχα, για τις διμερείς Εμπορικές Συναλλαγές Ελλάδας - Ρωσίας κατά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 1:43 pm


Handelsblatt: Ετοιμη για ελάφρυνση του χρέους, υπό όρους, η Μέρκελ

«H καγκελάριος φαίνεται πρόθυμη να εκπληρώσει μια επιθυμία του ΔΝΤ: Τα πιθανά μέτρα για το χρέος πρόκειται να συγκεκριμενοποιηθούν κιόλας σύντομα, ακόμη κι αν εφαρμοστούν μόλις το καλοκαίρι του 2018 και ως εκ τούτου μετά τις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές» γράφει.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 12:40 pm


Ανάπτυξη 2,5%, υπό προϋποθέσεις, προβλέπει για το 2017 η ΤτΕ

Aνάπτυξη της οικονομίας κατά 2,5% φέτος υπό προϋποθέσεις, προβλέπει η Ετήσια Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που παρουσίασε ο διοικητής της Γιάννης Στουρνάρας. Με βάση τα διαθέσιμα έως τώρα στοιχεία, το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 αναμένεται να κυμανθεί γύρω από.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 12:27 pm


TNI: Η Ελλάδα ζημιώθηκε 29,8 δισ. ευρώ, από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών

Σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute (TNI), με έδρα το Αμστερνταμ, οι τέσσερεις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών PricewaterhouseCoopes, Ernst & Young, Deloitte και KPMG είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών.Χαμένες είναι οι ίδιες οι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 11:28 am


Αμερικανός ΥπΟικ: Η ελληνική κρίση είναι ευρωπαϊκό ζήτημα

Τη θέση ότι η οικονομική κρίση της Ελλάδας είναι κατά κύριο λόγο πρόβλημα της Ευρώπης εξέφρασε ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους της Wall Street Journal. Αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα ο νέος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2017 | 11:06 am


ΕΕΑ: Το 75% των επαγγελματιών θα καταβάλει χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές

Το 75% των επαγγελματιών θα καταβάλει χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές, το 10% θα πληρώνει τα ίδια, ενώ το 15% θα κληθεί να καταβάλει υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές, με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 10:10 pm


Μεταρρυθμίσεις και εξειδίκευση των μέτρων για το ελληνικό χρέος ζητά το ΔΝΤ

Εμμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην εκ των προτέρων εξειδίκευση των μέτρων αναδιάρθρωσης του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδος ως προϋπόθεση για να συμμετάσχει χρηματοδοτικά στο ελληνικό πρόγραμμα.Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Τζέρι Ράις ξεκαθάρισε ότι το Ταμείο προκειμένου να.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 5:17 pm


Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από το μεταναστευτικό

Εντονα επικριτικός απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το μεταναστευτικό κύμα, δεν είναι έκτακτες, εμφανίστηκε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι κάνουν κακό στην πατρίδα με το αντιπολιτευτικό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 4:34 pm


Ντομπρόβσκις: Συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και τον Μάρτιο

Το ελληνικό ζήτημα μπορεί να επιλυθεί ακόμα και τον επόμενο μήνα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Η ανάκαμψη της Ελλάδας είναι εντός στόχου, δήλωσε ο Ντομπρόβσκις και μια «τελική ώθηση» από τους αξιωματούχους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 2:26 pm


Τσακαλώτος: Μερικοί μπορεί να χάσουν, το πακέτο μέτρων δεν έχει οριστικοποιηθεί

«Πρέπει να πως σε όλους και σε όλες ότι είναι πολύ συγκινητικό που όλοι με αναζητείτε, διότι σας έλειψα. Θέλω να ευχαριστήσω και τη ΝΔ που μου έδωσε συγχαρητήρια για τα ελληνικά μου, ότι βελτιώνονται και γι' αυτό τούς ευχαριστώ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 2:07 pm


Στουρνάρας: Να διευκολυνθεί η πρόσβαση νοικοκυριών και επιχειρήσεων στην ιδιωτική ασφάλιση

Υπό τις παρούσες συνθήκες η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά ως προς τον δημόσιο πυλώνα της ασφάλισης και να ενισχύσει τις συνταξιοδοτικές παροχές των ασφαλισμένων, επεσήμανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας καλώντας ταυτοχρόνως την Πολιτεία να.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2017 | 1:29 pmΦιλικοί ιστότοποι: