Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Το Βήμα

Συναίνεση από τα πολιτικά κόμματα ζητάει ο Καμίνης

Ολοκληρωμένο και σύγχρονο αστυνομικό σχεδιασμό για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην Αθήνα, καθώς και νομοθετικές παρεμβάσεις «που θα λύσουν τα χέρια της Αυτοδιοίκησης» ζήτησε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης, στην κοινή σύσκεψη με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, που συγκάλεσε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας, όπου τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της χθεσινής, ευρείας σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τα πανεπιστήμια, για το θέμα αυτό.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 7:33 pm


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα ισχύσει κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 7:01 pm


Διαψεύδει το Ταμείο Παρακαταθηκών ότι πουλά στεγαστικά δάνεια σε ξένα funds

Tο Ταμειο Παρακαταθηκών και Δανείων διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, που υποστηρίζουν ότι πουλά στεγαστικά δάνεια σε ξένα Funds. Αντιθέτως, όπως τονιζει, σε υλοποίηση απόφασης του ΚΥΣΟΙΠ, επαναγόρασε τον τρέχοντα μήνα δάνεια συνολικής αξίας 4,8 εκατ. ευρώ που είχαν εκχωρηθεί στην εταιρεία ειδικού σκοπού Grifonas Finance No1 PLC με έδρα το Λονδίνο, η οποία δεν είναι Fund, προκειμένου οι δανειολήπτες να ενταχθούν στα ευνοϊκά προγράμματα ρυθμίσεων του ΤΠΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 6:42 pm


Νοσομείο Ζακύνθου: Γιατροί «φεύγουν» και επιτροπές πηγαινοέρχονται

«Περίεργες» διοικητικές αποφάσεις του Νοσοκομείου Ζακύνθου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), την ώρα που επιστημονική επιτροπή με απόφαση του αναπληρωτή υπουργου Υγείας, Παύλου Πολάκη, βρίσκεται στο νησί για να αποφανθεί για την ασφάλεια των χειρουργικών αιθουσών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 5:35 pm


Καθοριστικό το οικογενειακό ιστορικό για το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού

Καθοριστικό ρόλο παίζει το οικογενειακό ιστορικό της γυναίκας σε ότι αφορά τον πρόωρο τοκετό, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Perinatology.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:43 pm


Documenta 14: Το εργασιακό καθεστώς καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Το εργασιακό καθεστώς που επικρατεί σε μερίδα εργαζομένων της Documenta 14 καταγγέλλουν υπεύθυνοι για την επιτήρηση του χώρου και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα έργα και τις δράσεις της διοργάνωσης. Εργασιακό μεσαίωνα στη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Documenta14 κατήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Σοφια.νός

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:28 pm


Γενική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 17 Μαΐου

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 17 Μαΐου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και άλλων κοινωνικών φορέων. Η γενική απεργία θα γίνει ενόψει «των άδικων και σκληρών μέτρων» που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:26 pm


Λήξη συναγερμού στο Πεντάγωνο

Λήξη συναγερμού σήμανε στο Πεντάγωνο, αφού οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έσπευσαν στο σημείο και έλεγξαν ένα δέμα που είχε κριθεί ύποπτο, βρήκαν μέσα ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:20 pm


Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός για ιατρικές δαπάνες μαθητή

Ερανικό Τραπεζικό Λογαριασμό για την οικονομική κάλυψη ιατρικών δαπανών 11χρονου μαθητή του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, άνοιξε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μετά από συνδρομή της Δημοτικής Αρχής Πειραιά

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:15 pm


Κρήτη: «Συγκρατημένη αισιοδοξία» για την απαγωγή του επιχειρηματία

«Συγκρατημένη αισιοδοξία» για αίσιο τέλος -τα επόμενα 24ωρα- της ομηρίας επί 28 ημέρες του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη, εκφράζουν στελέχη της Λεωφόρου Κατεχάκη. Με τους ίδιους επιτελείς να αναφέρουν ότι «κεντρικός στόχος της ΕΛ.ΑΣ ήταν όλο αυτό τον καιρό η απελευθέρωση του επιχειρηματία και η επιστροφή στους οικείους του».

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2017 | 4:10 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr