Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Το Βήμα

EasyJet: Τέλος οι πτήσεις από «Μακεδονία» μετά τις 22 Δεκεμβρίου

Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018, αποφάσισε η βρετανική εταιρεία easyJet, επικαλούμενη τα έργα αναβάθμισης στο κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 10:44 pm


Πάρκο 46 στρεμμάτων στον Ελαιώνα σχεδιάζει ο δήμος Αθηναίων

Η πρόταση για τη δημιουργία του πάρκου στον Ελαιώνα, θα υποβληθεί για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το α' τρίμηνο του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 10:18 pm


Η Ρωσία θα παλέψει για μη έκδοση του «Mr Bitcoin» στις ΗΠΑ

Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα θα πράξει ότι είναι αναγκαίο για να υπερασπίσει τα νόμιμα δικαιώματα του ρώσου πολίτη Αλεξάντρ Βίνικ, δήλωσε η ρωσική διπλωματική αποστολή στην Αθήνα, μετά την απόφαση που έλαβε ο Άρειος Πάγος για την έκδοση του «Mr Bitcoin» στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 9:57 pm


Την Παρασκευή υπογράφεται η σύμβαση για το 67% του ΟΛΘ

Την Παρασκευή και στην Αθήνα αναμένεται να υπογραφεί τελικά η Σύμβαση Αγοραπωλησίας Μετοχών για το 67% του ΟΛΘ, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Ναυτιλίας, Π.Κουρουμπλή. Με την υπογραφή της ανοίγει ο δρόμος για τα επόμενα στάδια της όλης διαδικασίας, με τη νέα διοίκηση να αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του λιμένος τον Φεβρουάριο του 2018. Την ίδια ώρα πάντως οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασιμένοι για αγώνα μέχρι τέλους με προσφυγές στη Δικαιοσύνη. ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η σύμβαση δεν θα υπογραφεί τελικά στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε προγραμματιστεί.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:43 pm


Πολίτες επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικό τμήμα

Ομάδα από περίπου 150 Ρομά επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Φυλής μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός 62χρονου που κρατούνταν στο τμήμα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:04 pm


Η ακτινογραφία των αιτήσεων ασύλου στα νησιά του Αιγαίου

Περισσότερες από 750 αιτήσεις ασύλου διεκπεραιώνει, σε πρώτο βαθμό, κάθε εβδομάδα η Υπηρεσία Ασύλου, στα πέντε νησιά του Αιγαίου, όπου υπάρχουν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 7:09 pm


Ένοχοι 47 από τους 48 κατηγορούμενους για επιδόματα τυφλότητας

Τις πρωτόδικες ποινές του τριμελούς πλημμελειοδικείου Χίου, επιβεβαίωσε το τριμελές εφετείο βορείου Αιγαίου στους κατηγορουμένους για τα «μαϊμού» επιδόματα τυφλότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 6:47 pm


Υπουργείο Εργασίας: Υποχρεωτική αργία η 26η Δεκεμβρίου

Απόφαση με την οποία καθορίζεται ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας η 26η Δεκεμβρίου για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες εν γένει, οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές, υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 6:00 pm


Γύρος και ντονέρ «δικαιώθηκαν» στο ευρωκοινοβούλιο

Οι πωλητές κεμπάπ και ντονέρ στην Ευρώπη, πέτυχαν μια σημαντική - αν και οριακή- νίκη στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς οι ευρωβουλευτές δεν κατάφεραν να θέσουν «εκτός νόμου» ένα πρόσθετο που χρησιμοποιείται ευρέως για τη διατήρηση της γεύσης και της υγρασίας του κρέατος.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 5:52 pm


Eurostat: Ένας στους τρεις Έλληνες στερείται υλικά και κοινωνικά αγαθά

Την τρίτη θέση στην θλιβερή κατάταξη των ευρωπαϊκών κρατών αναφορικά με το ποσοστό του πληθυσμού τους που βιώνει στέρηση υλικών και κοινωνικών αγαθών κατέλαβε η Ελλάδα το 2016. Ένας στους τρεις Έλληνες (36%) υφίσταται στερήσεις που εκτείνονται από τη δυνατότητα κατανάλωσης γεύματος με κρέας ή ψάρι κάθε δεύτερη ημέρα, την κατοχή δύο ζευγαριών παπουτσιών μέχρι την «πολυτέλεια» να μπορεί να βγεις μια φορά το μήνα με φίλους για φαγητό ή ποτό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 5:47 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr