Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Χρυσή αυγή

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 1026

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Χιλιάδες Εθνικιστές στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Η ΜΙΤ ΠΥΚΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία προκαλεί η αποκάλυψη ενός εξόριστου τούρκου δημοσιογράφου

3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
Λογικό, αφού η ΝΔ "τιμά τους αγώνες της Αριστεράς"

Η ΛΗΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΩΝ” 
Η Ελλάδα δεν θα γίνει δορυφορος της τουρκίας οπως θέλει το πολιτικό κατεστημένο και η ξενοκρατία

Eτοιμάζουν «Ιερό Πόλεμο» εντός ευρωπαϊκού εδάφους

ΝΔ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

Ποινική δίωξη κατά Σαμαρά για τις εντολές προφυλακίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής!
Σε πανικό η παράγκα της ΝΔ - Απόλυτη δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου

Σκανδαλώδης διάταξη για την χρηματοδότηση των κομμάτων νομιμοποιεί τα «μαύρα ταμεία» τους

H Σφαγή της Χίου - Μια... χρυσή σελίδα στην ιστορία της ελληνοτουρκικής «φιλίας»

Η γενετική έρευνα που γκρέμισε τις ανθελληνικές θεωρίες του Φαλμεράγιερ

“ΟΧΙ στην Νέα Τουρκοκρατία”
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 9:36 am


Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πάτρα - Παρουσία Γ. Επιτήδειου στην συνέλευση Περιπτερούχων

Tην Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Πέππα Γεωργίου με θέμα " 25η Μαρτίου 1821 - Μνήμες Επαναστάσεως" . Ο Συναγωνιστής στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στους μεγάλους Ήρωες του Έθνους μας οι οποίοι επαναστάτησαν εναντίον των τυράννων της Πατρίδας μας το 1821 και άφησαν το πιο ευγενές παράδειγμα για εμάς τους νεότερους που αυτήν την εποχή στεκόμαστε απαθείς και φοβισμένοι ενάντια στους σύγχρονους εξουσιαστές μας. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις διαφορές που διακρίνονται όσον αφορά την διδασκαλία της Ελληνικής Επανάστασης μεταξύ των προηγούμενων δεκαετιών και της σημερινής εποχής. Η σημερινή νεολαία διδάσκεται ανακριβώς τα γεγονότα της Επανάστασης και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα από τα ανδραγαθήματα των Προγόνων τους. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει αυτή η νοσηρή κατάσταση είναι να αναλάβουν την διακυβέρνηση του κράτους μας οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

Επίσης επεσήμανε το γεγονός πως οι εχθροί του Έθνους μας είναι όλοι αυτοί οι παλαιοκομματιστες που δρουν με ίδιον όφελος εναντίον της Πατρίδας μας και συνεχίζουν να στηρίζουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ενώ απειλή για την επιβίωση των Ελλήνων είναι η άμετρη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο που σε λίγα χρόνια θα αποτελούν την πλειοψηφία σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Εν τέλει, σημείωσε με πάθος πως το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών και των ντόπιων εντολοδόχων τους είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, πρωτοστατεί στον Εθνικό Αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες με μοναδικό γνώμονα το καλό της Ελλάδας.

Όλοι αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν και μας υβρίζουν, μας φοβούνται γιατί έχουμε σκοπό να δώσουμε τέλος στις προδοτικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών της μεταπολίτευσης και με παράδειγμα την ανιδιοτελή Αγάπη στην Πατρίδα που επέδειξαν οι Έλληνες που επαναστάτησαν εναντίον των εχθρών, να οδηγήσουμε την Χώρα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της Εθνικής ορθότητας ! Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος  Ζήτω το Έθνος!

Όταν οι παρακρατικές ομάδες του Σύριζα βεβηλώνουν τα Εθνικά μας Σύμβολα στην πόλη μας, συναγωνιστές της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησαν διανομή έντυπου υλικού αφιερωμένη στην Εθνική μας παλιγγενεσία.

Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στη Συνέλευση του Συνδικάτου Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών παρευρέθη ο Ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν πλήξει τον συγκεκριμένο κλάδο με αποτέλεσμα τα χιλιάδες λουκέτα, αλλά και την εκτίναξη του λαθρεμπορίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνελεύσεως οι επαγγελματίες του χώρου συζήτησαν τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και για τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουν σε εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αρωγός και συμπαραστάτης στον κλάδο θα είναι με κάθε μέσο η Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους επαγγελματίες ο Γ. Επιτήδειος.

Ο Στρατηγός αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει παράσχει στα δίκαια αιτήματα του κλάδου ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τόσο στο εθνικό όσο καί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ενημέρωσε τους συνέδρους για τις δυνατότητες που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου ο κλάδος να προστατευθεί από τις καταστρεπτικές πολιτικές των ελλαδικών κυβερνήσεων. Η υποστήριξη των επαγγελματιών του χώρου από την Χρυσή Αυγή, αναγνωρίστηκε και επικροτήθηκε από το κοινό, αλλά και το προεδρείο του Συνδικάτου. Παράλληλα, έγιναν δηλώσεις σε εκπροσώπους του τύπου οι οποίοι κάλυπταν τις εργασίες του Συνεδρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 8:32 am


Υγεία Ώρα Μηδέν: Χάνεται ο γιατρός της γειτονιάς

Η κατρακύλα σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς συνεχίζεται και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους και τους ιατρούς. Οι ιατροί που επί δεκαετίες υπηρετούσαν με συνέπεια στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας βλέπουν τους κόπους ετών να χάνονται!

Ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει ΕΝΑ μισθό κάθε έξι ή οκτώ μήνες, έχει παρακρατήσει ποσά από μισθούς τεσσάρων χρόνων και είναι άγνωστο πότε αυτά θα καταβληθούν. Μάλιστα όταν καταβληθούν θα φορολογηθούν βάναυσα και θα πάρουν πίσω μέσω ΕΦΚΑ και φορολογία το 75% αυτών που θα δώσουν, άτοκα μάλιστα. Ενώ όταν χρωστάμε εμείς στο δημόσιο ο τόκος τρέχει από την πρώτη ημέρα.

Πολλά ιατρεία έχουν κλείσει υπό το βάρος των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών με τους ιατρούς είτε να συνταξιοδοτούνται είτε να πηγαίνουν στο εξωτερικό προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειες τους. Οι πολίτες έτσι χάνουν τον οικογενειακό ιατρό της γειτονιάς τον οποίο εμπιστεύονταν τόσα χρόνια και με μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας έχουν αφεθεί στην μοίρα τους αδυνατώντας να πληρώσουν έστω 10 ευρώ για επίσκεψη στα ιατρεία.

Με το ΙΚΑ που έγινε ΕΟΠΥΥ που έγινε ΠΕΔΥ επικρατεί ένα χάος που ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο τους ασθενείς και επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας τους.

Το κράτος κάνει τα πάντα να εξαφανίσει τους Ιατρούς του Ελληνισμού οι οποίοι χαίρουν της εκτίμησης και αναγνώρισης που τους αρμόζει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Δυστυχώς όμως για αυτό το ανθελληνικό κράτος και ΕΥΤΥΧΩΣ για την δημόσια υγεία υπάρχουν ακόμα Ιατροί που τιμούν τον Όρκο τους και αγωνίζονται στο πλευρό του Έλληνα για ένα καλύτερο μέλλον. Καλούμε όλους αυτούς τους ιατρούς να πυκνώσουν τις τάξεις μας και αρχίζοντας από τις επερχόμενες εκλογές του ΙΣΑ να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Αθηνά Ματαράγκα,
Ιατροί του Ελληνισμού

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 8:00 am


Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης και οι «εθνάρχες»

Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα «Εστία» προέβη σε μια πράξη πραγματικά αξιέπαινη. Αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο φύλλο του Σαββάτου 11 Μαρτίου στον Εθνομάρτυρα του Κυπριακού Ελληνισμού, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ο οποίος στις 14 Μαρτίου 1957 απαγχονίσθηκε από τους άγγλους δημοκράτες-αποικιοκράτες. Τόσο με άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας Μανώλη Κοττάκη με τίτλο «Μη ρωτάτε γιατί» όσο και με κείμενο στις μέσα σελίδες, η «Εστία» απέτισε τον απαραίτητο Φόρο Τιμής στον αθάνατο αυτόν Ήρωα της Ελλάδος. Μάλιστα, στο πιο κεντρικό σημείο της πρώτης σελίδας, υπήρχε φωτογραφία του Εθνομάρτυρα, όπου υπό τον τίτλο «Αυτοί Φιντέλ εμείς Παλληκαρίδη» και υπότιτλο «Η Ελλάς δεν χρειάζεται εισαγόμενους ήρωες», αναγράφονται τα εξής:

«Εξήντα χρόνια συμπληρώνονται από τον απαγχονισμό της ηγετικής μορφής του κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα, Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Επ’ ευκαιρία η “Εστία” ερωτά τον πολιτικό κόσμο: Γιατί να δίνει το “παρών” μόνο σε εκδηλώσεις μνήμης για ξένους ηγέτες, όπως ο Κάστρο, και όχι σε δικούς μας, όπως ο Ευαγόρας;» Τα όσα, όμως, πολύ σωστά γράφει και παρατηρεί η «Εστία» δεν μπορούν να μας κάνουν να σιωπήσουμε γύρω από κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, τα οποία έχουν ουσιώδη χαρακτήρα και δεν είναι απλώς «λεπτομέρειες». Γράφει σε κάποιο σημείο του άρθρου της για την «Μνήμη Ευαγόρα Παλληκαρίδη» η «Εστία» τα εξής: «Η ανεξάρτητη Κύπρος θα μπορούσε να ελπίζει στο όνειρο της Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα, όπως το είχαν θρέψει ο Ευαγόρας και οι συναγωνιστές του, αν εγκληματικά λάθη, καταστροφικές πρωτοβουλίες και μοιραίοι χειρισμοί δεν έφερναν τον αιμοσταγή Αττίλα στα ιερά χώματα της Μεγαλονήσου…». Επειδή στην συνέχεια του κειμένου δεν γίνεται κάποια συγκεκριμένη αναφορά στο ποια ήταν τα «εγκληματικά λάθη», οι «καταστροφικές πρωτοβουλίες» και οι «μοιραίοι χειρισμοί», που οδήγησαν στην τουρκική εισβολή και την μετέπειτα κατοχή του 38% της Κύπρου, ας τα πούμε Εμείς.

Καταρχάς, ο αγώνας του Κυπριακού Λαού και του ενόπλου τμήματός του, της ΕΟΚΑ, δεν έγινε για καμία «ανεξαρτησία», αλλά αποκλειστικά και μόνο για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Όταν οι άγγλοι ιμπεριαλιστές δολοφονούσαν στην αγχόνη τον Παλληκαρίδη, τον Καραολή, τον Δημητρίου, όταν έκαιγαν ζωντανό τον Αυξεντίου, η επίσημη «Ελληνική» κυβέρνηση αυτό το οποίο έκανε ήταν να στέλνει την αστυνομία να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου τους Έλληνες που συμμετείχαν στα μεγαλειώδη, σε όγκο και παλμό, συλλαλητήρια εκείνης της εποχής στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, συμπαραστεκόμενοι στον Αγώνα των Κυπρίων Αδερφών μας. Πόσοι άραγε γνωρίζουν για τους δολοφονημένους από την αστυνομία διαδηλωτές μετά την τεράστια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε όταν μαθεύτηκε η είδηση του απαγχονισμού των Καραολή και Δημητρίου; Ο πρωθυπουργός που έδωσε την κατάπτυστη αυτή εντολή ήταν ο «εθνάρχης» Καραμανλής. Αυτός ο θλιβερός εθνοπροδότης, ο αστράτευτος «κουφός», ο «προστατευόμενος» και «ευνοούμενος» του Ευταξία, το αγράμματο πιόνι του αγγλοαμερικανικού παράγοντα, ο «παρτάκιας» τύπος που έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας, ο καταστροφέας της Ελληνικής υπαίθρου και μετατροπέας της Αθήνας σε τσιμεντούπολη, ξεκίνησε το έργο αποδόμησης του Ελληνισμού με την υπόθεση της Κύπρου.

Αφού, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, δολοφόνησε Έλληνες που διαδήλωναν υπέρ των Αγωνιζομένων Κυπρίων Αδερφών μας, στην συνέχεια, κι αφού η Αγγλία ήταν έτοιμη να δεχθεί το μοιραίο της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα, έβγαλε από την ναφθαλίνη την Τουρκία, την κατέστησε σημαντικό ρυθμιστή στην τύχη της Κύπρου, ενώ με τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου το 1959 «έθαψε», μαζί με τον Μακάριο και τον Αβέρωφ, το όραμα της Ένωσης. Δήλωνε, μάλιστα, μετά το τέλος των συμφωνιών, ότι αυτή ήταν «η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής μου»…

Όταν επέστρεψε στην πολιτική ζωή του Τόπου το 1974 «έφτυσε» για δεύτερη φορά στο ματωμένο κορμί της Κύπρου. Ενώ επί «χούντας» οι τούρκοι είχαν κατορθώσει να καταλάβουν μόλις το 2% του νησιού, επί «εθνάρχη» μπόρεσαν να το επεκτείνουν στο σημερινό ποσοστό κατοχής. Κι όλα αυτά επειδή ο Καραμανλής είχε δηλώσει, εντελώς ανερυθρίαστα ότι «η Κύπρος κείται μακράν»…

Έχει δίκιο η «Εστία» όταν εγκαλεί τον Τσίπρα, λέγοντάς του ότι «Μια επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα της Λευκωσίας να έκανε ο κ. Πρωθυπουργός θα ανεκάλυπτε εκεί έναν ήρωα πολύ ανώτερο των προσδοκιών του». Αλλά το ίδιο ισχύει και για τον «εθνάρχη», ο οποίος ουδέποτε στην ζωή του επισκέφτηκε την «ανεξάρτητη Κύπρο», δείχνοντας έτσι την περιφρόνησή του προς το τμήμα αυτό του Ελληνισμού, αλλά και γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι ανεπιθύμητος από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου.

Τιμώντας, λοιπόν, τόσο τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη όσο και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές του και έχοντας υπόψη ότι σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται μια ακόμη επέτειος από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, με αποκλειστικό σκοπό την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα, ας έχουμε στο νου μας ότι οι προδοσίες σε βάρος του Έθνους μας έχουν ως αρνητικούς πρωταγωνιστές διάφορες «επιφανείς προσωπικότητες» και «ιερές αγελάδες» του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, τόσο από τον χώρο της αριστεράς όσο και από τον χώρο της δεξιάς. Και παρά την προσπάθεια διαφόρων «κολάκων» του, ο Καραμανλής άφησε ανεξίτηλα αρνητικό και αντεθνικό το στίγμα του στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 7:28 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ένα απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η αριστερά στο πρόσωπο του δεξιού Νικήτα Κακλαμάνη, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε, ορθώς, αρχισφαγέα τον Μπελογιάννη μιας που αυτός έδωσε την έγκριση για τη σφαγή στο Μελιγαλά. Καθόλου όμως δεν ξενίζει τους Έλληνες Εθνικιστές, η ανίερη συνεργασία δεξιών και αριστερών μιας και προέρχονται από τις δυο υλιστικές θεωρίες του σιωνισμού. Έτσι και εξηγείται ότι μετά από την λήξη του συμμοριτοπόλεμου η δεξιά επέτρεψε την ηθική δικαίωση της αριστεράς με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μια μερίδα του Ελληνικού λαού που πιστεύει ότι οι συμμορίες του ΕΛΑΣ έκαναν εθνική αντίσταση. Όλη αυτήν τη προπαγάνδα και τους ψευδεπίγραφους «ήρωες» αποδόμησε και αποδομεί η Χρυσή Αυγή δείχνοντας την κοινή και παράλληλη πορεία δεξιάς και αριστεράς.

Λ.Μ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Εξεταστική επιτροπή για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του ΚΥΣΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές, σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Από τυχαία αιτία κάηκε το τέμενος Βαγιαζίτ στο ακριτικό Διδυμότειχο. Αμέσως η Συριζαία υπουργός Πολιτισμού του Τσίπρα και άφαντη μέχρι εκείνη την στιγμή η Λυδία Κονιόρδου, έτρεξε στο σημείο που είναι το τέμενος και υποσχέθηκε άμεση και πλήρη αποκατάσταση της πυρκαγιάς με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου τα οποία όπως είπε θα εντάξει στο ΕΣΠΑ. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία για μνημεία της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας ούτε από αυτήν, ούτε από άλλες κυβερνήσεις. Το σπίτι του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά στην Πλάκα καταρρέει. Το σπίτι του ήρωα του Μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά στην Κηφισιά πέφτει. Το σπίτι του επίσης ήρωα της ΕΟΚΑ Γρίβα Διγενή στο Θησείο, έχει αφεθεί να λειτουργεί το ένα μέρος του ως καφενείο και το υπόλοιπο έχει αφεθεί στην μοίρα του. Μόνη λύση σωτηρίας για τους Έλληνες πολίτες, αποτελεί η Χρυσή Αυγή και ο κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος, τίποτε άλλο.

Με Εκτίμηση, Γεωργία Κ.Π. Αθήνα

Γιάννης Λαγός προς ΝΔ: Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκυβέρνησαν με τους συμμορίτες του ΚΚ€ - ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρο το ανθελληνικό και κλεπτοκρατικό τόξο έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους σε βάρος των Ορθόδοξων Ελλήνων. Βλέπουμε ότι ακόμα και το κρέας που πωλείται στην Ελλάδα και παράγεται από Ελληνικές Εταιρείες παίρνει την ανάλογη πιστοποίηση ΧΑΛΑΛ για να μπορεί να αγοράζεται και να καταναλώνεται από τους εδώ Μουσουλμάνους. Το κρέας που παρείχαν οι ύποπτες ΜΚΟ στους ισλαμιστές παράνομους μετανάστες στα HOT SPOT και έχει αγοραστεί με λεφτά του Ελληνικού λαού, επειδή δεν έφερε την ένδειξη ΧΑΛΑΛ το πετούσανοι λαθροισλαμιστές στα σκουπίδια, την ώρα που οι Έλληνες δεν το είχαν.

Γ.Κ.

Μεγάλος πόνος στην φυλλάδα των συντακτών για την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 1:25 am


Και κλέφτες και προδότες: Ένας «γκρίζος λύκος» εκλεγμένος με το ΠαΣοΚ

Πολλοί έχουν επικεντρωθεί στην φιλοτουρκική, εθνοπροδοτική πολιτική της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στην Θράκη και τους τούρκους πράκτορες που βρίσκονται εντός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και τους… πρώτους διδάξαντες, δηλαδή την εγκληματική οργάνωση του ΠαΣοΚ, η οποία ουδέποτε περιόρισε την δραστηριότητά της στην κλεψιά και την υφαρπαγή χρημάτων, αλλά ήταν και η πρώτη που έβαλε τουρκόφρονες μέσα στη Βουλή.

Αυτό μας το θύμισε η πρόσφατη φωτογράφηση του περιφερειακού συμβούλου του ΠαΣοΚ, Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, και φαίνεται να σχηματίζει με άλλους τουρκόφρονες το σήμα των «γκρίζων λύκων».

Το ΠαΣοΚ ήταν το πρώτο (και ακολούθησε η ΝΔ), λέμε και πάλι, που έβαλε τους «γκρίζους λύκους» στα θέσεις κρατικών αξιωματούχων της χώρας, με αντάλλαγμα καραβάνια ψηφοφόρων από τα βάθη της Ανατολίας.

Αυτός ο ομφάλιος λώρος του πολιτικαντισμού, που εκχωρεί την Πατρίδα μας, οφείλει να κοπεί άμεσα και αυτό είναι δυνατόν μονάχα υπό την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 12:34 am


Συνέντευξη  εφ΄ όλης της ύλης του Συναγωνιστή Νίκου Μίχου στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παρέθεσε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος στην εκπομπή «Έλευσις Ελλήνων» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ρεντετάκο.

Ο Νίκος Μίχος τόνισε τα τεράστια ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν στην Ελλάδα, όπου οι μόνες προσλήψεις που γίνονται είναι αυτές των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Πέραν ωστόσο της ανεργίας, ένα άλλο χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας είναι η φτώχεια, που έχει οδηγήσει ακόμη και στην εγκατάλειψη παιδιών σε ιδρύματα, όπου είναι εμφανές ότι οι μόνοι που βιώνουν τον ρατσισμό σήμερα είναι οι Έλληνες πολίτες.

Ο Συναγωνιστής μίλησε ακόμα για την επερχόμενη διάλυση της Ε.Ε. από την οποία η Ελλάδα μόνο ζημιωμένη βγήκε, με την μείωση της αγροτικής παραγωγής και των εγχώριων προϊόντων.

Εκτός των άλλων, αποκάλυψε την επιχειρούμενη αλλοίωση των Θρησκευτικών και της Ιστορίας, με μόνο σκοπό την διάλυση της Ελληνικής Παιδείας και Θρησκείας, προς χάριν του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Κλείνοντας, ο Νίκος Μίχος τόνισε ο Χρυσαυγίτης παραμένει ασυμβίβαστος μαχητής, πιστός στον αγώνα και τα ιδεώδη του εθνικισμού

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 11:33 pm


Ο αριστερός Τσίπρας και η «ευαισθησία» του για την Πατρίδα και τον Λαό

Προσπαθώντας οι υπό τον Τσίπρα κυβερνητικοί κύκλοι να απαντήσουν στον «τζάμπα μάγκα» Σκουρλέτη, ο οποίος (δήθεν) τάχθηκε κατά της πώλησης του 40% των μονάδων της ΔΕΗ, κυκλοφόρησαν την εξής «διαρροή», η οποία δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή»: «Αν η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που μπορεί να τη διαχειριστεί ιδεολογικά ο Τσίπρας, τότε μπορεί να τη διαχειριστεί ο κάθε βουλευτής. Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό».

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε ως προς τον ισχυρισμό ότι «κανείς δεν είναι περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό». Μόνο που αυτό έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την ερμηνευτική διάθεση στον όρο αριστερός που δίνουν οι συριζαίοι.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή ο Τσίπρας είναι περισσότερο αριστερός από τον οποιονδήποτε, γι αυτό και είναι απόλυτα αναμενόμενο το απόλυτο ξεπούλημα των πάντων που επιχειρεί εδώ και κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, ξεπερνώντας σε αναλγησία και εθελοδουλεία κάθε άλλη προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση.

Ως αριστερός, λοιπόν, (και χωρίς φυσικά να χρειάζεται εισαγωγικά η λέξη) ο Τσίπρας δεν έχει τον παραμικρό ηθικό, ιδεολογικό και πολιτικό ενδοιασμό να συνεχίσει μέχρι τέλους την πολιτική πλήρους υποτέλειας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, παραδίδοντας τους «στο πιάτο» όλα όσα ζητήσουν.

Το μόνο αντίτιμο γι αυτόν ήταν και παραμένει η διατήρηση του ιδίου και της κλίκας του στην εξουσία και τα «παρελκόμενά της».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 10:31 pm


Εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”: Ο Μπελογιάννης καταδικάστηκε ως κατάσκοπος και όχι για τις ιδέες του!

Μέσα σε λίγες μόλις λέξεις η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τον αδίστακτο κομμουνιστή εγκληματία Μπελογιάννη.

Υπό τον τίτλο «Ντροπή» γράφονται τα εξής: «Σε αντίθεση με τις εντυπώσεις που έχει καλλιεργήσει η αριστερή προπαγάνδα, ο Νίκος Μπελογιάννης δεν κατεδικάσθη για τις ιδέες του. Κατεδικάσθη και εξετελέσθη για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες συνιστούσαν κατασκοπεία υπέρ ξένης, εχθρικής εκείνη την εποχή, χώρας. Είναι γεγονός ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις εμφορούμενος από ιδεολογικά κίνητρα. Αισθανόταν ότι ανήκει στο καθεστώς της Σοβιετίας και όχι στο ελληνικό Έθνος. Και υπέρ αυτού του καθεστώτος ενεργούσε.

Προβαίνοντας σε ενέργειες που υπενόμευσαν την ασφάλεια του ελληνικού Κράτους. Συνεπώς η Σοβιετική Ένωσις, θα είχε κάθε λόγο να τον τιμά. Όμως το εγκληματικό εκείνο καθεστώς, έχει καταρρεύσει εδώ και δεκαετίες υπό το βάρος των εγκλημάτων και των ανομημάτων του. Και έρχονται τώρα, κάποιοι λειτουργοί του ελληνικού Κράτους, το οποίο ο Μπελογιάννης ήθελε να καταλύσει, και ιδρύουν μουσείο στην μνήμη του. Ντροπή».

Όντως, μόνο ντροπή αρμόζει σ΄όσους διαστρεβλώνουν την Ιστορία, τιμώντας έναν καταδικασμένο κατάσκοπο της Σοβιετικής Ένωσης και «γλείφτη» του δολοφόνου δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων Στάλιν. Ντροπή, όμως, και στη ΝΔ, η οποία με την μαζοχιστική τάση δεκαετιών και με την θλιβερή και ηττοπαθή νοοτροπία «Τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς» προετοίμασε καταλλήλως το έδαφος για τα αίσχη των τελευταίων ημερών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 9:59 pm


Τουρκική τράπεζα αρπάζει τα σπίτια Ελλήνων: Δίνει δάνεια και ακολούθως προβαίνει σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος για την κρατική τουρκική τράπεζα Ziraat, που δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θράκη και Δωδεκάνησα με την ανοχή και τις ευλογίες του πολιτικού κατεστημένου και πραγματοποιεί οικονομική διείσδυση στην πατρίδα μας.

Η εν λόγω τράπεζα, που μετά την Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αρμόδια για τις περιουσίες των Ελλήνων, εδώ και καιρό χορηγεί δάνεια και πλέον ήρθε η ώρα να αρχίσει τις κατασχέσεις.

Για τις 28 Ιουνίου, στο ειρηνοδικείο της Ρόδου, προσδιορίστηκε ο πρώτος πλειστηριασμός ελληνικής περιουσίας από την τουρκική κρατική αγροτική τράπεζα Ζιραάτ. Πρόκειται για αγρό τεσσάρων στρεμμάτων, στο χωριό Κοσκινού, τον οποίο είχε βάλει υποθήκη Ροδίτης επιχειρηματίας, προκειμένου να πάρει δάνειο ύψους 242.983,60 ευρώ, το οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει.

Κάπως έτσι οι τούρκοι παίρνουν Ελληνική γη και μέσω τραπεζικών ιδρυμάτων, πέρα δηλαδή από το ξεπούλημα μαρίνων και δομών, στην οποία προβαίνουν οι πολιτικάντηδες. 

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 9:12 pm


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη λύση για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, μια λύση ΕΘΝΙΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη σκανδάλων.

Στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για σύσταση εξεταστική επιτροπής για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου κατήγγειλε αρχικά την λογοκρισία της ΕΡΤ, η οποία παραβιάζοντας την πολυφωνία και την Δημοκρατία δεν προβάλλει τις ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες προκλήσεις Ερντογάν και την προδοσία των "συμμάχων" μας Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, επισημαίνοντας ότι ο ισλαμισμός απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη. Σημείωσε ακόμη πως ήρθε στην Βουλή δικογραφία για τον Σαμαρά και για την εντολή που έδωσε σε δικαστικό για να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως η όλη διαδικασία είναι αποπροσανατολιστική λίγο πριν τον ερχομό νέων αιματηρών μνημονιακών μέτρων. Αυτό φάνηκε και με την επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι έμειναν στο απυρόβλητο.

Αναφερόμενος στο παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε συνέχεια του παλαιού πολιτικού κατεστημένου και μόνο η Χρυσή Αυγή επιμένει στην καταγγελία και τον διεθνή λογιστικό έλεγχο.

Ακόμη, στην κυβερνητική πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος δεν περιλαμβάνεται η κατάργηση του απαράδεκτου άρθρου 86 "περί ευθύνης υπουργών", αλλά αφήνονται ορθάνοιχτες οι πύλες για συνέχιση της συγκάλυψης των σκανδάλων.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε πως η παρούσα πρόταση για παραπομπή Παπαντωνίου δεν είναι η κάθαρση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση στον ελληνικό Λαό. Υπήρχε και ΚΥΣΕΑ με κορυφαίο τον Σημίτη, που φέρει τις ίδιες ποινικές ευθύνες με τον Παπαντωνίου!

Ο Ελληνικός Λαός διψά για Δικαιοσύνη και 2 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το πολιτικό σύστημα νοσεί βαθύτατα και μόνη λύση για να αποδοθεί Δικαιοσύνη είναι η Εθνική Λύση της Χρυσής Αυγής!

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 8:04 pm


Αλήθεια, είναι νόμιμη η οπλοκατοχή των ΚΚέδων;

Εχθές, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του «Μουσείου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα Ηλείας, είχαμε κι έναν σύντομο διάλογο των δύο αρχηγών των κομμουνιστικών κομμάτων (Τσίπρα και Κουτσούμπα), όπου μάθαμε και για το δώρο που έκανε ο δεύτερος στο «Μουσείο».

Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάποιο χρηματικό ποσό – οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού δεν κάνουν ποτέ τέτοια… λάθη, για τα οποία θα… σκυλομετανιώσουν αργότερα.

Ο Κουτσούμπας πρόσφερε τα γάντια του Μπελογιάννη, τη θήκη του όπλου του, αλλά και το ίδιο το όπλο του, ένα πιστόλι Walther του 1938, «που το είχε ως πολιτικός επίτροπος» του κομιτατζήδικου ΔΣΕ, όπως διευκρίνισε ο Κουτσούμπας.

Προφανώς, το όπλο αυτό (το οποίο πιθανότατα έχει «φάει» πάμπολλους αγνούς Έλληνες πατριώτες…), ήταν στην κατοχή του… τιμημένου, στα υπόγεια του Περισσού.

Αλήθεια, από πότε επιτρέπεται η οπλοκατοχή στους κουκουέδες; Και πόσα άλλα όπλα κρύβουν στις αποθήκες τους, ως «κειμήλια»;

ethnikismos.net

Με αποτροπιασμό και ειρωνικό μειδίαμα παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση που διαρκώς λειτουργεί ως το κύριο όργανο προπαγάνδας της ψευδό κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ την εξής σκηνή, η οποία και μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα ο γ.γ. του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, άνοιξε ένα βαλιτσάκι και έβγαλε ένα ζευγάρι γάντια μια θήκη πυροβόλου όπλου και άκουσον - άκουσον ένα καλογυαλισμένο και άριστα συντηρημένο  πυροβόλο όπλο τύπου WALTHER. Χαμογελαστός και περήφανος για το «κειμήλιο» που παρέδωσε δήθεν για την ιστορική επιμόρφωση των Ελλήνων πολιτών,  τα τοποθέτησε σε προθήκη του μουσείου και σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές και επιβεβαίωση από την Προεδρία του Ελληνικού Κοινοβουλίου το αφαίρεσε ώστε να επιστραφεί στον Περισσό, διότι τα μέτρα ασφαλείας του μουσείου είναι ανεπαρκή και θα υπήρχε το ρίσκο κλοπής του «κειμηλίου».

Εμείς ερωτούμε: Έχει άδεια ο γ.γ. του ΚΚΕ να κουβαλάει πυροβόλα όπλα ανά την Ελλάδα; Έστω και αν αυτό το όπλο θεωρείται ιστορικό κειμήλιο εξαιτίας της επικρατούσας αριστερής  ιδεολογικής τρομοκρατίας, είναι υποχρεωμένος να διαθέτει την απαραίτητη άδεια που εκδίδουν, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Ο Alexis εντυπωσιασμένος τον ρώτησε σχετικά με την ιστορία του όπλου. Ο Κουτσούμπας παραδέχθηκε  κατά δήλωση ότι το εν λόγω όπλο ανήκε στον εντολέα της σφαγής του Μελιγαλά όπου θυσιάστηκαν χιλιάδες άνθρωποι στο βωμό του μίσους των κομμουνιστών προδοτών. Κατά τ’ άλλα ο Μπελογιάννης έμεινε στην Ιστορία ως ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω όπλο είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Προκύπτει εδώ μια σημειολογική ειρωνεία. Κομμουνιστής εντεταλμένος του σοβιετικού καθεστώτος, χρησιμοποιούσε όπλο γερμανικής κατασκευής.

Μεταξύ άλλων είπε ότι το Walther το έκρυβαν επί δεκαετίες «αγωνιστές» του ΚΚΕ όπως και άλλα παράνομα υλικά και έγγραφα (από τα οποία σαφώς και θα αποδεικνύεται) η αντεθνική δράση των υπαλλήλων του σταλινικού καθεστώτος.

Πέρα των ανωτέρω, πρέπει να τονίσουμε ότι συναγωνιστές και συναγωνίστριες διώκονται και φυλακίζονται για νεροπίστολα και όπλα paintball. Με τέτοιου είδους ανύπαρκτα στοιχεία προσπαθεί σύσσωμο το συστημικό συνταγματικό τόξο να στηρίξει τις ανύπαρκτες κατηγορίες ώστε να σταματήσει  το Εθνικιστικό Κύμα που έρχεται να σαρώσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Φ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 7:14 pm


Γιάννης Σαχινίδης: Υποκρισία της κυβέρνησης η εξαγγελία για πάταξη της διαφθοράς - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον δριμύ του λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης κατέδειξε την υποκρισία της καθεστωτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς ενώ υποστηρίζουν ότι επιθυμούν να πατάξουν την διαφθορά, δεν προβαίνουν ποτέ σε κάποιο ουσιαστικό μέτρο.

Ο Βουλευτής Πέλλας τόνισε ότι τα σκάνδαλα που αφορούν τις λίστες Λαγκάρντ, τα Panama Papers αλλά και τις offshore εταιρείες παράνομου πλουτισμού παραμένουν ανεξιχνίαστα με ευθύνη της τωρινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο Γιάννης Σαχινίδης έκλεισε την ομιλία αναφερόμενος στην παντελή απουσία λήψης μέτρων για την ουσιαστική αντιμετώπιση της διαφθοράς, καθώς δεν έχει υπάρξει λόγος για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός ότι δεν έχουν αρθεί ασυλίες  βουλευτών του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», οι οποίες και θα έπρεπε να έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 6:39 pm


Αλωνίζουν οι τούρκοι πράκτορες στην Θράκη: Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε τζαμί στην Ξάνθη!

Έσπειραν ανέμους και τώρα καλούνται να θερίσουν θύελλες οι πολιτικάντηδες. Αφού τόσο καιρό «χάιδευαν» τους τουρκόφρονες στην Θράκη, παρά τις σαφείς ενδείξεις και τις προειδοποιήσεις για την υπονομευτική δράση τους, τώρα καλούνται να λύσουν τον γρίφο με την ύπαρξη οπλισμού, που βρέθηκε μέσα σε τζαμί.

Ναι, καλά διαβάσατε… Οι αρχές ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Σύμφωνα με την ξανθιώτικη ιστοσελίδα, antifonitis.gr, που δημοσιεύει και την παρακάτω φωτογραφία από τα ευρήματα, τα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του ιμάμη αλλά και στον μιναρέ του τεμένους όπου υπηρετεί αυτά τα όπλα: ένα τύπου Φλόμπερ και δύο πιστόλια με γεμιστήρες και σφαίρες. Μάλιστα το μεγαλύτερο πιστόλι (μάλλον Glock) έφερε τον σιγαστήρα.

Και όλα αυτά την ώρα, που όπως αναφέρει το φύλλο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί αύριο, υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες, από άνθρωπο με εσωτερική πληροφόρηση, ότι οι τούρκοι όχι μόνο εντείνουν τις μυστικές επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αλλά αυξάνουν και τον αριθμό των πρακτόρων τους.

Τόσο καιρό οι πολιτικάντηδες ανέχονταν τους πράκτορες της Άγκυρας και τους έκαναν μέχρι και… βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να φέρει στη δημοσιότητα την σοβαρότατη αντεθνική τους δράση και να που, δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε και με την εύρεση οπλισμού μέσα σε τζαμί.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 6:00 pm


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Εξεταστική επιτροπή για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του ΚΥΣΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου:

"Ο Λαός απαιτεί Δικαιοσύνη. Η εξεταστική μόνο για τον Παπαντωνίου δεν φτάνει. Δύο χρόνια κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. και δεν είδαμε ακόμη την περίφημη κάθαρση.

Ο Παπαντωνίου δεν υπέγραψε μόνος του. Πρέπει να γίνει εξεταστική και για τους υπόλοιπους, οι οποίοι ήσαν μέλη του ΚΥΣΕΑ ".

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 5:31 pm


Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εντείνουν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα

Φρίκη προκαλεί η αναφορά τούρκου δημοσιογράφου, σύμφωνα με την οποία «οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών».

Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, πρώην διευθυντής της εφημερίδας ZAMAN, ο οποίος διατηρούσε πολύ καλές πηγές στην τουρκική αστυνομία και στο δικαστικό σώμα και συνεπώς έχει πολύ αξιόπιστη πληροφόρηση, πλέον ζει εξόριστος στη Σουηδία και άρα μπορεί να γράφει ελεύθερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

  • Υπολόγισε χωρίς τους… ξενοδόχους των ΜΚΟ ο Μουζάλας
  • Λιγούρης για μια χειραψία το αμερικανάκι ο Καμμένος
  • Η Λήμνος και άλλη μία προδοσία των "συμμάχων"
  • “ΟΧΙ στην Νέα Τουρκοκρατία” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
  • Ισλαμικό χαλιφάτο ή Εθνικό Κράτος;
  • «Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Από τον Βουλγαράκη στον Σταθάκη. 
  • Το ΚΚΕ τα παίρνει «κανονικά και με το νόμο»! 

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 5:00 pm


Ποινική δίωξη κατά Σαμαρά για τις εντολές προφυλακίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Σε πανικό η παράγκα της ΝΔ - Απόλυτη δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου

Οι εντολές του αρχιεγκληματία Σαμαρά στον επίορκο Ντογιάκο για τις παράνομες φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οδήγησαν επιτέλους την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην άσκηση δίωξης σε βάρος της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ.

Με αφορμή το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 10 Δεκεμβρίου 2014, σήμερα – 2,5 χρόνια μετά – ζητείται η ποινική δίωξη του Σαμαρά για πρόκληση σε τέλεση εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν ακόμα και οι καθεστωτικές ιστοσελίδες: «Η δικογραφία αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμάρα και συγκεκριμένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 10 Δεκεμβρίου 2014. Σε αυτό το ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η φράση "πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@...σει".  Η εν λόγω προτροπή φαίνεται να αφορούσε κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής ενόψει της απολογίας τους και φέρεται να αποδίδεται στον πρώην Πρωθυπουργό.

Για το ζήτημα κατατέθηκε καταγγελία από πολίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην οποία αναφερόταν ως διερευνόμενο αδίκημα αυτό της παραβίασης απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών και έθετε ζητήματα για την ασφάλεια της χώρας από την παρακολούθηση των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού. Ωστόσο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέληξε ότι πρέπει η Βουλή να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ δεν κατέστη δυνατόν στο πλαίσιο της έρευνας να εντοπιστεί ο δράστης της καταγραφής. Το διερευνόμενο αδίκημα είναι της πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και συγκεκριμένα της παράβασης καθήκοντος εκ μέρους δικαστικού λειτουργού».

Η απόλυτη δικαίωση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει επισήμως τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε ενώπιον του Ελληνικού Λαού και καταρρίπτουν με πάταγο την στημένη σκευωρία σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Το «βίντεο Μπαλτάκου» και το «ηχητικό Σαμαρά» αποτελούν πλέον νόμιμα αποδεικτικά μέσα: θα χρησιμοποιηθούν για την τεκμηρίωση της αθωότητός μας στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την καταδίκη των εγκληματιών της μνημονιακής συμμορίας της ΝΔ.

Η σκευωρία της παράγκας «Σαμαρά - Αθανασίου - Δένδια» έχει καταπέσει. Η ώρα της ποινικής καταδίκης των σκευωρών έχει φτάσει.

Απομένει να δούμε αν ο Σύριζα θα αφήσει ελεύθερη την Δικαιοσύνη να ασκήσει διώξεις στους σκευωρούς ή θα παρέχει ασυλία στο βρώμικο κύκλωμα της Νέας Δημοκρατίας με αντάλλαγμα την στήριξή του στο μνημονιακό ξεπούλημα της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 4:31 pm


Γιάννης Λαγός προς ΝΔ: Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκυβέρνησαν με τους συμμορίτες του ΚΚ€ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για την κάλυψη που προσφέρει στους οικονομικούς εγκληματίες.

Στην συζήτηση για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου ο Συναγωνιστής επισήμανε πως ο πολιτικός κόσμος της χώρας προχωρά σε ένα ακόμη θέατρο σκιών, όπως έγινε και με την εξεταστική επιτροπή για θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών όπου καναλάρχες, μεγαλοτραπεζίτες και πολιτικά πρόσωπα έμειναν τελικά στο απυρόβλητο.

Μόνο η Χρυσή Αυγή επιμένει στην οριστική και ξεκάθαρη κατάργηση του άρθρου 86 "περί ευθύνης υπουργών", καθώς όλοι οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.

Τέλος, ο Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ΝΔ για την υπεράσπιση του αρχισφαγέα του Μελιγαλά. Δεν ξεχνάμε πως ο Μπελογιάννης είχε καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος και πως η ψευτοδεξιά συγκυβέρνησε με το ΚΚ€ και έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστιες σημαίες, όταν πέθανε ο καπετάν - Γιώτης (Χαρίλαος Φλωράκης).
 

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 3:36 pm


Χρυσή Αυγή: Ο Λαός στην εξουσία, οι κλέφτες στην φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

Τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει τις ευθύνες και τα κακουργήματα του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης, στυλοβάτη του σημιτικού κράτους και εκπροσώπου της συμμορίας του κλεπτοκρατικού ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

"Θέλω να πω ότι η υποκρισία είναι περισσή από τον προηγούμενο ομιλητή της μνημονιακής ψευτοδεξιάς, δηλαδή της ΝΔ που είπε περί Μπελογιάννη, θέλω να τους θυμίσω ότι εσείς ήσασταν αυτοί που διατάξατε τον στρατό και τα ελληνικά στρατόπεδα και το Δημόσιο να κυματίζουν μεσίστιες τις ελληνικές σημαίες όταν πέθανε ο καπετάν Γιώτης. Αυτά για να μην ψαρεύετε σε πραγματικά ελληνικά και διάφανα νερά. Δεν μπορείτε να είστε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Διαλέξτε με ποιον είστε. Και να σας θυμίσω ότι εξάλλου εσείς συγκυβερνήσατε με το ΚΚΕ.

Κύριε πρόεδρε, εισέρχομαι στο προκείμενο. Η πρόταση αφορά τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμύνης Γιάννο Παπαντωνίου, στυλοβάτη του σημιτικού κατεστημένου. Του κατεστημένου που λεηλάτησε την Χώρα. Του κατεστημένου που ενέπλεξε την Χώρα στην νομισματική ένωση του ευρώ με ψευδή στοιχεία και με αποτέλεσμα αυτήν την τρομερή για τον Λαό μας, δεινή μνημονιακή κατάσταση. 

Η υπόθεση, λοιπόν, αφορά τα εξοπλιστικά. Εξοπλιστικά που αποτελούν ακόμα μια παθογένεια των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Οι πρώτοι συνειρμοί, που δυστυχώς έρχονται στο μυαλό όταν ακούγεται η λέξη «εξοπλιστικά» είναι οι ακόλουθοι: μίζες, κλεψιές, ρεμούλες. Αγορές οπλικών συστημάτων χωρίς διαγωνισμούς, υπερτιμολογήσεις οπλικών συστημάτων. Όταν ακούγεται η λέξη «εξεταστικές επιτροπές» οι συνειρμοί είναι: λόγοι εντυπώσεων, κανένα αποτέλεσμα, συγκάλυψη, κουκούλωμα.

Και την στιγμή που εσείς προτείνετε επιτροπές, από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, η τουρκική προκλητικότητα διογκώνεται συνεχώς. Στην περίπτωση του Παπαντωνίου, γιατί κ. υπουργοί της συγκυβέρνησης θα πρέπει οι ευθύνες να αποδοθούν μόνο σε έναν; Δηλαδή, ένας μόνο προέβαινε σε πράξεις που ζημίωσαν το Δημόσιο; Δεν υπήρχε πολιτική κάλυψη; Δεν υπήρχε ΚΥΣΕΑ το οποίο λάμβανε αποφάσεις για τα εξοπλιστικά;

Δηλαδή, ο Παπαντωνίου, ότι έκανε, αν το έκανε, και εξεταστεί τελικά, που δεν θα εξεταστεί, δεν είχε την κάλυψη του υπόλοιπου ΚΥΣΕΑ; Δεν είχε την κάλυψη του Σημίτη, ο οποίος στην ουσία αποφάσιζε και οι άλλοι απλά υλοποιούσαν; Και τέλος και απευθύνεται σε όλους, στην Ολομέλεια, σε κάθε παράταξη, από το 1974 μέχρι σήμερα δύο μόνο έχουν διατελέσει υπουργοί Εθνικής Αμύνης; Ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου; Στο υπ. Εθνικής Άμυνας γίνονταν τα μύρια όσα, είχε πει ο Σημίτης, καταθέτοντας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Επίσης, είχε πει ότι  για όσα κατηγορούνται, όσοι κάθονται στο εδώλιο δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Ποιος τα είπε αυτά; Ο πρωθυπουργός και προεδρεύων του ΚΥΣΕΑ! Και εμείς συζητάμε εδώ για επιτροπές… Μήπως κάποιοι τελικά στοχεύουν στην εξαπάτηση, στον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινής γνώμης με προτάσεις για συστάσεις επιτροπών; Και από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι άνθρωποι θα τονίζουν την αναγκαιότητα ενός νέου εξοπλιστικού προγράμματος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; Το οποίο πρόγραμμα, ναι μεν θα πρέπει να υπάρξει, όμως πάλι το διαχειρίζονται τα γνωστά συμφέροντα και κύκλοι καθώς και οι εκάστοτε ημέτεροι. Η συνολική φιλοσοφία γύρω από τα εξοπλιστικά θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Για εμάς, η εν λόγω πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., χαρακτηρίζεται ως παντελώς υποκριτική και αποπροσανατολιστική, γιατί είναι τεράστιες οι ευθύνες, τις οποίες φέρει πλέον με την σειρά της και αυτή η συγκυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες γαλαζοπράσινες συγκυβερνήσεις, για τα δυσθεώρητα οικονομικής φύσεως προβλήματα, τα οποία επέφερε στον Ελληνικό Λαό, η πλήρως αποτυχημένη μνημονιακή οικονομική πολιτική, την συνέχιση της οποίας επάξια την συνεχίζετε από τους προηγούμενους μνημονιακούς κυβερνώντες, με την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας στους Τούρκους, οι οποίοι πλέον απειλούν ανοιχτά και απλώς είναι θέμα χρόνου η υλοποίηση των απειλών αυτών.

Εσείς, ανοίξατε με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων τα σύνορα και διασαλεύεται η εθνολογική σύσταση της Πατρίδος μας με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Χώρα χωρίς  την σύμφωνη γνώμη και θέληση του Ελληνικού Λαού. Χωρίς να πιστεύει ο ελληνικός Λαός ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ενσωματωθούν, θα πρέπει να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια. Από πού κι ως που; Και θα προσφέρετε ψήφο σε όλες τις φυλές του Ισραήλ, προκειμένου η Αριστερά να κυβερνήσει εις το διηνεκές.

Από την συστηματική υπονόμευση της μελλοντικής ύπαρξης και επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους και της ίδιας της Πατρίδας, μέσω της διακοπής της φυλετικής συνέχισης, της ελαχιστοποίησης έως παύσης της δημιουργίας νέων Ελληνικών μελλοντικών γενεών, και συγχρόνως με την εκποίηση του συνόλου των πλούσιων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας, χερσαίων και υπεδαφίων, θαλάσσιων και υποθαλάσσιων, καθώς και των ιδιωτικών και δημοσίων υποδομών.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ως πάγια θέση και αίτημα και από την πρώτη κιόλας μέρα που εισήλθαμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο το 2012 τονίζει προς κάθε κατεύθυνση την επιβαλλόμενη άμεση κατάργηση αυτού του νομικού εκτρώματος που λέγεται νόμος περί ευθύνης υπουργών και την απόδοση όλων των ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα. Εσείς αντ’ αυτού φέρνετε μια πρόταση και λέτε για την καθυστερημένη προώθηση σχετικών υποθέσεων στη δικαιοσύνη και για την διαπίστωση της στην πράξη της αποτυχίας απόδοσης δικαιοσύνης, κυρίως λόγω της «σκανδαλωδώς προβλεπόμενης ταχείας παραγραφής». Για ποιόν λόγο δεν έχετε καταργήσει ή τροποποιήσει επί διετίας τώρα τις «σκανδαλώδεις προθεσμίες»;

Τόσα και τόσα Σχέδια Νόμου φέρνετε κάθε εβδομάδα για ψήφιση, έχετε κάνει βιομηχανία τροπολογιών, έχετε ανάγει τις τροπολογίες σε επιστήμη.  Πόσες φορές άραγε στα δύο αυτά χρόνια ψηφίσατε υπέρ της άρσης ασυλίας κάποιου βουλευτή, όχι μόνο της κυβερνητικής παράταξης αλλά και του συνόλου των αντιπολιτευομένων κομμάτων της κλεπτοκρατίας, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΜΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Συνεπώς, σε ποια καθυστέρηση αναφέρεται τώρα αυτή η μορφωματική συγκυβέρνηση και σε ποια αποτυχία απόδοσης δικαιοσύνης; Τέλος, η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., είναι πλέον υποκριτική και αποπροσανατολιστική και προς επίρρωση του ισχυρισμού μου έρχεται η χθεσινή δημοσιοποίηση του προσχεδίου της προτάσεως τους για την συνταγματική αναθεώρηση, η οποία δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, την «Αυγή».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους συντάκτες αυτού του σχεδίου πρότασης, μεταξύ των οποίων είναι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο Κώστας Ζώρας, ο Ηλίας Νικολόπουλος και ο Κώστας Χρυσόγονος, τόσο ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, όσο και η βουλευτική ασυλία διατηρούνται ως έχουν. Συνεπώς, αποκαλύπτεται και πάλι το μέγεθος του θράσους που έχετε, το μέγεθος του εμπαιγμού του ελληνικού Λαού. Είστε πραγματικά πολιτικοί απατεώνες. Από την μια διατείνεστε πως συστήνετε επιτροπές προκειμένου να αποδώσετε δικαιοσύνη και κατηγορείτε την ύπαρξη του εν λόγω νόμου περί ευθύνης πολιτικών προσώπων ως ανυπέρβλητο κώλυμα για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη απόδοση αυτής και από την άλλη ευθέως προτείνετε αυτός ο νόμος να παραμείνει.

Η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, από τον οποίο έχει πάρει την Εντολή να πράξει το οτιδήποτε ώστε να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγείου από το δημόσιο βίο της Χώρας. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η δίωξη όλων των πολιτικών προσώπων τα οποία αποδεδειγμένα έβλαψαν το συμφέρον της Χώρας, και η τοποθέτηση τους εκεί που ανήκουν, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Αυτά είπαμε και αυτά συνεχίζουμε να λέμε. Αυτά είπαμε από το 2012 και γι’ αυτό μας ψηφίζει ο Λαός. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ιδού κι ένας από τους λόγους των διώξεών μας και της φυλάκισής μας με απόφαση  της προηγούμενης συγκυβέρνησης και με την  σύμφωνη γνώμη ολοκλήρου του αντιλαϊκού  κλεπτοκρατικού τόξου.

Αν και συναινούμε στην σύσταση της Κοινοβουλευτικής επιτροπής, είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά η επιτροπή αυτή, όπως και οι υπόλοιπες οι οποίες έχουν γίνει έως τώρα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνέχεια της συγκάλυψης όλων των σκανδάλων με την ευλογία όλου «Συνταγματικού» τόξου, αφού δεν πρόκειται να αποδοθεί εν τέλει καμιά ουσιαστική ευθύνη στον κ. Παπαντωνίου, ο οποίος έχει ήδη απαλλαγεί από όλες τις ευθύνες, με τον προδοτικό νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

Να είστε σίγουροι, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή με την θέση την οποία κατέχει στην συγκεκριμένη πολιτική και χρονική περίοδο δεν θα σταματήσει να στιγματίζει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από όλες τις Κυβερνήσεις από το 1974 έως τώρα. Και να είστε βέβαιοι ότι θα έρθει η ώρα και δεν θα αργήσει, αυτή η ευλογημένη ώρα που η Εθνική Κυβέρνηση θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 2:22 pm


Μεγάλος πόνος στην φυλλάδα των συντακτών για την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Μεγάλος πόνος φαίνεται ότι έπιασε την εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών, των φωτομοντάζ και της υπεράσπισης κατηγορούμενου για παιδεραστία. Με δύο κείμενά τους την ίδια ημέρα «κλαίγονται» για την επίσκεψη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Το πρώτο κείμενο υπογράφεται από μια εντελώς άγνωστη σε μας κυρία, με την οποία δεν θα ασχοληθούμε καθόλου, μη δίνοντάς της την ελάχιστη δημοσιότητα που θα κέρδιζε σε αντίθετη περίπτωση. Το δεύτερο κείμενο, όμως, αξίζει μιας αναφοράς, όχι μόνο γιατί ο συντάκτης του είναι (σχετικά) γνωστός, αλλά ακριβώς επειδή μέσα από τον γραπτό του λόγο φαίνονται ξεκάθαρα ο πόνος και ο καημός που κατέλαβαν τόσο αυτόν όσο και τους συνοδοιπόρους του με το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης.

Υπό τον (αναμενόμενο) τίτλο «Ο Άνθιμος που παρεκτρέπεται και η Πολιτεία που αδιαφορεί», ο γνωστός εθνομηδενιστής Δημήτρης Χριστόπουλος γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα και τα εξής:

«Ο αρχηγός ενός κόμματος, που βρίσκεται υπόδικος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, επισκέπτεται με τη σύζυγό του, επίσης μέλος και βουλευτή της οργάνωσης που διώκεται ως εγκληματική, έναν ανώτατο ιεράρχη της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας. Τα λένε σε όμορφο κλίμα, φωτογραφίζονται με αγάπη και η ζωή συνεχίζεται. Με την πράξη του αυτή, ο ιεράρχης ουσιαστικά λέει στη Δικαιοσύνη, στο ποίμνιό του, στην κοινωνία όλη: “Δεν μπορεί εγώ, ένας άνθρωπος του θεού, να τα έχω καλά με κάποιον που διώκεται ως εγκληματίας. Επομένως, εγκληματίας δεν είναι”.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί ο ιεράρχης να τοποθετείται έτσι. Ο φίλος Στρατής Μπουρνάζος, έκανε λόγο για τον “ιεράρχη που εγκληματεί”, καθώς η υποδοχή του ζεύγους των αρχηγών της Χρυσής Αυγής ουσιαστικά τους δίνει πιστοποιητικό χρηστότητας.

Ναι, η υποδοχή Μιχαλολιάκου και Ζαρούλια είναι μια αποκρουστική ενέργεια από αυτές που θέτουν υπό αμφισβήτηση το δημοκρατικό ήθος της Εκκλησίας της Ελλάδας. Από την άλλη, όμως, ας το ξανασκεφτούμε: ο Άνθιμος είναι ένας υπερσυντηρητικός -να μην πω ακροδεξιός- ιερωμένος που είναι εμφανές ότι πιστεύει πως η θέση της Χρυσής Αυγής δεν είναι στη φυλακή, αλλά εκτός, πιθανώς στην κυβέρνηση. Έχει δικαίωμα ο Άνθιμος να το πιστεύει αυτό και να το προωθεί ή όντως εγκληματεί;

Η άποψή μου είναι ότι, επί του προκειμένου, ο Άνθιμος έκανε κάτι αισχρό αλλά μπορεί να έχει τα πιστεύω του, τα οποία είναι προφανές ότι δεν είναι δημοκρατικά».

Προφανώς για τον χαρακτηριζόμενο στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν από τους «αντιεξουσιαστές» στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα ως «λακές» (γιατί άραγε;), τον οποίο μάλιστα απείλησαν ανοιχτά με την φράση «τέτοιους ανθρώπους μόνο εχθρικά μπορούμε να τους δούμε»(!), θα έπρεπε να ζούμε σ’ ένα σταλινικό καθεστώς όπου όχι μόνο δεν θα λαμβανόταν καθόλου υπόψιν το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά οι κατηγορούμενοι «αντιδραστικοί» θα είχαν με συνοπτικές διαδικασίες καταδικαστεί για τα «εγκλήματά» τους. Με εκφράσεις όπως «αποκρουστική ενέργεια» και «έκανε κάτι αισχρό», είναι ολοφάνερος ο εκνευρισμός του για την συγκεκριμένη συνάντηση. Ηρεμήστε κύριε Χριστόπουλε, θα χαλάσει το… τσουλούφι σας.

Ο Αρχηγός της Τρίτης (εκλογικά) Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, ως εκφραστής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να συναντιέται με όποιον επιθυμεί, όπου θέλει και για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. Δυστυχώς για εσάς και τους υπόλοιπους ομοίους σας εθνομηδενιστές η Εκκλησία δεν είναι ΕΡΤ για να διατάζετε τον Τσακνή και τους τυπάκους της ΠΟΣΠΕΡΤ να παρανομούν και να πράττουν εμπάργκο σε βάρος ενός εκλεγμένου από τον Ελληνικό Λαό στην Βουλή Νομίμου και κυρίως Εντίμου Πολιτικού Κόμματος.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει και η συνέχεια, καθώς, σ’ άλλο σημείο ο «τσουλουφάκιας» Χριστόπουλος γράφει τα εξής: «Το πιο ανησυχητικό επί του προκειμένου λοιπόν δεν είναι μόνο η συμπεριφορά του ιεράρχη, αλλά η θέση του ως εκ των ιθυνόντων μιας Εκκλησίας που δεν είναι ιδιωτική υπόθεση των πιστών της, αλλά κρατική υπόθεση της Ελλάδας. Και αυτά τα δύο δεν μπορούν να διαχωριστούν καθώς συναντιούνται στο πρόσωπό του.

Για να μπορεί ο (εκάστοτε) Άνθιμος να εκφράζει δημοσίως τη συμπαράστασή του, με την ελευθερία που αρμόζει στον καθένα μας, στους χρυσαυγίτες, δεν μπορεί να είναι κρατικός λειτουργός. Θα πρέπει να αποδεχτεί δηλαδή ότι δεν γίνεται να λέμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε μισθοδοτούμενοι από το κράτος και αξιοποιώντας τα μοναδικά προνόμια που καθιστούν την Εκκλησία τμήμα του. Ούτως, ή άλλως, το γεγονός είναι πολιτικά ξεδιάντροπο. Το ότι επιπροσθέτως ο Άνθιμος είναι κράτος, το κάνει θεσμικά εφιαλτικό.

Αυτό είναι το, σε τελευταία ανάλυση, θέμα. Το ότι, από τη μία, η Εκκλησία της Ελλάδας θέλει να κρατάει όλα τα κεκτημένα που πηγάζουν από το ότι είναι σφιχτά εναγκαλισμένη με το κράτος, και από την άλλη, να βαστά όλη την ελευθερία -που μόνο σε ιδιώτες προσιδιάζει- να εκφράζει τη συμπάθειά της σε ναζί ή υπόδικους εν γένει. Υπό την έννοια αυτή, το ένα ζήτημα είναι η πολιτική συμπάθεια κάποιων ιεραρχών στους ναζί. Το άλλο όμως είναι η επί του προκειμένου κρατική ανοχή».

Κινούμενος στον ίδιο βαθμό και ρυθμό λογικής με αυτή του θρασύτατου Χριστόπουλου, έχουμε να του πούμε ότι αν τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι εθνομηδενιστές θέλουν να κάνουν «αντιεθνικιστική» (διαβάζεται και ως ανθελληνική) προπαγάνδα, να την κάνουν με δικά τους χρήματα ή με ιδιωτική χρηματοδότηση. Ειδικά το τελευταίο δεν είναι καθόλου δύσκολο, καθώς «το αφεντικό τρελάθηκε» και μοιράζει χρήματα για ανθελληνικές δραστηριότητες. Μιλάμε για τον Σόρος, φυσικά. Όχι, όμως, με κρατική χρηματοδότηση, η οποία αλιεύει λεφτά ακόμη και από τις τσέπες των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να συκοφαντείται η συνειδητή πολιτική επιλογή τους!

Αντί, λοιπόν, να «κλαίγεσαι» για την συγκεκριμένη συνάντηση και αν επιζητείς (κι εσύ) τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, συνέστησε στους ομοίους σου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν κρατικό χρήμα για να εξυπηρετούν τις ξεπερασμένες παρακμιακές και περιθωριακές αντιλήψεις τους.

Τελειώνοντας, σου υπενθυμίζουμε εκ νέου να τοποθετηθείς για τις καταγγελίες του «συντρόφου» Ραχιώτη για την ΜΚΟ την οποία επί χρόνια διηύθυνες, την οποία κατηγορεί ότι χρηματοδοτείται από τον Σόρος για συγκεκριμένους σκοπούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 1:40 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr