Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Χρυσή αυγή

Εξυφαίνεται συνωμοσία προδοσίας της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα και τους διεθνείς τοκογλύφους

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τσίπρας έχει στα σκαριά μία πρόστυχη «ανταλλαγή» με την Μέρκελ, προκειμένου να εξασφαλίσει για τον εαυτό του κάτι για να λέει την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, θα δώσει την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς, προκειμένου να έχει μία πιο ήπια μεταχείριση από το Βερολίνο στις συζητήσεις για την επιμήκυνση του χρέους και την επόμενη αξιολόγηση.

Αυτό δείχνει η, εν μέσω διαπραγματεύσεων, δήλωση της Μέρκελ να αποκαλέσει τον Ζάεφ ως «μακεδόνα», αλλά και οι επαμφοτερίζουσες δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων στα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας, όπου την μία τονίζουν ότι «τελειώνει το πρόγραμμα» και από την άλλη υπογραμμίζουν ότι «θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις».

Ο Τσίπρας, όπως δείχνουν οι κινήσεις του, έχει ήδη αποδεχτεί αυτή την «ανταλλαγή», γεγονός που εξηγεί την σκληρότητά του απέναντι στην βούληση του Ελληνικού Λαού, τον οποίο αποκάλεσε «ετερόκλητο όχλο», επιμένοντας παράλληλα στην εθνοπροδοτική του πολιτική να δώσει όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς, χωρίς να πάρει τίποτα ως αντάλλαγμα, ούτε καν διαβεβαιώσεις» για τον λεγόμενο «αλυτρωτισμό».

Οι απάτριδες μετρούν τα πάντα με τα δικά τους μέτρα, θεωρώντας ότι τα εθνικά θέματα που θα προδώσουν δεν μετράνε τόσο όσο οι «καλές ειδήσεις» (fake news στην πραγματικότητα) στα οικονομικά. Θα διαψευστούν οικτρά, αφού πρώτον τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια και δεύτερον επειδή αυτοί την λογική την έχουν μονάχα οι διεθνιστές και οι κοσμοπολίτες που αποτελούν το 94% εντός της Βουλής και το 4% στην πραγματική κοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 6:59 pm


Αλβανικό μίσος για την Χρυσή Αυγή: Το Εθνικιστικό Κίνημα πονάει τα ορφανά του UCK!

Σε μπαράζ ανθελληνικών δημοσιευμάτων, με κύριο στόχο τους την Χρυσή Αυγή, επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες οι φυλλάδες των κατσαπλιάδων αλβανών.

Με αφορμή την δυναμική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, οι κλεφτοκοτάδες του Ράμα χύνουν το ανθελληνικό τους δηλητήριο.

Η δράση του Εθνικιστικού Κινήματος υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου έχει τρομοκρατήσει τα απολειφάδια του UCK, που παρακαλάνε να ανέβουν τα ποσοστά του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, για να προωθήσουν πιο εύκολα τα βρώμικα σχέδιά τους.

Παραθέτουμε αυτούσιο δημοσίευμα-αφιέρωμα στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία, που διαχύθηκε στα περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της αλβανίας:

«Συλλαλητήριο Ελλήνων στην Αθήνα για προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας: Χιλιάδες Έλληνες, οργανωμένοι από τις ελληνόφωνες ενώσεις της Αλβανίας που υποστηρίζονται από το ελληνικό ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, πέρασαν μπροστά από το Κοινοβούλιο της Ελλάδας ζητώντας την απόσχιση της νότιας Αλβανίας ή την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Οργανωτές τους οι ναζιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης, που συνοδεύονταν από τον Ρόμπερτ Χάιντι από το Λούκοβο. Η μπάντα του δήμου Αθηναίων έπαιξε τον ύμνο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Αυτή η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα σε στιγμές που εξελίσσονται οι ελληνοαλβανικές συνομιλίες για να επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία, όπως την αποκαλούν οι  Ράμα και Μπουσάτι. Αλλά, η Ελλάδα διοργανώνει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για την απόσχιση της νότιας Αλβανίας. Αυτή, λοιπόν, είναι η Ελλάδα που ρίχνει λάδι στη φωτιά στις ‘ιστορικές’ στιγμές του Ράμα και Τσίπρα. Τα Τίρανα σιωπούν μπροστά σε αυτές τις δραστηριότητες που οργανώνει η Ελλάδα σε συνεργασία με τις ελληνικές μειονότητες στην Αλβανία». Πηγή: shekulli.com.al

Το πιο κωμικό της υπόθεσης είναι το παρακάτω συμβάν σε συγκέντρωση UCKαδων και Τσάμηδων έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα: οι γραφικοί τουρκαλβανοί με τα φέσια κρατούν πλακάτ με εικόνα από την περιβόητη δικογραφία της δήθεν… «εγκληματικής οργάνωσης» και το σύνθημα “Nazim is alive in Greek Parliament”.

Το ότι βλέπουμε τουρκαλβανούς του UCK σε κοινή γραμμή με το κύκλωμα Σαμαρά-Παναθηναϊκάκια-Εφημερίδας Συντακτών μας ξεπερνάει.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 5:44 pm


ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: Ο «Ρουβίκωνας» στηρίζει Σαμαρά-Άδωνι και λοιπούς μιζαδόρους για το σκάνδαλο Novartis

Οι πραγματικοί εντολείς του «Ρουβικώνα» φάνηκαν ύστερα από την σημερινή «παρέμβασή» του στα γραφεία της Novartis.

Οι παρακρατικοί, λοιπόν, πήγαν σήμερα και πραγματοποίησαν επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της μιζοδώτριας εταιρείας Novartis, μόνο που στην ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης προδόθηκαν.

Συγκεκριμένα, έσπευσαν να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους όχι στα θύματα της πολιτικής των μιζών και της διαπλοκής, που δεν είναι άλλη από τους Έλληνες πολίτες, αλλά στον βόθρο της διαπλοκής, ήτοι στους αρχισκευωρούς Σαμαρά και σία.

Επί λέξει η ανακοίνωσή τους στον παρακρατικό βοθρότοπο ήταν η εξής: "Όσον αφορά τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis μέσω ανώνυμων μαρτύρων, δηλώνουμε ότι έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη μας, μιας και εμπλέκονται μέσω μιας απαράδεκτης πρακτικής, αυτή της ανώνυμης καταγγελίας, που ορισμένοι νομιμοποίησαν μέσω νόμων και τροπολογιών, μιας πρακτικής που αντιβαίνει στην κοινή λογική ότι πρέπει να ξέρεις ποιος σε κατηγορεί ώστε να μπορείς να αντικρούσεις τις κατηγορίες."

Οι κατηγορούμενοι από τους «ανώνυμους μάρτυρες», βεβαίως, δεν είναι άλλοι από τους Σαμαρά, Γεωργιάδη και τους λοιπούς νεοδημοκράτες διαπλεκόμενους, οι οποίοι όπως αναφέρει η ανακοίνωση «εμπλέκονται μέσω μίας απαράδεκτης πρακτικής».

Ας μην σπεύσει κανείς να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους παρακρατικούς, λέγοντας ότι αντιτίθενται συνολικά και γενικά στην πρακτική των «ανώνυμων μαρτύρων». Δεν αληθεύει αυτό, αφού αν ίσχυε θα είχαν πραγματοποιήσει αντίστοιχες παρεμβάσεις για την παρουσία «ανώνυμων» ψευδομαρτύρων στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όμως σε αυτή την περίπτωση σιώπησαν, συνεπώς τώρα μιλάνε και βγάζουν τις βαριοπούλες γιατί θίχτηκαν τα αφεντικά τους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 4:33 pm


Πλήθος συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής στην συνεστίαση της Τ.Ο. Αχαρνών

Οι Αχαρνές για άλλη μια φορά απέδειξαν πως βρίσκονται στην πρωτοπορία του εθνικιστικού αγώνα. Πλήθος συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στην συνεστίαση αγωνιστικού χαρακτήρα, την οποία διοργάνωσε η Τ.Ο. Αχαρνών σε αίθουσα συνεστιάσεων της περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής Αττικής, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, η ομιλία του Αρχηγού έδωσε μαχητικό τόνο και οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στους δρόμους, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Αγώνα. Σε πείσμα των καιρών και αποκλεισμένη απ'όλα τα συστημικά μέσα η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα. 

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 3:15 pm


Αυξάνουν την προκλητικότητα οι τούρκοι: Επιστράτευση προανήγγειλε ο σουλτάνος Ερντογάν!

Να είναι σε ετοιμότητα για επιστράτευση κάλεσε το Σάββατο ο Ερντογάν τους τούρκους. Ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας σε ομιλία του στην πόλη Kahramanmara τόνισε ότι δεν υπάρχει μεν άμεση ανάγκη αλλά διευκρίνισε ότι «αν κληθεί ο λαός θα σπεύσει».

Με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας ο Ερντογάν δήλωσε: «Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και δεν υπάρχει τώρα άμεση ανάγκη. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάναμε με τη στρατιωτική ηγεσία και αν κληθεί ο λαός μας με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει, με πρώτο εμένα».

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση εμπόλεμης σύρραξης ο τούρκος πρόεδρος τίθεται αρχιστράτηγος.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας στην ομιλία του ανέφερε πως η σημερινή έκταση της Τουρκίας φτάνει τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα για να θυμίσει πως η έκταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν 18 εκατ. τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αναστάτωση καθώς εκατομμύρια τούρκοι άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο για τα φύλα πορείας τους και για το πού θα πάνε σε περίπτωση επιστράτευσης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλο το σύστημα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα αν ο «σουλτάνος» συνεχίσει να χτυπά τα τύμπανα πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα παρά μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων! ΒΙΝΤΕΟ


 

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 2:08 pm


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απεργάζονταν εδώ και καιρό την προδοσία της Μακεδονίας μας! Ηχητικό

Στο Eoellas Web Radio και στην εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» φιλοξενήθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά για το μεγάλο εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι εδώ και καιρό ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς ασχολείτο μυστικά με αυτό το ζήτημα -μια απαράδεκτη πολιτική τακτική- ενώ είχε μάλιστα στείλει επιστολή σε όλα τα κόμματα, ώστε να προτείνουν ονομασίες για τα Σκόπια.

Παρά λοιπόν την γενική κατακραυγή και την αποδοκιμασία του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκδηλώθηκε στα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, η κυβέρνηση και ο σταλινιστής υπουργός εξωτερικών συνεχίζουν απρόσκοπτα στην προδοσία κατά της Μακεδονίας μας.

Ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο Novartis, όπου χαρακτήρισε ως δεδομένη την εμπλοκή της διεφθαρμένης Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο σημείωσε και τις καιροσκοπικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκάλυψε αυτήν την περίοδο το σκάνδαλο για να καλύψει την εθνική του μειοδοσία.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο να σχολιάζει τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στα εθνικά ζητήματα, αλλά και να τονίζει ότι το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά μια συνομωσία ενός διαπλεκόμενου πολιτικού κατεστημένου.
 

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 12:50 pm


Αμετανόητοι οι αλβανοί: Ξαναπιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες στην Χειμάρρα

Οι αλβανοί προχωρούν ακάθεκτοι στις ανθελληνικές προκλήσεις, θέλοντας να ξεριζώσουν τους Βορειοηπειρώτες από τις πατρογονικές τους εστίες. Οι μπουντόζες επανεμφανίστηκαν στην Χειμάρρα, παρά το γεγονός ότι το σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της παραλιακής πόλης έχει κριθεί παράνομο από την αλβανική δικαιοσύνη.

Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ανάπλαση ανήρτησαν πινακίδες με τις οποίες ενημερώνουν ότι πραγματοποιούνται εργασίες στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπλασης και την περασμένη Πέμπτη έβαλαν μπροστά τις μηχανές.

Οι Έλληνες της Χειμάρρας εκφράζουν την ανησυχία τους για αυτόν τον μεθοδευμένο και ύπουλο τρόπο, με τον οποίο επιχειρείται να ξαναξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης των περιουσιών τους και να βγει άκυρη η απόφαση του δικαστηρίου που έχει κρίνει παράνομο το σχέδιο ανάπλασης.

Παρόλο που οι Βορειοηπειρώτες έχουν δικαιωθεί δυο φορές τους τελευταίους μήνες από τα αλβανικά δικαστήρια και πέτυχαν την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, φοβούνται μήπως η αλβανική κυβέρνηση διά της πλαγίας οδού παρακάμψει την απόφαση της Δικαιοσύνης, όπως έχει αδιαφορήσει και για το πόρισμα της Συνηγόρου του Πολίτη που ζήτησε την πλήρη και δίκαια αποζημίωση των Ελλήνων της Χειμάρρας.

Ο Έντι Ράμα συνεχίζει τις διώξεις κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, την ώρα που ανύπαρκτη ελλαδική κυβέρνηση κοιμάται!

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 11:23 am


Πολιτική εκδήλωση στην Δράμα: Κυριακή 25.02 στο Kouros Hotel στις 18:00

Μία πολιτική εκδήλωση με θέμα τους εθνικούς κινδύνους του μνημονίου και της λαθροεισβολής θα πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή αυτή την Κυριακή στο Kouros Hotel στην Δράμα στις 6μμ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους ενάντια στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών!

Ομιλητές:

Χρήστος Παππάς, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος - Βουλευτής Επικρατείας
Γεώργιος Επιτήδειος, Αντιστράτηγος ε.α. - Ευρωβουλευτής
Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 6μμ - Kouros Hotel, Δράμα

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 11:00 am


Μια εικόνα - Χίλιες λέξεις: Δεν είναι μόνο σταλινικά υπολείμματα, είναι και μεγάλα νούμερα!

Το σκίτσο που βλέπετε, το οποίο - για όσους ξέρουν - είναι εμπνευσμένο από τον «σοσιαλιστικό ρεαλισμό» της σταλινικής εποχής, πόσταρε στο λογαριασμό του ο Πολάκης.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 9:59 am


Χρυσή Αυγή, η απάντηση του Λαού στην αντεθνική Τυραννία!

Η αποκατάσταση της Εθνικής Τάξεως αποτελεί στους καιρούς που διανύουμε την μεγαλύτερη αναγκαιότητα

Μετά την ταπεινωτική για την Ελλάδα έκβαση της κρίσης των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996, τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε σήμερα και θα εξακολουθήσουμε να υφιστάμεθα στο μέλλον, η ελληνική πολιτική ηγεσία επιχειρώντας να αποποιηθεί των τεράστιων ευθυνών της άρχισε να κατηγορεί τον τότε δήμαρχο Καλύμνου «δια την απερίσκεπτην ενέργειά του να υψώσει την Ελληνική Σημαία -επί ελληνικού εδάφους-, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των Τούρκων». Το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της εποχής, δαπάνησε τόνους μελάνι σε κιτρινοφυλλάδες και ατελείωτες ώρες εργολαβικών εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη πως η παρολίγον ελληνοτουρκική σύρραξη οφειλόταν στην πρωτοβουλία ενός δημάρχου να ασκήσει εξωτερική πολιτική. Το αντεθνικό Κράτος τότε, απαίτησε την πιστή συμμόρφωση των πάντων στις αποφάσεις του, ακόμη κι αν αυτές στρέφονταν προδήλως και καταφανώς κατά των εθνικών μας συμφερόντων.

Είναι σαφές σήμερα πως η τότε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αλλά και το σύνολο του πολιτικού κόσμου έδινε εξετάσεις. Εξετάσεις όμως όχι απέναντι στον Ελληνικό Λαό, του οποίου υποτίθεται πως είναι εκπρόσωπος, αλλά απέναντι στον πραγματικό κυρίαρχο αυτού του Κράτους, τις ξένες δυνάμεις. Το ίδιο αυτό αντεθνικό Καθεστώς, δίνει τούτη τη χρονική περίοδο νέες εξετάσεις στις ξένες δυνάμεις, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας του αμερικανικού προτεκτοράτου στα βόρεια σύνορά μας. Και ω του θαύματος, στην προκειμένη περίπτωση η παρέμβαση δημάρχων στην εξωτερική πολιτική όχι μόνο δεν καταγγέλλεται αλλά τουναντίον προβάλλεται ως εξόχως ωφέλιμη προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης. Όσα λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν ή να πουν οι κομμουνιστές του υπουργείου των Εξωτερικών, τα πράττουν και τα λένε οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως τώρα δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης: σε τούτη την περίπτωση τόσο η κυβέρνηση όσο και οι αρχές των δυο μεγαλύτερων δήμων της χώρας χορεύουν στο ρυθμό που σφυρίζουν οι ΗΠΑ και ο Τζορτζ Σόρος. Εκείνο όμως που προξενεί εντύπωση και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη είναι το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία υποτίθεται πως τάσσεται κατά των κυβερνητικών μεθοδεύσεων στο Μακεδονικό, ουδέποτε κατήγγειλε τις δήθεν «προσωπικές» πρωτοβουλίες των δημάρχων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και τις συναντήσεις με σκοπιανούς αξιωματούχους. Καθίσταται πιο ξεκάθαρο από ποτέ, πως σκοπός του πολιτικού κατεστημένου είναι η δημιουργία συγχύσεως και αποπροσανατολισμού στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος προς απογοήτευση των πολιτικών ταγών, εξέφρασε μεγαλειωδώς την απόλυτη αντίθεσή του στη γραμμή της εξωτερικής πολιτικής περί παραχώρησης του όρου «Μακεδονία» στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπιανών.

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Ανακύπτει αναπόφευκτα ως εκ τούτου, το ερώτημα «ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα»; Δίχως την παραμικρή αμφιβολία, εκείνος που κυβερνά δεν είναι ο δήθεν «κυρίαρχος» Ελληνικός Λαός αλλά οι κυριολεκτικά κυρίαρχες ξένες δυνάμεις. Εξ ου και η διαρκής αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και των κυβερνητικών αποφάσεων επί μείζονων ζητημάτων που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Γι’ αυτό λοιπόν, δεν είναι αποτελεί καθόλου υπερβολή να ισχυριζόμαστε πως δεν διαβιούμε στα πλαίσια ενός δημοκρατικού Καθεστώτος αλλά σ’ εκείνα μιας αμείλικτα αντεθνικής Τυραννίας της οποίας την πολιτική καθορίζουν ξένες δυνάμεις και υλοποιούν οι εν Ελλάδι μαριονέτες τους. Η αποκατάσταση της Εθνικής Τάξεως αποτελεί στους καιρούς που ως Έθνος διανύουμε την μεγαλύτερη πρόκληση και συνάμα αναγκαιότητα.

Η περιφρόνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού προκειμένου να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα εις βάρος εκείνων της Πατρίδος, συνιστά έγκλημα το οποίο δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Η τιμωρία όμως της 5ης φάλαγγας της ξενοκρατίας στην ελληνική πολιτική ζωή, δεν προκύπτει από συλλαλητήρια όσο ογκώδη κι αν είναι αυτά. Θα προκύψει όταν εκφρασθεί πολιτικά μέσω της γιγάντωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αναμφίβολα θα καταστεί πραγματικότης όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει τα ηνία αυτού του Κράτους.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

ΥΓ. Παρά την εμπλοκή του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ και τέως υπουργών-βουλευτών της στο σκάνδαλο Novartis, παρά την παραδοχή του τέως οικονομικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ πως μίζες της Siemens κατέληξαν μέσω Τσουκάτου στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η βουλή ακόμη δεν έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα αυτά. Η διαφορά στην μεταχείριση αυτών σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, καταδεικνύει και το είδος «δημοκρατίας» στο οποίο πιστεύουν και το οποίο υπερασπίζονται οι κατήγοροί μας: κλεπτοκρατική «δημοκρατία»!

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 8:31 am


Ἄγγελος Σικελιανός - Ἀνεβαίνοντας στὸν Ὄλυμπο

Γιὰ νὰ γνωρίσω τοὺς θεούς σου

ἄνοιξα μόνος μου τὸδρόμο,

γιὰ ὅλο μου τὸδρόμο

τὴν ἀπόφασή μου παίρνοντας

ὡσὰ μονάκριβο καρπὸ

γιὰ νὰ δροσίζω, στὶς ἀκρότατες στιγμὲς

τῆς δίψας μου, τὰχείλια!

Ὄλυμπε, ἀνήφορε τοῦ Δία,

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 7:28 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Καθημερινό πλέον το φαινόμενο της λεηλασίας, της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας και της ανασφάλειας στην Μόρια της Λέσβου - αλλά και σε όλη την χώρα - από τους κατατρεγμένους λαθρομετανάστες. Την ευθύνη όμως δεν θα την ρίξω μόνο στην ανθελληνική συγκυβέρνηση και στα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα που συμφωνούν μαζί της. Την ευθύνη θα την ρίξω στον απλό Έλληνα πολίτη γιατί την ώρα των εκλογών δεν έχει το θάρρος και την τόλμη να τιμωρήσει όλους αυτούς που προανέφερα μαζί με τα κάθε λογής προβλήματα που μας έφεραν. Αλήθεια ποια είναι τα εκλογικά ποσοστά στην περιφέρεια Λέσβου στις Εκλογές του 2015; Ξύπνα Έλληνα, σύνελθε επιτέλους, χάνεις την περιουσία σου (ιδιωτική και δημόσια), χάνεις την ιστορία σου, χάνεις τα εδάφη σου, χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

Ιορδάνης

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Συλλόγους Τριτέκνων Ελλάδος - Φωτογραφίες, Βίντεο

Το παρακράτος των Εξαρχείων φαίνεται πως το έχει στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα να κάνει γυαλιά καρφιά τις περιουσίες του κοσμάκη. Για ακόμη μια φορά τα σπάσανε και πετάξανε μολότοφ στα Εξάρχεια και είναι γελοίο να αναφέρουμε την εκατομμυριοστή επίθεση που δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα, γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Σε αυτήν την χώρα υπάρχει μια πρωτοφανής ανοχή στην ανομία, και ειδικότερα όταν αυτή προέρχεται από αριστερές ομάδες. Όπως Ρουβίκωνες, οι αναρχικοί των Εξαρχείων κτλ...

Γιάννης Κ.

Νέο βήμα ξεπουλήματος της Μακεδονίας από την ελληνόφωνη κυβέρνηση: Επιστολή στήριξης για υποψηφιότητα των Σκοπίων στην EUSAIR

Τρίζουν οι καρέκλες τους, έρχεται η Χρυσή Αυγή και αυτοί το μόνο που έχουν να πουν εναντίον μας είναι ότι είμαστε "φασίστες". Σας σιχάθηκε ο κόσμος! Οι δήθεν σωτήρες ο ένας θα κάνει αυξήσεις, ο άλλος θα βοηθήσει τους πολύτεκνους, ο τρίτος θα φέρει την ανάπτυξη και τρίχες κατσαρές. Ένα μάτσο τσαρλατάνοι και απατεώνες είστε. Περιμένουμε την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή. Προδότες!

Κώστας Δ.

Συνέντευξη Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή στην “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 12:37 am


Ο Κοτζιάς, οι τούρκοι και το... «ειρηνικό» Κοράνι

Σχόλιο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Ο Κοτζιάς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ δήλωσε: “Λέω στον Ερντογάν: Ο Αλλάχ μας έριξε εδώ. Θα ζήσεις μαζί μας ειρηνικά όπως λέει το Κοράνι ή θα δημιουργήσεις προβλήματα;”

Πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να ξέρει ο κύριος αυτός, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στέλεχος του Κ.Κ.Ε., στην συνέχεια διορίστηκε από την ΝΔ στο υπουργείο εξωτερικών, ακολούθως έγινε σύμβουλος του Τζωρτζ Παπανδρέου και μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ όπου έγινε και υπουργός, θα έπρεπε να ξέρει ότι τους τούρκους δίπλα μας δεν τους έφερε ο Αλλάχ, αλλά επρόκειτο για μια βάρβαρη εισβολή μογγολικών φύλων από την Ανατολή εναντίον των οποίων μάχεται ο Ελληνισμός χίλια χρόνια από την μάχη του Ματζικέρτ μέχρι σήμερα!

Θα έπρεπε επίσης να ξέρει ότι δεν είναι καθόλου ειρηνικό το Κοράνι και ότι με το Κοράνι στα χέρια οι Άραβες ξεκίνησαν από μία έρημο της Ασίας και έφτασαν μέχρι τα σύνορα της Ισπανίας με το σπαθί στο χέρι και έξω από τα τείχη της Βιέννης! 

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 11:18 pm


ΕΛΑΜ: Η Τουρκία μας υπενθυμίζει το πραγματικό της πρόσωπο

Οι σημερινές τουρκικές προκλήσεις που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο των τελευταίων ημερών, αλλά και η γενικότερη στάση της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπενθυμίζουν τις πραγματικές βλέψεις της γειτονικής μας χώρας, τις οποίες οι πλείστες πολιτικές δυνάμεις τείνουν να αγνοούν.

Να θυμίσουμε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις, πλην του ΕΛΑΜ, πριν κάποιους μήνες ψήφισαν υπέρ της αποστρατιωτικοποίησης της Κύπρου, ενώ υπάρχουν πολιτικά κόμματα που τάσσονται υπέρ της δημιουργίας αγωγού μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα να εγκαταλείψουν τις εσφαλμένες προσεγγίσεις τους στο Κυπριακό. Η τουρκική προκλητικότητα μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με ρεαλισμό και σωστή στρατηγική.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 10:21 pm


Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα - Πρώτες εικόνες

Ασφυκτικά γεμάτη είναι η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Καβάλα, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Οι Συναγωνιστές Χρ. Παππάς και Γ. Επιτήδειος στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως η Ιστορία της Ελλάδος και το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης και δεν παραχωρούνται στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 9:42 pm


Το Βιβλίο είναι το Ξίφος του Πνεύματος! Πλήθος Συναγωνιστών στην βιβλιοπαρουσίαση του ΑΙΓΙΣ - Φωτορεπορτάζ

Με μαζική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ και των εκδόσεων «Τρίμορφος» υπό τον τίτλο «Το Βιβλίο είναι το Ξίφος του Πνεύματος».

Την εισαγωγή της εκδηλώσεως πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Θωμάς Κοσμάς, ο οποίος παρουσίασε το πόνημα του Idries Shah «Μυστικές Εταιρείες - Χθες και Σήμερα», που πραγματεύεται το παλαιότατο φαινόμενο των μυστικών συντεχνιών και των επιπτώσεων που επέφεραν αυτές στο τοπικό χωροχρονικά κοινωνικό γίγνεσθαι, είτε αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη, την Μέση και Άνω Ανατολή, ακόμα και την Αμερική.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής, ο οποίος παρουσίασε την μελέτη του περί της σύγχρονης γεωπολιτικής της τουρκίας με τον τίτλο "Ανατομία της εξωτερικής πολιτικής και Γεωπολιτικής της μεταοθωμανικής Τουρκίας", εντός της οποίας παρουσιάζεται με σαφήνεια η συνέπεια της γεωστρατηγικής, αλλά και της γεωπολιτική τακτικής, της τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, από το Αιγαίο μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε τον πρώτο τόμο της μετάφραση του αξεπέραστου magnus opus του Ιουλίου Έβολα «Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο», το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα είδος ιδεολογικού εγχειριδίου των πάσης φύσεως εξεγερθέντων ενάντια στην σύγχρονη παρακμή της παγκοσμιοποίησης, που κατατρώγει τις σάρκες των κοινωνιών.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ανέφερε ότι στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Χρυσή Αυγή στους υποψηφίους της είναι να μην είναι μέλη μυστικών εταιρειών, αφού αυτές συστηματικώς αντιμάχονται την Πατρίδα και την Πίστη μας.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην ψοφοδεή πολιτική της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, η οποία έρχεται σε πλήρη ρήξη με τα δικά μας όνειρα, αλλά και με την λογική μίας ισχυρής Ελλάδας, η οποία δεν θα καταστεί δορυφόρος της τουρκίας. Μία ψοφοδεή πολιτική που αποτελεί τον κύριο λόγο της τουρκικής προκλητικότητας, που έχει ως άμεσο σκοπό την επέκταση εις βάρος της Ελλάδος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του ερχόμενος στην πολιτική επικαιρότητα, λέγοντας ότι πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τόπος ταλανίζεται από τους εθνοπροδότες και τους απατεώνες και οι όποιες αποκαλύψεις δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή, δημιουργώντας πανικό στους δημοσιογραφούντες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 9:02 pm


Metron Analysis: Στο 9,4% και τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ραγδαία άνοδο τριών ποσοστιαίων μονάδων


Ηττήθηκαν κατά κράτος οι συστημικοί δημοσκόποι και τα παπαγαλάκια τους, καθώς αναγκάστηκαν πια να παραδεχθούν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία και την εδραίωσή της ως τρίτη και αδιαμφισβήτητη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Στην δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Metron Analysis και δημοσιεύει αύριο το Κυριακάτικο Βήμα καταγράφεται άνοδος τριών ποσοστιαίων μονάδων για την Χρυσή Αυγή, από το 6,5% στο 9,4%.

Μάλιστα η μέγιστη τιμή που δίνεται από την εταιρεία στην εκτίμηση ψήφου είναι το 10,6% γεγονός που πιστοποιεί πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ήδη διψήφια!

Όσο για το κλεφτοΠασόκ και το παραμύθι της δήθεν ανόδου της Φώφης ξεφούσκωσε ακόμα και από αυτούς που την προωθούν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις!

Έτσι, στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα συστημικά Νέα τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση ψήφου:

  • ΝΔ 34,9%
  • ΣΥΡΙΖΑ 25,2%
  • Χρυσή Αυγή 9,4%
  • Πασόκ 8,4%
  • ΚΚΕ 7%
  • Λεβέντης 3%
  • Ανέλ 2,5%

Αξίζει να σημειωθεί πως στον σχολιασμό του ο Στράτος Φαναράς καταγράφει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, το μόνο κόμμα με αυξητικές τάσεις σε συνδυασμό με την σταδιακή κατάρρευση του σαθρού πολιτικού κατεστημένου των πολιτικάντηδων.

Το μείζον εθνικό θέμα του Μακεδονικού, οι συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και το βρώμικο σκάνδαλο Novartis αφυπνίζουν τους πολίτες που στρέφουν αμετάκλητα πια την πλάτη τους στα συστημικά αποκόμματα.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως τα καλύτερα έρχονται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ότι όποτε και αν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές το σύστημα καλά θα κάνει να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο σοκ και για μια μεγάλη Εθνικιστική Νίκη!

Διαβάστε επίσης: Οι δημοσκόποι προειδοποιούν: Προδοσίες και σκάνδαλα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 8:06 pm


Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Μίκη Μάντακα - Τετάρτη 28/2, 19:00

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον πολυχώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Μίκη Μάντακα, τον Έλληνα Εθνικιστή που δολοφόνησαν οι αριστεροί τρομοκράτες στην Ρώμη.

43 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία του Μίκη Μάντακα οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο τιμής, διατρανώνοντας: Σκοτώσατε τον άνθρωπο, ΟΧΙ την Ιδέα!

Κεντρικός ομιλητής: Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

28 Φεβρουαρίου, Πολυχώρος εκδηλώσεων Χρυσής Αυγής (Μεσογείων 131), 19:00

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 7:00 pm


Διαβάστε στην ανανεωμένη “Εμπρός” που κυκλοφορεί: “Κρυφή” δημοσκόπηση ΝΔ: Δεύτερο κόμμα με 16% η Χρυσή Αυγή!

Αυξάνεται αλματωδώς η αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία και η αποδοχή αυτή γίνεται πλέον εμφανής και στις κρυφές δημοσκοπήσεις τις οποίες παραγγέλλουν τα κόμματα για δική τους χρήση. Στο συμπέρασμα αυτό κατατείνει και η απουσία νέων φανερών δημοσκοπήσεων, αλλά και η ευθεία ομολογία Συστημικών πολιτικών και δημοσιογράφων.

"Η υπόθεση απειλεί να επιδεινώσει την απογοήτευση του κοινού με τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα, με συνέπεια να ευνοούν την άνοδο ομάδων στήριξης των πολιτικών άκρων" σημειώνει το Πρακτορείο Bloomberg αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis δείχνοντας ουσιαστικά την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε την συνέχεια στην Εμπρός που κυκλοφορεί

 

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 6:09 pm


Μαφιοζοκομμουνισμός στην πράξη! Εξέγερση στον Κορυδάλλό για τον “σύντροφο” Γιαγτζόγλου

Εξέγερση είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στις φυλακές του Κορυδαλλού, με αφορμή την μεταγωγή του ένοπλου συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου (τρομοδέματα στον Παπαδήμο, κ.τ.λ.).

Η εξέγερση έχει ως επίκεντρο τις πτέρυγες Α και Δ, όπου βρίσκονται τα συντρόφια της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Πυρήνες της Φωτιάς», υπάρχει κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων, ενώ οι «εξεγερμένοι» (αναρχοκομμουνιστές και άλλοι μαφιόζοι) έχουν πάρει (ή κάποιοι τους έχουν δώσει…) και κλειδιά τα οποία ανοίγουν όμως μια εκ των θυρών της φυλακής.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 5:12 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr