Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Χρυσή αυγή

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ βούλγαρων στην Γαργαλιάνους Μεσσηνίας

Άγριος καβγάς μεταξύ δύο «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Βουλγαρία, έγινε στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Οι δύο άνδρες 23 και 37 χρονών, που είναι συγγενείς, για άγνωστο λόγο πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να χτυπιούνται.

Λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ έφτασαν στο Κέντρο Υγείας κι άρχισαν να πλακώνονται από κει που σταμάτησαν, ενώ όταν προσπάθησε να τους χωρίσει ένας νοσηλευτής δέχθηκε κι αυτός επίθεση.

Πάνω στον τσακωμό έπεσαν πάνω στην τζαμαρία της ανατολικής πόρτας του κτηρίου, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να γεμίσει ο τόπος αίματα!

Εν τέλει, ήρθε η Αστυνομία και τους...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 9:44 am


Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Πάτρα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Χρυσή Αυγή Ηλείας, διοργάνωσε μια σεμνή τελετή μνήμης για τους Νικητές της Μάχης της Ζαχάρως που κράτησαν την γη τους Ελεύθερη και Ελληνική κατά τις επιχειρήσεις των συμμοριτών (1947-1948). Μια εκδήλωση που εάν υπήρχε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ θα έπρεπε να την διοργανώνει η επίσημη πολιτεία, όμως σε εμάς πέφτει η ευθύνη να κρατήσουμε ζωντανή την Εθνική Μνήμη στα χρόνια του εθνομηδενισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι, μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής από τον νομό της Ηλείας καθώς και συγγενείς Πεσόντων. Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ανέγνωσε το Προσκλητήριο Ηρώων. Στις μάχες εναντίον των συμμοριτών συμμετείχαν απλοί κάτοικοι της Ζαχάρως, αφού χαρακτηριστικό είναι πως ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχει ανήλικο παιδί, όπως και αρκετοί άοπλοι πολίτες.

Η Νίκη αυτή κατά των σφαγέων του Άρη Βελουχιώτη, υπήρξε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του πολέμου κατά των συμμοριτών και σήμερα παραμένει άγνωστη σε πολλούς. Στεφάνι στην Μνήμη των Ηρώων, εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνσταντίνου ενώ η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, κλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής Ηλείας επισκέφτηκε την κεντρική Λαϊκή Αγορά του Πύργου, όπου και διένειμε δωρεάν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και πολιτικά φυλλάδια. Η υποδοχή τόσο των εμπόρων όσο και των καταναλωτών ήταν θερμή και διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι την δυσαρέσκεια του κόσμου για την ψήφιση του νοσηρού νομοσχεδίου για την «αλλαγή ταυτότητας φύλου» που βάζει βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας όπως την γνώρισε η ανθρωπότητα για χιλιάδες έτη.

Την Κυριακή συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησε επιτυχημένη πολύωρη ενημερωτική δράση, διανομής έντυπου υλικού του Κινήματός μας στο κέντρο της πόλεως των Πατρών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 8:33 am


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει καριερίστες διαφημιστές, επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων, imagemakers, όπως είθισται να χρησιμοποιούν τα πολιτικά κόμματα της πατρίδος μας για να ωραιοποιήσουν την εικόνα τους.

Δεν επιθυμεί όταν απευθύνεται στον Έλληνα πολίτη να χρησιμοποιεί μια παραπλανητική και ψεύτικη εικόνα, δια τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλει να δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι.

Δεν θέλει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της, να εξωραΐσει τον ακτιβιστικό της λόγο, να ωραιοποιήσει την εικόνα της για να την πουλήσει, γιατί είναι αλήθεια πως δεν αντιμετωπίζει τον Έλληνα ως πελάτη, αλλά ως σύμμαχό της σε μία κοινή προσπάθεια για την πρόοδο, την ευημερία και την υπερηφάνειά του.

Βαδίζοντας, λοιπόν αυστηρά μέσα σε πατριωτικές συντεταγμένες ο λόγος της είναι συγκεκριμένος, εθνικός και κρυστάλλινος.

Οι απόψεις της ειλικρινείς και διαυγείς.

Ο εκμηδενισμός της διαφορετικότητας, η καταπάτηση της υπερηφάνειας, ο εξευτελισμός της προσωπικότητας, η καταρράκωση της αξιοπρέπειας είναι έννοιες που δεν συνάδουν με τον αξιακό κώδικα των Ελλήνων πατριωτών, αυτών των ανιδιοτελών υποστηρικτών του Λαϊκού μας Συνδέσμου.

Κι αν για πολλούς συμπατριώτες μας η δουλοφροσύνη και η ταπείνωση μπορούν να γίνουν αποδεκτές, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε διότι προσφέρουν μία σίγουρη ανέλιξη και οικονομική ευμάρεια, για τους εθνικιστές, ο συμβιβασμός και η υποταγή που σίγουρα προεξοφλούν μια «επιτυχημένη» για τον καταναλωτικό μαζάνθρωπο ζωή, αλλά ελεεινή για όσους έχουν αρχές και ιδανικά, δεν υιοθετούνται.

Κι έτσι χωρίς «φτιασίδια» και ωραιοποιήσεις τραβά μπροστά η Χρυσή Αυγή με εφόδιό της μόνο την αλήθεια.

Ας δούμε λοιπόν όλοι εμείς την αλήθεια κατάματα.

Κι έτσι κοιτώντας το βλέμμα των νέων μας θα μπορέσουμε να αντικρύσουμε το μέλλον της δικής μας πατρίδας, το αύριο που μας προσμένει, μια αλήθεια που ανατέλλει.

«Μάθετε να υποφέρετε την Αλήθειαν» έγραφε ο Περικλής Γιαννόπουλος στο «Νέον Πνεύμα» διότι από την αλήθεια δεν μπορεί παρά να προκύπτει μόνο το Καλόν.

Αυτό λοιπόν το Καλό, την δική μας Αλήθεια κανείς δεν μπορεί να μας την στερήσει.

Μέσα στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, οτιδήποτε κι αν κάνουν οι διεθνείς απατεώνες, δεν θα μας νικήσουν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας υποτάξουν, διότι όπως έγραφε ο αντισυστημικός ποιητής Ουίλιαμ Μπάροουζ στο έργο του «Γυμνό γεύμα», ξεκάθαρα, ωμά και κατάμουτρα στα σιχαμερά αυτά ανθρωπάκια που προάγουν τη βαρβαρότητα:

«Απατεώνες του κόσμου
υπάρχει ένα σημάδι
που δεν μπορείτε να νικήσετε.
Δεν μπορείτε να νικήσετε.
Εκείνο που είναι μέσα μας»
.

ΔΙΚΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 7:32 am


Ιστορία πασοκικής μπόχας

Αποτίοντας τον δικό μας… φόρο τιμής στις… πυρετώδεις διεργασίες του «νέου κυοφορούμενου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς», καταθέτουμε κάποιες σύντομες (αλλά όχι πρόχειρες) σκέψεις επί του όλου ζητήματος. Είναι γνωστό ότι στην καθεστωτική πολιτική της μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» δεν υπάρχουν ούτε ηθικοί ενδοιασμοί ούτε περιθώρια δισταγμών, όταν διακυβεύεται είτε η πολιτική επιβίωση ενός κόμματος είτε προσώπων με μικρές ή μεγάλες φιλοδοξίες. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα όποια «δημοκρατικά» και «πατριωτικά» προσωπεία πέφτουν και αυτό που αποκαλύπτεται είναι το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο της εξουσιαστικής πολιτικής και των εκφραστών της. Δηλαδή, ο δόλος και η σκληρότητα, η απάτη και η υποκρισία, η βία και το οργανωμένο ψεύδος, η ανηθικότητα και η κυνικότητα στον έπακρο βαθμό. Με δεδομένο ότι ο στόχος διατήρησης της εξουσίας (ή αναρρίχησης σ’ αυτήν) ενώνει τους κάθε λογής εξουσιαστές, ακόμη κι αν έχουν αντιτιθέμενα ατομικά συμφέροντα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκαλύπτεται η πραγματική φύση της πολιτικής τους σταδιοδρομίας. Στυγνοί εξουσιαστές της καρέκλας και του χρήματος, που λίγο πριν προσκόμιζαν τα διαπιστευτήρια του «νέου», του «άφθαρτου», του «ηθικού πλεονάσματος», τελικά αποδεικνύονται ως χάρτινες καρικατούρες «άξιες» μόνο για χρήσεις… τουαλετικού περιεχομένου.

Με αφορμή, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ και την νέα επιχειρούμενη εκλογική μεταμόρφωσή του, παρέα με κάποιους άλλους αδίστακτους κοσμοπολίτες και συμφεροντολόγους, ας πάμε λίγο πίσω στον χρόνο. Το 2008, ο παλιός μαοϊκός Θεόδωρος Τσουκάτος, ο οποίος την περίοδο 1996-2004 διέπρεψε στο κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ ως άγρυπνος σημιτοφύλακας του «εκσυγχρονισμού», εξηγεί ότι 1.000.000 μάρκα, ποσόν του οποίου ο ίδιος αποδεικνύεται αποδέκτης, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και κατέληξαν στα κομματικά ταμεία ως οικονομική συνεισφορά στην προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ εν όψει των ευρωεκλογών του 1999.

Το ΠΑΣΟΚ «τον αδειάζει», για ευνόητους λόγους, με την Χαριλάου Τρικούπη, με non paper που μοίρασε, να αναφέρει ότι «η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ο κόσμος του. Τα χιλιάδες έντιμα στελέχη του που καθημερινά αγωνίζονται για να σταματήσουν την συντηρητική οπισθοδρόμηση της χώρας. Χιλιάδες έντιμα στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ψηφοφόρων και τα ιερά και όσια του Κινήματος». Πόσο βολικό να ριχθούν όλα στον «καταχραστή» Τσουκάτο….

Από την μεριά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε τηλεοπτικό κεντρικό δελτίο άφησε σαφείς αιχμές κατά όσων δεν κρατάνε το κεφάλι ψηλά και δείχνουν ότι «οι άλλοι φταίνε, εμείς δεν ξέραμε». Μαρτυριάρης ο Λοβέρδος…. Ο πρώην υπουργός του Σημίτη, Γιώργος Φλωρίδης, δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφερόμενος σ’ αυτήν την περίοδο, ότι «σε καμία περίπτωση, οι επιτυχίες αυτής της περιόδου δεν μπορούν να ανατραπούν από 5-10 λαμόγια που πάντα υπάρχουν». «Λαμόγιο», λοιπόν, ο Τσουκάτος, που γέμισε τα μαύρα ταμεία του κόμματος, ενώ ο Φλωρίδης που το γνώριζε ήταν… «αθώα περιστερά».

Γεμάτος… πίκρα για την… αχαριστία, ο παντοδύναμος μέχρι πριν λίγα χρόνια «στρατηγός» Τσουκάτος, δηλώνει -μεταξύ άλλων- αμέσως μετά την απολογία του ότι «Η κατάληξη του ως άνω ποσού στον προορισμό του (εννοεί το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ) επιβεβαιώθηκε εμμέσως για ευνόητους λόγους, πλην σαφώς, από τις καταθέσεις στην

Δικαιοσύνη των ταμιών του κόμματος, αλλά και από τις καταθέσεις στην Γερμανία στελεχών, που εκταμίευαν για λογαριασμό της εταιρείας», ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι «ψεύδονται συνειδητά και μάλιστα γνωρίζοντας ότι ουδείς πολίτης τους πιστεύει - εκείνοι που βεβαιώνουν πως το δικό τους κόμμα, και αναφέρομαι στα μεγάλα, δεν έχει χρηματοδοτηθεί από ιδιώτες και μάλιστα σε προεκλογικές περιόδους με αντίστοιχα υψηλές χορηγίες που ξεπερνούν κατά πολύ το ανώτατο όριο των επιτρεπόμενων ενισχύσεων του σχετικού νόμου […] ανέλαβα ποινικές ευθύνες, γιατί άλλοι απέφυγαν τις πολιτικές τους ευθύνες».

Βεβαίως, ο Τσουκάτος καλύπτει τα «μικρά κόμματα» της αριστεράς, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι τα «μαύρα ταμεία» τους γεμίζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, προφανώς γιατί ήθελε να κρατήσει «χαμηλούς» τόνους, απαραίτητη προϋπόθεση για «να πέσει στα μαλακά». Ο Τσουκάτος γνώριζε πολύ καλά ότι η Siemens επαναδιαπραγματεύτηκε την θέση της επί Οικουμενικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κόμματα της αριστεράς. Και όντως έτσι γίνεται, καθώς η υπόθεση Τσουκάτου σιγά - σιγά ξεχνιέται, περνά στην λήθη της επίσημης ιστορίας, γιατί πολύ απλά δεν συμφέρει κανέναν κομματικό φορέα του «Συνταγματικού τόξου».

Επ’ ευκαιρία, λοιπόν, των όσων συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ΠΑΣΟΚ και τους εκλογικούς συνοδοιπόρους του (το κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης) και τις «ουρές» του, ξεθάψαμε μια ιστορία ηθικής και πολιτικής μπόχας από το (όχι πολύ μακρινό) παρελθόν. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 6:36 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Οι εθνικιστικές καμπάνες χτυπούν σε όλη την Ευρώπη αλλά οι πουλημένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης και των ανοικτών συνόρων εθελοτυφλούν και συνεχίζουν τις δολοφονικές πολιτικές τους για τους λαούς της Ευρώπης. Μετά από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα όμως (πιο πρόσφατο αυτό της Αυστρίας, όπου το ακροδεξιό κόμμα έλαβε 26%) οι «δημοκράτες» μη σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα αρχίζουν την κλάψα και τις απειλές. Τα ευρωπαϊκά Έθνη αντιστέκονται μέσω των "ακραίων" κομμάτων και πολεμούν τους πραγματικούς ακραίους πολιτικάντηδες και τραπεζίτες. Όσοι «δημοκράτες» δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, λίγο υπομονή για να το νιώσουν.

Νίκος Τ. 

Κατάμεστα τα γραφεία του Μετώπου Νεολαίας: Στον δρόμο Τιμής και Αρετής!

Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοι θα σηκώσουν την σημαία την ελληνική στις φετινές παρελάσεις. Πότε μουσουλμάνες με μαντήλα, πότε αλβανίδες, πότε "μετανάστες", αλλά ποτέ Έλληνες αριστούχοι! Κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιοι πολέμησαν για να είναι αυτή η χώρα ελεύθερη. Τα παιδιά μου λυπάμαι που θα φοιτήσουν σε αυτά τα σχολεία…Έλεος!

Ελένη. Κ. 

Στα χνάρια του Χότζα ο Ράμα: Ξεκινάει νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με νομοσχέδιο για «προστασία των μειονοτήτων»

Διάβασα πως γερμανικά ΜΜΕ κατήγγειλαν την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πως παρουσιάζει ψεύτικα στοιχεία για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και πως είναι πολλοί λιγότεροι από αυτούς που εμφανίζουν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός των δημοσιευμάτων αυτών, πάντως σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση λέει ψέμματα και παρουσιάζει ψεύτικα στοιχεία για όλους τους τομείς της διακυβέρνησης, όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες. 

Σχετικά όμως με τον αριθμό των αλλοδαπών ή προσφύγων ή όπως αλλιώς θέλετε το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των νέων καθημερινών αφίξεων στα νησιά, που είναι τεράστιος. Τα γερμανικά ΜΜΕ πρέπει πρώτα να καταγγείλουν την Καγκελάριό τους που στηρίζει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και στην συνέχεια τους Σύριζα-Ανέλ που κάνουν το ίδιο και επιτέλους θα πρέπει να κλείσει η πρόσβαση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Όχι να έρχονται να τους παρέχουν όλα τα προνόμια και να μην φεύγουν ποτέ. 

Γιώργος. Κ. Λαμία

Αισχρές συκοφαντίες από το «Βήμα» για Ασπρόπυργο: Δεν έμαθαν ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή;

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 1:14 am


Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά: 2.000 λαθρομετανάστες ακόμα έφτασαν μέσα σε 15 μέρες!

Συνεχίζονται οι ροές λαθρομεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου - Συνολικά 1.877 άτομα πέρασαν το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου στα νησιά του βορείου Αιγαίου από την τουρκία.

 Συγκεκριμένα στα κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καταγραφεί οι αφίξεις 1.877 ατόμων (1.148 στη Λέσβο, 572 στη Χίο και 117 στη Σάμο), ενώ σήμερα το πρωί έχει διαπιστωθεί η άφιξη -χωρίς να έχουν ακόμα καταγραφεί- 44 ατόμων στη Λέσβο και 157 ατόμων στη Χίο.

Μόνο τις τελευταίες πέντε μέρες, από το πρωί της περασμένης Τετάρτης μέχρι σήμερα Δευτέρα το πρωί, πέρασαν στη Λέσβο 563 άτομα, στη Χίο 269 και στη Σάμο 40.

Σύμφωνα με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου του υπουργείου Εσωτερικών σήμερα στη Λέσβο περιμένοντας να συζητηθεί το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει ζουν 6.807 άτομα, στη Χίο 1.867 και στη Σάμο 3.075.

Τέλος στο διάστημα από 1 έως 13 Οκτωβρίου, από την τουρκική ακτοφυλακή έχει ανακοινωθεί επίσημα ο εντοπισμός 25 περιστατικών με βάρκες στις οποίες επέβαιναν λαθρομετανάστες οι οποίοι και κινούντο προς τα ελληνικά νησιά. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιστατικών επαναπροωθήθηκαν στις τουρκικές ακτές 907 άτομα όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για δύσκολη κατάσταση στα νησιά του βορείου Αιγαίου καθώς «υπάρχει υπερσυγκέντρωση» έκανε λόγο σε παρέμβασή της η περιφερειάρχης Χριστίνα Καλογήρου.

Όπως είπε «αυτή τη στιγμή στο Βόρειο Αιγαίο υπάρχουν περίπου 12.000 μετανάστες ενώ την τελευταία εβδομάδα ήρθαν περισσότεροι από 1.150 μετανάστες». «Στη Μυτιλήνη υπάρχουν 7.000 μετανάστες, 3.000 Σάμο και 2.000 στη Χίο, οι δομές είναι υπερπλήρεις» συμπλήρωσε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, η οποία έχει ζητήσει συνάντηση από τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για την κατάσταση αυτή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 12:27 am


Χρυσές δουλειές το ΚΚ€: Μαζική οικονομική εξόρμηση ανακοίνωσαν οι κρατικοδίαιτοι του Περισσού

Αχόρταγοι οι Κουκουέδες, ενώ τα παίρνουν από παντού, γυρεύουν παράδες και από τους φουκαράδες! 

Τα παίρνουν από την κρατική χρηματοδότηση. Τα παίρνουν από τις δεκάδες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που έχουν στήσει ανά την χώρα, αλλά και έξω απ’ αυτήν. Τα παίρνουν από τις δωρεές που τους έχουν αφήσει αποθανόντες κομμουνιστές. Και στο τέλος, ζητάνε και οικονομική ενίσχυση από τους φουκαράδες!

Οι αχόρταγοι, είναι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, οι οποίοι δεν αφήνουνε ούτε πενηνταράκι τσακιστό να πέσει κάτω, με τη λογική «μάζευε κι ας είναι ρώγες».

Έτσι, παρά τον πακτωλό χρημάτων που εισρέει στα ταμεία τους, αλλά και την οικονομική κρίση, οι αχόρταγοι κουκουέδες καλούν τους «εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές» που τους ψήφισαν σε «μαζική συμμετοχή στην οικονομική εξόρμηση Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017» καλεί τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του, το ΚΚΕ. Αλλά και όσους δεν τους ψήφισαν, αλλά ψήφισαν το 2015 τον ΣΥΡΙΖΑ «και σήμερα νιώθουν απογοητευμένοι»...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 11:18 pm


Απειλούν οι τούρκοι: Ή θα μας βάλετε στην Ευρώπη ή θα σας πλημμυρίσουμε με λαθρομετανάστες

Έχει παρατραβήξει το αστείο με τον τρόπο που χρησιμοποιεί η τουρκία τους λαθρομετανάστες ως «όπλο». Πολλές φορές έχουμε ακούσει τούρκους αξιωματούχους να απειλούν τους πάντες και τα πάντα ότι θα ξαμολήσουν τα λεφούσια των λαθρομεταναστών να κατακλύσουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αρμόδιου για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις υπουργού, Ομέρ Τσελίκ, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt. Σας τις παραθέτουμε:

"Εάν δεν είχαμε συνεργαστεί με την ΕΕ, αυτά τα τρία εκατομμύρια πρόσφυγες θα ήταν τώρα στην Ευρώπη. Η γερμανική δημοκρατία πρέπει να μας ευχαριστεί, γιατί σε αυτήν την περίπτωση η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά στις εκλογές θα είχαν ενισχυθεί ακόμα πολύ περισσότερο. Εάν αναβληθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, αυτό θα έχει συνέπειες και για τη συμφωνία προσφύγων ΕΕ-Τουρκίας"

Αυτό που είναι νέο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο τούρκος περιγελά ευθέως τον πόνο των γερμανών και των υπόλοιπων ευρωπαίων «εταίρων» με την άνοδο των Εθνικιστικών και Πατριωτικών κομμάτων και τους προειδοποιεί ότι θα ανοίξει την κάνουλα της λαθρομετανάστευσης.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένα κανονικό κράτος – απατεώνας και εκβιαστής και οι ευρωπαίοι επιμένουν να διαπραγματεύονται μαζί του αντί να το συνετίσουν με κάθε τρόπο συμβατό με το Διεθνές Δίκαιο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 10:00 pm


Γιάννης Λαγός στην “Εθνικιστική Φωνή”: Ο Σύριζα άνοιξε την Κερκόπορτα για την τουρκοποίηση της Θράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, ο οποίος μίλησε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις και για όσα επαίσχυντα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, στην ουσία καταρρίπτει τους νόμους της φύσης, καθώς μόνο ο Θεός είναι σε θέση να καθορίσει την φύση του ανθρώπου. Όσο δε αφορά την περίφημη «τουρκική ένωση Ξάνθης», επεσήμανε ότι η ίδια η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για την τουρκοποίηση της Ξάνθης και ενός σημαντικού τμήματος του ελληνικού πληθυσμού. Μάλιστα, το επερχόμενο νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της κάνναβης απεργάζεται την ολοκληρωτική ισοπέδωση της ελληνικής νεολαίας.

Εκτός των άλλων, ο Ιωάννης Λαγός τόνισε ότι με την επιχειρούμενη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ένταξη των παιδιών λαθρομεταναστών στα σχολεία υποβαθμίζεται το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και αυξάνονται οι κίνδυνοι για την ορθοδοξία και τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων.

Ο Συναγωνιστής κατέδειξε ακόμη το θράσος των «γειτόνων» μας αλβανών, οι οποίοι συνεχίζουν να καταπιέζουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι μια συμμαχία επί ίσοις όροις με την Ρωσία θα είναι προς όφελος των Ελληνικών συμφερόντων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 8:44 pm


Ο «αντιρατσισμός», το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων του Σύριζα!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Απτόητοι από το στραπάτσο της σύλληψης τριών ατόμων για την επίθεση κατά του πακιστανού στον Ασπρόπυργο, τα οποία -όπως αποδείχθηκε!- δεν είχαν καμμιά σχέση με την Χρυσή Αυγή, οι μνημονιακοί πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ εφευρίσκουν… ρατσιστικές επιθέσεις και οργανώνουν… διαμαρτυρίες.

Έτσι, μετά τον Ασπρόπυργο και την Νέα Ιωνία, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους απαραίτητους Πακιστανούς…) έκαναν «αντιφασιστική κινητοποίηση» το μεσημέρι του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο του Γαλατσίου, καταγγέλλοντας επίθεση εις βάρος 30χρονου πακιστανού - αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Είναι προφανές, ότι τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν καταφύγιο στον «αντιρατσισμό» για να κρύψουν τις μνημονιακές πομπές τους: τη φτώχεια, τη δυστυχία, την ανεργία, τον εξαναγκασμό των νέων να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό και τόσα άλλα.

Αλλά ο λαός δε μασάει κι όταν θα’ ρθει η ώρα των εκλογών θα τους… 

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 7:32 pm


Στα χνάρια του Χότζα ο Ράμα: Ξεκινάει νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με νομοσχέδιο για «προστασία των μειονοτήτων»

Στις 13 Οκτωβρίου 2017 υπερψηφίστηκε το αλβανικό νομοσχέδιο «περί προστασίας των μειονοτήτων» λόγω εκπλήρωσης των προαπαιτούμενων για την έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όμως οι ελληνικές οργανώσεις «Ομόνοια» και «Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - ΚΕΑΔ» εξέφρασαν σοβαρές αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι στην ουσία το παραπάνω νομοσχέδιο δεν προστατεύει πραγματικά τους Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο. Αναλυτικά το αλβανικό νομοσχέδιο δεν κατοχυρώνει πραγματικά τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου μιας και εφαρμόζονται περιορισμοί όσον αφορά τον σεβασμό των ελληνικών εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και περιουσιακών δικαιωμάτων. Επιπροσθέτως παραβλέπεται η δημογραφική και γεωγραφική έκταση των Ελλήνων της Βορείας Ηπείρου ενώ παράλληλα όλες οι σχετικές αρμοδιότητες συγκεντρώνονται στα αναρμόδια χέρια του Έντι Ράμα και της αλβανικής κυβέρνησης.

Επιπλέον, προσπαθεί να αναγνωρίσει ως ξεχωριστή οντότητα τους Ελληνόβλαχους που διαμένουν στην Αλβανία. Όμως αυτός ο άστοχος ελιγμός  έφερε την παρέμβαση του προέδρου των Ελληνόβλαχων Αλβανίας, κ. Θανάση Πότση, ο οποίος διευκρίνισε με ανακοίνωσή του ότι οι Ελληνόβλαχοι δεν αποτελούν ξεχωριστή εθνική μειονότητα παρά μόνο αναπόσπαστο μέρος των Ελλήνων στην Αλβανία.

Επιπρόσθετα, οι Αλβανοί συμπεριέλαβαν στο παραπάνω νομοσχέδιο την αναγνώριση της ανύπαρκτης ομάδας των "σλαβομακεδόνων" ως μειονότητα με προφανείς σκοπούς δημιουργίας διπλωματικών μοχλών πίεσης προς την Ελλάδα.

Παράλληλα άλλη μια πονηρή διπλωματική κίνηση των αλβανών είναι η εκκίνηση της υλοποίησης του σχεδίου της "μεγάλης αλβανίας" μέσω της ενσωμάτωσης του Κοσόβου στην αλβανική επικράτεια, είτε πριν είτε μετά την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ιδιαίτερα σήμερα βλέπουμε ανησυχητικές κινήσεις ακριβώς προς αυτήν την υλοποίηση του σχεδίου της "μεγάλης αλβανίας", αφού την 1η Οκτωβρίου 2017 ο αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα και ο τρομοκράτης του UCK Ραμούς Χαραντινάι διακήρυξαν την αρχή της ενοποίησης Αλβανίας και Κοσόβου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 6:16 pm


Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται: Οι μισοί υπουργοί της «πρώτης φοράς αριστεράς» στην Αμέρικα!

Ε, λοιπόν, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Τόσα και τόσα χιλιόμετρα σε πορείες, πότε για να φύγουμε από το ΝΑΤΟ, πότε για να φύγουν οι «βάσεις του θανάτου», πότε για το’ να και πότε για τ’ άλλο, δεν πήγαν χαμένα!

Έτσι, στην Αμέρικα έχουν… μετακομίσει (δημοσία δαπάνη…) τις τελευταίες ημέρες οι μισοί υπουργοί της «πρώτης φοράς αριστερά», για συσκέψεις, επαφές και… τσικ του τσικ με τους Αμερικάνους «ιμπεριαλιστές», «φονιάδες των λαών» και τα συναφή!

Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε:

Mister Tsipras, η σύζυγος Περιστέρα, ο… διαστημικός υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου, ο υπουργός Άμυνας (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων) Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουάξ-Κουάξ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, οι αναπληρωτές του Γ. Χουλιαράκης και Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας, ίσως κι...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 5:01 pm


Αισχρές συκοφαντίες από το «Βήμα» για Ασπρόπυργο: Δεν έμαθαν ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή;

Η εφημερίδα «Το Βήμα» μπορεί να άλλαξε ιδιοκτησία, αλλά δεν αλλάζει χαρακτήρα ως επίσημη φωνή του κατακτητή, ούτε χρώμα ως μία φυλλάδα βαθύτατα κίτρινη και συκοφαντική.

Μπροστά στην κάψα του κατακτητή, λοιπόν, να συκοφαντήσει το Κίνημα της Χρυσής Αυγής που εκφράζει την βούληση των Ελλήνων για Ελευθερία, η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν λογαριάζει τίποτα και θα πει κάθε πιθανό κι απίθανο ψέμα.

Δημοσίευσαν, λοιπόν, ολάκερο άρθρο με τίτλο «Οι Χρυσαυγίτες Ξανάρχονται», όπου λέγονται σημεία και τέρατα περί της υποθέσεως του Ασπροπύργου. Βέβαια, όπως θυμόμαστε, η υπόθεση έχει ήδη διαλευκανθεί και οι δράστες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την φυλλάδα «Το Βήμα».

Διαβάστε σχετικά: 

Να ανακαλέσουν οι συκοφάντες: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή οι συλληφθέντες στον Ασπρόπυργο

Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο - Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Νέο κύμα λάσπης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής με αφορμή επεισόδια στον Ασπρόπυργο

Στην φυλλάδα μίλησαν και δύο «θύματα», οι οποίοι βεβαίως κατονόμασαν την Χρυσή Αυγή ως υπαίτια. Τι σημασία έχει αν πιάστηκαν οι δράστες και δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή; Το πολιτικό συμφέρον της εφημερίδας και τα πιθανά κέρδη στα οποία αποσκοπούν οι λαθρομετανάστες προστάζουν να είναι η Χρυσή Αυγή υπαίτια.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις των Πακιστανών:

Αμπντούλ Λετίφ από το Πακιστάν: «Πήγα στην αστυνομία να τους καταγγείλω και με κράτησαν για τρεις μέρες παράνομα επειδή δεν είχα την προσωρινή άδεια διαμονής - μου την είχαν κλέψει εκείνοι που με έδειραν! Τους ξέρω αυτούς που με χτύπησαν, τους έβλεπα στην Γκορυτσά. Είναι της Χρυσής Αυγής. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω, έχω πρόβλημα στα πλευρά και έχασα την όρασή μου στο αριστερό μάτι».

Ασφάκ Μαχμούντ επίσης από Πακιστάν: «Αυτούς που με χτύπησαν τους ήξερα, τους είχα ξαναδεί στον Ασπρόπυργο. Με είχαν βάλει στο μάτι επειδή είμαι υπεύθυνος στην τοπική επιτροπή στην Γκορυτσά και βοηθάω συμπατριώτες μου».

Πραγματικά συγκινητικές οι δύο «μαρτυρίες» και συνάδουν με την πάγια «γραμμή» που δίδεται στους μάρτυρες κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. «Στοχοποίηση», «αστυνομική αυθαιρεσία» και άλλα τέτοια για να συμπληρώνουν το καρέ.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα στην όλη ιστορία: Οι δράστες βρέθηκαν και δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Ας πληροφορήσει κάποιος την δημοσιογραφίσκο για αυτό το γεγονός και ας πει στους πακιστανούς ότι το παραμύθι έχει τελειώσει.

Επίσης, ας γνωρίζουν ότι διαδίδοντας τέτοιου είδους αναίσχυντα ψεύδη το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ στην επόμενη τρομοκρατική επίθεση που θα διοργανώσει το παρακράτος κατά της Χρυσής Αυγής.

Και μια ιστορία από τα παλιά για να γίνει αντιληπτό πόσο... "αξιόπιστη" είναι η συγκεκριμένη φυλλάδα:

Η ακόλουθη φωτογραφία φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε και για άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», στο οποίο αναφερόταν ότι «αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της Χρυσής Αυγής κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low». Βεβαίως, το μόνο που προκαλεί «αίσθηση» είναι το πόσο ψεύτικες μπορεί να είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζουν οι «σοβαροί δημοσιογράφοι» από τους μεγάλους εκδοτικούς ομίλους.

Δυστυχώς για την φυλλάδα, ο άνθρωπος στην φωτογραφία είναι ο Στρατηγός Alfredo Alves Reinado, από το Ανατολικό Τιμόρ που σκοτώθηκε το 2008, ενώ κρατάει έναν εκτοξευτήρα Μ72.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 4:13 pm


«Κίνδυνος για τα εθνικά θέματα ο Τσίπρας» - Δήλωση Χρυσής Αυγής για την συνάντηση με Τραμπ ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σχετικά με την επίσκεψη του Τσίπρα στις ΗΠΑ προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Είναι ιστορική η ευκαιρία για την Ελλάδα να διεκδικήσει λύσεις για την Κύπρο, την Μακεδονία μας, την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Δυστυχώς ο Τσίπρας που προεκλογικά έβριζε τον πρόεδρο Τραμπ, είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τα εθνικά μας θέματα».

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 3:32 pm


Κατάμεστα τα γραφεία του Μετώπου Νεολαίας: Στον δρόμο Τιμής και Αρετής!

Το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017, κατά την καθιερωμένη συνάντηση των μελών του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την έννοια την «Τιμής», και συγκεκριμένα για την ερμηνεία και το νόημα που ενέχει η συγκεκριμένη αξία, ως αναπόσπαστο και συστατικό στοιχείο της εθνικιστικής κοσμοθέασης.

Η ιδεολογία του κάθε ανθρώπου είναι αλληλένδετη με το αξιακό του σύστημα, καθώς το καθορίζει, δίνοντας του ουσία και περιεχόμενο. Πρόκειται για κάτι που αφορά τόσο τις πεποιθήσεις και τiς αντιλήψεις μας, όσο και τον τρόπο που αυτές μετουσιώνονται σε ενέργειες και πράξεις. Πιο απλά, αφορά τον τρόπο που επιλέγουμε να πορευτούμε στην ζωή μας, το «αποτύπωμα» που θα έχουμε αφήσει πίσω μας, όταν η φυσική μας παρουσία θα απουσιάζει πλέον από αυτό τον κόσμο. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που θα μας καθορίζει αιωνίως.

Αποτελεί γεγονός ότι το ανθρώπινο ον είναι άμεσα συνυφασμένο με την Φύση, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Ταυτόχρονα και μοιραία, λοιπόν, υπόκειται και στους νόμους της. Σαφώς, η έννοια της «φυλής», την οποία η εθνικιστική κοσμοθέαση προασπίζεται σθεναρά, αποτελεί ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα της...

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 3:04 pm


26% το Κόμμα των Ελευθέρων στην Αυστρία που τους κατηγορούσαν ως “νεοναζιστές”!

Τέλος δεν έχουν τα ραπίσματα που δέχεται το διεθνές κατεστημένο από κάθε εκλογική διαδικασία σε ολόκληρο τον κόσμο. Την τελευταία φορά γλιτώσανε την τελευταία στιγμή και με νοθεία την επικράτηση του πατριώτη υποψηφίου από το κόμμα των Ελευθέρων και όλοι οι καθεστωτικοί δήλωναν ανακουφισμένοι.

Έγιναν τώρα, όμως, και οι βουλευτικές εκλογές και τα πράγματα έδειξαν πως η άνοδος των πατριωτικών δυνάμεων δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει το σύστημα. Συγκεκριμένα, το κόμμα των Ελευθέρων συγκέντρωσε το 26% των ψήφων, αυξάνοντας την δύναμή του κατά 5,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Έτσι, μπορεί να ήρθε τρίτο, αφού οι καταρρέοντες σοσιαλδημοκράτες συγκρατήθηκαν στο 26,9% ερχόμενοι δεύτεροι, αλλά και πάλι οι αναταράξεις είναι εξαιρετικά ισχυρές. Το Λαϊκό Κόμμα που βγήκε πρώτο με 31,6% δεν έχει και ιδιαίτερα πολλές επιλογές σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ουσιαστικά, στην Αυστρία υπάρχει τώρα ένα δίλημμα. Είτε θα σχηματιστεί συγκυβέρνηση Λαϊκού Κόμματος και σοσιαλδημοκρατών, η οποία θα συνεχίσει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων στο λεγόμενο «προσφυγικό», με σίγουρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές το Κόμμα των Ελευθέρων να εξασφαλίσει την πρώτη θέση με αυτοδυναμία ή θα αλλάξει η πολιτική, εντάσσοντας τους πατριώτες στην συγκυβέρνηση.

Το δεύτερο ενδεχόμενο, που μέχρι στιγμής από τις δηλώσεις του προέδρου του Λαϊκού Κόμματος φαίνεται να είναι το επικρατέστερο, έχει προκαλέσει τον πανικό στις Βρυξέλλες και στα κονκλάβια εφαρμογής της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου πλέον έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το ότι χάσαν την Αυστρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κόμμα αποδόθηκε η συνήθης κατηγορία του "νεοναζισμού". Το 26% δείχνει ότι η "καραμέλα" πάλιωσε και πλέον δεν έχει καμία απολύτως αξία, ούτε καν προπαγανδιστική.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 2:21 pm


ΕΛΑΜ: Ο τουρκικός στρατός επιδίδεται σε τακτικές ασκήσεις προώθησης εντός της ουδέτερης ζώνης - Επικίνδυνη η αδράνειά της κυβέρνησης

Μετά τα Στροβίλια και τη Λουρουτζίνα, όπου ο τουρκικός θύλακας έχει μεγεθυνθεί, οι προωθήσεις των τουρκικών δυνάμεων κατοχής αρχίζουν να παγιώνονται και σε περιοχές στην περιφέρεια Μόρφου, οι οποίες εμπίπτουν στη Νεκρή Ζώνη, ενώ ανάλογες κινήσεις παρατηρούνται, σύμφωνα με δημοσίευμα και στην περιοχή Παραλιμνίου.

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι το τελευταίο διάστημα ο τουρκικός στρατός επιδίδεται και σε τακτικές ασκήσεις προώθησης εντός της ουδέτερης ζώνης, σε περίπτωση αποχώρησης της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο - ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Οι εν λόγω ενέργειες έρχονται σε πλήρη συνδυασμό με τις υπόλοιπες ενέργειες που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό μετά το ναυάγιο του Κρανς Μοντάνα, οι οποίες οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η τουρκική πλευρά προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Β’.

Στον αντίποδα η Κυβέρνηση παραμένει στα διάφορα «διαβήματα», περιμένοντας από τον ΟΗΕ να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο αναλώνεται σε μικροπολιτικές αψιμαχίες προεκλογικού χαρακτήρα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει για ακόμα μια φορά την επικίνδυνη αδράνεια και απάθεια που επιδεικνύουν η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, την στιγμή που θα έπρεπε να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση μελετώντας εναλλακτικές κινήσεις, όπως τους έχουμε προτρέψει κατά την τελευταία συνεδρία.

elamcy.com

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 1:14 pm


Ασταμάτητες οι ροές: Ακόμα 106 λαθρομετανάστες έφτασαν στην Λέσβο

Δύο νέα περιστατικά αφίξεων με λέμβους καταγράφηκαν στην Λέσβο: Η πρώτη λέμβος στην οποία επέβαιναν 68 άτομα εντοπίστηκε από σκάφος της Frontex - Η δεύτερη στην οποία επέβαιναν άλλοι 38, εντοπίστηκε από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Στον εντοπισμό και τη διάσωση εξήντα οκτώ (68) ατόμων προέβη πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017», καθώς και στη σύλληψη του 28χρονου αλλοδαπού διακινητή τους.

Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση άλλων τριάντα οκτώ (38) προέβησαν, προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στη σύλληψη του 31χρονου αλλοδαπού διακινητή τους.

Κατά την περισυλλογή των «προσφύγων» από τις δυνάμεις της Frontex και του Λιμενικού συνελήφθηκαν και δύο διακινητές! Βέβαια οι συλλήψεις αυτές δεν πρόκειται να ανακόψουν επ' ουδενί τις λαθρομεταναστευτικές ροές αφού «πρόσφυγες» και διακινητές ενθαρρύνονται από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που συνεχίζει να εφαρμόζει η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.  

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 12:07 pm


Οι προστατευόμενοι των Τσίπρα-Καμμένου ξυλοκόπησαν ΑμΕΑ στην ΑΣΟΕΕ... «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»!

Το πραγματικό τους πρόσωπο έδειξαν τα ανθρωπόμορφα δίποδα που αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές» (ενώ είναι ρουφιάνοι των εξουσιαστών Τσίπρα και Καμμένου), «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι», «κοινωνικοί αγωνιστές» και τα συναφή, ξυλοκοπώντας ένα ανυπεράσπιστο άτομο ΑΜΕΑ στην ΑΣΟΕΕ.

Ακολουθεί η αφήγηση του θύματός τους, στο οποίο εξηγεί το τι και το πως: Είμαι 2 μέρες άυπνος όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς είμαι επιφορτισμένος με τη διοίκηση δύο οργανισμών σχετικά με την ενδυνάμωση των χρόνια πάσχοντων και Ατόμων με αναπηρία. Άυπνος όχι για να κερδίσω υπερωρίες, καθώς ‘’εργάζομαι’’ εθελοντικά.

Άυπνος επειδή βιώνω καθημερινά τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ και συνειδητά έχω πάρει την απόφαση να μην μένω σε άκαρπες καταγγελίες, αλλά να μπω στην δράση. Γνωρίζω ότι χωρίς θυσίες δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως, ότι είναι προσωπική μου ευθύνη, δική μου απόφαση και δεν επιβάλλω την συμμετοχή του συνόλου, παρότι είναι ένας δίκαιος αγώνας για τα αυτονόητα. Φυσικά και το τίμημα είναι να διακόψω σπουδές, να διαλύσω προσωπική ζωή και να επιβαρύνω την υγεία μου. Δεν με παίρνει χρονικά να τα περιμένω από το κράτος. Απειλούμαι  εγώ, ο αδερφός μου και ο κάθε συνασθενής μου...

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 11:01 am


Συρία προς τουρκία: «Αποχωρήστε άμεσα από το Ιντλίμπ» - Νέες νίκες του συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών ΒΙΝΤΕΟ

Η Συριακή κυβέρνηση ζητά την άμεση αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων από την επαρχία Ιντλίμπ

Η Δαμασκός ζήτησε την «άμεση αποχώρηση» των τουρκικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στη βορειοδυτική Συρία, τονίζοντας ότι η παρουσία τους στην περιοχή αποτελεί «κατάφωρη επίθεση».

Μια πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Sana, χαρακτήρισε «επίθεση» την επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην επαρχία Ιντλίμπ όπου πρόκειται να δημιουργηθεί μια «ζώνη αποκλιμάκωσης».

Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι ενεργεί με βάση μια συμφωνία που επιτεύχθηκε τον Μάιο στις διεθνείς συνομιλίες που έγιναν στην Αστάνα του Καζακστάν μεταξύ των υποστηρικτών των εμπόλεμων πλευρών. "Η τουρκική επίθεση δεν έχει καμία σχέση με τις συμφωνίες" της Αστάνα, "συνιστά μάλιστα μια παραβίαση των συμφωνιών αυτών", σημείωσε η πηγή που μίλησε στο συριακό πρακτορείο.

O συριακός στρατός με τη συνδρομή της ρωσικής αεροπορίας απελευθέρωσε την πόλη Μαγιαντίν στη Ντέιρ Εζ Ζορ

Δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης και των συμμάχων της ανακατέλαβαν την πόλη Μαγιαντίν (ανατολική Συρία) από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε σήμερα συριακή στρατιωτική πηγή, εξασθενίζοντας περαιτέρω τη μειούμενη παρουσία των τζιχαντιστών στη Συρία.

Η Μαγιαντίν, κοντά στη μεθόριο με το Ιράκ στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, είχε γίνει κύρια βάση των μαχητών του ΙΚ κατά την εκδίωξή τους από την ντε φάκτο πρωτεύουσά τους στη Συρία, τη Ράκα. Η εκστρατεία της συριακής κυβέρνησης για την ανακατάληψη της Μαγιαντίν υποστηρίχθηκε από πυκνές επιδρομές της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Μαγιαντίν βρίσκεται νότια της επαρχιακής πρωτεύουσας Ντέιρ Εζόρ, όπου συριακές και συμμαχικές τους δυνάμεις προσπαθούν επίσης να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές από έναν μικρό θύλακο τον οποίο εξακολουθούν να ελέγχουν. Η συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε πως οι τζιχαντιστές στη Μαγιαντίν υπέστησαν «κατάρρευση» στις γραμμές τους.

 

Χάρτης εδαφών

 

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 9:44 amΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr