Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Χρυσή αυγή

Στις 19:50 ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel

Ζωντανά ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 7:07 pm


Πιστός υποτακτικός της Μέρκελ ο Ψαρράς - Επιτέθηκε στην φυλλάδα των συντακτών, για να στηρίξει τον τραπεζίτη Μακρόν!

Το πόσο ακόλουθοι του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποίησης είναι οι πλέον λυσσασμένοι διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος με ένα ακόμη άρθρο - «πιλάφι» δεν διστάζει να επιτεθεί ακόμη και στην ίδια την φυλλάδα στην οποία αρθρογραφεί, επειδή θεώρησε ότι η στάση της δεν ήταν η πρέπουσα φιλομακρονική και αντιλεπενική!

Υπό τον τίτλο, λοιπόν, «Το γαλλικό δίλημμα και η Αριστερά» ο Ψαρράς δείχνει πως όταν δεν φαντασιώνεται ανοησίες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φροντίζει να δείχνει το πλήρες πνεύμα υποταγής που τον διέπει απέναντι στους εχθρούς των Ευρωπαϊκών Εθνών. Εμφανιζόμενος ως… μακρονικότερος του Μακρόν, κατακρίνει τον Μελανσόν για την ουσιαστικά ουδέτερη στάση του στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, λέγοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής:

Η σιωπή του, τώρα, μοιάζει να δικαιώνει όλους τους δεξιούς πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι σκόπιμα τον τσουβάλιαζαν με τη Λεπέν, και αφήνει τους υποστηρικτές του έκθετους στη συκοφαντική κριτική των «δύο άκρων», την οποία γνωρίσαμε και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς η γαλλική Αριστερά, μαζί με την παράδοση της αντιφασιστικής αντίστασης, σέρνει πίσω της και μια σκοτεινή ιστορία που πηγάζει από τη δυσκολία της να αντιμετωπίσει στο επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων την ανερχόμενη Ακροδεξιά του Εθνικού Μετώπου. Ήταν το μακρινό 1981, όταν ο κομμουνιστής δήμαρχος του προαστίου Βιτρί σιρ Σεν (Vitry-sur-Seine) του Παρισιού έβαλε μπουλντόζες για να γκρεμίσει έναν ξενώνα που φιλοξενούσε 300 μετανάστες από το Μάλι.

Η υπόθεση αυτή, που έχει μείνει στην ιστορία ως το επεισόδιο της «μπουλντόζας του Βιτρί», περιγράφτηκε από τον φιλόσοφο Ετιέν Μπαλιμπάρ σ’ ένα έξοχο άρθρο στο περιοδικό «Νουβέλ Ομπσερβατέρ» (De Charonne à Vitry, 9.3.1981) και του στοίχισε τη διαγραφή από το ΚΚΓ, του οποίου ήταν στέλεχος από το 1962. Από εκείνη την εποχή οι προσπάθειες της γαλλικής Αριστεράς να ανταγωνιστεί το Εθνικό Μέτωπο στο δικό του πεδίο, υιοθετώντας τη συνθηματολογία υπέρ των «Γάλλων εργατών» και τηρώντας εχθρική στάση έναντι της μετανάστευσης, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για «προϊόν του ιμπεριαλισμού» και πιο πρόσφατα της «παγκοσμιοποίησης», οδήγησαν στο εντελώς αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα: στη νομιμοποίηση της ρατσιστικής ρητορικής, τη γιγάντωση του Εθνικού Μετώπου στις εργατικές γειτονιές και τελικά στην περιθωριοποίηση του ΚΚΓ.

Σε μια παρόμοια παγίδα καθώς φαίνεται πέφτει σήμερα ο Μελανσόν. Στη φούρια του να εμφανιστεί ως διαφορετικός από όλους τους άλλους, αποφεύγει να πάρει θέση μεταξύ του Μακρόν και της Λεπέν. Θεωρεί την επιλογή «ψευτοδίλημμα». Και έτσι, άθελά του, γίνεται ο πρώτος πολιτικός ηγέτης που νομιμοποιεί την ψήφο στο Εθνικό Μέτωπο, έστω και ως μία «εξίσου κακή» επιλογή όπως θα ήταν η υποστήριξη στον νεοφιλελεύθερο Μακρόν. Το ίδιο σφάλμα έκανε και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» εξισώνοντας τους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου”.

Βεβαίως, από έναν θλιβερό εθνομηδενιστή δημοσιογραφίσκο, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει ανερυθρίαστα την πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον Τόπο, δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό. Η έννοια της αριστεράς γι’ αυτόν και τους ομοίους του (όχι στην μούρη, εκεί είναι «άπαιχτος». Στην σκέψη εννοούμε) έγκειται μόνο στην πλήρη αποδόμηση του Εθνικού Κράτους, τον ανθελληνισμό, την λαγνεία για τους λαθρομετανάστες και την ποινικοποίηση της Εθνικιστικής ιδέας, με τα φτωχά λαϊκά στρώματα των Ελλήνων να μην τους ενδιαφέρουν στον ελάχιστο βαθμό.

Είναι, όμως, τόσο το πάθος του για την εκλογή του Μακρόν, ώστε επιτίθεται ακόμη και στην φυλλάδα που φιλοξενεί τις αηδίες του, επειδή το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης ημέρας είχε τίτλο «Η Γαλλία μπροστά στην χειρότερη επιλογή»!

Συνεχίζοντας το κείμενό του ο Ψαρράς επιχειρεί να αιτιολογήσει την ψήφο στον Μακρόν, τελειώνοντας το… αγωνιώδες κάλεσμά του ως εξής: “Όμως, με την υποβάθμιση των κομμάτων δεν χάνει μόνον η Αριστερά. Χάνει και η δημοκρατία. Γιατί αυτή η υποβάθμιση ανοίγει τον δρόμο στους «σωτήρες». Και «σωτήρες» δεν υπάρχουν παρά μόνο στην Ακροδεξιά...”.

Με δεδομένο ότι η Μέρκελ έχει δηλώσει πρώτη τόσο την ικανοποίησή της όσο και την στήριξή της στον Μακρόν για τις εκλογές της 7ης Μαΐου, δημιουργούνται σκέψεις για την… πρωτοβουλία του Ψαρρά. Έχοντας υπ’ όψιν ότι το υπουργείο Εξωτερικών της «μαντάμ Μέρκελ» (όπως την χαρακτήρισε κάποτε ο γλοιώδης πολιτικά Τσίπρας) χρηματοδότησε βιβλίο-λίβελο του Ψαρρά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καταλαβαίνουμε το κοινό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει.

Δεν θα πούμε το κλασικό «Μέρκελ, βγάλε την μάσκα του Ψαρρά», γιατί αν μη τι άλλο αν η ανθελληνίδα γερμανίδα καγκελάριος χρησιμοποιούσε μια μάσκα, αυτή σίγουρα θα είχε κάτι το ευπαρουσίαστο…  Η ταύτιση, όμως, του Ψαρρά και των υπόλοιπων αριστερών συνοδοιπόρων του δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά με τους εκφραστές των πιο σκληρών κεφαλαιοκρατικών θέσεων. Ο εθνομηδενισμός που τους ενώνει αποτελεί έναν πολύ δυνατό συνδετικό κρίκο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 6:28 pm


Κυριακάτικη Δημοκρατία: «Βαρβάτα νούμερα θα χτυπήσει στο Αιγαίο η Χρυσή Αυγή»

Η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σ΄ όλη την επικράτεια αποτελεί ένα γεγονός, το οποίο όσο κι αν προσπαθούν, για ευνόητους λόγους, να αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό, εν τούτοις αποτελεί πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικό επί του θέματος αυτού είναι το σχόλιο της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», το οποίο λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: “Νέα προειδοποίηση προς Ν.Δ.: Αν η Χρυσή Αυγή χτυπήσει τίποτα βαρβάτα νούμερα στην επόμενη κάλπη στο Αιγαίο, μην απορήσετε… Την ώρα που το υπ. Μετανάστευσης προωθεί με ΜΚΟ του Σόρος τη μόνιμη εγκατάσταση προσφύγων στα νησιά, η παράταξις ασχολείται με το να ζητά τη σύγκλιση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων για τη… Βενεζουέλα! Το έχετε χάσει;

Η «προειδοποίηση» έχει να κάνει προφανώς με την πλήρη, επί της ουσίας, συνταύτιση της ΝΔ με την κυβέρνηση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, καθώς αντί να εισακούσει την αγωνία και την ανησυχία των Ελλήνων που πλήττονται από την πλημμυρίδα των παράνομα εισερχομένων στην Πατρίδα μας, προτιμά να συμμετέχει κι αυτή στο «κλαμπ» της «πολιτικής ορθότητας» και της λαγνείας για την λαθρομετανάστευση.

Τα «βαρβάτα νούμερα», λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τα «χτυπήσει» όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και στην υπόλοιπη Χώρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Η Λέσβος βροντοφώναξε: ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή! ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στην Χίο! Εκατοντάδες Έλληνες δυναμικά στο πλευρό μας - Φωτογραφίες, 4 Βίντεο

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 5:42 pm


Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Μεγάλη Νίκη των Γάλλων Πατριωτών

Στον δεύτερο γύρο των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών η Μαρίν Λεπέν που κέρδισε περίπου 8.000.000 ψήφους και δίνει ελπίδα στους Γάλλους για να διεκδικήσουν την Πατρίδα τους πίσω.  Ενωμένο απέναντί της, όλο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ευρώπης! Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την Μεγάλη Νίκη των Γάλλων Πατριωτών, μια Νίκη ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση, τα «ανοικτά σύνορα» και την τυραννία του Ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

  • Συνεχείς οι αθωώσεις όσων διώκονται με τον περίφημο "αντιρατσιστικό νόμο"
  • Διψήφια ποσοστά για την Χρυσή Αυγή από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων
  • Εναντίον της Ευρωζώνης το 47% των Ελλήνων
  • Η Αριστοκρατική σκέψη του Ιωάννη Συκουτρή
  • Από το ψευτορωμαίικο στην Ελλάδα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 4:59 pm


Ακόμα και οι «σκληροί δεξιοί» της ΝΔ στηρίζουν τον τραπεζίτη Μακρόν έναντι της Λεπέν

Δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής της ΝΔ, τάχθηκε στο πλευρό του Μακρόν, με ζήλο τον οποίο θα ζήλευαν και οι υπόλοιποι προσεταιριζόμενοι τον άχρωμο και άοσμο γάλλο πολιτικάντη.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε επί των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία λέγοντας τα εξής, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή: «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι. Είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει»!!

Έχει σημασία ότι αυτός ο «λίβελος» προέρχεται από έναν «σκληρό δεξιό» εντός της ΝΔ, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δείχνει ότι το εθνομηδενιστικό και παγκοσμιοποιητικό πνεύμα της ΝΔ, εκτός από τα εθνικά θέματα, επεκτείνεται και στα κοινωνικά και εργασιακά ζητήματα.

Βεβαίως, ο τύπος αυτός, ο οποίος λειτουργώντας σαν ρομπότ ψήφισε αδιαμαρτύρητα τόσο το τζαμί στην Αθήνα όσο και τα υπόλοιπα αντεθνικά νομοσχέδια, στα οποία η ΝΔ συμπορεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λειτουργήσει, όντας «ούλτρα» φιλελεύθερος, ως υπηρέτης των κεφαλαιοκρατών και των τραπεζιτών και εναντίον της Ευρώπης των Εθνών.

Όσο για την δική του «πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο», δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζει συνεχώς. Είναι εμφανές ότι φτύνει εκεί που προηγουμένως έγλυφε, δείχνοντας την πολιτική του συνέπεια και πόσο κορόιδευε όσους άτυχους τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν όταν παρίστανε (ανεπιτυχώς) τον Εθνικιστή.

Η συντεταγμένη στάση, όμως, ολοκλήρου της ΝΔ υπέρ του κοσμοπολίτη Μακρόν, ακόμη και των πιο «σκληρών δεξιών», αποτελεί έναν ακόμη εξευτελισμό για τα αναιδή και θρασύδειλα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, τα οποία συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να πείσουν ότι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντίσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι οι πολιτικοί καρπαζοεισπράχτορες της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 4:21 pm


Ελένη Ζαρούλια: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει τις «μεταρρυθμίσεις» του κλεφτοΠασόκ! ΒΙΝΤΕΟ

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης». Η Συναγωνίστρια επισήμανε πως πρόκειται για μια εκπλήρωση ευρωπαϊκών επιταγών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οι οποίες έμειναν ανολοκλήρωτες από τις κυβερνήσεις του κλεφτοΠασόκ.

Πρόκειται για μια νομοθετική πράξη της συγκυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ., η οποία έρχεται κυριολεκτικώς την τελευταία ακριβώς χρονική στιγμή κατά την οποία εκπνέει η σχετική διετής διορία την οποία είχε θέσει ο αρμόδιος Ευρωπαϊκός εποπτικός φορέας και η οποία αποδεικνύει την πλήρη ανικανότητα του μορφώματος των κομμουνιστών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (στον οποίο ενθυλακώθηκε σχεδόν το σύνολο του κλεφτοΠΑ.ΣΟ.Κ.) και των δήθεν πατριωτών του Καμμένου, επί δύο ολόκληρα έτη, από το 2015 μέχρι το 2017, να μην ενεργούν αυτά τα οποία τους υπέδειξαν οι ευρωπαίοι εντολείς τους.

Με την ανεπάρκεια και τις καταστροφικές ενέργειες της μνημονιακής συγκυβέρνησης πόση περισσότερη ζημία μπορεί να επέλθει σε μια ήδη νεκρή Εθνική Οικονομία; Ο Ελληνικός Λαός πένεται, η λαμπρή νεολαία μας υποχρεώνεται σε οικονομική μετανάστευση, χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτονούν λόγω οικονομικών προβλημάτων, η μεσαία οικονομική τάξη έχει εξολοθρευθεί προς όφελος των εγχωρίων και των αλλοδαπών μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ο δημόσιος τομέας γιγαντώνεται ακόμη και σήμερα προκειμένου να αυξηθεί ο κομματικός ψηφοφορικός στρατός των αστικών κυβερνήσεων, η Πατρίδα μας έχει υποστεί εισβολή από εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι οποίοι προορίζονται για να αποτελέσουν το νέο εργατικό δυναμικό και το νέο εκλογικό σώμα.

Αφού λοιπόν οι εγχώριοι κυβερνώντες αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, κατά το επιεικέστερο, θα μπορούσαν να απευθυνθούν προς τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Πιστοποίησης, ώστε να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του εθνικού οργανισμού διαπίστευσης άλλου κράτους μέλους, προκειμένου να αποφύγουν τις όποιες κυρώσεις και αρνητικές συνέπειες των πράξεων και των παραλείψεων τους στην Εθνική Οικονομία, οι οποίες βεβαίως οφείλονται στην διαπιστωμένη ανικανότητα τους, ή στα πλαίσια της συμφωνίας τους με τα αλλοδαπά κέντρα εξουσίας που έχει ως στόχο την πλήρη αποσύνθεση της Ελληνικής Οικονομίας και του κοινωνικού ιστού της Πατρίδος μας.

Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει κατά επί της Αρχής, καθώς πρόκειται για μια ακόμη επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία με την σημερινή μορφή την οποία έχει προσλάβει και η οποία κινείται πλέον σε ακραιφνείς νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές στα πλαίσια της προωθούμενης παγκοσμιοποίησης, σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζεται και δεν προάγει τουλάχιστον τα Ελληνικά οικονομικά συμφέροντα.

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή διαφωνεί με τέτοιου είδους πολιτικές και πρακτικές. Σκοπός μας είναι η ρύθμιση ενός νομοθετικού πλαισίου, δυνάμει του οποίου το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, θα αποτελεί κρατικό φορέα με αντίστοιχη νομική προσωπικότητα και όχι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Δική μας πρόταση, πρόταση των Ελλήνων Εθνικιστών, αποτελεί η δημιουργία ενός και μόνο ενός ανάλογου φορέα κρατικής υπόστασης, ο οποίος όχι μόνο θα εποπτεύει και θα επιβλέπει τις εταιρίες ιδιωτικού δικαίου οι οποίες θα δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της διαπίστευσης και πιστοποίησης, αλλά ο κρατικός αυτός φορέας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τις υπηρεσίες αυτές, ώστε να διαχειρίζεται πλήρως το κομμάτι των διαπιστεύσεων και πιστοποιήσεων κυρίως προς όφελος του Κράτους και του Έθνους. 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 3:14 pm


Να μην γίνει γκέτο λαθρομεταναστών ο Πειραιάς! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 15:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή)

Δίχως να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς του Πειραιά η Δημοτική αρχή ενέκρινε ένα πρόγραμμα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος για στέγαση, μετεγκατάσταση και πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στη 2η ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα UIA (Αστικές Καινοτόμες Δράσεις) στη θεματική περιοχή: (integration of migrants and refugees) – ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων και υποβολής πρότασης με το έργο με τίτλο «CITIGE: CITIzen and refuGEes».

Το πρόγραμμα προβλέπει σε πρώτο στάδιο την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη λαθρομεταναστών και τη συμμετοχή αυτών σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Εφόσον υλοποιηθεί το παρόν πρόγραμμα η πόλη του Πειραιά θα μετατραπεί σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών, καθώς 6 χιλιάδες "πρόσφυγες" θα ενσωματωθούν στον αστικό ιστό.

Καλούνται οι κάτοικοι του Πειραιά να διαμαρτυρηθούν, ώστε να ματαιώσουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και της Δημοτικής Αρχής.

Στέγη και δουλειά στον Έλληνα εργάτη και όχι σε κάθε λαθρομετανάστη!

Δημαρχείο Πειραιά (Πλατεία Κοραή), 15:30

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 2:17 pm


Όλοι εναντίον όλων στο ρημαγμένο κλεφτοΠασόκ

Όσο κι αν το σύστημα επιδιώκει, για ευνόητους λόγους, να προμοτάρει σε αφάνταστο βαθμό το κόμμα το οποίο έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, η πραγματικότητα δείχνει ότι η σαπισμένη κατάσταση μέσα του είναι μη αναστρέψιμη.

Είναι ολοφάνερο ότι οι «φατρίες» και οι «φράξιες» βασιλεύουν σ΄ένα πολιτικό απολίθωμα, το οποίο μαθημένο επί χρόνια στην εξουσία και τα «παρελκόμενά» της  επιχειρεί με κάθε τρόπο να ξαναγίνει «τσόντα» στην επόμενη συγκυβέρνηση, με αποτέλεσμα το συνεχές αλληλογρονθοκόπημα των διαφόρων εσωκομματικών τάσεων.

Η σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα, θα δείξει και πάλι την φαγωμάρα που επικρατεί στο θλιβερό αυτό απομεινάρι ενός βαθύτατα εξουσιαστικού παρελθόντος. Και βεβαίως, το πρόβλημα δεν εξαντλείται στον πάσης φύσεως βουλιμικό Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ουδέποτε αποδέχθηκε τον τρόπο εκπαραθύρωσής του από την ηγετική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ και την αντικατάστασή του από την Γεννηματά.

Υπάρχει, συν τοις άλλοις, η «φράξια» που στηρίζει τον ευρωβουλευτή και τέως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να φύγει από την μάχη. Η ηγετική συμπεριφορά του Ανδρουλάκη στην θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και η ευκολία με την οποία αντιτάχθηκε στις βουλές της Γεννηματά προμηνύουν σκληρή μάχη σε περίπτωση που τεθεί θέμα εκλογής ηγεσίας. Ο δίαυλος επικοινωνίας που διατηρεί ο ευρωβουλευτής με τα παλαίμαχα τέως στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Φλωρίδη - Ραγκούση - Διαμαντοπούλου (ΦΛΩ-ΡΑ-ΔΑ), όπως και οι σχέσεις που έχει με το Ποτάμι, είναι βέβαιο ότι θα παίξουν ρόλο στον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει.

Η ηγεσία του κόμματος, η οποία επέλεξε να αποχωρήσει από την Κεντρική Επιτροπή πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας, κατηγόρησε όσους «επέλεξαν να μετατραπούν σε δούρειους ίππους» και να ανακόψουν την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ ότι δρουν «ως χορηγοί του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Στέφανος Ξεκαλάκης, τον οποίο στοχεύει η Χαριλάου Τρικούπη, αντέδρασε λέγοντας ότι μόνο «γέλια» μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες ανακοινώσεις. Απαντώντας εμμέσως στην Γεννηματά δήλωσε χθες ότι δεν ταιριάζει στο ΠΑΣΟΚ ο ρόλος του «δευτεραγωνιστή» και ότι «κανείς δεν έχει το αλάθητο του Πάπα. Διερωτήθη, δε, τι κόμμα θέλει η ηγεσία, ένα «κακέκτυπο» της Ενώσεως Κέντρου ή της Ενωμένης Αριστεράς, ένα κόμμα «εξυπηρέτησης των φιλοδοξιών των στελεχών» ή ένα κόμμα που θα ενσαρκώσει τις ελπίδες του λαού;

Μπορεί με τις μεταγραφές αποστατούντων πολιτικάντηδων βουλευτών το ΠΑΣΟΚ να έγινε (επιτέλους…) η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη, σε επίπεδο όμως εσωκομματικής συνοχής και απήχησης προς τον Ελληνικό Λαό η κατάσταση είναι κωμικοτραγική.

Άλλοι επιζητούν συνεργασία με τη ΝΔ, άλλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι επιχειρούν επανάκαμψη με πολιτικά τελειωμένους πρώην πασόκους και γενικά η γκρίνια δίνει και παίρνει στο διεφθαρμένο και παρηκμασμένο αυτό κόμμα. Η ρήξη, σε πολύ έντονο και ηχηρό επίπεδο μάλιστα, αποτελεί κάτι παραπάνω από απλώς σοβαρό ενδεχόμενο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 1:22 pm


Έλεος! Έβαλαν “προσφυγόπουλα” στο κτίριο της Πυροσβεστικής στα Ιωάννινα!

Μπορεί τα «αλληλέγγυα» συριζοψεκασμένα τσιράκια του Σόρος που μας κυβερνούν -ελέω Μέρκελ- να απαξιώνουν να πάρουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους (Θεός φυλάξει!), ή στα υπερπολυτελή γραφεία τους, αλλά δεν διστάζουν να τα βάζουν αλλού. Κυριολεκτικά, όπου βρουν!

Στα Γιάννενα, για παράδειγμα, τα έβαλαν στο κτίριο που στεγάζεται ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών από τις 12.4.2017, καθώς έχουν νεογέννητα και περί τα 10 μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου που στο ισόγειο και στον 1ο όροφο αυτού, στεγάζεται ο 2ος Π.Σ. Ιωαννίνων:

«Η Ομοσπονδία μας καθώς δηλώνει την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε στις 10.04.2107 την ηγεσία η οποία προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις αλλά  δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει και το οποίο συνδέεται με την ασφάλεια της Υπηρεσίας και κάθε πολίτη. Στηρίζουμε την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. στις θέσεις και τις απόψεις της και ζητάμε και εμείς την μεταστέγαση του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων πριν θρηνήσουμε κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος καμία αθώα ψυχούλα».

ethnikismos.net 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 12:18 pm


Ο Γιάννης Αϊβατίδης για τα προβλήματα λειτουργίας σε ΔΕΗ και ΟΚΑΝΑ - 2 BINTEO

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Αϊβατίδης έθιξε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την λειτουργία της ΔΕΗ, η οποία χαρακτηρίζεται από υπέρογκους λογαριασμούς, μειωμένη εισπραξιμότητα οφειλών και μια διαρκώς αυξανόμενη ένταση ανάμεσα στους καταναλωτές και την ΔΕΗ.

Ο βουλευτής Κερκύρας τόνισε ότι είναι απαραίτητη η εθνικοποίηση της ΔΕΗ, ενώ είναι εξίσου αναγκαία η ολοκλήρωση του έργου της υποβρύχιας διασύνδεσης των νήσων με την ηπειρωτική Ελλάδα.  

Στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων μίλησε ο Συναγωνιστής Γιάννης Αϊβατίδης σχετικά με την λειτουργία και τα πεπραγμένα του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών.

Ο βουλευτής Κερκύρας απηύθυνε σειρά ερωτήσεων με σκοπό να εξακριβωθεί κατά πόσο λειτουργεί αποτελεσματικά ο ΟΚΑΝΑ. Ειδικότερα, σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία των τοξικομανών που λαμβάνουν μέρος στα προγράμματα του οργανισμού, στις συνέπειες της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μέσω διαδικτύου και στην λειτουργία του ΟΚΑΝΑ στα χρόνια του Μνημονίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 11:01 am


Ύπουλες κινήσεις και απειλές δημιουργίας “μεγάλης αλβανίας” από τον Ράμα

Με πονηρές κινήσεις στυλ τουρκικής εξωτερικής πολιτικής η Αλβανία των κακοποιών, εμπόρων ναρκωτικών και τζιχαντιστών προσπαθεί να εκβιάσει την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή Ένωση απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση να επεκταθεί περισσότερο στα Βαλκάνια με πιθανή ενσωμάτωση του Κοσσυφοπεδίου και αναμενόμενη εκτεταμένη πολεμική ανάφλεξη.

Πρόσφατα ο αλβανός αρχιμαφιόζος Έντι Ράμα δήλωνε με περισσή αυθάδεια αλλά και άφθονη πονηριά ότι εάν δεν προχωρήσει η ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τότε θα κάνει κινήσεις προσάρτησης του παράνομα κρατούμενου από τους ομοεθνείς του Κοσσυφοπεδίου που ανήκει δικαιωματικά στην Σερβία. Άρα αποδεικνύεται ότι η Αλβανία με την συμπεριφορά της κερδίζει επάξια τα εύσημα ενός κρατιδίου που επιζητεί να ανατρέψει την ειρήνη με τα γειτονικά κράτη του και συνεπώς μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως ένα κακοποιό κράτος (rogue state).

Φυσικά δεν υπάρχει η απορία γιατί το κακοποιό κράτος της Αλβανίας καίγεται να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απλά με αυτό τον τρόπο η διακίνηση ναρκωτικών, αλβανών κακοποιών, όπλων και τζιχαντιστών θα γίνεται πιο εύκολα προς όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Βέβαια ο Ράμα δεν ανησυχεί για την διακίνηση ναρκωτικών και κακοποιών προς την Ελλάδα μιας και από εποχής Σαμαρά στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ιδιαίτερα και σήμερα με τις εθνομηδενιστικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει εδραιωθεί ένα καθεστώς ελάχιστου συνοριακού έλεγχου κατά μήκος όλης της Ελληνοαλβανικής μεθορίου. Και όταν γίνεται κάποιος συνοριακός έλεγχος συνήθως μόνο σε κύριες οδικές αρτηρίες πάντα βγάζει λαυράκι, όπως στην περίπτωση κατάσχεσης ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης βάρους 530 κιλών στην εθνική οδό Κόνιτσας-Ιωαννίνων και την περαιτέρω σύλληψη των δύο αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.

Σύλληψη όμως αμφίβολης αποτελεσματικότητας με τον Τόσκα στο υπουργείο Προ.πο και πιο πολύ με τον νόμο Παρασκευόπουλου (ν.4322/15) σε ισχύ που εκτοξεύει κάθε είδους παραβατικότητα και εγκληματικότητα ιδιαίτερα από αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία. Στην ουσία οι πρόωρες απολύσεις που προβλέπει ο ν.4322/15 όταν υπάρχει συμφόρηση στις φυλακές δίνει έναυσμα στους εγκληματίες να αυξήσουν την δράση τους. Και σε περίπτωση που όλο και περισσότεροι θα συλλαμβάνονται και θα υπάρχει συμφόρηση στις φυλακές, τότε θα αφήνονται ελεύθεροι λόγω έλλειψης χώρου!

Ιδιαίτερα στις συμπλοκές με τις Ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις οι αλβανοί χρησιμοποιούν αυτόματα πυροβόλα όπλα (Καλάσνικοφ) που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα με τον συμβατικό οπλισμό και την αντιβαλλιστική προστασία του μέσου αστυνομικού. Και δυστυχώς η δραστηριότητα των αλβανών κακοποιών σε σωρεία ανθρωποκτονιών, ληστειών, διαρρήξεων κατοικιών, κλοπών αυτοκινήτων και ακόμη και ένοπλων συμπλοκών με την Ελληνική Αστυνομία στην Ήπειρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα δεν περιορίζεται νότια των σημερινών συνόρων αλλά γνωρίζει έξαρση και στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο.

Βέβαια οι Αλβανοί δεν περιορίζονται στην χρήση βαρέως οπλισμού μόνο για αστική εγκληματικότητα, αλλά και για προετοιμασία εξεγέρσεων μεγάλης έκτασης. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα Kurir, η Αλβανία με εντολές του Ράμα αποστέλλει συνεχώς όπλα και πυρομαχικά στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. Φυσικά ο νόμιμος συνοριακός έλεγχος από την Σερβία που ανήκει το Κοσσυφοπέδιο έχει εκλείψει λόγω της "βοήθειας των βομβαρδισμών" που είχε δώσει το ΝΑΤΟ στους αλβανούς το 1999 διαλύοντας οποιοδήποτε ίχνος διεθνούς δικαίου.

Επιπροσθέτως ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ότι στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στο Κόσοβο έχουν μετακινηθεί αλβανοί εξτρεμιστές και από τα Σκόπια αυξάνοντας τις πιθανότητες αποσταθεροποίησης ακόμη και όλων των Βαλκανίων, σύμφωνα με τον Μομίρ Στογιάνοβιτς των Σερβικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης η Αλβανία κατέχει εξέχουσα ρόλο αποσταθεροποιητικού παράγοντα των Βαλκανίων και από το γεγονός της προστασίας που παρέχει σε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Συμπερασματικά, ο Ράμα που έχει ως επίσημο σύμβουλο το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) του Σόρος αλλά και υπηρετεί ως πειθήνιο γιουσουφάκι την τουρκική προκλητικότητα του Ερντογάν διοικεί ένα εντελώς διεφθαρμένο και κακοποιό κράτος που αποτελείται από μια απέραντη χασισοφυτεία και είναι γεμάτο από εξαιρετικά επικίνδυνους κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών και τζιχαντιστές

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 9:50 am


Π. Ηλιόπουλος στο TRT Θεσσαλίας: Χωρίς Εθνική Οικονομία και παραγωγή δεν νοείται Εθνική Ανεξαρτησία - BINTEO

Στην εκπομπή του Σ. Πολύζου στο TRT φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον δημοσιογράφο, ο βουλευτής Μαγνησίας υπεισήλθε στις θέσεις του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποσιωπάται συστηματικώς από τα ΜΜΕ.

Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου επιτάσσουν δημοψήφισμα, λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και έπειτα συντονισμένη και συντεταγμένη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, όταν θα αναπτυχθούν επαρκώς οι βασικές δομές της Εθνικής Παραγωγής και διαφανεί επιτέλους μια σημαντική αναπτυξιακή προοπτική.

Στις παρωχημένες δήθεν «αμφιβολίες» του δημοσιογράφου ότι «και το ΣΥΡΙΖΑ έτσι έλεγε», ο βουλευτής Ηλιόπουλος διεμήνυσε ότι «οι πολιτικές κυβιστήσεις των πλουτοκρατών εθνομηδενιστών του συριζαίϊκου εσμού δεν πρέπει να χρεώνονται αορίστως και γενικώς σε άλλες δυνάμεις, ειδικώς εις ό,τι αφορά τον Συνεπέστατο και Ασυμβίβαστο αγώνα της Χρυσής Αυγής».

Οι θέσεις, το πρόγραμμα, η συνέπεια και το ήθος του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελούν αδιαμφισβήτητα στοιχεία πολιτικής εντιμότητας και απέχουν παρασάγγας από την πολιτική ανυποληψία των συριζαίων.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανεφέρθη στις προκλητικές δηλώσεις της ΝΔ, ότι «θα εφαρμόσουμε τα μέτρα», καταδεικνύοντας έτσι ότι σύσσωμο το αντιδημοκρατικό τόξο υλοποιεί κατά γράμμα τις επιταγές των «εταίρων»

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 8:29 am


Η λατρεία και οι θρησκευτικές συνήθειες των Σπαρτιατών - Δ’ Μέρος

«Τα Υακίνθια»

Τα «Υακίνθια» αποτελούσαν μια ονομαστή λακωνική εορτή, που αρχικά διεξαγόταν προς τιμήν του Υάκινθου και μετέπειτα προς τιμήν του θεού Απόλλωνα. Διαρκούσε τρεις ημέρες και τελείτο με το τέλος της Άνοιξης κατά τον σπαρτιατικό μήνα Φλιάσιο ή στα μέσα του καλοκαιριού κατά τον μήνα Υακίνθιο.

Οι Σπαρτιάτες γιόρταζαν με εναγισμούς και κοινά δείπνα προς τιμήν του πανέμορφου Υακίνθου, ενός «Θνήσκοντος» και «Ανασταινομένου» γονιμικού θεού. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία ο Υάκινθος υπήρξε ένας ωραιότατος νέος, γιος του βασιλιά των Αμυκλών, Αμύκλα, τον οποίο θαύμαζαν ταυτόχρονα ο Απόλλωνας και ο Ζέφυρος. Επειδή, όμως, ο Υάκινθος συμπαθούσε περισσότερο τον Απόλλωνα, ο Ζέφυρος τον φόνευσε δολίως. Τότε ο Απόλλωνας απαρηγόρητος για τον απροσδόκητο χαμό του, έθαψε τον Υάκινθο κάτω από τον βωμό του στο τέμενος των Αμυκλών.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Διαβάστε το Α' Μέρος

Διαβάστε το Β' Μέρος

Διαβάστε το Γ' Μέρος

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 7:26 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι παγκοσμίως όλα τα δήθεν δημοκρατικά κόμματα και ΜΜΕ, της σιωνιστικής ψευτοδημοκρατίας που εξοντώνουν τους ευρωπαϊκούς  λαούς ''δημοκρατικότατα'' μέσω των νομοσχεδίων-εντολών της ελίτ, στρέφονται ενάντια στους Eθνικιστές. "Ο εφιάλτης της πιθανής εκλογής της Λεπέν" ούρλιαζε το κρατικό κανάλι το οποίο πληρώνουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες. Ότι Εθνικό και Πατριωτικό τους προκαλεί αλλεργία, μιας και είναι ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και των τοκογλύφων που τελικώς όπως αποδεικνύεται είναι και τα αφεντικά τους.

Π.Κ.

Τρισάγιο στην μνήμη του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη - Φωτογραφίες

Νενικήκαμεν, φωνάζουν τα φερέφωνα της κυβέρνησης με την «αντισυνταγματική αντιπολίτευση», να παριστάνει πως δεν χαίρεται γιατί ο Τσίπρας τους παίρνει τα εύσημα, τα οποία θα λάμβαναν αν ήταν κυβέρνηση. Πετύχαμε... πλεόνασμα και μάλιστα μεγαλύτερο από το αναμενόμενο φωνάζουν οι μπουρδολόγοι του Σύριζα. Ντροπή σας, είσαστε η πλέον εξευτελισμένη κυβέρνηση στη νεότερη ιστορία της Ελλάδος, όπως άλλωστε και όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων που εξοντώνουν τους Έλληνες και τους αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες.

Σ.Μ.

Εμείς και η Λεπέν

Ένα έγκλημα συντελείται εις βάρος της Ελλάδας και της οικονομίας της πολλές δεκαετίες τώρα. Μολονότι παράγουμε το καλύτερο λάδι παγκοσμίως, η κρατική γραφειοκρατία, ο άκρατος κομματισμός και η διαφθορά, το κυνήγι της επιχειρηματικότητας, οι μεσάζοντες και οργανωμένα συμφέροντα, εμποδίζουν την τυποποίηση κι εξαγωγή του ελληνικού ελαιολάδου σε μεγάλες διεθνείς αγορές, στερώντας την Πατρίδα μας από δισεκατομμύρια ευρώ. Οι καταστροφικές μεταπολιτευτικές διακυβερνήσεις, των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Ε.Ε, κατέστρεψαν την πρωτογενή παραγωγή της Πατρίδας μας με αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην έχει αυτάρκεια σε βασικά είδη διατροφής και να εισάγει όλα τα προϊόντα της. Μοναδική λύση η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.

Kώστας

Ο... “πολιτικά μη ορθός” παίκτης του Survivor, η αστυνομία σκέψης και τα σχόλια για λαθρομετανάστες και Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 1:27 am


Φαρ Ουέστ! «Ευπαθείς» είχαν στήσει “διόδια” στο Μενίδι και λήστευαν διερχόμενους οδηγούς και πεζούς

Τρεις «ευπαθείς», ηλικίας 17, 18 και 35 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευαν οδηγούς αυτοκινήτων και ταξί, αλλά και πεζούς, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια.

Εκτός απ’ αυτούς, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται εννέα ακόμα συνεργοί τους, επίσης «ευπαθείς»..

Η δράση της συμμορίας είχε ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και με  διάφορα τεχνάσματα εξανάγκαζαν τους διερχόμενους οδηγούς να ακινητοποιούν το όχημά τους ή μέσα στον καταυλισμό στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών.

Έπειτα, με την απειλή ή χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν τσάντες, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές ενώ στην περίπτωση των πεζών, που περπατούσαν σε δρόμους κοντά στον καταυλισμό, χρησιμοποιούσαν επίσης απειλές και τους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα κ.λπ.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 49 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Εθνικισμός.net 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 12:32 am


13 χρόνια από το ιστορικό “ΟΧΙ” του Κυπριακού Ελληνισμού στο προδοτικο σχέδιο Ανάν

Συμπληρώνονται σήμερα 13 χρόνια από το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με το οποίο οι Έλληνες της Κύπρου ύψωσαν περήφανα το ανάστημα τους ενάντια στο σχέδιο Ανάν. Δεν θα σταθούμε στην λανθασμένη απόφασης αποδοχής στησίματος καλπών στο ψευδοκράτος, αλλά θα εστιάσουμε στην απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ και τον ενδιάμεσο χώρο, να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία και να απεμπλακούν από την γραμμή «λύσης» Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την οποία όλοι αποδέχθηκαν με πρόσφατο κοινό ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου στις 13/02/17.

Η εντολή που έδωσε ο κυρίαρχος λαός το 2004 ήταν ξεκάθαρη, «ΟΧΙ στην Ομοσπονδία».

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

13 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου του 2004 και το βροντερό ΟΧΙ που ψήφισε ο Κυπριακός λαός. Ένα "ΟΧΙ" που κανένα κόμμα, πλην του ΕΛΑΜ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!

24 Απριλίου του 2004 η λύση ομοσπονδίας με την ονομασία "Σχέδιο Ανάν" απορρίπτεται μαζικά από τον Κυπριακό Ελληνισμό. Το 76% του κυπριακού Ελληνισμού μέσω του τότε δημοψηφίσματος βροντοφώναξε "ΌΧΙ" στο σχέδιο τουρκοποίησης της Κύπρου μας.

Η επέτειος αυτή είναι διπλής σημασίας για την ιστορία του Κυπριακού Ελληνισμού. Η μία όψη είναι η ανυπακοή που έδειξε ο λαός στις κορώνες πολιτικών κομμάτων τα οποία, είτε δήλωναν ότι λέμε "Όχι" για να παγιώσουμε το "Ναι", είτε έλεγαν αν πούμε "Όχι" θα επέλθει η Μικρασιατική καταστροφή. Η άλλη μεγάλη σημασία της επετείου αυτής είναι τα Πατριωτικά αντανακλαστικά που έδειξε ο Κυπριακός Ελληνισμός αρνούμενος να συμβιώσει και να αποδεχτεί τον Τούρκο κατακτητή και τους λεγόμενους τουρκο"κύπριους".

13 χρόνια μετά οι πολιτικές ηγεσίες με τα ανεπανόρθωτα τους λάθη και τις εγκληματικές τους υποχωρήσεις κατόρθωσαν να υποβαθμίσουν το Εθνικό μας πρόβλημα. Οι κύριοι αυτοί μη σεβούμενοι την λαϊκή εντολή συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με το ψευδοκράτος, συνεχίζουν να συνομιλούν με βάση την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, η οποία απερρίφθη από τον Λαό με συντριπτική πλειοψηφία.

Όλοι οι πολιτικάντηδες νοιάζονται μόνο για το πόσα περισσότερα έχουν να κερδίσουν από μία επικείμενη "λύση" του Κυπριακού, αδιαφορώντας επιδεικτικά για αυτό που ζητά ο λαός μας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2017 | 11:20 pm


Όχι ένα αλλά… δύο Μνημόνια θα υπογράψουν οι συριζαίοι μέσα σε 10 μέρες!

Δύο μνημόνια, ένα με την ΕΕ και ένα με το ΔΝΤ θα πρέπει να κλείσει το οικονομικό επιτελείο μέσα στις συναντήσεις που θα ξεκινήσουν από αύριο στην Αθήνα με στόχο να εξασφαλίσει την τεχνική συμφωνία σε επίπεδο θεσμών πριν το Eurogroup της 22ης Μαΐου.

Ο οδικός χάρτης που συμφωνήθηκε στις συναντήσεις που έγιναν τις αμέσως προηγούμενες μέρες στην Ουάσινγκτον έχουν την πορεία μέχρι και την επόμενη σύνοδο υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης εκτός από την δεύτερη αναθεώρηση του μνημονίου με την ΕΕ και το κείμενο που θα αποτελέσει το νέο μνημόνιο με το ΔΝΤ (ΜΕFP- Memorandum of Economic & Financial Policies).

Τα δυο διαφορετικά κείμενα θα σταλούν στην Αθήνα πριν από την έναρξη των συζητήσεων στην Αθήνα. Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου οικονομικών τα μέτρα που θα περιλαμβάνουν τα δύο κείμενα θα πρέπει να οριστικοποιηθούν μέσα σε ένα διάστημα από 7 -10 ημερών. Τα δύο κείμενα θα έχουν ομοιότητες αλλά δεν θα είναι ταυτόσημα. Αυτό σημαίνει ότι το μνημόνιο του ΔΝΤ μπορεί να έχει διαφορετικές υποχρεώσεις από το αναθεωρημένο μνημόνιο της ΕΕ όπως για παράδειγμα τις αλλαγές στο εργασιακό που όμως φαίνεται δεν έχουν οριστικοποιηθεί για το Ταμείο.

Στελέχη του υπουργείου οικονομικών τόνιζαν ότι η «ευθυγράμμιση» των δύο κειμένων επιτυγχάνεται ως ένα βαθμό από την συμφωνία που έγινε στην Ουάσιγκτον να κλείσουν τα μεγάλα θέματα οικονομικής πολιτικής που αφορούν τα δημοσιονομικά μέτρα τις αλλαγές στις τράπεζες και οι αποκρατικοποιήσεις και να αφήσουν τα επιμέρους θέματα για αργότερα.

Σαφές είναι επίσης ότι η τεχνική συμφωνία προϋποθέτει την «πλήρη εφαρμογή των μέτρων». Με άλλα λόγια θα πρέπει όχι μόνο να ψηφιστούν και να εκδοθούν και οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις που θα επιτρέπουν την άμεση εφαρμογή τους. Φιλοδοξία του οικονομικού επιτελείου είναι όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 15 Μαΐου.

Στην συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει κάποιος χρόνος, ώστε τα νομοσχέδια και οι αποφάσεις να μεταφραστούν και να σταλούν στους θεσμούς ώστε να συνταχθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η έκθεση συμμόρφωσης της Ελλάδας (compliance report). Το κείμενο αυτό θα είναι το πιστοποιητικό της τεχνικής συμφωνίας μεταξύ του οικονομικού επιτελείου ώστε να μην υπάρχουν προφάσεις για καθυστερήσεις στις συζητήσεις μεταξύ Eurogroup και ΔΝΤ.

Με πληροφορίες από το enikonomia.gr

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2017 | 10:13 pm


Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος: Βανδάλισαν ξανά την προτομή της Αθηνάς

Το μένος τους την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας έδειξαν για ακόμη μια φορά οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί, οι οποίοι βανδάλισαν πάλι αγάλματα στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την καταστροφή του αγάλματος που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους γκρέμισαν την μαρμάρινη προτομή της Πολιούχου Αθηνάς, μια προτομή που και στο παρελθόν είχε βανδαλιστεί με σπρέι.

Ο νέος βανδαλισμός στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής Σχολής επί της οδού Σόλωνος.

Θυμίζουμε την θέση της "Ελληνικής Αυγής" στο Δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων για την προστασία των αγαλμάτων της πόλης:

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2017 | 9:26 pm


102 χρόνια από την Γενοκτονία των Αρμενίων: Δεν ξεχνούμε τα εγκλήματα των Οθωμανών

Σε ένα ανθελληνικό κράτος που την ιστορία, όταν δεν μπορούν να τη διαγράψουν τη διαστρεβλώνουν, θα ήταν αφέλεια να περιμένουμε να τιμούνται οι Αρμένιοι που γνώρισαν το μαχαίρι του Οθωμανού τούρκου.

"Κόκκινη Κυριακή" αποκαλούν λοιπόν οι Αρμένιοι τη φοβερή νύχτα της 24ης Απριλίου 1915, όταν με διαταγές του αιμοδιψούς υπουργού Εσωτερικών της τουρκικής κυβέρνησης Μεχμέτ Ταλαάτ Πασά που ήταν ηγετικό στέλεχος των Νεοτούρκων, συνελήφθησαν στη Κωνσταντινούπολη και σε άλλες περιοχές και φυλακίστηκαν σε κρατητήρια κοντά στην Άγκυρα, περίπου 250 ηγέτες της αρμενικής κοινότητας.Οι περισσότεροι από αυτούς -πολιτικοί, ιερωμένοι, συγγραφείς, επιστήμονες, εκδότες, δημοσιογράφοι, δικηγόροι και εκπαιδευτικοί- δολοφονήθηκαν λίγο αργότερα και η εξόντωσή τους σήμανε την οργανωμένη εξολόθρευση του αρμενικού λαού που ακολούθησε. Στο θέμα αυτό της γενοκτονίας, που αρχίζει με τη δολοφονία της πνευματικής ελίτ των θυμάτων, οι τούρκοι υπήρξαν κορυφαίοι... δάσκαλοι των γενοκτόνων του 20ού αιώνα, δηλαδή των Σοβιετικών του Στάλιν με τον μαζικό και συστηματικό αφανισμό των Πολωνών αιχμαλώτων τους στο δάσος του Κατίν το 1940.

Μετά την ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1918, βρέθηκε η έγγραφη διαταγή του Ταλαάτ Πασά προς τη νομαρχία Χαλεπίου, για «να τεθεί τέρμα στην ύπαρξη των διαβιούντων στη χώρα Αρμενίων». Αφού έστρωσαν τον δρόμο της βαρβαρότητας με συκοφαντίες, ψέματα και φτηνή προπαγάνδα ότι δήθεν οι χριστιανοί Αρμένιοι και οι Έλληνες αποτελούσαν απειλή για την ασφάλεια της χώρας, οι Μογγολικής καταγωγής ηγήτορες της Οθωμανικής Τουρκίας διέταξαν την εξόντωσή τους, που έγινε σε δύο φάσεις: κτύπησαν πρώτα τον αντρικό πληθυσμό της αρμενικής μειονότητας μέσω μαζικών σφαγών και καταναγκαστικής εργασίας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και στη συνέχεια στράφηκαν προς τις γυναίκες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, που τους εξανάγκασαν σε πορείες θανάτου στην έρημο της Συρίας, σε μιαν απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων, χωρίς φαγητό και νερό μέχρι φυσικής τους εξόντωσης εν μέσω βιασμών και βασανιστηρίων.

Τις ανηλεείς σφαγές πραγματοποιούσαν αδιακρίτως ηλικίας ή φύλου, όπως και τους βιασμούς και τη σεξουαλική κακομεταχείριση των θυμάτων, ανδρών και γυναικών. Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων υπολογίζεται μεταξύ 1 και 1,5 εκατομμύριου Αρμενίων. Για να κατανοήσει κανείς την απίστευτη αγριότητα των δραστών, θα πρέπει να γνωρίσει τον τρόπο που σκέφτονταν και τις συνθήκες του γενοκτονικού εγκλήματος.

Οι χριστιανοί θεωρούνταν κατώτεροι άνθρωποι από τους μουσουλμάνους, ενώ στα δικαστήρια δεν γινόταν αποδεκτή μαρτυρία χριστιανού εναντίον μουσουλμάνου! Απαγορευόταν στους Αρμενίους,όπως και στους Ελληνες να φέρουν όπλα, να καβαλικεύουν άλογα, να έχουν σπίτια ψηλότερα από τα σπίτια μουσουλμάνων (!) ακόμα και να ηχούν τις καμπάνες των εκκλησιών τους. Αν τολμούσαν να παραβούν αυτούς τους κανόνες, διακινδύνευαν να τιμωρηθούν με σκληρά πρόστιμα, με φυλακίσεις ή και με θανάτωση.Ο Βρετανός εθνογράφος William Ramsay έγραψε λίγο πριν από το 1900, αφού επισκέφθηκε την Οθωμανική Αυτοκρατορία: «Η εξουσία των Τούρκων ήταν μια ατέλειωτη περιφρόνηση προς τους εξουσιαζόμενους. Οι Αρμένιοι και οι Έλληνες ήταν, γι’ αυτούς, σκυλιά και γουρούνια… για να τους φτύσεις. Αν η σκιά τους έπεφτε πάνω σε έναν Τούρκο, ήταν λόγος για να εξοργιστεί, αφού γι’ αυτόν δεν είναι τίποτε περισσότερο από το χαλάκι όπου πάνω του σκουπίζει τα λασπωμένα πόδια του. Μέσα στους αιώνες σκλαβιάς και ανοχής της καταφρόνιας και της προσβολής των Τούρκων, τίποτα δεν ανήκει στους Αρμενίους, ούτε περιουσία, ούτε σπίτι, ούτε ζωή, ούτε η οικογένεια, ούτε ο εαυτός τους - και τίποτε δεν είναι ασφαλές από τη βία, την τυχαία και απρόκλητη βία των εξουσιαστών».

Και επειδή Λαοί που δεν έχουν μνήμη είναι καταδικασμένοι να χαθούν και έχοντας στο νου τη ρήση πως "όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν" δεν ξεχνάμε ούτε τα ειδεχθή εγκλήματα της τουρκικής κτηνωδίας σε βάρος των αδελφών Αρμενίων που γνώρισαν τη φωτιά μαζί με τους Έλληνες και που στην Ελλάδα βρήκαν καταφύγιο, προστασία και περίθαλψη,προκόβοντας και αναδεικνυόμενοι στο εδώ φιλόξενο κοινωνικοικονομικό περιβάλλον χωρίς να λησμονούν τη τουρκική βαρβαρότητα και κτηνώδη και εγκληματική συμπεριφορά που έκανε τον κόσμο ολόκληρο να φρίξει και να καταδικάσει από του βήματος του έστω ευνουχισμένου ΟΗΕ την Αρμενική γενοκτονία σαν πράξη κατά της ίδιας της Ανθρωπότητος.Ούτε οι Αρμένιοι ούτε οι Ελληνες λησμονούν!

Μ.Τ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2017 | 8:33 pm


Ο πιο πιστός υποτακτικός των τοκογλύφων: Κοινή γραμμή Τσίπρα - Μέρκελ υπέρ του τραπεζίτη Μακρόν

Ο λαοπλάνος πρωθυπουργός που έφερε το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο στην Ελλάδα (με αριστερό πάντα πρόσημο...) και τώρα ετοιμάζεται να φέρει ένα εξοντωτικό 4ο έσπευσε να συγχαρεί των τραπεζίτη των Ρότσιλντ, Μακρόν και να του ευχηθεί καλή επιτυχία απέναντι στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Λεπέν.

Ο Τσίπρας, ως γνήσιος πολιτικός τσαρλατάνος, ξέχασε εν μία νυκτί ότι ο Σύριζα υποστήριξε τον Μελανσόν, και προσέτρεξε να προσκυνήσει τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης.

Σήμερα το πρωί μάλιστα ο Τσίπρας συνεχάρη τον Μακρόν τηλεφωνικά και του μετέφερε τις ευχές σύσσωμου του "δημοκρατικού τόξου" της Χώρας για νίκη στον β΄ γύρο των Προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Γιατί άραγε τέτοιο άγχος; Η απάντηση είναι απλή. Ο μνημονιακός πρωθυπουργός βιάστηκε να εκτελέσει γράμμα την βούληση των διεθνών τοκογλύφων και της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Ως γνωστόν Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς έδειξαν την προτίμησή τους στον Εμμανουέλ Μακρόν από την στιγμή που ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα.

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ μέσω του εκπροσώπου του Μαργαρίτη Σχοινά συνεχάρη μέσω twitter τον Μακρόν. Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και υποψήφιος καγκελάριος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του, ζήτησε ενότητα όλων των δημοκρατών στη Γαλλία, ώστε στον β’ γύρο να εκλεγεί πρόεδρος ο Εμανουέλ Μακρόν «και όχι κάποιος εθνικιστής».

Και φυσικά από το Βερολίνο, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Εμανουέλ Μακρόν εν όψει β’ γύρου.

Χέρι - χέρι όλα τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης απέναντι στις Πατριωτικές δυνάμεις και τον Εθνικισμό!

Διαβάστε επίσης: Και τώρα... “αντιφά” και “μπολσεβίκοι”, ψηφίστε τον Μακρόν τον τραπεζίτη!

Ίδιοι οι ψευτοδεξιοί σε Ελλάδα και Γαλλία: Φιγιόν και Μητσοτάκης στηρίζουν τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης

Εμείς και η Λεπέν

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2017 | 7:30 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr