ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου, πρώτα συμβόλαια
Οι πρώτες τρεις υπογραφές ενώπιον της συμβολαιογράφου Σόνιας Πόθου

Ιστορική μέρα για τον Άγιο Νικόλαο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς μετά από 19 χρόνια, δυσκολιών, προβλημάτων, υπεγράφησαν τα τρία πρώτα συμβόλαια οικοπέδων σε χρήστες, μετόχους της εταιρίας ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου.

Το χαρακτηρισμός “Ιστορική μέρα“, έχει να κάνει ναι μεν με τα 19 χρόνια πορεία, αλλά κυρίως με την, επιτέλους, υλοποίηση του οράματος ενός αριθμού ανθρώπων, η περιοχή να αποκτήσει και άλλες οικονομικές και επαγγελματικές δυνατότητες, πέρα από τη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού.

Μετά τις υπογραφές, ο πρόεδρος της Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου. Α.Ε., Γιάννης Βάρδας δήλωνε. …..:

Στις 27/4/1998 υπογράφηκε το καταστατικό ίδρυσης της ΒΙΟΠΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ.

Σήμερα  15/12/2017  μετα από 19 χρόνια,  προσπερνώντας συμπληγάδες και σειρήνες… αντιμετωπίζοντας αμέτρητες κακοτοπιές εμπάθειες και βουνό προβλημάτων … υπεγράφησαν τα τρία πρώτα συμβόλαια πώλησης οικοπέδων από την ΒΙΟΠΑ  σε τέσσερις  χρήστες ,  μετόχους της εταιρίας.

ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου, πρώτα συμβόλαια
….μετά τις πρώτες υπογραφές ….

Ευχαριστώ από καρδιάς το διοικητικό μου συμβούλιο,  τους μετόχους  που μας εμπιστεύτηκαν όταν δεν φαινόταν φως στο τούνελ, τη γραμματέα μας, τους τεχνικούς, νομικούς και οικονομικούς μας συμβούλους.

Ιδιαιτέρως  ευχαριστώ τους δύο αποβιώσαντες, τον πρώην πρόεδρο του ΒΙΟΠΑ   Νίκο  Σωτηριάδη  που όταν το έργο βούλιαζε με  παρακίνησε  να το πάρουμε στις πλάτες μας  προκειμένου να σωθεί,  και το μέλος  του Δ.Σ. Γιώργο  Μαρνέλλο που δεν πρόλαβε να γευτεί τους καρπούς της κοινής μας προσπάθειας.

Να εκφράσω και ένα παράπονο στο Νίκο Σωτηριάδη.

Αδερφέ Νίκο, πέρασαν τρία  χρόνια  από τότε που με άφησες  να παλεύω με τα θηρία… το ηθικό βάρος που με φόρτωσες ασήκωτο…. και η σημερινή χαρά, πικρή χωρίς εσένα…

Τέλος ευχαριστώ και όλους εκείνους που βοήθησαν με κάθε  τρόπο,  να φτάσουμε  ως εδώ.

Ο πρόεδρος

Βάρδας Ιωάννης

Εντός των επόμενων ημερών θα παραχωρήσουμε  συνέντευξη τύπου για τα ΜΜΕ παρέχοντας   περισσότερες πληροφορίες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos