15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού του ΣΥΝΚΑ που κερδίζουν τα ψώνια της χρονιάς και του μήνα

Ημερομηνία:

Το πρώτο μέρος της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης ενέργειας των SYN.KA Super markets ολοκληρώθηκε ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, στην Επισκοπή Αγυιάς στα Χανιά, παρουσία της συμβολαιογράφου, κ. Θεοδωρακοπούλου Κωνσταντίνα.

Νικητής για «τα ψώνια της χρονιάς» αξίας 3.000€, αναδείχθηκε ο κ. ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ο οποίος πραγματοποίησε αγορές από το κατάστημα των SYN.KA Super markets στην οδό Παπαναστασίου στο Ρέθυμνο.

Ενώ οι δέκα τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν «τα ψώνια του μήνα» αξίας 300€ είναι οι:

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΝΙΑ

ΓΕΡΟΚΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΑΤΙΦΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑ

ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΝΕΘΥΜΙΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΤΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΙΑ

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ

ΤΖΙΒΗ ΑΝΝΑ ΧΑΝΙΑ

Στις 3 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του αυτοκινήτου μάρκας Peugeot 208. Ενώ, οι επισκέπτες των SYN.KA Super market θα έχουν μέχρι την επόμενη κλήρωση την ευκαιρία να σταθούν τυχεροί με τις αγορές τους και να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 10€.

"google ad"

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου από το κατάστημα των SYN.KA Super markets στην Α. Γογονή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ