14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής από το συγγραφέα Λευτέρη Γιαννακουδάκη, στα πλαίσια του 12ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Χανίων

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 – 20.30 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο δημιουργικής γραφής με τίτλο «Graffontas το γκράφιτι» στα πλαίσια του 12ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Χανίων, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Το εργαστήριο διοργανώνεται από το καλλιτεχνικό εργαστήρι LaCulturelá και το συγγραφέα Λευτέρη Γιαννακουδάκη και είναι ανοιχτό στο κοινό. Οι συμμετέχοντες μέσα από πρωτότυπες ασκήσεις θα μυηθούν στην τεχνική της δημιουργικής γραφής και θα κληθούν να συνθέσουν δικά τους κείμενα με αφορμή την τέχνη του γκράφιτι.

Ο Λευτέρης Γιαννακουδάκης  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Βιβλία του που κυκλοφορούν: «Σκιά», εκδόσεις Καστανιώτη, 2017, «Τα φαντάσματα του Δεκέμβρη», εκδόσεις Μεταίχμιο, 2012, «Η δημιουργική γραφή στο Δημοτικό Σχολείο», εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ 2009, «Απολεσθέντα αντικείμενα», εκδόσεις Εστία, 2006, «Τρέξε, μύγα, χτύπα το τζάμι», εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2000. Έχει γράψει σενάρια για ταινίες μικρού μήκους, ενώ διηγήματα και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε περιοδικά. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή και Σενάριο από το 2007.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ