15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η πανέμορφη εικόνα από το χιονισμένο Οροπέδιου Λασιθίου που έφυγε viral

Ημερομηνία:

Από τον Ομαλό ως το Θέρισσο και τα Σφακιά η Κρήτη όλη έχει ντυθεί στα άσπρα όμως η πιο όμορφη εικόνα έρχεται όχι από το Χανιά αλλά από το Λασίθι.

Την φωτογραφία ανέβασε ο Siganos J στη σελίδα “ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ” και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πολλές εκατοντάδες likes.

Λέει ο φωτογράφος:

“Αν αυτή την εικόνα εσείς οι καιρόφιλοι τη συναντάτε σε άλλο μέρος της Κρήτης… Οκ πάω πάσο….. Οροπέδιο Λασιθίου… Μόνο εδώ!!!!!!!!”

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ