15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι Κρήτες φοιτητές στην Αθήνα ξεκινούν καντάδα από τα Ιλίσια μέχρι το Μοναστηράκι

Ημερομηνία:

Με μία… καντάδα που θα ξεκινήσει από τα Ιλίσια και θα φτάσει μέχρι το Μοναστηράκι, τα μέλη της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής βγαίνουν στους δρόμους αύριο το απόγευμα, ξεσηκώνοντας όλη την Αθήνα για το μεγάλο και καθιερωμένο, παραδοσιακό τους γλέντι, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο!

“Καντάδα πάλι… θα γενεί” είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης – πρόσκλησης της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook!

“Η Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής,βγαίνει στους δρόμους της Αθήνας, με χορό και μουσική προετοιμάζεται για το μεγάλο ,καθιερωμένο πια κρητικό γλέντι,που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2019 με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη.! Βγείτε στους δρόμους την ΠΕΜΠΤΗ 28 Μαρτίου να μας συναντήσετε, ξεκινάμε από το στέκι του συλλόγου μας, Παπαδιαμαντοπούλου 33 στα Ιλίσια, και φτάνουμε μέχρι το μοναστηράκι!

Η καντάδα ξεκινάει στις 18:00…Με το καλό να σμίξουμε!!!!!”

Κρητικοί φοιτητές ξεσηκώνουν την Αθήνα!
Κρητικοί φοιτητές ξεσηκώνουν την Αθήνα!
Κρητικοί φοιτητές ξεσηκώνουν την Αθήνα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...