Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Κατούνα

Κοινοποίηση

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες σύστασης

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη σύσταση βιβλιοθήκης στη T.K. Κατούνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας. Πιο συγκεκριμένα, στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Μεδεώνος έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για πολιτιστικές – εικαστικές δράσεις.

Στον χώρο στεγάζεται ήδη η νεοσύστατη Δημοτική Φιλαρμονική Κατούνας κι έχει  διαμορφωθεί χώρος που θα στεγάσει την Δημοτική βιβλιοθήκη. Έχουν δε τοποθετηθεί βιβλιοθήκες και τραπέζια μελέτης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και δυο υπολογιστές (μαζί με εκτυπωτή), ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκτρονική  βιβλιοθήκη και Πανεπιστήμια της Ελλάδας και όλου του κόσμου.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί τη σύσταση της βιβλιοθήκης ένα σημαντικό βήμα ανάπτυξης και ανόδου του πνευματικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής και ζητά από τον κόσμο να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια, προσφέροντας στη Βιβλιοθήκη βιβλία Ελληνικής και Παγκόσμιας Λογοτεχνίας, Ελληνικής Πεζογραφίας, Παιδικά βιβλία, ιστορικά βιβλία και Μυθιστορήματα.

Τα βιβλία μπορεί να αποσταλούν η να παραδοθούν στην διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 52 Τ.Κ. 30002 Βόνιτσα με χρέωση παραλήπτη. Επίσης μπορεί να παραδοθούν στην Κατούνα, στην Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αθηνά Καρέλου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: