Εγκαινιάστηκε το Local Hub στο Μεσολόγγι (VIDEO)

Μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια για… “Το Μεσολόγγι των Ντόπιων”

Εγκαινιάστηκε ο Κοινωνικοπολιτιστικός Τοπικός Κόμβος – Local Hub στο Μεσολόγγι, παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκαν στον χώρο, για ν’ ακούσουν τι είναι το “Μεσολόγγι των Ντόπιων”.

“Δεν ξέρουμε ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στα εγκαίνια” αναφέρουν τα μέλη της ομάδας, η οποία συγκέντρωσε θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία. Υπογραμμίζουν μάλιστα ότι: “Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και το ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, τα καλά σχόλια και η διάθεση για συμμετοχή στην καταγραφή και διάδοση της ταυτότητας του Μεσολογγίου μας κάνουν να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το Μεσολόγγι έχει ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να κάνουν κάτι για να αλλάξει προς το καλύτερο”.

Ο Κοινωνικοπολιτιστικός Χώρος Τοπικός Κόμβος – Local Hub θα βρίσκεται καθημερινά ανοιχτός, Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-13:00 και Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:00-20:00. Τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν συνεννόησης: 6949926514.

Το βίντεο από τα εγκαίνια:

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος