Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εργατικό ατύχημα στον δρόμο Αμφιλοχία – Λευκάδα

Κοινοποίηση

Καταγγελίες για “ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς” από το Εργατικό Κέντρο

Εργατικό ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου στο 24,3 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, σε έργο συντήρησης της οδού. Ένας 24χρονος νεαρός που εργαζόταν στο έργο συντήρησης παρασύρθηκε από Ι.Χ..

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (Ε.Κ.Α.) καταγγέλλει “τα ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς που έχουν σαν αποτέλεσμα να αυξάνονται καθημερινά τα εργατικά ατυχήματα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ε.Κ.Α.:

“Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής το Εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι 11/6/2019, στο 24,3 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, σε έργο συντήρησης της εθνικής οδού. Ο 24χρονος συνάδελφος που εργαζόταν σε έργο συντήρησης, παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Τα ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς έχουν σαν αποτέλεσμα να αυξάνονται καθημερινά τα εργατικά ατυχήματα που, δυστυχώς, σε πολλές των περιπτώσεων είναι θανατηφόρα.

Το  Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί άμεσα την πολιτεία, την εργοδοσία, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, για την προστασία και της σωματικής τους ακεραιότητας. Άμεσα να επανδρωθούν οι υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό ούτως ώστε να ενταθούν οι έλεγχοι στους χώρους δουλειάς ώστε να διασφαλίζονται οι όροι ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο νεαρό συνάδελφο.”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: