Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υποτροφίες 1.500 ευρώ από την Ένωση Αγρινίου: Την Πέμπτη η απονομή

Κοινοποίηση

Απονομή υποτροφιών – χρηματικών επάθλων σε έξι αριστούχους μαθητές

Χρηματικά έπαθλα για έξι (6) μαθητές που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις θ’ απονείμει την Πέμπτη (19/9) η Ένωση Αγρινίου, με στόχο να στηριχθούν οικογένειες από αγροτικές περιοχές και να δοθεί πρόσθετο κίνητρο για τις Σχολές με αγροδιατροφικό προσανατολισμό.

Στις 12:00 το μεσημέρι, στο Παπαστράτειο Μέγαρο (3ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των έξι (6) μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις, σύμφωνα με κριτήρια που έθεσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Αγρινίου.

Θα βραβευθούν τρεις μαθητές που επέλεξαν Σχολές με αγροκτηνοτροφικό προσανατολισμό και ακόμη τρεις που εισήχθησαν σε οποιαδήποτε Σχολή, με κριτήριο, όμως, σ’ αυτή την περίπτωση, να μην διαμένουν και να μην έχουν αποφοιτήσει από λύκειο των πόλεων του Αγρινίου, του Μεσολογγίου και της Ναύπακτου. Επιδίωξη της Ένωσης Αγρινίου είναι, με αυτόν τον τρόπο, να στηριχθούν μαθητές από αγροτικές περιοχές που ενδεχομένως βρίσκονται σε δυσμενή θέση έναντι των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η πόλη.

Πως έγινε η επιλογή των μαθητών

Η Ένωση Αγρινίου δεν είχε καμία εμπλοκή στην επιλογή των μαθητών που θα λάβουν την υποτροφία των 1.500 ευρώ έκαστος. Τα ονόματα εστάλησαν, ύστερα από σχετικό αίτημα, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας, η οποία είχε τη σχετική επικοινωνία με όλα τα λύκεια του Νομού, προκειμένου να της δοθούν τα στοιχεία.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: