Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήττα στην παράταση για τον ΑΟ Αγρινίου από την Χαλκηδόνα

Κοινοποίηση

Τρίτη σερί ήττα για τους Αγρινιώτες

Μακριά από τον καλό του εαυτό γι’ ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε ο ΑΟ Αγρινίου που γνώρισε την ήττα από την Χαλκηδόνα στο Αγρίνιο με 79-80 στην παράταση. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, το απόγευμα της Κυριακής (10/2).

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του βρήκε τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μικρό προβάδισμα στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον ΑΟΑ ν’ αντιδρά στο τρίτο δεκάλεπτο και να περνάει μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του Διαμαντάκου προηγήθηκε με 8 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν τη διαφορά και τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν το φινάλε και κράτησαν μέχρι το τέλος τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που εκτέλεσαν 38 βολές και αποβλήθηκαν με 5 φάουλ από τον ΑΟΑ ο Μπερερής στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου και ο Τασόπουλος λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Δεκάλεπτα: 22 – 21, 15 – 20, 18 – 11, 16 – 19, 8 – 9 (παρ.)
Διαιτητές: Καλογερόπουλος – Τσουμαχίδης
Α.Ο. Αγρινίου (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 14(1), Μπερερής 3, Μιχάλογλου 21(3), Καπινιάρης 6, Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης, Γκρέκας 10(2), Μήτσου 23(2), Ψαράς 2, Σαρρής, Σταμίρης
Χαλκηδόνα (Θανάσης Τέντσος): Σπύρας 5(1), Μαρκίδης, Δανάκης 8(1), Τσακαλέρης 16, Παπαδόπουλος 3, Λαΐδης, Μυλωνίδης 14(2), Κούτε, Δελίδης 18(1), Σικαλίδης 13(1), Φυλακτός 3(1)

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: