Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καλλιεργητής ναρκωτικών είχε χασισοφυτεία στο Παναιτώλιο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Καλλιεργούσε δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε φυτέψει δίπλα σε παραπόταμο

Συνελήφθη 51χρονος το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στο Παναιτώλιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, αντίσταση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε παραπόταμο στο Παναιτώλιο, φυτεία που περιβάλλονταν από πυκνή βλάστηση αποτελούμενη από δυο διαμορφωμένους χώρους, όπου ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα 2,65 μέτρα.

Ο δράστης συνελήφθη εντός της χασισοφυτείας και οι αστυνομικοί τον αφόπλισαν, αποσπώντας του ένα μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ο 51χρονος προέβαλε αντίσταση απωθώντας τους αστυνομικούς με τα άκρα του.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Έριξε φόλα σε γάτα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, στο Άκτιο, στις 11 Ιουνίου 2019, ο δράστης σκότωσε μια γάτα παρέχοντάς της δηλητηριασμένη τροφή, ενώ στη συνέχεια την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε πλαστική σακούλα.

Απόπειρα απάτης στο Αγρίνιο

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με επαγγελματία υγείας και με το πρόσχημα ότι τυγχάνει συνάδελφός του, αποπειράθηκε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό προφασιζόμενος ιατρικό πρόβλημα συγγενή του.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: