Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ομιλία Κωνσταντόπουλου στο Μεσολόγγι

Κοινοποίηση

Προεκλογική ομιλία εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου θα πραγματοποιήσει στο Μεσολόγγι ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Η ομιλία θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 20.30, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»

Στο μεταξύ, ο κ. Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα (24/6) το Νοσοκομείο του Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» και συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση στον χώρο της υγείας, την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των νοσοκομείων και τα λειτουργικά προβλήματα που κατά καιρούς το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει.

Ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο χώρος της υγείας χρειάζεται στήριξη. Η λύση, ωστόσο, δεν θα έρθει ούτε μέσα από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που επιδιώκει ν’ αυξήσει τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα και των ασφαλιστικών εταιρειών, παραδίδοντας τα Δημόσια Νοσοκομεία στα μεγάλα συμφέροντα. Ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ που με την πολιτική των τελευταίων ετών μετέτρεψε το ΕΣΥ σ’ ένα προνοιακό σύστημα. Η λύση θα έρθει μέσα από προοδευτικές πολιτικές που περιγράφονται στο ‘Σχέδιο Ελλάδα’ του Κινήματος Αλλαγής. Η παράταξή μας που δημιούργησε το ΕΣΥ, είναι έτοιμη να κάνει πράξη την αναγέννησή του».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: