Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ομιλία της Γεωργίας Μπόκα στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

“Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί μια προσωπική υπόθεση κι ένα στοίχημα ζωής” είπε η κα. Μπόκα

Προεκλογική ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Γεωργία Μπόκα.

Την προλόγισαν ο Ιωάννης Καρβέλης, Συνδικαλιστής του ΟΑΕΔ και πρώην Περιφερειακός Δ/της ΟΑΕΔ Πελοποννήσου, η Νικολίνα Μαρίνου, Πρόεδρος ΟΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και ο τέως Βουλευτής – Νομάρχης της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης.

Μιλώντας για την Αιτωλοακαρνανία, η κα. Μπόκα τόνισε ότι “αποτελεί μια προσωπική υπόθεση κι ένα στοίχημα ζωής”. Η υποψήφια της ΝΔ ζήτησε από τον κόσμο να την στηρίξει στις εκλογές με την ψήφο του “για ένα καλύτερο μέλλον, μια αυτοδύναμη Ελλάδα που γυρίζει σελίδα και προχωρά με αλματώδη βήματα προς την ανάπτυξη”.

Περιοδειών συνέχεια

Στο μεταξύ, η κα. Μπόκα συνέχισε τις περιοδείες της μ’ επίσκεψη στο ΚΤΕΛ, όπου μίλησε με τους εργαζομένους και τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ. Συζήτησαν για ζητήματα που προβληματίζουν τον κλάδο των μεταφορών, ζητήματα καθημερινότητας και σχεδιασμού για το άμεσο μέλλον.

Η κα. Μπόκα, μεταξύ άλλων βρέθηκε σε χωριά της Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου και στα χωριά Νεοχώρι, Κατοχή, Λεσίνι, όπου μίλησε για αγροτοκτηνοτροφικά θέματα του Νομού.

“Ως παιδί από αγροτική οικογένεια, γνωρίζω από κοντά τι σημαίνει αγροτικός μόχθος” είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλευτής.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: