Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περιοδεία Σταύρου Καμμένου στο Παναιτώλιο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Τα θέματα που συζητήθηκαν

Περιοδεία στο Παναιτώλιο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Σταύρος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία». Συνομίλησε με πολίτες για τα προβλήματά τους και τα αιτήματά τους.

Επισκέφθηκαν την πρώτη κάθετη πρόσβαση προς την λίμνη Τριχωνίδα, στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου, Πύλη Εισόδου προς τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, καθώς και το Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας (ΚΕΠΕΤΡΙ).

“Η εγκατάλειψη του πανέμορφου αυτού χώρου πληγώνει, εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις αναψυχής, ρημαγμένη η πλωτή προβλήτα, το ΚΕΠΕΤΡΙ το ίδιο” τόνισε ο κ. Καμμένος που υπογράμμισε: “Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως και η προηγούμενη του κ. Μοσχολιού, δεν έκαναν το αυτονόητο, έργα συντήρησης σε ένα χώρο που ήταν κάποτε κόσμημα και διέξοδος για το κοινό του Αγρινίου, αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής”.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων του κ. Καμμένου με τους πολίτες τέθηκαν ζητήματα όπως η έλλειψη υποδομών, η αγροτική οδοποιΐα, η άρδευση και διαχείριση των απορριμμάτων.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: