Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Περιοδεία Σπηλιόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Περιοδεία στον Ορεινό Βάλτο, στην Αμφιλοχία και σε χωριά της Μακρυνείας

Περιοδεία σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας έκανε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», περιόδευσε στον Ορεινό Βάλτο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπεσού για τον εορτασμό του Αγ. Θωμά. Αργότερα βρέθηκε στην Αμφιλοχία, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε χωριά της Μακρυνείας (Παπαδάτες, Ματαράγγα, Γαβαλού), όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοί του ανέλυσαν στους κατοίκους τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού. Παράλληλα, στο πλαίσιο της παραμονής του κ. Σπηλιόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών του ψηφοδελτίου με αντικείμενο οργανωτικά και άλλα θέματα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: