Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε Εφορία, ΟΤΕ, Πυροσβεστική και Υπηρεσίες του Δήμου η Σταρακά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Συνεχίζει τις επαφές της η υποψήφια Δήμαρχος εν όψει των εκλογών της Κυριακής

Με επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες και επαφές με τους πολίτες στο κέντρο της πόλης συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Από κοινού με υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» επισκέφτηκε διαδοχικά την Εφορία Αγρινίου, τον ΟΤΕ και τράπεζες στο κέντρο της πόλης, ακούγοντας τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και τις Διοικήσεις κάθε οργανισμού.

Η Χριστίνα Σταρακά έκανε επίσης επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Αντιπύραρχο Στυλιανό Φούκα, καθώς και τον υποδιοικητή Επιπυραγό Στράτο Πετράκη και πληροφορήθηκε τις δράσεις, αλλά και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής.

«Οι τοπικές αρχές είναι κρίσιμο να έχουν άριστη συνεργασία με τα σώματα Ασφαλείας και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια την έχω ως Αντιπεριφερειάρχης. Θεωρώ ότι και η επόμενη μέρα του δήμου Αγρινίου θα μας βρει όλους μαζί στον αγώνα για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο τόπο», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζομένους.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: