Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε έκθεση στο Κατάκολο καλεί τις επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Κοινοποίηση

Καλεί σε συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών προϊόντων τουρισμού και κρουαζιέρας το Επιμελητήριο

To Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του “2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Κρουαζιέρας” που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο στις 21-26 Ιουλίου 2018, θα συμμετάσχει με Εκθεσιακό περίπτερο Αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το “2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Κρουαζιέρας” τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, στηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Ναυτιλίας και διοργανώνεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατάκολου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Ηλείας και την συμμετοχή των Έμπορο-επαγγελματιών Κατακόλου.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσω των κρουαζιερόπλοιων, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους από κοντά σε φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.

Όλοι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό κλάδο και θέλουν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κο. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο Τηλ: (+30) 26410 – 74531.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: