Συνομιλία Φαρμάκη με τον Μητσοτάκη που βρέθηκε στο Μενίδι

«Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης» είπε ο κ. Μητσοτάκης

Αισιόδοξος για την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Μενίδι της Αμφιλοχίας την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019. «Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Μητσοτάκης, καθ’ οδόν προς τα Γιάννενα για προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση, πραγματοποίησε στάση στο γραφικό Μενίδι, στα όρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο κ. Φαρμάκης, αναφερόμενος εκ νέου στις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι για το Μενίδι το ζήτημα προσπελασιμότητας που έχει δημιουργηθεί μετά την κατασκευή της Ιονίας Οδού, γεγονός που έχει οδηγήσει την περιοχή σε οικονομική καθίζηση.

«Με την δική σας στήριξη και τη στήριξη των συμπολιτών μας, πιστεύω πως θα συνεργαστούμε με τον Νεκτάριο, αυτός ως Περιφερειάρχης και εγώ ως Πρωθυπουργός, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα» ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο αγώνας κατά του λαϊκισμού είναι κοινός και αφορά όλη τη χώρα, ιδιαίτερα δε την περιφερειακή Ελλάδα.

Περιοδείας συνέχεια για Φαρμάκη

Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο κ. Φαρμάκης, το πρωί της Τετάρτης (8/5) βρέθηκε στην Ηλεία, στην αγορά του Βαρθολομιού, ενώ αργότερα πραγματοποίησε μπαράζ επισκέψεων σε επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε για “ολική καταγραφή των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας και της κατηγοριοποίησής τους ανά κλάδο και παραγωγικό αποτέλεσμα, προκειμένου να υπάρξει ένα συνολικό και στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων και της εξωστρέφειάς τους” και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου συνεργατικού μοντέλου που θα προσδώσει σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα στην αγροτική παραγωγή.

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο του Αγρινίου, όπου, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες της πόλης. Αργότερα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου συνομίλησε με τον Διοικητή και τους εργαζόμενους, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε το Μεσολόγγι και την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και το κέντρο της πόλης. Τέλος, ο κ. Φαρμάκης, επισκέφθηκε το Αιτωλικό.

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε στο Αγρίνιο, προκειμένου να παραβρεθεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης, Άγιο Χριστόφορο.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος