Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο Μεσολόγγι ο Αντωνόπουλος – Είχε συνάντηση και με Φώφη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Συναντήσεις με φορείς και Γεννηματά είχε ο Βασίλης Αντωνόπουλος στο Μεσολόγγι

Στην πόλη του Μεσολογγίου βρέθηκε την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος. Συναντήθηκε με φορείς και αντάλλαξε απόψεις με πολίτες για τις επερχόμενες Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Αντωνόπουλος επισκέφθηκε αρχικά το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου είχε διάλογο με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι. Τέλος επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας. Η συζήτηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επικεντρώθηκε στα προβλήματα των παραγωγών, την υπερφορολόγηση και τα μεγάλα εμπόδια με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ένας νέος παραγωγός στην Ελλάδα.

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ο τομέας της Δημόσιας Υγείας και η προστασία των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, αποτελούν πρώτη προτεραιότητα» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ο κ. Αντωνόπουλος το πρωί της Παρασκευής (28/6) βρέθηκε είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία έκανε περιοδεία σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Βουλευτές του ψηφοδελτίου της Αιτωλοακαρνανίας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: