Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Αμφιλοχία με νεκρό από τροχαίο στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 11:40 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019 στην παραλιακή οδό Αν. Στράτου στην Αμφιλοχία. Αυτοκίνητο mini cooper κινούμενο στην Αν. Στράτου εμβόλισε το seat Ibiza που βγήκε κάθετα από την οδό Β. Κωνσταντίνου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το seat πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκαρφάλωσε στο πεζοδρόμιο λίγα εκατοστά πριν πέσει στη θάλασσα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του mini cooper παρόλο που κινούταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού ο ηλικιωμένος οδηγός του seat βγήκε στο ένα μέτρο.

Για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου οδηγού του seat χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με φορείο της Πυροσβεστικής στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου λίγα λεπτά μετά κατέληξε.

ΠΗΓΗ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: