Πάφος: Με συμμετοχή εκπροσώπου της κυβέρνησης και με πρωτοφανές ενδιαφέρον συμμετοχής από επιχειρηματίες της επαρχίας, αναχωρεί για την πόλη Herzliya του Ισραήλ η αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου με σκοπό την συμμετοχή στη τελετή που έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο μέρος της αδελφοποίησης με την συγκεκριμένη πόλη. Το πρώτο μέρος της αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε στη Πάφο πριν από μερικούς μήνες. Την αποστολή της Πάφου, μετά την αποδοχή πρόσκλησης για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, θα συνοδεύει ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Η αντιπροσωπεία από τη Πάφο, θα είναι πολυμελής αφού ως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή άνω των 35 εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου.

Μιλώντας στον «Φ» ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ανέφερε πως ένεκα της παρουσίας του κ. Πετρίδη, θα υπάρξει Ισραηλινή εκπροσώπηση σε επίπεδο Υπουργών, κατά τη διάρκεια του τελετουργικού για το δεύτερο μέρος της αδελφοποίησης Πάφου- Herzliya.

«Συμβολικά επιλέξαμε, να ταξιδέψουμε στο Ισραήλ στις 28 τρέχοντος μηνός, ημερομηνία κατά την οποία εγκαινιάζεται η αεροπορική σύνδεση Πάφου – Ισραήλ, της εταιρείας Ryanair»,επεσήμανε ο Δήμαρχος Πάφου. «Όπως είναι γνωστό, η αδελφή πόλη Herzliya είναι ένα τεχνολογικό κέντρο του Ισραήλ, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι σημαντικότερες εταιρείες υψηλής και νέας τεχνολογίας απ ΄όπου και έχουμε πολλά να μάθουμε και να ωφεληθούμε».

Ολοι οι επιχειρηματίες που θα συνοδεύσουν την αποστολή ανέφερε ο κ. Φαίδωνος, θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με συναδέλφους τους  με στόχο όπου είναι δυνατόν να αρχίσει η επίτευξη συνεργασιών . Μαζί μας είπε , θα είναι και σημαντικός αριθμός ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων οι  οποίοι έχουν προγραμματίσει τις δικές τους επαφές για προώθηση της Πάφου ως τουριστικού προορισμού.

Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου