Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
136

Αποπομπή Καραλή από το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς λόγω ΔΕΥΑΛ

< 3 λεπτά
30.10.19 • 20:45
#Tags:

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς απέπεμψε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την 29η Οκτωβρίου, από το ΔΣ τον κ Καραλή, επειδή ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, την αποπομπή του ΕΚΛ από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΚΛ
"Μετά το πέρας της διορίας των 5 ημερών, που o συνάδελφος Καραλής αιτήθηκε για να αποφασίσει αν θα παραιτηθεί από το ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς (η οποία πρότασή του και υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία στο ΔΣ, στο ΔΣ που έλαβε χώρα στις 15 Οκτωβρίου 2019) και αφού απαξιωτικά δεν απάντησε εντός της διορίας που ο ίδιος ζήτησε, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ όπου και αποφασίστηκε εκ νέου κατά πλειοψηφία, η αποπομπή του από το Διοικητικό Συμβούλιο και η διαγραφή του από σύνεδρο – αντιπρόσωπο διότι:
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 ψήφισε την αποπομπή του ΕΚΛ από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ.
Μια αποπομπή που απέτυχε να γίνει επί των ημερών της κυρίας Πούλου γιατί το ΕΚΛ αντέδρασε και κέρδισε την υπόθεση. Τούτη λοιπόν την φορά η Δημοτική Αρχή του κ. Ταγκαλέγκα, επανέφερε το θέμα και με την συνδρομή των συμβούλων της κυρίας Πούλου (στον συνδυασμό της οποίας ανήκει και ο κ. Καραλής) και του κ. Καραμάνη, ψηφίστηκε η αποπομπή του ΕΚΛ από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ. Ο συνάδελφος Καραλής αν και μέλος του ΕΚΛ, συντάθηκε με τις προσπάθειες όσων θέλουν οπωσδήποτε την αποπομπή του ΕΚΛ από την ΔΕΥΑΛ.
Το ΕΚΛ, στο ΔΣ της ΔΕΥΑΛ συμμετέχει αδιάλειπτα ολόκληρες δεκαετίες (από το 1982) και υπερασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών. Τι είναι αυτό που επιβάλει σήμερα στην Δημοτική Αρχή Λιβαδειάς να επαναφέρει ξανά ένα θέμα που δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από την ημέρα που με Δικαστική Απόφαση δικαιώθηκε το ΕΚΛ;
Εννοείται λοιπόν, πως εδώ δεν πρόκειται για μια απλή διαφωνία του μέλους μας με τις απόψεις που εκφράζει το ΕΚΛ. Ο συνάδελφος κ. Καραλής συντάχτηκε με αυτούς που θέλουν να αφαιρέσουν από το ΕΚΛ το δικαίωμα λόγου στο ΔΣ της ΔΕΥΑΛ, που το ΕΚΛ έχει δώσει ήδη μάχη για να δικαιωθεί η παρουσία του και την έχει κερδίσει Δικαστικά.
Παρά λοιπόν του ότι ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς είμαστε κατά των διαγραφών και ιδιαίτερα συνδικαλιστών, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μια κατάφορη εναντίωση στον θεσμό και στο δικαίωμα του να λειτουργεί παρεμβατικά για το συμφέρον των εργαζομένων και των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων (με την συμμετοχή του στην Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ), που σηματοδοτεί η πράξη του συναδέλφου Καραλή.
Η πράξη του κ. Καραλή, στρέφεται κατά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς και κατ’ επέκταση, κατά του οργανωμένου Εργατικού Κινήματος και έτσι δεν μπορεί ο εν λόγω εργαζόμενος να φέρει άλλο την ιδιότητα του συνδικαλιστή εκπροσώπου και μάλιστα μέλους του ΔΣ του ΕΚΛ.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle