Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
130

Δικαίωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη ΔΕΥΑΛ. Ανακοίνωση του ΕΚΛ

< 2 λεπτά
07.11.19 • 08:40
#Tags:

Ανακοίνωση κατά του δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα και της πρώην δημάρχου Γιώτας Πούλου καθώς και του διαγραφέντος μέλους της Χ. Καράλη εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έκρινε παράνομη την αντικατάσταση του ΕΚΛ από το διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.
Η ανακοίνωση:
Όνειδος για δεύτερη φορά για τους ενορχηστρωτές που ήθελαν και μεθόδευσαν να πετάξουν εκτός του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, τον μοναδικό Κοινωνικό Φορέα , που είναι στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ από την ίδρυσή της, από το 1982 .
Καλούμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Λεβαδέων, πλην της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία στάθηκε στο πλευρό μας ψηφίζοντας κατά της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, να σεβαστούν την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς και όχι μόνο, αλλά και τους χιλιάδες εργαζομένους που εκπροσωπεί και για τους οποίους αγωνίζεται το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς από της ιδρύσεώς του, για κοινωνική δικαιοσύνη κ.α.
Όποια Απόφαση μη σεβασμού του Εργατικού Κέντρου είναι ενάντια στην Εργατική Τάξη, η οποία βάλλεται σήμερα από παντού.
Η απόφαση της αποκεντρωμένης
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας έκανε δεκτή την προσφυγή των επτά δημοτικών συμβούλων της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Λεβαδέων κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου για αντικατάσταση του Εργατικού Κέντρου, με το ΤΕΕ, από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΛ. Στο σκεπτικό της απόφασης της Αποκεντρωμένης, που δημοσιεύεται στη Διαύγεια, επισημαίνεται ότι για την αντικατάσταση απαιτείται αλλαγή στο καταστατικό της ΔΕΥΑΛ και πλήρης αιτιολόγηση της και καταλήγει:
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Αποδεχόμαστε την από 11-10-2019 προσφυγή επτά (7) Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λεβαδέων , μελών της παράταξης <<ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ>>, κατά της αριθμ. 302/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων και ακυρώνουμε την αριθμ302/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης αυτής .
Κατά της απόφασης αυτής μπορείτε να προσφύγετε ενώπιον της ειδικής επιτροπής της προβλεπομένης από το άρθρο 152 του Ν. 3463/06, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 151 του ίδιου νόμου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle