Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
66

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

< 1 λεπτό
16.11.18 • 11:26
#Tags:

Η 17η Νοεμβρίου, είναι ημέρα μνήμης και τιμής στη φοιτητική νεολαία του Πολυτεχνείου, που με την αγωνιστική της διεκδίκηση κατέδειξε το δρόμο του αγώνα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την πτώση της δικτατορίας.

Τα γεγονότα του Νοέμβρη του '73  χάραξαν την πορεία της χώρας μας και αποτελούν διδάγματα για την κοινωνία. Η ανυποχώρητη στάση των πολιτών ενάντια στην παραβίαση των πολιτικών, κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, όπως αυτά διατυπώνονται στο Σύνταγμα, αλλά και το δικαίωμα της αντίστασης ενάντια σε κάθε προσπάθεια κατάλυσης αυτού, είναι νοήματα που παραμένουν επίκαιρα και αναλλοίωτα στο χρόνο.

Κάθε επέτειος του Πολυτεχνείου πιστοποιεί περίτρανα ότι οι Έλληνες θεωρούμε τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ισονομία και την Ισοπολιτεία, εθνική μας κληρονομία και θα υπερασπιζόμαστε πάντα αυτές τις αρχές με ενότητα, συλλογικότητα και ομοψυχία.

Ο Δήμος Θηβαίων τιμά και δοξάζει τους νεκρούς και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle