Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
127

Οι παλαίμαχοι "παίζουν για τη μικρή Αλεξία"

< 1 λεπτό
30.10.19 • 21:11
#Tags:

Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ανέλαβαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και της Ενωσης Ασπρων Σπιτιών-Αντίκυρας, οι οποίοι θα βρεθούν αντίπαλοι σε έναν αγώνα που νικητής θα είναι μόνο ένας: η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Με σύνθημα "παίζουμε για τη μικρή ΑΛεξία" θα διεξαχθεί ο αγώνας των βετεράνων στο γήπεδο της παραλίας Διστόμου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 11:30 πμ. Θα είμαστε όλοι εκεί
Στο Αμβούργο η μικρή Αλεξία
Στο Αμβούργο μαζί με τους γονείς της βρίσκεται από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου το πρωί, η 8χρονη Αλεξία η οποία, ανήμερα του Πάσχα, χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές της Θήβας και από τότε παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα που της δημιουργήθηκε από το... πουθενά.
Στη γερμανική πόλη η μικρή θα νοσηλευτεί για τουλάχιστον έξι μήνες σε ειδικό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με στόχο να ξεπεράσει πλήρως και οριστικά τις βλάβες που έχει εδώ και έξι μήνες.
Παλαιμαχοι Λιβαδειας 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle