Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
213

Συνεργασία για το συντονισμό των έργων στον δήμο Ορχομενού

< 1 λεπτό
21.02.20 • 08:58
#Tags:

Σύσκεψη εργασίας είχε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, στο Διοικητήριο, παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Πρόδρομου Εμμανουηλίδη και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το σύνολο των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού, για το σύνολο των φάσεων υλοποίησης του αρχαιολογικού πάρκου, την κατασκευή νέας χάραξης και γέφυρας στη δημοτική κοινότητα Παύλου στη θέση Διπότι και τον οδικό άξονα που οδηγεί στα Σκορπονέρια της δημοτικής ενότητας Ακραιφνίας.
«Η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ορχομενού με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας αποτελεί τη βάση για τη δρομολόγηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο δήμο.
Τόσο η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη όσο και η αντιπεριφερειάρχηs Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά συμφώνησαν για τη συνέχεια της συνεργασίας και δεσμεύτηκαν να εργαστούν από κοινού για την ικανοποίηση των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών.»αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου από το δήμο Ορχομενού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle