Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ”: Πέντε μετάλλια για την τοξευτική ομάδα στα Λεχαινά! (photos & video)

Οι τοξοβόλοι του Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία στον αγώνα Γεωγραφικού Διαμερίσματος   Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Α΄ και Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Στάδιο «Αέθλιον» στα Λεχαινά Ηλείας.  Αναλυτικότερα, τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν η συγκομιδή της τοξευτικής ομάδας του Συλλόγου μας στην πρώτη επίσημη αποστολή της για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν για τον Α.Σ. ΑΡΚΑΣ είναι:

  • Κατηγορία Παμπαίδων, Ολυμπιακό τόξο

Γύφτος Γιώργος, χρυσό μετάλλιο, 1η θέση

  • Κατηγορία Παίδων, Ολυμπιακό τόξο

Παπαντωνόπουλος Δημήτριος, χρυσό μετάλλιο, 1η θέση

  • Κατηγορία Νεανίδων, Ολυμπιακό τόξο

Παπαντωνοπούλου Μαρία, χρυσό μετάλλιο, 1η θέση

  • Κατηγορία Εφήβων, Ολυμπιακό τόξο

Μπάρλας Μπάμπης, αργυρό μετάλλιο, 2η θέση

  • Κατηγορία ανδρών,  Ολυμπιακό τόξο

Μαντίκος Κώστας, χάλκινο μετάλλιο, 3η θέση

  • Κατηγορία γυναικών, Ολυμπιακό τόξο

Σκαρπέλου Άντα, 5η θέση

Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός αποτελεί η ανέλιξη των αθλητών  Γιώργου Γύφτου, Παπαντωνοπούλου Δημήτρη και  Παπαντωνοπούλου Μαρίας στην Α΄ αγωνιστική κατηγορία, που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μαζί με τον Μπάμπη Μπάρλα, που αγωνίζεται κατά τα τελευταία δύο έτη στην συγκεκριμένη κατηγορία, να διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική Ομάδα Τοξοβολίας.

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την συνεισφορά του στη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών και αθλητριών μέσω της παραχώρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους “Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος” για την πραγματοποίηση των προπονήσεων και της οικονομικής ενίσχυσης που παρείχε για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας στην περιοχή μας.

Σχολιάστε