back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρώτος ο Ατρόμητος, 2-0 τη Λάρισα

Διαβάστε επίσης

Ο Ατρόμητος με ένα τυχερό γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο στο 54΄ και άλλο ένα  του Ουγκράι στο 85΄ λύγισε (2-0) την αντίσταση της ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Οι καλύτεροι παίκτες του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με τη Λάρισα ήταν αυτοί που πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Περιστερίου. Ο Βραζιλιάνος Μπρούνο στο 54’ με την… πλάτη, έπειτα από προσπάθεια να διώξει τη μπάλα με κεφαλιά ο Γρομητσάρης και ο Ούγγρος, Ουγκράι με ψύχραιμο τελείωμα σε αντεπίθεση έπειτα από ασίστ του Μάντσον, στο 85’.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς κέρδισαν δίκαια την Λάρισα, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 70’ αποβλήθηκε από την ΑΕΛ ο Βούλγαρος αριστερός μπακ Χούμπτσεφ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπρούνο (τον ίδιο είχε ανατρέψει και στην πρώτη κάρτα στο 60’).

Mε τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας (με ένα ματς περισσότερο).

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0

Σκόρερ: 54΄ Μπρούνο, 85΄ Ουγκράι

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Κάρτες: Κόκκινη: 70΄Χούμπτσεφ, Κίτρινες: Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Λεοζίνιο, Χούμπτσεβ

 

Aτρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83′ Κωτσόπουλος)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα