back to top
15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, με Ξάνθη εντός ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ  περιλαμβάνει το κυριακάτικο μενού της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 

Την Ξάνθη εντός έδρας αντιμετωπίζει στις 19.οο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός στις 17.15 παίζει στη Λιβαδειά ενώ στις 19.30 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να ξεφύγει στη μάχη με την πεντάδα, γι΄αυτό ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικά.

Ο Διούδης αναμένεται να αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Οι Κάτσε και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ο Μπουζούκης θα παίξει μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός εξτρέμ και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην επίθεση. Τέλος, τη θέση του αριστερού εξτρέμ διεκδικούν ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Μουνιέ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα σε ένα ματς ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Δικέφαλος του Βορρά, που δεν θα έχει τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, θέλει τη νίκη για να κρατήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός  ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα καθώς στις 17.15 αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν με νίκη στην επαρχία και ελπίζουν σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, για να μειώσουν τη διαφορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα