back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προϊόντα “Χωρίς μεσάζοντες” την Κυριακή: Πάρκο Δρακοπούλου – Ν.Σμύρνη και Ηλιούπολη

Διαβάστε επίσης

Στο Δήμο Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί Αγορά Καταναλωτών από παραγωγούς – πωλητές στο χώρο του πάρκου Δρακοπούλου στην οδό Πατησίων 356-358 την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 από τις 08:00 έως τις 15:00.

Δείτε εδώ τον “κατάλογο προϊόντων – τιμών – παραγωγών”.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνει απευθείας διάθεση προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες” στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων.
Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 3/2/19 στο κτήμα Δέγλερη στην Άνω Νέα Σμύρνη επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μεταμορφώσεως από τις 08:30 έως 14:00.
Βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών – αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Μέσα από την αγορά «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» οι καταναλωτές της Ηλιούπολης μπορούν να βρουν αγνά προϊόντα απ΄ευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς που είναι αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι για την ποιότητα των προϊόντων τους, την διαδικασία παραγωγής και το μεράκι τους για εύγευστα μοναδικά τρόφιμα.

Κυριακή 3/02/2019 ώρες 08:00 – 12:00 , στον χώρο των Πολυκλαδικών.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα