back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λίλα Τσάτση: Δεν θα είναι φθηνότερο το πετρέλαιο από τις εξορύξεις

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη στις 6 το απόγευμα η Πρωτοβουλία Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, μαζί με συλλογικότητες απ’ όλη την Ελλάδα. 

Έχει προηγηθεί πληθώρα ενημερωτικών παρεμβάσεων σε κοινωνικούς και κινηματικούς χώρους, καθώς και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Στο κείμενο του καλέσματος γίνονται λόγος για πολιτικές επιλογές και σχεδιασμούς, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και των οποίων το μέγεθος προδιαγράφει ένα ζοφερό μέλλον. 

Η Λίλα Τσάτση, μέλος πρωτοβουλίας πολιτών «ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» μιλώντας στην εκπομπή  «Ντάμες Σπαθί» και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, τόνισε ότι «το πρόβλημα δεν είναι οι έρευνες αλλά έρευνες και εξορύξεις πάνε πακέτο σύμφωνα με την σύμβαση. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος δεν το γνωρίζει, όπως ότι δεν αγοράζει φθηνότερα το πετρέλαιο. Εμείς λέμε μόνο αλήθειες που ο κόσμος πρέπει να πληροφορηθεί. Αυτή την στιγμή στο οικόπεδο Ιωαννίνων υπάρχει μια παύση των εργασιών, ενώ στο οικόπεδο Άρτας- Πρέβεζας μόλις αδειοδοτήθηκαν οι εργασίες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα