back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσός βαθμός για τα Γιάννινα, 1-1 στη Λαμία

Διαβάστε επίσης

«Χρυσό» βαθμό πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 56′ με τον Καραμάνο, για να λυτρώσει την ομάδα των Ιωαννίνων ο Κάστρο στο 86ο λεπτό.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λαμία. Στο 56ο λεπτό ο Βάντερσον έσωσε την μπάλα, με εντυπωσιακό τρόπο, πριν βγει πλάγια άουτ, σήκωσε το κεφάλι, σημάδεψε στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας, όπου πετάχθηκε ο Καραμάνος, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Νεόφυτο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ, ξεσηκώνοντας τις κερκίδες στο γήπεδο της Λαμίας.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης, βλέποντας την ομάδα του με την μπάλα στον τοίχο, ανακάτεψε την «τράπουλα», έκανε τρεις αλλαγές και προσπάθησε να δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα του.

Από την πλευρά της η Λαμία οπισθοχώρησε και «οχυρώθηκε» στην άμυνα της για να διαφυλάξει την πρωτοπορία στο σκορ. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι προσπάθειες του ήταν χωρίς έμπνευση και εύκολη «λεία» για τους αμυντικούς της Λαμίας.

Ολα αυτά έως το 86ο λεπτό, όταν η ομάδα των Ιωαννίνων βρήκε τελικά στόχο. Τότε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Κάστρο πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Γήπεδο: ΕΑΚ Λαμίας
Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Σκόρερ: 56′ Καραμανος- 86′ Κάστρο
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κάρτες: Τζημόπουλος, Πάντελιτς

Οι συνθέσεις:
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (46′ Βασιλαντωνόπουλος) , Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Πίτι (68′ Μπλάζιτς), Δημούτσος (82′ Τομάς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Σκόνδρας (61′ Γιάκος), Κάστρο, Βιδάλ (60′ Αποστολόπουλος), Μάνος (66′ Λεό), Πάντελιτς, Κάργας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα