back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΤΑΔ: Έσοδα 1 εκατ. από βραχυχρόνιες μισθώσεις- Ξεκινούν διαγωνισμοί για την αξιοποίηση ακινήτων

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ ήταν τα έσοδα της Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ, το 2018 , από την διοργάνωση στα ακίνητα του χαρτοφυλακίου της ,πάνω από 80 εκδηλώσεων, 10 από τις οποίες ήταν διεθνείς καθώς και από την επισκεψιμότητα 800.000 ατόμων.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΤΑΔ διαχειρίζεται ακίνητα όπως, οι Oλυμπιακές Eγκαταστάσεις, το Mουσείο του Αχίλλειου στην Κέρκυρα, τα Σπήλαια του Διρού, τα δύο Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα, οι Ιαματικές πηγές, αλλά και πολυάριθμα διατηρητέα ακίνητα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας που δίνουν ν εξαιρετικές δυνατότητες για διοργάνωση εκδηλώσεων

Για την τρέχουσα χρονιά , έχουν δρομολογηθεί 50 συναυλίες, 50 αθλητικές οργανώσεις, 12 εκθέσεις, πάνω από 5 τηλεοπτικές παραγωγές και 20 ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Την ίδια ώρα , στην πώληση ακινήτων που έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της, προχωρά άμεσα η ΕΤΑΔ, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα e-publicrealestate.gr, περίπου 140 διαγωνισμοί ακινήτων ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται πενταόροφο κτήριο μερικώς μισθωμένο, με 23 διαμερίσματα δώμα και υπόγειο και θέα στην Ακρόπολη στον Ταύρο Αττικής, καθώς επίσης οκτώ διαμερίσματα σε τετραώροφη πολυκατοικία στο Μαρούσι. Επίσης διαγωνισμοί πώλησης θα προκηρυχτούν για δύο καταστήματα στην ίδια πολυκατοικία. Στον κατάλογο έχει ενταχθεί και ισόγειο διαμέρισμα 47 τ.μ. στη Νεάπολη, διαμέρισμα τρίτου ορόφου και 68 τ.μ. στην οδό Δεινοκράτους 68, διαμέρισμα στην Κυψέλη ρετιρέ 47 τ.μ. επίσης στην Κυψέλη , καθώς επίσης και διαμερίσματα σε Αγία Σοφία και Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη.

Στους διαγωνισμούς συμπεριλαμβάνονται η μίσθωση του πετρόκτιστου Τουριστικού Περιπτέρου Πικιώνη στους Δελφούς καθώς και η παραχώρηση δύο Ξενία και Χώρου Εγκατάστασης Υποστήριξης (ΧΕΥ) στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα