back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταβατικός δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Μπρούλιας

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Μπρούλιας του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη του Γιώργου Καμίνη είναι ο μεταβατικός δήμαρχος Αθηναίων έως και την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπρούλιας έλαβε από τους 26 παρόντες 18 ψήφους, ενώ ο συνυποψήφιός του, πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Νώντας Λαμπαρακάκης έλαβε 7 .

Στην κάλπη βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, ενώ στην εκλογική διαδικασία δεν παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπέης.

Η εκλογή νέου δημάρχου δρομολογήθηκε μετά την παραίτηση την περασμένη βδομάδα του Γιώργου Καμίνη, όπως ορίζει ο νόμος προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του Γιώργου Μπρούλια

Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι 40 χρόνων. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1978. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολωνό. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη – Γ.Καμίνης» το 2010 και επανεξελέγη το 2014. Πρωτοεξελέγη Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 4ο Διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων το 2006.

Από το 2011 έως το 2014, ως Δημοτικός Σύμβουλος διετέλεσε πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Από το 2014 έως το 2016 ορίζεται από τον Γιώργο Καμίνη, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αθηναίων.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αθηναίων.

Από το 2007 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξία Παναγιωτοπούλου και έχουν ένα αγοράκι 2,5 χρόνων.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα