back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη υποψήφιων Ευρωβουλευτών των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στην Ελευσίνα

Διαβάστε επίσης

«Η Ελευσίνα είναι από τις ελάχιστες πόλεις – με την τεράστια προσφορά της στην οικονομία της χώρας – που είναι αποκομμένη από την ακτή της (με παρεμβάσεις σταδιακά από 1930) και που διεκδικεί μέχρι σήμερα το παραλιακό της μέτωπο», τονίζουν οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

Αντιπροσωπεία υποψηφίων των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τις Ευρωεκλογές 2019 πραγματοποίησε περιοδεία – αυτοψία στην Ελευσίνα την Παρασκευή 17 Μαΐου.

«Η Ελευσίνα αποτελεί ένα ζωντανό βιομηχανικό μουσείο με μια διαχρονική αποτύπωση στο χώρο, που θα πρέπει να αναδειχτεί με την ευκαιρία της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, συνδυάζοντας την αρχαία με τη νεότερη ιστορία της πόλης και της χώρας, καθώς και την βιομηχανική δραστηριότητα με βιώσιμο τρόπο, με σεβασμό στο περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων», τονίζουν οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στην ανακοίνωσή τους.

Στην ομάδα συμμετείχαν ο Βουλευτής και πρώην Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, οι υποψήφιες για τις Ευρωεκλογές Έλενα Μπότση και Χρυσάνθη Λύτρα, καθώς και φίλοι της Οικολογίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα