back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ώρα μηδέν για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα

Διαβάστε επίσης

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει η συνέλευση των μελών της Αδριατικής Λίγκας, με την αγωνία να κορυφώνεται για τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό έχουν εκφράσει επίσημα την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην Αδριατική Λίγκα, έχουν προχωρήσει σε συναντήσεις με τις ομάδες που συμμετέχουν και περιμένουν την συνολική αντίδρασή τους και αν θα τους αποδεχτούν ως επίτιμο μέλος.

Η αρχή θα γίνει σήμερα με τη συνέλευση των ομάδων της ABA League στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα συνεδριάσουν οι ιδιοκτήτες των συλλόγων που αγωνίζονται εκεί.

Στις 13:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η συνάντηση τους με τους συμμετέχοντες να είναι διχασμένοι στη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Σημαντικότερη αιτία είναι η αύξηση των ομάδων από 12 σε 14, που αυτόματα θα σημαίνει περισσότεροι αγώνες, μεγαλύτερα έξοδα, ανησυχία μήπως δεν εμφανιστούν έσοδα ικανά για να καλύψουν τις τρύπες και ένα μεγαλύτερο καλεντάρι, ενόψει και Ολυμπιακής χρονιάς

Για να δεχτεί η Λίγκα την είσοδο του Ολυμπιακού σε αυτήν, θα πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες από 12 σε 14. Η Ολίμπια Λουμπλιάνας από την Σλοβενία και η Mzt Σκοπίων παραμονεύουν όπως και η Πρίστινα από το Κόσοβο.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μάθει σήμερα εάν θα συνεχιστούν οι επαφές με την Αδριατική Λίγκα. Η ψηφοφορία δεν θέλει ομοφωνία αλλά πλειοψηφία, με τους ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα από την Λίγκα να λένε πως η προσέγγιση των ερυθρόλευκων ήταν θετική και οι προτάσεις τους ενδιαφέρουσες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα