back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Άστραψε και βρόντηξε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για να μιλήσει στην ομάδα. ενώ αναμένονται εξελίξεις και με τον Βράνιες για τα παραπτώματα του.

Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης με…άγριες διαθέσεις. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε, έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες για κάποια κρούσματα απειθαρχίας και όχι μόνο, φωτογραφίζοντας κυρίως τον Βράνιες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αφού στην αρχή της ομιλίας του είπε πως και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, ακόμα κι αν έρχονται… τσάμπα, όπως αυτή με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχτεί από κανέναν να προσβάλει τις αρχές της ομάδας που δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα που καταγράφηκαν τελευταία.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», είπε στους παίκτες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι» ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χρήση τους από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της ομιλίας του έγινε γνωστό πως θα επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες που… ξέφυγαν στο πάρτι του Βράνιες, ενώ ο ίδιος ο Βόσνιος ενημερώθηκε πως εκτός από την κλήση του σε απολογία, για τον επόμενο μήνα δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κωστένογλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα