back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος στην Εισαγγελία Πρωτόδικων Αθηνών

Διαβάστε επίσης

Μετά από την ενημέρωση που υπήρξε το Σάββατο ότι ένας δικαστικός υπάλληλος που υπηρετεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεδρίασε εκτάκτως και με ομόφωνη απόφασή του,
καλεί όλους τους Δικαστικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν στην πρώην Σχολή Ευελπίδων να απέχουν από οποιαδήποτε εργασία, την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, για λόγους προστασίας της υγείας τους.
Συγκεκριμένα ζητούν:
1. Να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
2. Να τροποποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των Δικαστικών Υπηρεσιών, έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εργασίες που πρέπει να γίνονται, δηλαδή μόνο σε αυτές στις οποίες τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη ζωή.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα, για να εκτιμήσει τα όποια νέα δεδομένα και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.

Τη διάθεση των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής για την απολύμανση των χώρων της πρ. Σχολής Ευελπίδων μετά από αίτημα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Οι εργασίες απολύμανσης θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020.

M. Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα