Αρχική Απόψεις Face-tweet Η αγάπη για το βιβλίο, φέρνει σχολείο από τη Θεσσαλονίκη στη Χίο!

Η αγάπη για το βιβλίο, φέρνει σχολείο από τη Θεσσαλονίκη στη Χίο!

325

Και όμως μπορεί να γίνει! Η αγάπη για το βιβλίο αλλά και για ένα Χιώτη συγγραφέα, το Γιάννη Μακριδάκη, φέρνει 35 παιδιά από το 2ο Λύκειο Θερμαϊκού για 3ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Βολισσό!

“Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι για πρώτη φορά ένα σχολείο θα έρθει να μείνει 3 μέρες στην Βολισσό και νιώθω μεγάλη τιμή που τα παιδιά, οι γονείς τους και οι καθηγητές αποφάσισαν να έρθουν και να κάνουμε τις λογοτεχνικές συναντήσεις μας εδώ στο χωριό, παρά τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδρομής”, σημειώνει σε προσωπική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μακριδάκης.
Ολόκληρη η είδηση- ανάρτηση:

Γιάννης Μακριδάκης

1 ώρα

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι για πρώτη φορά ένα σχολείο θα έρθει να μείνει 3 μέρες στην Βολισσό και νιώθω μεγάλη τιμή που τα παιδιά, οι γονείς τους και οι καθηγητές αποφάσισαν να έρθουν και να κάνουμε τις λογοτεχνικές συναντήσεις μας εδώ στο χωριό, παρά τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδρομής.
Εννοείται φυσικά ότι η δική μου συμμετοχή στο πρόγραμμά τους είναι δωρεάν, το λογοτεχνικό εργαστήρι δεν θα το πληρώσουν τα παιδιά, δεν έχω καμία οικονομική απαίτηση ή απολαβή από όλο αυτό το εγχείρημα, απλώς το κάνω επειδή το νιώθω πολύ τιμητικό, αλλά και για την επικοινωνία μου με τα παιδιά, για την αγάπη μου προς την λογοτεχνία και την οργάνωση εργαστηρίων άσκησης συγγραφής, και φυσικά για το χωριό και το νησί.
Το 2ο Λύκειο Θερμαϊκού θα είναι λοιπόν το πρώτο πανελλαδικά σχολείο που θα έρθει για λογοτεχνικά εργαστήρια στη Βολισσό και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα στο μέλλον.

Διαφήμιση