Σύλληψη για κλοπή και εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 39χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 19 Ιουλίου 2018, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από μονοκατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα 19χρονης ημεδαπής. Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (21 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 35χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Συλλήψεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν χθες (20 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 3 ημεδαποί ηλικίας 43, 41 και 24 ετών, καθώς διαπιστώθηκε καθ’ υπόδειξη του 43χρονου τα άλλα δύο άτομα να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 245 πλαστικά τραπεζοκαθίσματα, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο ο 41χρονος εμφάνισε στους αστυνομικούς μία πλαστή άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα παραπάνω προϊόντα παρεμπορίου τα οποία καταστράφηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει με σκοπό την πώληση, 314 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 36χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, νωρίτερα την ίδια ημέρα ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από 73χρονη ημεδαπή, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, ο 38χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 35χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Συλλήψεις για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση

Συνελήφθησαν χθες (20 Ιουλίου 2018) το πρωί κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, δύο 42χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, έχοντας στήσει σκηνή σε κοινόχρηστη παραλιακή περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής.